- 14 Ocak 2015
- 567
- 1.333
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.941
Kızartmanın dakıncası ne ben hep yiyorum:)Canim ya yarama parmak bastin cok fenaben cilginlar gibi kizartma yedim. Tatilde kayinvalidemdeydik ank da bir ay falan. Her kahvaltıda kizartma yapiyodu sabah yapmasa aksama yapiyodu. Bir yemedim iki yemedim sonra acık ucundan falan derken ben de ipin ucu kacti ben de vicdan azabi çekiyorum hala.. bide daha öncede yazmistim sucuk falan da cok yedim ben. Artik Rabbime emanet bebeklerimiz. Sağlıkla gelsinler inşallah... sende canin cok istiyosa o kadar kasma ama ben gibide ucunu kacirma
Beni nstye sokmadilar bugun.Bana ilk gittiğim doktor geç döllenme demişti.Ama sonrakiler hiçbir şey demedi.Ölçümlerde hep 1 hafta geriden çıkıyor ; ama Perinatolog benim gibi minyon olmasına bağladı.Genetik,dedi.Haftasıyla da uyumlu , dedi.Her doktor başka yorum yapıyor.
Hatta Sat'a göre 26 Kasım görünen doğum tarihi ultrasona göre Aralık'ın ilk haftası çıkıyor aslında
Kızlar ben başından beri Kasım Annelerine yazıyorum , bir de Aralık annesi olursam . Gerçi hiç sanmıyorum.Doktorların dediğine göre su azlığından dolayı 38 ' den önce gelme ihtimali var.Kasım 2.hafta gibi gelir diye düşünüyorum.
Planlı sezaryen mi olacağı henüz netleşmedi.Birkaç hafta içinde tam olarak belli olur sanırım.
Planlı sezaryenle olacaksa doğal doğum doktorunun değil ; perinatologun sezaryeni yapmasını isteyeceğim.Normal doğuramayacaksam hiçbir anlamı olmuyor o kadar para vermenin.
Ütüleri bitirdim , dolaba yerleştirmesi ve hastane çantasını hazırlaması kaldı.Halılarımız da yıkandı , geldi.Kadın için de bir yere haber verdik.Haftaya gelip evi temizlese o iş de bitseKız çocuklarının anne ile aynı şehirde olması lazım , uzakta yalnız olunca çok zor oluyor.Benim teyzem burada ama ondan isteyemem, çalışıyor.Anne gibisi yok.
Biz 0-3 ay çok az aldık , çabuk büyüyorlar diye.Hep 3-6 , bir de benim oğlum minyonmuş ,nasıl olacak bilmiyorum.
Her şey kocaman mı gelecek
Yarın da hastane kontrolüm var . Doktor beni 32+0'da de Nst'ye soktuğuna göre yarın 34+0 ' da illa ki sokar herhalde.
Wala daha dun patats kzarttm cat cat yedm napym patlcn fasulye ye ye nere kadarKızartmanın dakıncası ne ben hep yiyorum:)
Hayırlısıyla doğ canım. Oğlunu sağlıkla kucağına al ve bize güzel bi doğum hikayesi anlat inşallahbenim sancım başladı gece sabah da nisan geldi şimdi suni sancı baglandi benim oğlum geliyor teyzeleri dua edin bize
Senin bebiş de senin gibi tatlı canım , annesini endişelendirmemek için ileriden gidip gelişimini bile tamamlamış , aferin kuzucuğunaBeni nstye sokmadilar bugun.
Sata gore 35+0 .
Gelişmişliğe göre 37. Haftalarda.
"Bebek gelişmiş tamamlamış süreci, her an doğum başlayabilir, panik yapma. 2 hafta sonra gel kontrole" dedi
" 2 hafta sonra bebemle gelirim zaten düdük" dedim içimden.
Neyseki her cumartesi özelde kontrol ve nstye gireceğim, yoksa 2 haftada çatlardım
Cok heyecanliii ya :))) allah yardimcin olsn kuzum saglikla al kucagma kuzunu insallahbenim sancım başladı gece sabah da nisan geldi şimdi suni sancı baglandi benim oğlum geliyor teyzeleri dua edin bize
Kızlar bu arada kayınvalidemler Kasım'ın 11'ine bilet almışlar.
Gelip burada ( bizde değil ) bekleyeceklermiş.
Bir şey lazım mı diye sormazlar umarım , her şey hazır halledildikten sonra . Şimdiye kadar bir patik bile almamalarını hiç unutmayacağım.
cnm allah kolay doğum nasip etsin inşallah baya erken geliyor seninki :)benim sancım başladı gece sabah da nisan geldi şimdi suni sancı baglandi benim oğlum geliyor teyzeleri dua edin bize
Çok heyecanlı gerçekten:) Allah yardımcın olsun inşallah...benim sancım başladı gece sabah da nisan geldi şimdi suni sancı baglandi benim oğlum geliyor teyzeleri dua edin bize
Canımm dualarımız seninle .. ins sağlıkla kolay bir sekilde kavuşursun yavrucağınabenim sancım başladı gece sabah da nisan geldi şimdi suni sancı baglandi benim oğlum geliyor teyzeleri dua edin bize
Güzel haberlerini bekliyoruz canımbenim sancım başladı gece sabah da nisan geldi şimdi suni sancı baglandi benim oğlum geliyor teyzeleri dua edin bize
ee ben nar yiyorum ne varmış ki zararı neymiş ne duydun abouwwww korkutma beni yawfcanım nar cekıo ama nar hakkındada bı ton sey war ewde 3 adet narım var zor tutuom kendımı
benim kizim da anasi gibi yaramaz eli kolu bir durmuyor ya plesantasiyla oynuyor ya kordonuyla ha bos zamanlarinda da el ensede yatiyorSenin bebiş de senin gibi tatlı canım , annesini endişelendirmemek için ileriden gidip gelişimini bile tamamlamış , aferin kuzucuğuna
Benim ki de benim gibi rahatına pek düşkün sanırım , geniş geniş , tembel tembel takılıyor
Ben de her hafta gidiyorum 32' den beri , bir hafta özel , bir hafta devlet
wala cocuk lekeli olurmus falan o deglde kaslma yaptgni duymustm ne kdr dogpt blememee ben nar yiyorum ne varmış ki zararı neymiş ne duydun abouwwww korkutma beni yawf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?