- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.901
ben 6-9 çok az aldım 3-6 da var ama en çok 0-3 şimdi herkes az alın diyince cnm sıkılıyo yaa
Tsk ederim canm hazırlık li olmakta fayda varHimm o da dogru ama hadi kustu diyelim eldiven batti bence 2 tane eldiven koy sen
Bende onu sormayı unuttum odalar küçük masa yok istedimiz de masa koyuyolarmi onu sorcam koyma imkanları varsa bnde masaya örtü tul goturcem aklımda bebek kurabiyesi var çikolata büyük sık bi kavanoz bulamadım ama bulursam mavi beyz şeker alcam masa olursa aklımda bişeyler var suslemeyi düşünüyorum
Hemde oyle bi karistiki allak bullak oldu neyse stres yapip bebegimi etkilemiyim artik ne zamn gelirsecnm benim en başta geç döllenme dedi. hatta satı değiştirdi kendi kayıtlarında. hiç geriden fln demeyelim die. sormalde 1 şubattı sat, 8 olarak güncelledi. bebek de 8le uyumlu oluyo. sonuçta boya kiloya göre değil, sat göre doğuyo. seninkid egeç döllenmeyse sonradan kilosu fln iyi die doğum tarihi değişmezki bence. doktrorun kafa karıştırmış
Hic canimi sikma canim en cok 0-3 ay giydiriliyor 2 ay kadar giydiriyorsun neredeyse benim ilk kiz 3.200 dogmustu 0-3 aylarin icinde kayboluyordu. Bende en cok 0-3 ay aldim cocuklarin ustunde emanet gibi duran kiyafetleri sevmiyorum ben. Merak etme hepsini giydirirsin. Dogdugunda ne demek istedigimi anliycakcin
Bende geçen sene kürtaj oldum standart oda kaldım gorumcem suit odaydi masa yoktu demekki isteğe bağlı yok fotoğraf konuşmadım Vip doğum program da fotoğraf dahil herlde 4500 diolar biz standart konuştuk fot ekstra mis fiyat hiç bilmiyorum sen hangi paketi istiyosundoğum odaları pek küçük olmuyo dediler. benim şimdiye kadarki gittiklerim suitti hep büyüktü doğum katındaki diğer odaları görmedim. ben geçen sene ameliyat olmuştum acıbademde odam çok genişti normal odaydı ama epey büyüktü. ben fiyat almaya gidince sordum masa istersninz veririz dediler ama ikramlıkları sormadım. bide fotoğrafçıyla daha konuşmadım sen ayarladın mı
Canım ben de rapor yada yıllık izin alabilirsin diye biliyorum fakat doğum iznin otomatik olarak başlar diye bişey yok sadece aldığın kadar izin doğum izninden düşer, seninle muhtemel doğum tarihimiz aynı ben de 2 kasımda ayrılacağım izne
kizlar fastfood tuketiyor musunuz... hamileligimden beri sadece 1 kez yedim o da taaa kac onceydi sonra gunlerce vicdan azabi cektim çünkü evde yapilmis kizartma bile yemiyorum.. simdi yine canim istiyor... yiyorsaniz yiyorum der misiniz icim rahat ederek yiyeyim ben de
benim sancım başladı gece sabah da nisan geldi şimdi suni sancı baglandi benim oğlum geliyor teyzeleri dua edin bize
Allah allah cok ilginc ya. Gec dollenme olmus olabilir mi?Benimde kafam karisti yaa nasil sey anlamadim suan ki utrson kagidinda da 36+6 yaziyor sinir oldum hangisine inanicam gunum gecerde yanlis hesaplanirsa bebege bisi olusa diye dusunmeye basladim
2 kasım izinin başladığı gün gözüküyor o gün gitmeyeceğiz yani di mi 30 ekim son günümüz oluyor..
evet 2 kasımda gitmeyeceğiz,30 ekim son iş günümüz
Allah bir avazda kurtarsın canım.benim sancım başladı gece sabah da nisan geldi şimdi suni sancı baglandi benim oğlum geliyor teyzeleri dua edin bize
ayyyy canım güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsunbenim sancım başladı gece sabah da nisan geldi şimdi suni sancı baglandi benim oğlum geliyor teyzeleri dua edin bize
ay kızlar iş yerinde yan masamdaki arkadaş da 11 haftalık hamile. yemekte dedimki ya boğazım yanıyo gibi inşallah grip fln olmam. bu direkt atladı hayıııır inşallah gitmeden bana miras bırakmazsın die. ay bi sinir oldum senden önce kendimi düşünürüm kusura bakmada inşallah olmam dedim. sanki ben hamile olmasam da o olsa neyse de. ben de hamileyim. ve o hamile kalmadan kaç kere grip oldu ilaç sevmem diyerek içmedi. ben ona rağmen bişey demedim. bu nasıl bencilliktir anlamıyorum
Yok canim ilk 2 ay baska doktora gidiyordum 2.aydan sonra suanki doktoruma basladimAllah allah cok ilginc ya. Gec dollenme olmus olabilir mi?
Bazen ultrasonda haftasinda ya da ileri geri de cikabiliyor ki.
En bastan beri ayni doktora mi gidiyorsun?
bende haftada en az 2 kez yiyorum zararlı değil benim bildiğim bağışıklık sistemini güçlendiriyoBn Narla ilgili bisey duymadım ne sakıncası olcak ki
Bide gelenlere magnet gibi hediyelik bişeyler yaptiroyomusun ben insatadoğum odaları pek küçük olmuyo dediler. benim şimdiye kadarki gittiklerim suitti hep büyüktü doğum katındaki diğer odaları görmedim. ben geçen sene ameliyat olmuştum acıbademde odam çok genişti normal odaydı ama epey büyüktü. ben fiyat almaya gidince sordum masa istersninz veririz dediler ama ikramlıkları sormadım. bide fotoğrafçıyla daha konuşmadım sen ayarladın mı
Bde gelenlere hediyelik bişey yaptircakmisin ben ınstagram dan kokulu taş yaptircam ama hastane yemi götürsem eve gelenlere mi versendoğum odaları pek küçük olmuyo dediler. benim şimdiye kadarki gittiklerim suitti hep büyüktü doğum katındaki diğer odaları görmedim. ben geçen sene ameliyat olmuştum acıbademde odam çok genişti normal odaydı ama epey büyüktü. ben fiyat almaya gidince sordum masa istersninz veririz dediler ama ikramlıkları sormadım. bide fotoğrafçıyla daha konuşmadım sen ayarladın mı
Son dakika boyle olmasi kotu ya.Yok canim ilk 2 ay baska doktora gidiyordum 2.aydan sonra suanki doktoruma basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?