2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızartmanın dakıncası ne ben hep yiyorum:)

Beni nstye sokmadilar bugun.
Sata gore 35+0 .
Gelişmişliğe göre 37. Haftalarda.
"Bebek gelişmiş tamamlamış süreci, her an doğum başlayabilir, panik yapma. 2 hafta sonra gel kontrole" dedi
" 2 hafta sonra bebemle gelirim zaten düdük " dedim içimden.
Neyseki her cumartesi özelde kontrol ve nstye gireceğim, yoksa 2 haftada çatlardım

Kızlar bu arada kayınvalidemler Kasım'ın 11'ine bilet almışlar.
Gelip burada ( bizde değil ) bekleyeceklermiş.
Bir şey lazım mı diye sormazlar umarım , her şey hazır halledildikten sonra . Şimdiye kadar bir patik bile almamalarını hiç unutmayacağım.

Senin bebiş de senin gibi tatlı canım , annesini endişelendirmemek için ileriden gidip gelişimini bile tamamlamış , aferin kuzucuğuna
Benim ki de benim gibi rahatına pek düşkün sanırım , geniş geniş , tembel tembel takılıyor
Ben de her hafta gidiyorum 32' den beri , bir hafta özel , bir hafta devlet

bende de aynı durum var hiç sorulmadı 'ne eksiğin var biz ne yapalım' diye ama hala bekliyorum, bakalım geldiğinde ne getirecekler...

benim kizim da anasi gibi yaramaz eli kolu bir durmuyor ya plesantasiyla oynuyor ya kordonuyla ha bos zamanlarinda da el ensede yatiyor

"Simdi bol bol uyuyun, bu günleri çok arayacaksınız" cümlesinden o kadar sıkıldım ki.
Doğum yaptıktan sonra kimse benden ısrarla sorup özel tavsiye istemediği sürece kimseye akıl vermeyeceğim, doğum hikayemi en detayına kadar anlatmayacağım, her bebeğin bireysel farklılıkları olduğunu aklımda tutup "benimki böyle oldu, seninki de öyle olacak" demeyeceğim, kendi mutsuz doğum ve lohusalık anılarımla başka kadınları germeyeceğim, benim hamileyken duymaktan sıkıldıklarımla başkalarını sıkmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…