2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Son dakika boyle olmasi kotu ya.
Bu dr lar da dengesiz midir nedir..
Ama korkma benim 41.haftada doguran arkadaslarim bile var.
Allah hayirlisini versin. Hepimiz sagsaglim kavusalim.
Saol canim yaa ister istemez insan tedirgin oluo bakalim bekleyelim ne zman gelicek

Herkez her seyi utuluyor mu???

Benim oglumdan da kalan o kadar cok kiyafetim var ki . Zibin patikli alt vs. O kadar cok ki.... yanlizim da, simdilik yikayip katlayip koydum. Siz herseyi utulediniz mi?
Ben çorabı na kadar utuledim tabi tecrübeli anneler daha iyi bilir ama hijyen için de ütülemek gerekiyo die biliyorum

bende standart düşünüyorum cnm. suit oda ve fotoğraf dışında pek de gerekli bişey görmedim ben açıkçası. standart olup fotoğraf ekleticem inşllah

Herkez her seyi utuluyor mu???

Benim oglumdan da kalan o kadar cok kiyafetim var ki . Zibin patikli alt vs. O kadar cok ki.... yanlizim da, simdilik yikayip katlayip koydum. Siz herseyi utulediniz mi?

valla ben çoraplara kadar ütüledim ama çok abartmadım zaten kıyafet olayını. birde eşim de yardım etti.

Bide gelenlere magnet gibi hediyelik bişeyler yaptiroyomusun ben insata

Bde gelenlere hediyelik bişey yaptircakmisin ben ınstagram dan kokulu taş yaptircam ama hastane yemi götürsem eve gelenlere mi versen

k.validem sabun, ben kavanozda draje, annemde havlu yaptırdı ama hastaneye götürmicem cnm. hastaneye çikolata götürcem bie şeker hamurlu kurabiye. diğerlerini eve gelenlere vercem

bende standart düşünüyorum cnm. suit oda ve fotoğraf dışında pek de gerekli bişey görmedim ben açıkçası. standart olup fotoğraf ekleticem inşllah
Aynı fikirdeyim bde oda olarakta hizmet olarak ta suit çok bişey yoktu

Benimde kafam karisti yaa nasil sey anlamadim suan ki utrson kagidinda da 36+6 yaziyor sinir oldum hangisine inanicam gunum gecerde yanlis hesaplanirsa bebege bisi olusa diye dusunmeye basladim
Bana ilk gittiğim doktor geç döllenme demişti.Ama sonrakiler hiçbir şey demedi.Ölçümlerde hep 1 hafta geriden çıkıyor ; ama Perinatolog benim gibi minyon olmasına bağladı.Genetik,dedi.Haftasıyla da uyumlu , dedi.Her doktor başka yorum yapıyor.
Hatta Sat'a göre 26 Kasım görünen doğum tarihi ultrasona göre Aralık'ın ilk haftası çıkıyor aslında

Kızlar ben başından beri Kasım Annelerine yazıyorum , bir de Aralık annesi olursam . Gerçi hiç sanmıyorum.Doktorların dediğine göre su azlığından dolayı 38 ' den önce gelme ihtimali var.Kasım 2.hafta gibi gelir diye düşünüyorum.
Planlı sezaryen mi olacağı henüz netleşmedi.Birkaç hafta içinde tam olarak belli olur sanırım.
Planlı sezaryenle olacaksa doğal doğum doktorunun değil ; perinatologun sezaryeni yapmasını isteyeceğim.Normal doğuramayacaksam hiçbir anlamı olmuyor o kadar para vermenin.

Ütüleri bitirdim , dolaba yerleştirmesi ve hastane çantasını hazırlaması kaldı.Halılarımız da yıkandı , geldi.Kadın için de bir yere haber verdik.Haftaya gelip evi temizlese o iş de bitse Kız çocuklarının anne ile aynı şehirde olması lazım , uzakta yalnız olunca çok zor oluyor.Benim teyzem burada ama ondan isteyemem, çalışıyor.Anne gibisi yok.

Biz 0-3 ay çok az aldık , çabuk büyüyorlar diye.Hep 3-6 , bir de benim oğlum minyonmuş ,nasıl olacak bilmiyorum.
Her şey kocaman mı gelecek

Yarın da hastane kontrolüm var . Doktor beni 32+0'da de Nst'ye soktuğuna göre yarın 34+0 ' da illa ki sokar herhalde.

k.validem sabun, ben kavanozda draje, annemde havlu yaptırdı ama hastaneye götürmicem cnm. hastaneye çikolata götürcem bie şeker hamurlu kurabiye. diğerlerini eve gelenlere vercem
Bu nekadar iş yahu hiç bitmiyor bide üstüne ben hali perde isim var

Reactions: GCA
Bizde kontrolden geldik teyzesilerr..
2,5 kilo 47 cm olmuş zezem duruşu normal doğum yolunda inşallah.. 2 hafta sonra nstyle tanışıcam.. Cildim aşırı bozuldu benim hamilelikle birlikte, doktor bugün cildiyeye gitmemi söyledi artık çok kötü oldu diye, gidebilirsem gidicem bakalım.. Öyle işte herşeyler yolunda çok şükür, zonk zonk zonklayan böbrek ağrım dışında tabbii... Onuda sırtıma sıcak su torbası koyarak ve masaj yoluyla dindiriyorum az biraz..
Bu arada burası ne güzel bi aile oldu yaa, kimse kimseyi görmesede birbirimizi bu derece içten hissetmek nasıl güzel bişey!! her kontrol sonrası annemi nasıl arıyosam burayada yazma gereksinimi duyuyorum, sizde bilin istiyorum ve bende sizinkileri bilmek istiyorum aynı şekilde iyiki varız, iyiki kasım anneleri biziz
Yarın sezeryan olacak annemiz vardı bide dimiii, ilk o olacak sanıyoduk ama gördüm ki sancılanan ve doğuma giden Başka bi annemiz olmuşş.. Resmen ağlamaklı oldum okuyunca.. Doğuranlar sakın kaçmasın heee, buraya herşey ayrıntısıyla bildirilecek! Şimdilik öpsün sizi bu oğlan anası

Ben oğlumu her emzirmeden sonra değiştiriyordum bir sağ yanak tarafı bir sol yanak tarafı.Sırt kısmına da bebek yastığıyla destekliyordum incecik (önceden yan yatırma yastığı mı vardı). Şimdi kızımı da öyle yapıcam.

Ewet her doktor ayri birsey soyluyor hangisine inanasin ki. Bekleyip gorcek baska caremiz yok ins seninde normal sata gore gelir daha fazla beklemeyiz

Hastane cikislar 56 beden 50 ler premature olarak geciyor ya.Acaba ilk hastane cikisi olarak bir tane 50 mi almali?

Merhaba
Bugün doktor kontrolüm vardı 36+1 deyim 2500 çıktı kilomuz 46 santimde boyu varmış ben biraz daha fazla olmasını bekliyordum biraz moralim bozuldu gerçi doktor normal doğumiçin küçük olması iyi dedi ama nebiliim
sizde durum nedir merak ettim

Kızlar ayva yiyenin çocuğu güzel olurmuş diye bişey duydum biraz gec kaldim yemek için ama duyan yiyen varmı. Hatta hadis varmış bununla ilgili.
Ben oğluma hamileyken ayva ve havuç çok yedim mevsimiydi çünkü. Dediler kesin gamzeli olacak bu çocuk ama olmadı.
Allahıma binlerce şükür çok tatlı bir mavişim var yakışıklı mı yakışıklı. Doktor ultrason fotoğrafında bile dedi kız güzeli olacak bu oğlan dediği gibi yazma bağlasam kız sanıyorlardı Arkası kız bunun bidaha doğur dediler hep.
Ama her annenin yavrusu kendine güzel değilmi. Allahım sağlıklı ömürler versin bahtları güzel olsun çocuklarımızın inşallah.

Kafanı takma bence bnımkde hep normal ılerlıo hc fazla alamıorum ama olsun saglıklı olması daha onemlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…