2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Zaten doktorum programında izlemistim adam yurtdışında da dr luk yaptım ben ordakiler hic umursamaz tüy olayini demisti turkiyedeki bayanlar agda yapiyorlar ve o bolge enfeksiyona acik hale geliyor demisti benimde işime geldi bu konusma adam haklithis HTML class. Value is

Sen ciddi misin???? Yalnız olmuyo muyuz o esnada ay hiç iyi gelmedi bu haber

Ayy cok kotu ya bari tuwalete yapsaydik . Bu dogumun her ani entirika

Kiz korkmayin herkesi cikariyorlar odadan ben esim cikmasin diye eline yapistim. Tuvalete de yapabilirdim ama o sanciyla tuvalete gitmek istemedim son dakikalariydi cunku dk da bir sanci vuruyordu.

kız bebekleri ne kadar erken oluyor tahmin et bakalım çıkıcakmı?bu arada herşey şu anlık Allah a sükür normasl gözüküyor

Hepsi ayni degil ama 38-39 hafta arasi geliyorlar genelde :)

ferrace

FL yaziyor canim,o boy icin.
ama sadece FL olana bak,diger FL/AC mi ne oyylede yaziyor o kafa buyuklugu,gobus buyuklugu falan icin

Bende gecen hafta komple agda yaptirdim.. rahatim ..
Bende pek canim yanmadi gebelikte ekstra hassaslik olmadi sukur..
Kalip sirle yapiyor genital bolgeyi fazla canim acimiyor.

Bende pazar gunu yaptirdim komple agda sacimi boyattim kas biyik derken misler gibiyim haftaya muhakkak dogurmaliyim bu killar kok vermeden bebek gelmeli :) ama benim canim acidi bikini bolgesinde tenim bayag incelmis cunku.

Canim ben de 34+2 yim doktorla dogumu konusmadik henuz ama ben de 1 aralik gibi falan olur diye düşünüyodum. Hem normal hem de bu ne acele doktoruna bi anlam veremedim. Kaldığı kadar kalsin yavrucak niye o kadar erken tarih verdi ki??

Benimkide öyle ya. Okula gidince kıpır kıpır kıpır hiç durmuyo. Acaba diyorum sesten mi rahatsız oluyor. Bi de ben bağıra bağıra konuşunca sus mu diyor anlamadim

Yani gülmekten okuyamadim gözümden yaş geldi.ilahi ne komik kadınsın. :)))))

Anladim canim dedigin gibi ama ultrason cogu zaman bebegin gercek kilosunu vermio. bnm 39. Haftada 3750 di 40+ da dogurdum 3520 dogdu yani onuda goz onunde bulundurmak lazm bide dedigin gibi cati dar deilse 4 bile dogurablrsn cati muayenen yapildimi

ay cok guldum,cok tatlisin ya
Allahta seni sizi guldursun insallah :)

Anladim canim dedigin gibi ama ultrason cogu zaman bebegin gercek kilosunu vermio. bnm 39. Haftada 3750 di 40+ da dogurdum 3520 dogdu yani onuda goz onunde bulundurmak lazm bide dedigin gibi cati dar deilse 4 bile dogurablrsn cati muayenen yapildimi

ultrason kilosuyla,dogum kilosunun uyusmadigini duydukca o kadar rahatliyorum ki..
pazartesi yapacak canim nasipse, yaptirmaktan yana degilim sahsen, sonucta dogum sirasindada bakabilir ve gerekirse aameliyat olabilir.
hayirlisi artik,Rabbim.bilir biz ne de yapsak..

Alemsin valla gözümden yaş geldi gülerken

Gülmekten gözümden yas geldi, seni çok seviyorum ya , iyi ki yazdin, bunu düşünerek gireceğim :*

bu yardımcıları bir daha evine sokma. hayatımda böyle saçmalık görmedim.
yeni evleneceğim zaman eve 2 yardımcı gelmişti, ev bomboştu 1 tane eşya yoktu.
2 kişi o evi zar zor temizledik dediler nazlandılar, bir daha asla almadım onları...

temizlik te bence bir sanat gibi, nasıl yapılacağını bilemeyenler mırın kırın ediyor...bilenler de ev ne kadar kirli olursa olsun yaparız hallederiz diye girişip tertemiz ediyor evi...
ha ev cidden çok kirliyse ve 1 yardımcı alındıysa perde asmak, koltuk silmek yapılamaz gerçekten, onun için bir yarım gün daha 1 yardımcı alınabilir...
hem 2 kişi gelmiş hem laf etmiş hem bitiremeden gitmişler...
hayır bir de perdeleri asamıcaklarsa neden yıkadılar buruşacağını bile bile...
bir dahaki sefere bu işi cidden bilen birini al ve sinir olma derim...
kolay gelsin, kendini yorma...

Ben bebisimi aldim kucama Allahima sukrolsun dikislerim cok aciyo bebegim iyi hamdolsun emzirme calismalari devam ediyo henuz pek yok dualarinizi eksik etmeyin darisi sizlere

Canım gözün aydın çok sevindim. Sağlıkla, huzurla büyüt bebeğini. Süt konusunda da sakın stres yapma. Şu durumda stres en büyük düşmanın. Rahat ve kendinden emin ol. Gelecek sütlerin.

Ben bebisimi aldim kucama Allahima sukrolsun dikislerim cok aciyo bebegim iyi hamdolsun emzirme calismalari devam ediyo henuz pek yok dualarinizi eksik etmeyin darisi sizlere

Topiğin bi bebeği daha oldu yaşasın. Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin darısı bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…