- 4 Mart 2015
- 2.360
- 2.523
- 83
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.921
Saol canim yaa ister istemez insan tedirgin oluo bakalim bekleyelim ne zman gelicekSon dakika boyle olmasi kotu ya.
Bu dr lar da dengesiz midir nedir..
Ama korkma benim 41.haftada doguran arkadaslarim bile var.
Allah hayirlisini versin. Hepimiz sagsaglim kavusalim.
Ben çorabı na kadar utuledim tabi tecrübeli anneler daha iyi bilir ama hijyen için de ütülemek gerekiyo die biliyorumHerkez her seyi utuluyor mu???
Benim oglumdan da kalan o kadar cok kiyafetim var ki . Zibin patikli alt vs. O kadar cok ki.... yanlizim da, simdilik yikayip katlayip koydum. Siz herseyi utulediniz mi?
Bende geçen sene kürtaj oldum standart oda kaldım gorumcem suit odaydi masa yoktu demekki isteğe bağlı yok fotoğraf konuşmadım Vip doğum program da fotoğraf dahil herlde 4500 diolar biz standart konuştuk fot ekstra mis fiyat hiç bilmiyorum sen hangi paketi istiyosun
Allah bir avazda kurtarsın sevvvooo. Haberlerini bekliyoruz.benim sancım başladı gece sabah da nisan geldi şimdi suni sancı baglandi benim oğlum geliyor teyzeleri dua edin bize
ay cok heyecanlandim Allah yardimciniz olsun canim gozlerim dolu dolu oldubenim sancım başladı gece sabah da nisan geldi şimdi suni sancı baglandi benim oğlum geliyor teyzeleri dua edin bize
Herkez her seyi utuluyor mu???
Benim oglumdan da kalan o kadar cok kiyafetim var ki . Zibin patikli alt vs. O kadar cok ki.... yanlizim da, simdilik yikayip katlayip koydum. Siz herseyi utulediniz mi?
Bide gelenlere magnet gibi hediyelik bişeyler yaptiroyomusun ben insata
Bde gelenlere hediyelik bişey yaptircakmisin ben ınstagram dan kokulu taş yaptircam ama hastane yemi götürsem eve gelenlere mi versen
Aynı fikirdeyim bde oda olarakta hizmet olarak ta suit çok bişey yoktubende standart düşünüyorum cnm. suit oda ve fotoğraf dışında pek de gerekli bişey görmedim ben açıkçası. standart olup fotoğraf ekleticem inşllah
Bana ilk gittiğim doktor geç döllenme demişti.Ama sonrakiler hiçbir şey demedi.Ölçümlerde hep 1 hafta geriden çıkıyor ; ama Perinatolog benim gibi minyon olmasına bağladı.Genetik,dedi.Haftasıyla da uyumlu , dedi.Her doktor başka yorum yapıyor.Benimde kafam karisti yaa nasil sey anlamadim suan ki utrson kagidinda da 36+6 yaziyor sinir oldum hangisine inanicam gunum gecerde yanlis hesaplanirsa bebege bisi olusa diye dusunmeye basladim
Bu nekadar iş yahu hiç bitmiyor bide üstüne ben hali perde isim vark.validem sabun, ben kavanozda draje, annemde havlu yaptırdı ama hastaneye götürmicem cnm. hastaneye çikolata götürcem bie şeker hamurlu kurabiye. diğerlerini eve gelenlere vercem
Bu nekadar iş yahu hiç bitmiyor bide üstüne ben hali perde isim var
Ben oğlumu her emzirmeden sonra değiştiriyordum bir sağ yanak tarafı bir sol yanak tarafı.Sırt kısmına da bebek yastığıyla destekliyordum incecik (önceden yan yatırma yastığı mı vardı). Şimdi kızımı da öyle yapıcam.Bu konuda biraz kafam karışık. Evet yan yatırma yastığı kullananlar var ama okuduklarıma göre artık bebekler sırtüstü yatırılıyormuş. 10 yıldır literatürde böyle dedi hatta Ayşe Öner, hamile koçu aynı zamanda hemşire. Önceden bebek kustuduğunda yutmasın, boğulmasın diye yan yatırırlarmış. Şimdi değişmiş. Ben bunu doktora sormayı düşünüyorum. Bir de yan yatırınca bebekte düzleşme olmuyor mu peki?
Ewet her doktor ayri birsey soyluyor hangisine inanasin ki. Bekleyip gorcek baska caremiz yok ins seninde normal sata gore gelir daha fazla beklemeyizBana ilk gittiğim doktor geç döllenme demişti.Ama sonrakiler hiçbir şey demedi.Ölçümlerde hep 1 hafta geriden çıkıyor ; ama Perinatolog benim gibi minyon olmasına bağladı.Genetik,dedi.Haftasıyla da uyumlu , dedi.Her doktor başka yorum yapıyor.
Hatta Sat'a göre 26 Kasım görünen doğum tarihi ultrasona göre Aralık'ın ilk haftası çıkıyor aslında
Kızlar ben başından beri Kasım Annelerine yazıyorum , bir de Aralık annesi olursam . Gerçi hiç sanmıyorum.Doktorların dediğine göre su azlığından dolayı 38 ' den önce gelme ihtimali var.Kasım 2.hafta gibi gelir diye düşünüyorum.
Planlı sezaryen mi olacağı henüz netleşmedi.Birkaç hafta içinde tam olarak belli olur sanırım.
Planlı sezaryenle olacaksa doğal doğum doktorunun değil ; perinatologun sezaryeni yapmasını isteyeceğim.Normal doğuramayacaksam hiçbir anlamı olmuyor o kadar para vermenin.
Ütüleri bitirdim , dolaba yerleştirmesi ve hastane çantasını hazırlaması kaldı.Halılarımız da yıkandı , geldi.Kadın için de bir yere haber verdik.Haftaya gelip evi temizlese o iş de bitseKız çocuklarının anne ile aynı şehirde olması lazım , uzakta yalnız olunca çok zor oluyor.Benim teyzem burada ama ondan isteyemem, çalışıyor.Anne gibisi yok.
Biz 0-3 ay çok az aldık , çabuk büyüyorlar diye.Hep 3-6 , bir de benim oğlum minyonmuş ,nasıl olacak bilmiyorum.
Her şey kocaman mı gelecek
Yarın da hastane kontrolüm var . Doktor beni 32+0'da de Nst'ye soktuğuna göre yarın 34+0 ' da illa ki sokar herhalde.
Hazır gibi 10 hastane çıkışı 5li takım 2 iç Zibin (göbeği düsene kadar giydiriyolarmis) 2 uzun kollu Zibin 2 tulum 1 resin için takım 3 çorap 1 Külotlu Çorap 1 penye 1 kadife 1 örgü battaniye daha da koysam mi die dusunuyorum eşim abartma busey lazım olursa gelir evden alırım dio ama bnm içim rahat etmiyo yeter mi koydular im[/QUOTE ek olarak sekiz adet bez Islak mendil emzik biberon bikaç ağız silme mendili koydum ben de
Hastane cikislar 56 beden 50 ler premature olarak geciyor ya.Acaba ilk hastane cikisi olarak bir tane 50 mi almali?Hic canini sikma canim en cok 0-3 ay giydiriliyor 2 ay kadar giydiriyorsun neredeyse benim ilk kiz 3.200 dogmustu 0-3 aylarin icinde kayboluyordu. Bende en cok 0-3 ay aldim cocuklarin ustunde emanet gibi duran kiyafetleri sevmiyorum ben. Merak etme hepsini giydirirsin. Dogdugunda ne demek istedigimi anliycaksin
AY cok guldum ha :) bıde oyle deneyım :)Mandalinada olur ya nolcak.elinize evde olan bi meyveyi alin uc kere sen ayvasin sen ayvasin deyin.ayvaymiscasina yiyin iste.
Ben oğluma hamileyken ayva ve havuç çok yedim mevsimiydi çünkü. Dediler kesin gamzeli olacak bu çocuk ama olmadı.Kızlar ayva yiyenin çocuğu güzel olurmuş diye bişey duydum biraz gec kaldim yemek için ama duyan yiyen varmı. Hatta hadis varmış bununla ilgili.
Kafanı takma bence bnımkde hep normal ılerlıo hc fazla alamıorum ama olsun saglıklı olması daha onemlıMerhaba
Bugün doktor kontrolüm vardı 36+1 deyim 2500 çıktı kilomuz 46 santimde boyu varmış ben biraz daha fazla olmasını bekliyordum biraz moralim bozuldu gerçi doktor normal doğumiçin küçük olması iyi dedi ama nebiliim
sizde durum nedir merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?