- 24 Nisan 2015
- 1.130
- 1.088
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #44.361
Gozun aydin cnm Allah anali babali buyutsun.Ben bebisimi aldim kucama Allahima sukrolsun dikislerim cok aciyo bebegim iyi hamdolsun emzirme calismalari devam ediyo henuz pek yok dualarinizi eksik etmeyin darisi sizlere
Valla paylaştığın için çok teşekkürler uzun zamandır beni hiç bir şey bu kadar guldurmemistiKukla baci,
1 sene once falan genel anestezi aldim. Beni sedyeye koyup ameliyathaneye götürürlerken başladım ağlamaya, ama nasıl ağlıyorsam gözümdeki lens hastabakıcının önlüğüne fırladı.Sonra "lensim düştü" diye ağladım, neyse buldum ettim taktım, gidiyoruz. (Ameliyathaneye giden yok Konya ovası gibi) git Allah git, ben ağla Allah ağla. Neyse beni ameliyathanenin kapısına park etti hastabakıcı gitti arkama başkası da geldi sedyede. Biz pide kuyruğu gibi dizildik biri çıkacak biz gireceğiz. O sırada içerdeki kadını ayıltıyorlar, kadına sürekli "senin adın ne?, adını söyle bize" diyorlar. Kadında tık yok, belli daha bilinç tam gelmemiş. Biz kapıda tren gibi dikile dikile kadının adını söylemesini bekledik
Nihayet bacı hatırladı beni içeri iteklediler.
O an dedim içimden " benim adım gülcan, benim adım gülcan", "bak gulcan 32 yaşında koca kadınsın adını unutma, senin adın gülcan, benim adım gülcan" derken koluma enjekte ettikleri madde ile ağzım burnum biber gazı yemiş gibi yanmaya başladı, yanımdaki takma kirpikli anesteziste dönüp " ağzım burnum yaniyyy" dedim zira yanıyor diyemeden Burhan Altıntop şivesi ile bayılmışım.
Uyandığımda pide kıyruğunda benim gibi bekleyenlerin yanından sedyem çıkartılırken " benim adım gülcannnn, gülcanım ben, ben gülcannnnnn" diye " ben saksı değilim erol büyükburcum" diyen rahmetli gibi bağırıyordum.Annemi gördüm koşarak geldi, " tamam gülcan" dedi, eşime döndüm asansörde " ben gülcan" dedim. "Memnun oldum" dedi gülümsedi
Odaya çıktım, bilincim full açıktı ve artık tüm hastane benim ismimi biliyordu
Kıssadan hisse, ameliyathaneye nasıl girersen öyle çıkıyorsun, ben ağlayarak girdim, çıkışta hala gözlerimden yaş akıyordu, adımı söyleyemem korkusuyla girdim, çıkışta bir elimde megafonum yoktu.
Şimdilik spinal olacağım ama olur da genel anestezi alırsam, komik şeyler düşünerek ineceğim ameliyathaneye ki çıkışım da inşallah gülerek olsun diye.
Çok streslenirsen benim mal hikayemi düşün belki gülümsersin
gözün aydın canim sağlıkla buyutursunuz umarım Steel tea diye bir çay var süt gelmesine yardimci onu bir dene istersenBen bebisimi aldim kucama Allahima sukrolsun dikislerim cok aciyo bebegim iyi hamdolsun emzirme calismalari devam ediyo henuz pek yok dualarinizi eksik etmeyin darisi sizlere
aslinda ultrasonlar tam dogru olcumu vermiyor canim.
birine 3,600 demisler,cocuk 3,200 dogmus.
fark aatiyor yani.
eger catin dar degilse 3,500 degil 4 bile cikarabilirsin.
kesinlikle doktorlarin kolayina geliyor ve onlar yuzunden yine onlara inanamiyoruz gercekten sezeryanmi olmaliyiz yoksa korkutma amaclimi ssoyleniyor hersey
@alera sagol canim,dogru hesaplamisim boyunu :)
3,500 civari canim,haftasina gore evet fazla ama 4tkilodan fazla olup,normal doguran o kadar cokki cevremde
Hele baska doktorun ustune basa basa israrla normal demesi kafami karistiriyor.
biz doktorlar icin n kolayi sezo, ne ddiye 8 saat yaniniza gidip gelelim, 20dakikada hallederiz dedi. Ama sonuna kadar normal dene demisti gecenlerde.
buyuk.ihimal o doktora birkez daha gidicem.kontrole
Hanımlar hamilelikte doğum için tüy temizliğine nasıl bir çözüm buldunuz?Ağda çok acıyor yapamıyorum
bu yardımcıları bir daha evine sokma. hayatımda böyle saçmalık görmedim.
yeni evleneceğim zaman eve 2 yardımcı gelmişti, ev bomboştu 1 tane eşya yoktu.
2 kişi o evi zar zor temizledik dediler nazlandılar, bir daha asla almadım onları...
temizlik te bence bir sanat gibi, nasıl yapılacağını bilemeyenler mırın kırın ediyor...bilenler de ev ne kadar kirli olursa olsun yaparız hallederiz diye girişip tertemiz ediyor evi...
ha ev cidden çok kirliyse ve 1 yardımcı alındıysa perde asmak, koltuk silmek yapılamaz gerçekten, onun için bir yarım gün daha 1 yardımcı alınabilir...
hem 2 kişi gelmiş hem laf etmiş hem bitiremeden gitmişler...
hayır bir de perdeleri asamıcaklarsa neden yıkadılar buruşacağını bile bile...
bir dahaki sefere bu işi cidden bilen birini al ve sinir olma derim...
kolay gelsin, kendini yorma...
bu yardımcıları bir daha evine sokma. hayatımda böyle saçmalık görmedim.
yeni evleneceğim zaman eve 2 yardımcı gelmişti, ev bomboştu 1 tane eşya yoktu.
2 kişi o evi zar zor temizledik dediler nazlandılar, bir daha asla almadım onları...
temizlik te bence bir sanat gibi, nasıl yapılacağını bilemeyenler mırın kırın ediyor...bilenler de ev ne kadar kirli olursa olsun yaparız hallederiz diye girişip tertemiz ediyor evi...
ha ev cidden çok kirliyse ve 1 yardımcı alındıysa perde asmak, koltuk silmek yapılamaz gerçekten, onun için bir yarım gün daha 1 yardımcı alınabilir...
hem 2 kişi gelmiş hem laf etmiş hem bitiremeden gitmişler...
hayır bir de perdeleri asamıcaklarsa neden yıkadılar buruşacağını bile bile...
bir dahaki sefere bu işi cidden bilen birini al ve sinir olma derim...
kolay gelsin, kendini yorma...
daha önce doğum yapmadım bilemem ama 4 kiloluk bir çocuğu vajinal yolla doğurmaya bazı doktorlar normal değil anormal doğum diyorlar, internette de bu gibi yazılar okudum...çocuk kiloluysa annenin doğum yapıp yapamayacağı veya ne kadar yırtık olacağı annenin vücut yapısına bağlı...doğum şekliyle vücut yapısı çok ilişkili...herkes her doğumu yapamıyor maalesef...biz kardeşler olarak 3500 kg civarı doğmuşuz...annem bundan fazlasını bir kadın normal doğurmamalı diyor...
3 kg olmuş bizim bebiş, biraz fazla ilerde hemen gelir diyor. Ama sonuna kadar bekleyeceğiz tabi:)Canim ben de 34+2 yim doktorla dogumu konusmadik henuz ama ben de 1 aralik gibi falan olur diye düşünüyodum. Hem normal hem de bu ne acele doktoruna bi anlam veremedim. Kaldığı kadar kalsin yavrucak niye o kadar erken tarih verdi ki??
bende 36+5teyim. kilosu 3300 bebişimin. dr iri bebek olduğunu söyledi. bugüne kadar hep makat duruşundaydı. hala dönmediBi deneyelim bakalim cok uzuluyorum ben sezeryan istemiyorum
Tatlım tansiyonun 14 falan gibi yüksek bir değerse bi doktora görün istersen.Kızlar yaa idrar tahlili yaptrdim glikoz +++çıktı benm dr tel vermiyo hastaneyi aradgmda da baglayamiyolar bi türlü anca gitmem lazim sizce onemli bisey mi bu
Benim doktor da göstermişti çocuğun saçlarını. Yine herkes şaşımıştı tatlım. Belki ultrason makinesi farklıdır bizim doktorların.Ultrasonda bebeğin saçlarının görüldüğünü ilk defa duyuyorumhatta ayrıntılı ultrasonumu yapan peritanoloji uzmanı bu gördüklerinizin saç olduğunu düşünmeyin bazıları saçları zannediyor ama saçı görünmez demişti
Ay kaç gündür yoksun diye merak etmiştim. Hadi hayırlı olsun bakalım. Allah analı babalı büyütsün.Ben bebisimi aldim kucama Allahima sukrolsun dikislerim cok aciyo bebegim iyi hamdolsun emzirme calismalari devam ediyo henuz pek yok dualarinizi eksik etmeyin darisi sizlere
Kukla baci,
1 sene once falan genel anestezi aldim. Beni sedyeye koyup ameliyathaneye götürürlerken başladım ağlamaya, ama nasıl ağlıyorsam gözümdeki lens hastabakıcının önlüğüne fırladı.Sonra "lensim düştü" diye ağladım, neyse buldum ettim taktım, gidiyoruz. (Ameliyathaneye giden yok Konya ovası gibi) git Allah git, ben ağla Allah ağla. Neyse beni ameliyathanenin kapısına park etti hastabakıcı gitti arkama başkası da geldi sedyede. Biz pide kuyruğu gibi dizildik biri çıkacak biz gireceğiz. O sırada içerdeki kadını ayıltıyorlar, kadına sürekli "senin adın ne?, adını söyle bize" diyorlar. Kadında tık yok, belli daha bilinç tam gelmemiş. Biz kapıda tren gibi dikile dikile kadının adını söylemesini bekledik
Nihayet bacı hatırladı beni içeri iteklediler.
O an dedim içimden " benim adım gülcan, benim adım gülcan", "bak gulcan 32 yaşında koca kadınsın adını unutma, senin adın gülcan, benim adım gülcan" derken koluma enjekte ettikleri madde ile ağzım burnum biber gazı yemiş gibi yanmaya başladı, yanımdaki takma kirpikli anesteziste dönüp " ağzım burnum yaniyyy" dedim zira yanıyor diyemeden Burhan Altıntop şivesi ile bayılmışım.
Uyandığımda pide kıyruğunda benim gibi bekleyenlerin yanından sedyem çıkartılırken " benim adım gülcannnn, gülcanım ben, ben gülcannnnnn" diye " ben saksı değilim erol büyükburcum" diyen rahmetli gibi bağırıyordum.Annemi gördüm koşarak geldi, " tamam gülcan" dedi, eşime döndüm asansörde " ben gülcan" dedim. "Memnun oldum" dedi gülümsedi
Odaya çıktım, bilincim full açıktı ve artık tüm hastane benim ismimi biliyordu
Kıssadan hisse, ameliyathaneye nasıl girersen öyle çıkıyorsun, ben ağlayarak girdim, çıkışta hala gözlerimden yaş akıyordu, adımı söyleyemem korkusuyla girdim, çıkışta bir elimde megafonum yoktu.
Şimdilik spinal olacağım ama olur da genel anestezi alırsam, komik şeyler düşünerek ineceğim ameliyathaneye ki çıkışım da inşallah gülerek olsun diye.
Çok streslenirsen benim mal hikayemi düşün belki gülümsersin
Canimmm allah anali babalı büyütsünBen bebisimi aldim kucama Allahima sukrolsun dikislerim cok aciyo bebegim iyi hamdolsun emzirme calismalari devam ediyo henuz pek yok dualarinizi eksik etmeyin darisi sizlere
Allah analı babalı büyütsün :)Ben bebisimi aldim kucama Allahima sukrolsun dikislerim cok aciyo bebegim iyi hamdolsun emzirme calismalari devam ediyo henuz pek yok dualarinizi eksik etmeyin darisi sizlere
slm cnm sen normal mi dogurcan yoksa sezeryanmi olacaksin masaALLAH 39. haftadasin.
İnan ki hiç bilmiyorum gelmezse aşağı doğru herhalde sezeryan olurbebek asagi inmezse sezeryan mi oluyor cnm .Allah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?