- 6 Nisan 2011
- 500
- 870
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #44.301
Hah benim uzmanlık alanıma geldin şimdi çıktım banyodan malum yere jilet yoksa o acidan doğururum ben diğer taraflar epilator bazende jilet allah ne verdiyse doğumdan sonra doneriz yine sır agdaya ama şimdi korkuyorum acı olursa diye mecbur jiletHanımlar hamilelikte doğum için tüy temizliğine nasıl bir çözüm buldunuz?Ağda çok acıyor yapamıyorum
Ne guzel anlasmissiniz :) ben de dun citlattim konuyu aa dogumda da mi hediye aliniyo diyoo bak yaaaAkşam kocişimle dogum hediyesi konusunda Anlaştık :)) Ama öyle herkesin içinde hediye falan alıp vermem dedi bende tamam dedim öyle pahalı bişey alma sakın dedim oda bütçem yok zaten pahalı bişeye ama senin istediğin bişey alcam dedi süpriz dedi tabi üsten girdim alttan çıktım aklındakini ögrendim tavşanlı pofidik terlik alacakmış çok hoşuma gitti tee nezaman söylemiştim istiyorum diye aklında kalmışkocişimi çoook seviyorum
9.90 falandi canım ama hep 90 di bedenleri buyuk olur diye almadimCanim ne kadarmış sütyen acaba ?
Canim bebeklerin sese ve ışığa yöneldiğini duymuştum eşinin sesini tanıyorsa esin kasiklarina doğru konuşsun biz ole yapmıştık 30 da dönmüştü benimki tabi kısmet donmezsede hiç sıkma canını hayırlısı nasılsa öyle olsunBen 35+3 teyim bebegim ters duruyor kafa sagda popo sol ayaklar kasiklarimda doktor biraz zor doner bu saatten sonra dedi ama ben bi umit donecegini dusunuyorum doktor sezeryan yapiorum sadece dedi ben normal doguma gelmiyorum dedi...donmezse eline kalicam galiba cok uzuluyorum donermi sizce bebisim yaaa
Bende çok korkuyorum hemde pubik ağrım var yoğun bir şekilde birde ağda düşünemiyorumHah benim uzmanlık alanıma geldin şimdi çıktım banyodan malum yere jilet yoksa o acidan doğururum ben diğer taraflar epilator bazende jilet allah ne verdiyse doğumdan sonra doneriz yine sır agdaya ama şimdi korkuyorum acı olursa diye mecbur jilet
Bi deneyelim bakalim cok uzuluyorum ben sezeryan istemiyorumCanim bebeklerin sese ve ışığa yöneldiğini duymuştum eşinin sesini tanıyorsa esin kasiklarina doğru konuşsun biz ole yapmıştık 30 da dönmüştü benimki tabi kısmet donmezsede hiç sıkma canını hayırlısı nasılsa öyle olsun
Canım ben normalde epilatör kullanıyordum şimdi karnım büyüdüğü için göremiyordum bende ayna karşısına geçip yapmakta buldum çözümüHanımlar hamilelikte doğum için tüy temizliğine nasıl bir çözüm buldunuz?Ağda çok acıyor yapamıyorum
Aksine çok hızlı geçiyor ve ben çok çok korkuyorum
Sezeryandan zor uyanmaktan vs ne bileyim iyice moralim bozuluyor, ağla zirla gireceğim sanırım.
Ben 9 u 10 falan geciyodu gittigimde ki ne goreyim butun kuvetler yagmalanmis 1 tane bile kalmamisBende gittim bisey kalmamis biberon ve fircasindan aldim patik aldim bide alez aldim yastik ve kuvet almayi planliyordum bitmis yahu magaza acilir acilmaz bitirmisler
Bizim burda baska yok bu halimle kapi kapi gezemedim kuveti istiyordum yaaaBen 9 u 10 falan geciyodu gittigimde ki ne goreyim butun kuvetler yagmalanmis 1 tane bile kalmamishirs yaptim baska bir a101 den aldim
Kız Allah iyiliğini versin kahkahalarla okudum resmenKukla baci,
1 sene once falan genel anestezi aldim. Beni sedyeye koyup ameliyathaneye götürürlerken başladım ağlamaya, ama nasıl ağlıyorsam gözümdeki lens hastabakıcının önlüğüne fırladı.Sonra "lensim düştü" diye ağladım, neyse buldum ettim taktım, gidiyoruz. (Ameliyathaneye giden yok Konya ovası gibi) git Allah git, ben ağla Allah ağla. Neyse beni ameliyathanenin kapısına park etti hastabakıcı gitti arkama başkası da geldi sedyede. Biz pide kuyruğu gibi dizildik biri çıkacak biz gireceğiz. O sırada içerdeki kadını ayıltıyorlar, kadına sürekli "senin adın ne?, adını söyle bize" diyorlar. Kadında tık yok, belli daha bilinç tam gelmemiş. Biz kapıda tren gibi dikile dikile kadının adını söylemesini bekledik
Nihayet bacı hatırladı beni içeri iteklediler.
O an dedim içimden " benim adım gülcan, benim adım gülcan", "bak gulcan 32 yaşında koca kadınsın adını unutma, senin adın gülcan, benim adım gülcan" derken koluma enjekte ettikleri madde ile ağzım burnum biber gazı yemiş gibi yanmaya başladı, yanımdaki takma kirpikli anesteziste dönüp " ağzım burnum yaniyyy" dedim zira yanıyor diyemeden Burhan Altıntop şivesi ile bayılmışım.
Uyandığımda pide kıyruğunda benim gibi bekleyenlerin yanından sedyem çıkartılırken " benim adım gülcannnn, gülcanım ben, ben gülcannnnnn" diye " ben saksı değilim erol büyükburcum" diyen rahmetli gibi bağırıyordum.Annemi gördüm koşarak geldi, " tamam gülcan" dedi, eşime döndüm asansörde " ben gülcan" dedim. "Memnun oldum" dedi gülümsedi
Odaya çıktım, bilincim full açıktı ve artık tüm hastane benim ismimi biliyordu
Kıssadan hisse, ameliyathaneye nasıl girersen öyle çıkıyorsun, ben ağlayarak girdim, çıkışta hala gözlerimden yaş akıyordu, adımı söyleyemem korkusuyla girdim, çıkışta bir elimde megafonum yoktu.
Şimdilik spinal olacağım ama olur da genel anestezi alırsam, komik şeyler düşünerek ineceğim ameliyathaneye ki çıkışım da inşallah gülerek olsun diye.
Çok streslenirsen benim mal hikayemi düşün belki gülümsersin
Suan korkuorum aklima sen geliomussun dogumdan cikip gulcan adi gulcan hatta gulcan benim diomusum ay cok guldumKukla baci,
1 sene once falan genel anestezi aldim. Beni sedyeye koyup ameliyathaneye götürürlerken başladım ağlamaya, ama nasıl ağlıyorsam gözümdeki lens hastabakıcının önlüğüne fırladı.Sonra "lensim düştü" diye ağladım, neyse buldum ettim taktım, gidiyoruz. (Ameliyathaneye giden yok Konya ovası gibi) git Allah git, ben ağla Allah ağla. Neyse beni ameliyathanenin kapısına park etti hastabakıcı gitti arkama başkası da geldi sedyede. Biz pide kuyruğu gibi dizildik biri çıkacak biz gireceğiz. O sırada içerdeki kadını ayıltıyorlar, kadına sürekli "senin adın ne?, adını söyle bize" diyorlar. Kadında tık yok, belli daha bilinç tam gelmemiş. Biz kapıda tren gibi dikile dikile kadının adını söylemesini bekledik
Nihayet bacı hatırladı beni içeri iteklediler.
O an dedim içimden " benim adım gülcan, benim adım gülcan", "bak gulcan 32 yaşında koca kadınsın adını unutma, senin adın gülcan, benim adım gülcan" derken koluma enjekte ettikleri madde ile ağzım burnum biber gazı yemiş gibi yanmaya başladı, yanımdaki takma kirpikli anesteziste dönüp " ağzım burnum yaniyyy" dedim zira yanıyor diyemeden Burhan Altıntop şivesi ile bayılmışım.
Uyandığımda pide kıyruğunda benim gibi bekleyenlerin yanından sedyem çıkartılırken " benim adım gülcannnn, gülcanım ben, ben gülcannnnnn" diye " ben saksı değilim erol büyükburcum" diyen rahmetli gibi bağırıyordum.Annemi gördüm koşarak geldi, " tamam gülcan" dedi, eşime döndüm asansörde " ben gülcan" dedim. "Memnun oldum" dedi gülümsedi
Odaya çıktım, bilincim full açıktı ve artık tüm hastane benim ismimi biliyordu
Kıssadan hisse, ameliyathaneye nasıl girersen öyle çıkıyorsun, ben ağlayarak girdim, çıkışta hala gözlerimden yaş akıyordu, adımı söyleyemem korkusuyla girdim, çıkışta bir elimde megafonum yoktu.
Şimdilik spinal olacağım ama olur da genel anestezi alırsam, komik şeyler düşünerek ineceğim ameliyathaneye ki çıkışım da inşallah gülerek olsun diye.
Çok streslenirsen benim mal hikayemi düşün belki gülümsersin
fl uyluk kemiğinden çıkıyor. Orada yazılı sayıyı 7 ile çarpıyorsunuz.Su boyunun yazili oldugu kisim neresi sordum ama cevap alamadim ultrason kagidinda nerde yazio bende bi hesap yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?