2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Valla paylaştığın için çok teşekkürler uzun zamandır beni hiç bir şey bu kadar guldurmemisti allah ta seni güldürsun şeker anne
Ben bebisimi aldim kucama Allahima sukrolsun dikislerim cok aciyo bebegim iyi hamdolsun emzirme calismalari devam ediyo henuz pek yok dualarinizi eksik etmeyin darisi sizlere
gözün aydın canim sağlıkla buyutursunuz umarım Steel tea diye bir çay var süt gelmesine yardimci onu bir dene istersen

daha önce doğum yapmadım bilemem ama 4 kiloluk bir çocuğu vajinal yolla doğurmaya bazı doktorlar normal değil anormal doğum diyorlar, internette de bu gibi yazılar okudum...çocuk kiloluysa annenin doğum yapıp yapamayacağı veya ne kadar yırtık olacağı annenin vücut yapısına bağlı...doğum şekliyle vücut yapısı çok ilişkili...herkes her doğumu yapamıyor maalesef...biz kardeşler olarak 3500 kg civarı doğmuşuz...annem bundan fazlasını bir kadın normal doğurmamalı diyor...

Of...
Omrumde bir kez yardımcı isteyeyim dedim, taşınacağız, o hafta sonu sınav gözetmeniymisim, unutmusum, baktım görevi iade etsem hem temizlik yapacağım hem para kazanamayacağım, aman kazandigimi ona veririm dedim ve arkadaşımın yardımcısını çağırdım.
Kadın erken gelirim dedi fakat ben sınava gittiğimde hala gelmemişti, sanırım 11e doğru gelmiş, tam bilemiyorum.
Sınav iki oturum o gün, sinav boyunca çağrı atmis kadın, dedim herhalde çok kotu bir şey oldu, oysa ki acikmis, ev boş , dolayısıyla yiyecek getireyim diye ayni anda bana , eşime ve anneme çağrı yağmuru. Neyse annem götürmüş, sınavlar bitti eve geldim , meğer kızı ile gelmiş fakat bana dememişti , kız daha 16 , çok üzüldüm.
İçeri girer girmez biz açlıktan geberdik dedi kadın. Neyse hemen gittik bir şeyler getirdik, bir sürü laf saydı, evde çok cam var, öldüm , saat geç oldu kocam merak etmiştir ama arayamiyorum kontorum yok, zaten onun telefonunu da kapadılar, borcunu ödeyemedik vs vs
Aksam saat 22.00 oldu esim geldi kadın hala gitmiyor , vallahi ev pis değildi, cam fazla dediği de normal ev zaten giriş kat, hic yuksek falan da olmadığı için zor da değil.
Sonuç: kadınla kaç liraya anlaştık hatırlamıyorum 120 olabilir, 130 da. Ama 150 verdik, durağa kadar bıraktık, 2 öğün yemek ısmarladık, vicdanımız daglandi ve ben bir daha yardımcı istememeye söz verdim kendime.

Öyle temizlikçi bulsam öpüp başıma koyacağım :) İyisine denk gelmek çok zor.
7 yıl önce pırlanta gibi bir temizlikçim vardı.Bir daha da öylesi denk gelmedi.
İyi temizlikçilerin boş günü dahi yok.Elimde 2 alternatif daha var , onları da deneyeceğim tabii , en iyisini bulana kadar devam.
Bu arada ev gerçekten kirliydi ,bu eve 9 yılda eve 3-4 kez temizlikçi gelmiş.Yılların birikmiş kiri de vardı. Koltuk sildiler yine de ; ama ben onlar gittikten sonra yerleştirmek zorunda kaldım çoğu şeyi.Yerletine yerleştirmemişler 2 odada bazı şeyleri .
2.kez yarım gün çağırırsam anlayacağım tam olarak . Birisini beğenmedim , konuşmaları , yorumları çok tersti , çok söylendi.Diğeri iyiydi.

Son düzenleme:

doğrudur canım, ama dediğin gibi annenin vücuduna bağlı.
ama ben yıllardır evlenip, normal yolla çocuk doğurmak istiyodum, bir rahatsızlığım yüzünden.
ve imkan varken,bana daha ölcüm yapmadan dışardan bakıp sezeryan demişti ilk.
adıda zaten sezeyancı diye yayılmış..

sadece kiloya bakıp beni buna zorlamamalı, en azından denemek ıstıyorum hayırlısıyla normali.
artık gerisi onun vicdanına kalmış

3 kg olmuş bizim bebiş, biraz fazla ilerde hemen gelir diyor. Ama sonuna kadar bekleyeceğiz tabi:)

Bi deneyelim bakalim cok uzuluyorum ben sezeryan istemiyorum
bende 36+5teyim. kilosu 3300 bebişimin. dr iri bebek olduğunu söyledi. bugüne kadar hep makat duruşundaydı. hala dönmedi bende normal çok istiyorum. ışık, eşimin sesi gibi dıştan etmenlerle uğraştık olmadı. hatta sırt üstü yatıp belimin altına minder koyup 5 dk bekledim yine hüsran :/ tabi bunlar internetten bulduğum yöntemlerdi. dr.a sordum bebeğin keyfi isterse döner istemezse yapacak bişey yok her türlü ihtimale kendini hazırla dedi. sanırım bize düşen artık bekleyip hayırlısı için dua etmek..

Kızlar yaa idrar tahlili yaptrdim glikoz +++çıktı benm dr tel vermiyo hastaneyi aradgmda da baglayamiyolar bi türlü anca gitmem lazim sizce onemli bisey mi bu
Tatlım tansiyonun 14 falan gibi yüksek bir değerse bi doktora görün istersen.
Benim doktor da göstermişti çocuğun saçlarını. Yine herkes şaşımıştı tatlım. Belki ultrason makinesi farklıdır bizim doktorların.

Ben bebisimi aldim kucama Allahima sukrolsun dikislerim cok aciyo bebegim iyi hamdolsun emzirme calismalari devam ediyo henuz pek yok dualarinizi eksik etmeyin darisi sizlere
Ay kaç gündür yoksun diye merak etmiştim. Hadi hayırlı olsun bakalım. Allah analı babalı büyütsün.

Arkadaşlar bugün doktora gittim açılma aynı bebek aynı durumda aşağı inmedi kanlı akıntım için alttan muane oldukça artar dedi korkulacak birşey yok dedi hiç belli olmaz doğum ne zaman olur dedi bakarsin bu akşam bakarsın 1 hafta sonra olur biz devamlı takip edicez dedi pzt doğum olmazsa tekrar mesnetsiz edicem dedi en küçük bir problemde beni ara dedi suyun geldiğinde sancılarin düzenli olduğunda dedi bebeğin hareketlerinde bir sıkıntı hissettiğinde şimdilik bekliyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…