- 15 Ekim 2014
- 468
- 767
- 103
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #44.321
Ben bebek küvetini bizim sokaktaki plastikçiden almıştım 15tl ye, a101 dekinin aynısı hatta benimkinin askıya asma yeri de var banyoma bi çivi çakıp astım tepeye yer de kaplamıyor bu sayedeBizim burda baska yok bu halimle kapi kapi gezemedim kuveti istiyordum yaaa
Ben bebek küvetini bizim sokaktaki plastikçiden almıştım 15tl ye, a101 dekinin aynısı hatta benimkinin askıya asma yeri de var banyoma bi çivi çakıp astım tepeye yer de kaplamıyor bu sayedeBizim burda baska yok bu halimle kapi kapi gezemedim kuveti istiyordum yaaa
Kemik kirilmasi mi?:) yok canim oyle birsey..
Belin, karnin, bacaklarin ve rahimde cok guclu bir agri ve yanma hissediyorsun dunyadaki butun kadinlar bu sekilde doguruyor bizdeki gibi kimse sezeryan istiyorum diyemiyor korkuncbirsey degil inan cok guzel bir duygu sanci cekerken kendimi cok aciz hissetmistim ama dogurduktan sonra en guclu bendim :)..Mesela ben dogum anindan cok korkardim rahim aciliyor bebek cikiyor acayip birsey gibi gelirdi bana ama o an hic oyle birsey hissetmedim hatta en rahat ve kolayi oydu galiba mesele dogumdan onceki sanci zaten dogduktan sonra hicbirsey kalmiyor.
Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın oldumuKukla baci,
1 sene once falan genel anestezi aldim. Beni sedyeye koyup ameliyathaneye götürürlerken başladım ağlamaya, ama nasıl ağlıyorsam gözümdeki lens hastabakıcının önlüğüne fırladı.Sonra "lensim düştü" diye ağladım, neyse buldum ettim taktım, gidiyoruz. (Ameliyathaneye giden yok Konya ovası gibi) git Allah git, ben ağla Allah ağla. Neyse beni ameliyathanenin kapısına park etti hastabakıcı gitti arkama başkası da geldi sedyede. Biz pide kuyruğu gibi dizildik biri çıkacak biz gireceğiz. O sırada içerdeki kadını ayıltıyorlar, kadına sürekli "senin adın ne?, adını söyle bize" diyorlar. Kadında tık yok, belli daha bilinç tam gelmemiş. Biz kapıda tren gibi dikile dikile kadının adını söylemesini bekledik
Nihayet bacı hatırladı beni içeri iteklediler.
O an dedim içimden " benim adım gülcan, benim adım gülcan", "bak gulcan 32 yaşında koca kadınsın adını unutma, senin adın gülcan, benim adım gülcan" derken koluma enjekte ettikleri madde ile ağzım burnum biber gazı yemiş gibi yanmaya başladı, yanımdaki takma kirpikli anesteziste dönüp " ağzım burnum yaniyyy" dedim zira yanıyor diyemeden Burhan Altıntop şivesi ile bayılmışım.
Uyandığımda pide kıyruğunda benim gibi bekleyenlerin yanından sedyem çıkartılırken " benim adım gülcannnn, gülcanım ben, ben gülcannnnnn" diye " ben saksı değilim erol büyükburcum" diyen rahmetli gibi bağırıyordum.Annemi gördüm koşarak geldi, " tamam gülcan" dedi, eşime döndüm asansörde " ben gülcan" dedim. "Memnun oldum" dedi gülümsedi
Odaya çıktım, bilincim full açıktı ve artık tüm hastane benim ismimi biliyordu
Kıssadan hisse, ameliyathaneye nasıl girersen öyle çıkıyorsun, ben ağlayarak girdim, çıkışta hala gözlerimden yaş akıyordu, adımı söyleyemem korkusuyla girdim, çıkışta bir elimde megafonum yoktu.
Şimdilik spinal olacağım ama olur da genel anestezi alırsam, komik şeyler düşünerek ineceğim ameliyathaneye ki çıkışım da inşallah gülerek olsun diye.
Çok streslenirsen benim mal hikayemi düşün belki gülümsersin
Evet hepsi çok uygun nevresim ikea dan 60 almıştımFotosundan benim de hosuma gitmisti ama gelmemis malesefGüle güle kullan canim 20 lira bedava valla
:))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))) :)))))))))))))))))) ya o kadar çok güldüm ki karnımın içi acıdııııKukla baci,
1 sene once falan genel anestezi aldim. Beni sedyeye koyup ameliyathaneye götürürlerken başladım ağlamaya, ama nasıl ağlıyorsam gözümdeki lens hastabakıcının önlüğüne fırladı.Sonra "lensim düştü" diye ağladım, neyse buldum ettim taktım, gidiyoruz. (Ameliyathaneye giden yok Konya ovası gibi) git Allah git, ben ağla Allah ağla. Neyse beni ameliyathanenin kapısına park etti hastabakıcı gitti arkama başkası da geldi sedyede. Biz pide kuyruğu gibi dizildik biri çıkacak biz gireceğiz. O sırada içerdeki kadını ayıltıyorlar, kadına sürekli "senin adın ne?, adını söyle bize" diyorlar. Kadında tık yok, belli daha bilinç tam gelmemiş. Biz kapıda tren gibi dikile dikile kadının adını söylemesini bekledik
O an dedim içimden " benim adım gülcan, benim adım gülcan", "bak gulcan 32 yaşında koca kadınsın adını unutma, senin adın gülcan, benim adım gülcan" derken koluma enjekte ettikleri madde ile ağzım burnum biber gazı yemiş gibi yanmaya başladı, yanımdaki takma kirpikli anesteziste dönüp " ağzım burnum yaniyyy" dedim zira yanıyor diyemeden Burhan Altıntop şivesi ile bayılmışım.
Uyandığımda pide kıyruğunda benim gibi bekleyenlerin yanından sedyem çıkartılırken " benim adım gülcannnn, gülcanım ben, ben gülcannnnnn" diye " ben saksı değilim erol büyükburcum" diyen rahmetli gibi bağırıyordum.Annemi gördüm koşarak geldi, " tamam gülcan" dedi, eşime döndüm asansörde " ben gülcan" dedim. "Memnun oldum" dedi gülümsedi
Kıssadan hisse, ameliyathaneye nasıl girersen öyle çıkıyorsun, ben ağlayarak girdim, çıkışta hala gözlerimden yaş akıyordu, adımı söyleyemem korkusuyla girdim, çıkışta bir elimde megafonum yoktu.
Şimdilik spinal olacağım ama olur da genel anestezi alırsam, komik şeyler düşünerek ineceğim ameliyathaneye ki çıkışım da inşallah gülerek olsun diye.
Cok güzel yazmissinizKemik kirilmasi mi?:) yok canim oyle birsey..
Belin, karnin, bacaklarin ve rahimde cok guclu bir agri ve yanma hissediyorsun dunyadaki butun kadinlar bu sekilde doguruyor bizdeki gibi kimse sezeryan istiyorum diyemiyor korkuncbirsey degil inan cok guzel bir duygu sanci cekerken kendimi cok aciz hissetmistim ama dogurduktan sonra en guclu bendim :)..Mesela ben dogum anindan cok korkardim rahim aciliyor bebek cikiyor acayip birsey gibi gelirdi bana ama o an hic oyle birsey hissetmedim hatta en rahat ve kolayi oydu galiba mesele dogumdan onceki sanci zaten dogduktan sonra hicbirsey kalmiyor.
Laaaayn Allah seni bildiği gibi yapsın anneminde benimde gözümüzden yaş getirdin güleceğiz diyeKukla baci,
Bedenleri değil markası 90mış bende öyle sandım bedenler on tarafta minik minik yazıyordu haberiniz olsun bu sayede iki tane 100beden aldım:)9.90 falandi canım ama hep 90 di bedenleri buyuk olur diye almadim
Doğru da iste insan her duyduğunu sorgulamaya calisiyor babada pek doğru gelmedi ama internetten bir arastirdim yapan o kadar insan varki ben bile sasirdimSyhncigdem21 ben de dediğinizi ilk defa duyuyorum. Yenidoğanlarda 6.aya kadar zaten mide anne sütünden başka bir şeyi sindiremiyor, su bile verilmiyor. Çünkü anne sütünün içinde bebeğe gerekli her şey var. Bilmiyorum duyduysanız vardır memnun olanlar belki ama ben doğar doğmaz nar yedirmem diye düşünüyorum. Bebek gazlı olmasın diye anneler gaz yapıcı yiyecek yemesin diyorlar, örneğin bakliyat, lahana vs. Bunu doktorların büyük kısmı da söylüyor. Fakat bize eğitimde doktor siz her şeyden yiyeceksiniz, bebek de gazını çıkarmayı yavaş yavaş öğrenecek demişti. Açıkçası ben bu gaz olayında bebek gazlı olacaksa zaten olacak, anneyle de pek bir alakası yok diye düşünüyorum. Ne kadar dikkat eden anneler var. Bebekleri yine de gazlı. Nihayetinde sakınan göze her zaman çöp batıyor.
Hayirli olsun darısı bize olsun. Allah analı babalı büyütsünBen bebisimi aldim kucama Allahima sukrolsun dikislerim cok aciyo bebegim iyi hamdolsun emzirme calismalari devam ediyo henuz pek yok dualarinizi eksik etmeyin darisi sizlere
Hanımlar hamilelikte doğum için tüy temizliğine nasıl bir çözüm buldunuz?Ağda çok acıyor yapamıyorum
Ayyy ne guzel ya..Ben bebisimi aldim kucama Allahima sukrolsun dikislerim cok aciyo bebegim iyi hamdolsun emzirme calismalari devam ediyo henuz pek yok dualarinizi eksik etmeyin darisi sizlere
Ben özel bolgemi bu yasima kadar hep agdayla aldim, 2 gün öncede agda yaptim ayakli bir aynam var onun yardimiyla tabii ama biraz zorlandim ya, ahh ahh turkiyede olsaydim hemen agdaciya giderdim diye söylene söylene yaptimHanımlar hamilelikte doğum için tüy temizliğine nasıl bir çözüm buldunuz?Ağda çok acıyor yapamıyorum
Doğru da iste insan her duyduğunu sorgulamaya calisiyor babada pek doğru gelmedi ama internetten bir arastirdim yapan o kadar insan varki ben bile sasirdim
Kukla baci,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?