- 22 Ekim 2015
- 29
- 26
- 3
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #44.341
Zaten doktorum programında izlemistim adam yurtdışında da dr luk yaptım ben ordakiler hic umursamaz tüy olayini demistiBen özel bolgemi bu yasima kadar hep agdayla aldim, 2 gün öncede agda yaptim ayakli bir aynam var onun yardimiyla tabii ama biraz zorlandim ya, ahh ahh turkiyede olsaydim hemen agdaciya giderdim diye söylene söylene yaptim, insallah erken dogum olmazda önumuzdeki ayda rahat rahat temizlerim kendimi
Olurda acilen gitmem gerekirde temizlenemessem burdakilerin kili tüyü pek yadirgayacagini sanmiyorum
slm cnm sen normal mi dogurcan yoksa sezeryanmi olacaksin masaALLAH 39. haftadasin.Bende gecen hafta komple agda yaptirdim.. rahatim ..
Bende pek canim yanmadi gebelikte ekstra hassaslik olmadi sukur..
Kalip sirle yapiyor genital bolgeyi fazla canim acimiyor.
Sen ciddi misin???? Yalnız olmuyo muyuz o esnada ay hiç iyi gelmedi bu haber
Ayy cok kotu ya bari tuwalete yapsaydik . Bu dogumun her ani entirika
kız bebekleri ne kadar erken oluyor tahmin et bakalım çıkıcakmı?bu arada herşey şu anlık Allah a sükür normasl gözüküyor
Bende gecen hafta komple agda yaptirdim.. rahatim ..
Bende pek canim yanmadi gebelikte ekstra hassaslik olmadi sukur..
Kalip sirle yapiyor genital bolgeyi fazla canim acimiyor.
Canim ben de 34+2 yim doktorla dogumu konusmadik henuz ama ben de 1 aralik gibi falan olur diye düşünüyodum. Hem normal hem de bu ne acele doktoruna bi anlam veremedim. Kaldığı kadar kalsin yavrucak niye o kadar erken tarih verdi ki??Ben 34+2 haftalık hamileyim. Aslında standart hesaplarda doğum yapacağım tarih 2 aralık, ama en geç 17 kasım'da bekliyor doktorum. Kasım annesi olacağım yani
Etrafımdaki herkes sezaryen oldu ve sorun yaşamadı diye ben de sezaryen istiyordum. Ama doktorum normal yaptıracağım sana dedi. Normalde tersi olur
Ben de her şey doğal olsun isterim ama yırtılma beni çok korkutuyor. Sezaryen'den daha az korkuyorum çünkü geçen yıl laparoskopi oldum. O kadar da kötü değildi.
Deneyimli anneler normal doğum yapıp yırtık/ kesik kınusunda iç rahatlatıcı bilgi verecek olan var mı? Korku sardı beni vallaa
Aaaa oylemiymis ya tüh üzüldüm simdi hepsinde 90 yaziyo diye alip bakmadim bileBedenleri değil markası 90mış bende öyle sandım bedenler on tarafta minik minik yazıyordu haberiniz olsun bu sayede iki tane 100beden aldım:)
Benimkide öyle ya. Okula gidince kıpır kıpır kıpır hiç durmuyo. Acaba diyorum sesten mi rahatsız oluyor. Bi de ben bağıra bağıra konuşunca sus mu diyor anlamadimSağlıkocağından geldim. Tahlil yaptırdım. Yarın doktor kontrolüm var. Sonuçlarımı alıp götürürüm yanımda doktorum hazıra konsun.. İdrarımda protein neym yokmuş,tansiyonum normal, bebişimin kalp atışları normal. 15,5 kilo aldım şimdiye kadar. Kendi kendime takip ediyorum kilomu doktor hiç sormuyor...
Geceden beri kızım az hareket ediyor bugün baya sakin gününde. Okula gidince çocuk seslerine coşuyor genelde. 14:30 da oğlumu almaya gideyimde coşsun bari çocuk seslerinden..
Kukla baci,
1 sene once falan genel anestezi aldim. Beni sedyeye koyup ameliyathaneye götürürlerken başladım ağlamaya, ama nasıl ağlıyorsam gözümdeki lens hastabakıcının önlüğüne fırladı.Sonra "lensim düştü" diye ağladım, neyse buldum ettim taktım, gidiyoruz. (Ameliyathaneye giden yok Konya ovası gibi) git Allah git, ben ağla Allah ağla. Neyse beni ameliyathanenin kapısına park etti hastabakıcı gitti arkama başkası da geldi sedyede. Biz pide kuyruğu gibi dizildik biri çıkacak biz gireceğiz. O sırada içerdeki kadını ayıltıyorlar, kadına sürekli "senin adın ne?, adını söyle bize" diyorlar. Kadında tık yok, belli daha bilinç tam gelmemiş. Biz kapıda tren gibi dikile dikile kadının adını söylemesini bekledik
Nihayet bacı hatırladı beni içeri iteklediler.
O an dedim içimden " benim adım gülcan, benim adım gülcan", "bak gulcan 32 yaşında koca kadınsın adını unutma, senin adın gülcan, benim adım gülcan" derken koluma enjekte ettikleri madde ile ağzım burnum biber gazı yemiş gibi yanmaya başladı, yanımdaki takma kirpikli anesteziste dönüp " ağzım burnum yaniyyy" dedim zira yanıyor diyemeden Burhan Altıntop şivesi ile bayılmışım.
Uyandığımda pide kıyruğunda benim gibi bekleyenlerin yanından sedyem çıkartılırken " benim adım gülcannnn, gülcanım ben, ben gülcannnnnn" diye " ben saksı değilim erol büyükburcum" diyen rahmetli gibi bağırıyordum.Annemi gördüm koşarak geldi, " tamam gülcan" dedi, eşime döndüm asansörde " ben gülcan" dedim. "Memnun oldum" dedi gülümsedi
Odaya çıktım, bilincim full açıktı ve artık tüm hastane benim ismimi biliyordu
Kıssadan hisse, ameliyathaneye nasıl girersen öyle çıkıyorsun, ben ağlayarak girdim, çıkışta hala gözlerimden yaş akıyordu, adımı söyleyemem korkusuyla girdim, çıkışta bir elimde megafonum yoktu.
Şimdilik spinal olacağım ama olur da genel anestezi alırsam, komik şeyler düşünerek ineceğim ameliyathaneye ki çıkışım da inşallah gülerek olsun diye.
Çok streslenirsen benim mal hikayemi düşün belki gülümsersin
Gozunaydin Allah anali babali buyutsun. Gelir acele etme cnmBen bebisimi aldim kucama Allahima sukrolsun dikislerim cok aciyo bebegim iyi hamdolsun emzirme calismalari devam ediyo henuz pek yok dualarinizi eksik etmeyin darisi sizlere
Ben bebisimi aldim kucama Allahima sukrolsun dikislerim cok aciyo bebegim iyi hamdolsun emzirme calismalari devam ediyo henuz pek yok dualarinizi eksik etmeyin darisi sizlere
Anladim canim dedigin gibi ama ultrason cogu zaman bebegin gercek kilosunu vermio. bnm 39. Haftada 3750 di 40+ da dogurdum 3520 dogdu yani onuda goz onunde bulundurmak lazm bide dedigin gibi cati dar deilse 4 bile dogurablrsn cati muayenen yapildimiaslinda ultrasonlar tam dogru olcumu vermiyor canim.
birine 3,600 demisler,cocuk 3,200 dogmus.
fark aatiyor yani.
eger catin dar degilse 3,500 degil 4 bile cikarabilirsin.
kesinlikle doktorlarin kolayina geliyor ve onlar yuzunden yine onlara inanamiyoruz gercekten sezeryanmi olmaliyiz yoksa korkutma amaclimi ssoyleniyor hersey
alera sagol canim,dogru hesaplamisim boyunu :)
3,500 civari canim,haftasina gore evet fazla ama 4tkilodan fazla olup,normal doguran o kadar cokki cevremde
Hele baska doktorun ustune basa basa israrla normal demesi kafami karistiriyor.
biz doktorlar icin n kolayi sezo, ne ddiye 8 saat yaniniza gidip gelelim, 20dakikada hallederiz dedi. Ama sonuna kadar normal dene demisti gecenlerde.
buyuk.ihimal o doktora birkez daha gidicem.kontrole
Kukla baci,
1 sene once falan genel anestezi aldim. Beni sedyeye koyup ameliyathaneye götürürlerken başladım ağlamaya, ama nasıl ağlıyorsam gözümdeki lens hastabakıcının önlüğüne fırladı.Sonra "lensim düştü" diye ağladım, neyse buldum ettim taktım, gidiyoruz. (Ameliyathaneye giden yok Konya ovası gibi) git Allah git, ben ağla Allah ağla. Neyse beni ameliyathanenin kapısına park etti hastabakıcı gitti arkama başkası da geldi sedyede. Biz pide kuyruğu gibi dizildik biri çıkacak biz gireceğiz. O sırada içerdeki kadını ayıltıyorlar, kadına sürekli "senin adın ne?, adını söyle bize" diyorlar. Kadında tık yok, belli daha bilinç tam gelmemiş. Biz kapıda tren gibi dikile dikile kadının adını söylemesini bekledik
O an dedim içimden " benim adım gülcan, benim adım gülcan", "bak gulcan 32 yaşında koca kadınsın adını unutma, senin adın gülcan, benim adım gülcan" derken koluma enjekte ettikleri madde ile ağzım burnum biber gazı yemiş gibi yanmaya başladı, yanımdaki takma kirpikli anesteziste dönüp " ağzım burnum yaniyyy" dedim zira yanıyor diyemeden Burhan Altıntop şivesi ile bayılmışım.
Uyandığımda pide kıyruğunda benim gibi bekleyenlerin yanından sedyem çıkartılırken " benim adım gülcannnn, gülcanım ben, ben gülcannnnnn" diye " ben saksı değilim erol büyükburcum" diyen rahmetli gibi bağırıyordum.Annemi gördüm koşarak geldi, " tamam gülcan" dedi, eşime döndüm asansörde " ben gülcan" dedim. "Memnun oldum" dedi gülümsedi
Kıssadan hisse, ameliyathaneye nasıl girersen öyle çıkıyorsun, ben ağlayarak girdim, çıkışta hala gözlerimden yaş akıyordu, adımı söyleyemem korkusuyla girdim, çıkışta bir elimde megafonum yoktu.
Şimdilik spinal olacağım ama olur da genel anestezi alırsam, komik şeyler düşünerek ineceğim ameliyathaneye ki çıkışım da inşallah gülerek olsun diye.
Anladim canim dedigin gibi ama ultrason cogu zaman bebegin gercek kilosunu vermio. bnm 39. Haftada 3750 di 40+ da dogurdum 3520 dogdu yani onuda goz onunde bulundurmak lazm bide dedigin gibi cati dar deilse 4 bile dogurablrsn cati muayenen yapildimi
Kukla baci,
Kukla baci,
Evdeki temizlikçi raporum :)
İki kişi geldiler , saat 8,5 da başladılar.Birisi 12,5 gibi çıktı.Diğeri de 2,5 da çıktı.Genel olarak dip köşe temizliği yaptılar ; ama eksik kalan yerler çok oldu. Örneğin yıkanan tülleri ve perdeleri aşamadılar makine yavaş çalıştığı için onları asmak eşime kaldı.Ev büyük ve uzun süredir detaylı temizlik görmediği için hepsinin yetişmesinin mümkün olmadığını söylediler.2 hafta sonra yeniden yarım gün olarak alıp deneyeceğim.Eksik kalan aklımdaki detayları not ettim,bir dahaki gelişte önce onlardan başlatacağım bakalım.
Kadınla uğraşmak da zor...
Gülmekten gözümden yas geldi, seni çok seviyorum ya , iyi ki yazdin, bunu düşünerek gireceğim :*
Ben bebisimi aldim kucama Allahima sukrolsun dikislerim cok aciyo bebegim iyi hamdolsun emzirme calismalari devam ediyo henuz pek yok dualarinizi eksik etmeyin darisi sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?