2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ben 6-9 çok az aldım 3-6 da var ama en çok 0-3 şimdi herkes az alın diyince cnm sıkılıyo yaa

Hic canini sikma canim en cok 0-3 ay giydiriliyor 2 ay kadar giydiriyorsun neredeyse benim ilk kiz 3.200 dogmustu 0-3 aylarin icinde kayboluyordu. Bende en cok 0-3 ay aldim cocuklarin ustunde emanet gibi duran kiyafetleri sevmiyorum ben. Merak etme hepsini giydirirsin. Dogdugunda ne demek istedigimi anliycaksin

doğum odaları pek küçük olmuyo dediler. benim şimdiye kadarki gittiklerim suitti hep büyüktü doğum katındaki diğer odaları görmedim. ben geçen sene ameliyat olmuştum acıbademde odam çok genişti normal odaydı ama epey büyüktü. ben fiyat almaya gidince sordum masa istersninz veririz dediler ama ikramlıkları sormadım. bide fotoğrafçıyla daha konuşmadım sen ayarladın mı

Hemde oyle bi karistiki allak bullak oldu neyse stres yapip bebegimi etkilemiyim artik ne zamn gelirse

Reactions: GCA

teşekkür ederim canıım valla hepsinide severek aldım. dolaba astığım günden beri derdine düştümki giyemezse fln die. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza aldırsında giyer inşallah hepsinide

ay kızlar iş yerinde yan masamdaki arkadaş da 11 haftalık hamile. yemekte dedimki ya boğazım yanıyo gibi inşallah grip fln olmam. bu direkt atladı hayıııır inşallah gitmeden bana miras bırakmazsın die. ay bi sinir oldum senden önce kendimi düşünürüm kusura bakmada inşallah olmam dedim. sanki ben hamile olmasam da o olsa neyse de. ben de hamileyim. ve o hamile kalmadan kaç kere grip oldu ilaç sevmem diyerek içmedi. ben ona rağmen bişey demedim. bu nasıl bencilliktir anlamıyorum

Bende geçen sene kürtaj oldum standart oda kaldım gorumcem suit odaydi masa yoktu demekki isteğe bağlı yok fotoğraf konuşmadım Vip doğum program da fotoğraf dahil herlde 4500 diolar biz standart konuştuk fot ekstra mis fiyat hiç bilmiyorum sen hangi paketi istiyosun

Reactions: GCA

2 kasım izinin başladığı gün gözüküyor o gün gitmeyeceğiz yani di mi 30 ekim son günümüz oluyor..

benim doktorum kilo alımınız normalse haftada 1 öğün yiyebilirsiniz diyor. ben ilk aylar yemedim ama 4. aydan beri canım isterse yiyorum.hatta haftada 1 yediğim de oluyor. bence canın istiyorsa abartmadan yiyebilirsin. millet fosur fosur sigara içiyor.

benim sancım başladı gece sabah da nisan geldi şimdi suni sancı baglandi benim oğlum geliyor teyzeleri dua edin bize

ilk bebeş geliyor. İnşallah kolay bir doğum geçirirsin

Benimde kafam karisti yaa nasil sey anlamadim suan ki utrson kagidinda da 36+6 yaziyor sinir oldum hangisine inanicam gunum gecerde yanlis hesaplanirsa bebege bisi olusa diye dusunmeye basladim
Allah allah cok ilginc ya. Gec dollenme olmus olabilir mi?
Bazen ultrasonda haftasinda ya da ileri geri de cikabiliyor ki.
En bastan beri ayni doktora mi gidiyorsun?

İnsanlar çıldırmış, gerçekten çıldırmışlar.

Allah allah cok ilginc ya. Gec dollenme olmus olabilir mi?
Bazen ultrasonda haftasinda ya da ileri geri de cikabiliyor ki.
En bastan beri ayni doktora mi gidiyorsun?
Yok canim ilk 2 ay baska doktora gidiyordum 2.aydan sonra suanki doktoruma basladim

Bide gelenlere magnet gibi hediyelik bişeyler yaptiroyomusun ben insata
Bde gelenlere hediyelik bişey yaptircakmisin ben ınstagram dan kokulu taş yaptircam ama hastane yemi götürsem eve gelenlere mi versen

Yok canim ilk 2 ay baska doktora gidiyordum 2.aydan sonra suanki doktoruma basladim
Son dakika boyle olmasi kotu ya.
Bu dr lar da dengesiz midir nedir..
Ama korkma benim 41.haftada doguran arkadaslarim bile var.
Allah hayirlisini versin. Hepimiz sagsaglim kavusalim.

Herkez her seyi utuluyor mu???

Benim oglumdan da kalan o kadar cok kiyafetim var ki . Zibin patikli alt vs. O kadar cok ki.... yanlizim da, simdilik yikayip katlayip koydum. Siz herseyi utulediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…