2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bizim burda baska yok bu halimle kapi kapi gezemedim kuveti istiyordum yaaa
Ben bebek küvetini bizim sokaktaki plastikçiden almıştım 15tl ye, a101 dekinin aynısı hatta benimkinin askıya asma yeri de var banyoma bi çivi çakıp astım tepeye yer de kaplamıyor bu sayede Mağazalarda çok pahalı gelmişti bana bi plastiğe o kadar para vermek gereksiz gibi dedim, sende öyle plastik araç gereç ıvır zıvır satan yerlere bakabilirsin canım istersen.

Bizim burda baska yok bu halimle kapi kapi gezemedim kuveti istiyordum yaaa
Ben bebek küvetini bizim sokaktaki plastikçiden almıştım 15tl ye, a101 dekinin aynısı hatta benimkinin askıya asma yeri de var banyoma bi çivi çakıp astım tepeye yer de kaplamıyor bu sayede Mağazalarda çok pahalı gelmişti bana bi plastiğe o kadar para vermek gereksiz gibi dedim, sende öyle plastik araç gereç ıvır zıvır satan yerlere bakabilirsin canım istersen.

Çok teşekkür ederim :))))

İyi olacak insallah ilk ben dokunmak istiyorum.dra söyledim basini ellicem cikmadan önce :)))

Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın oldumu

:))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))) :)))))))))))))))))) ya o kadar çok güldüm ki karnımın içi acıdıııı (((( oyyy ( yapma böyle şeler yaaa :)))))))) yok yok yap :))))) ama cidden karnım cok acıdıı şimdide kasığım ağrıyoo, uzun zamandır böyle kahkahalar atmamıştım galibaa, ah senin şu doğurtacak derecede olan hikayelerin :)))))))

Cok güzel yazmissiniz sayenizde kendime güven geldi

Laaaayn Allah seni bildiği gibi yapsın anneminde benimde gözümüzden yaş getirdin güleceğiz diye

Ben 34+2 haftalık hamileyim. Aslında standart hesaplarda doğum yapacağım tarih 2 aralık, ama en geç 17 kasım'da bekliyor doktorum. Kasım annesi olacağım yani
Etrafımdaki herkes sezaryen oldu ve sorun yaşamadı diye ben de sezaryen istiyordum. Ama doktorum normal yaptıracağım sana dedi. Normalde tersi olur
Ben de her şey doğal olsun isterim ama yırtılma beni çok korkutuyor. Sezaryen'den daha az korkuyorum çünkü geçen yıl laparoskopi oldum. O kadar da kötü değildi.
Deneyimli anneler normal doğum yapıp yırtık/ kesik kınusunda iç rahatlatıcı bilgi verecek olan var mı? Korku sardı beni vallaa

Doğru da iste insan her duyduğunu sorgulamaya calisiyor babada pek doğru gelmedi ama internetten bir arastirdim yapan o kadar insan varki ben bile sasirdim

Hanımlar hamilelikte doğum için tüy temizliğine nasıl bir çözüm buldunuz?Ağda çok acıyor yapamıyorum

Ben doğum yaklaştı diye komple ağda yaptırdım en az bi 3 hafta rahatım diye düşünüyorum:) acıyor illaki ama lohusalıkta var en temizi diye düşünüyorum kızlar

Hanımlar hamilelikte doğum için tüy temizliğine nasıl bir çözüm buldunuz?Ağda çok acıyor yapamıyorum
Ben özel bolgemi bu yasima kadar hep agdayla aldim, 2 gün öncede agda yaptim ayakli bir aynam var onun yardimiyla tabii ama biraz zorlandim ya, ahh ahh turkiyede olsaydim hemen agdaciya giderdim diye söylene söylene yaptim, insallah erken dogum olmazda önumuzdeki ayda rahat rahat temizlerim kendimi
Olurda acilen gitmem gerekirde temizlenemessem burdakilerin kili tüyü pek yadirgayacagini sanmiyorum

Doğru da iste insan her duyduğunu sorgulamaya calisiyor babada pek doğru gelmedi ama internetten bir arastirdim yapan o kadar insan varki ben bile sasirdim

Evet uygulayan birçok insan vardır. Bu işler hep böyle kulaktan kulağa yayılıyor zaten. Hurafelerin yayılıp gerçek bilgi gibi rağbet görmesi de bunun sonucu. Yine de herkesin kendi fikridir saygı duymak lazım...

Bende gecen hafta komple agda yaptirdim.. rahatim ..
Bende pek canim yanmadi gebelikte ekstra hassaslik olmadi sukur..
Kalip sirle yapiyor genital bolgeyi fazla canim acimiyor.

bizimkilerdeki benim adim cemil karakteri aklima geldi. oda benim adim cemil diyip duruyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…