2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    534

Anladim bacim, kiz ben dogurdugum gibi foto paylasicam hee biktircam sizi artik bu ne yaa bir tane bile goremedik
Bir tane olmusu paylasiyorum alin size danacik 3 sene once
 
Analar ve anneleri mi izliyosun kiz sende :)

İbit ibit, fragmanı çok korkutucuydu ama dizi sürekleyici gidiyor.
İnşallah 2. Bölümü oglanla izleriz :)
Bu arada bugün ilkokul arkadaşım supriz yapmış ve bebeğe kurabiye yapmış, çok sevindim ve mahcup oldum. Ne güzel insanlar var :)
 
Anladim bacim, kiz ben dogurdugum gibi foto paylasicam hee biktircam sizi artik bu ne yaa bir tane bile goremedik
Bir tane olmusu paylasiyorum alin size danacik 3 sene onceEki Görüntüle 1665725
Maşallah
Cok guzel olmus valla bu
Yaşlı kaynanalar gibiyim he bebek sevesim var, elimi sokup çıkarıp ben çekeceğim fotosunu yahu, doğuran arkadaşlar hiç mi foto çekmiyor telefonlarıyla bile.
Ben de çekip çekip koyacağım inşallah.

Kızımın yeşil kakasıyla delirmeceler
Kakada boncuk ararken selfisi
Kaynanamın kucağındayken benim attığım pis bakışlı foto
Altımda kocamın donunun yanlışlıkla göründüğü foto vs vs
 

Cok guzel olmuslar arkadasinin ellerine saglik.
 

Aynen kiz bende o fotolardan cok var
Bir gece oda karanlik isik acmiyorum bebek gece gunduzu ayirt edebilsin diye, benimki 20 gunluk ya var ya yok altina micmos tek gozu kapali temizledim altini. Neyse corabini giydirdim diger ayaginin corabini bulamiyorum amaan dedim sabah bulurum nasilsa. Bizimki tekrar memeye uyandi arkasindan tekrar micti. Hava aydinlanmisti bezini degistirirken ne goreyim corabi bezinin icine dusmus bizimkide ustune yesil yesil micmis. Hala guluyorum kendime cocugu poposunda corapla yatirdim diye.
 

 
Canım doğuran, doğuracaz doğurduk diyip gidiş o gidiş ara ki bulasın ooo nerde kaldı foto ortada anneler yokki bebişler olsun
Zaten dogurdugum gibi hemen resmimizi koycam suraya su doguran annelere sitem ediorum yanii kimsede girip sunlara bi resm atym meraklari giderilsn demiyor olmaz boyle ama :)
 
Zaten dogurdugum gibi hemen resmimizi koycam suraya su doguran annelere sitem ediorum yanii kimsede girip sunlara bi resm atym meraklari giderilsn demiyor olmaz boyle ama :)
Sağlık olsun elbet birgün güneş bizim için de doğacak (aynı asker günlüğü gibi oldu)
 

Yalnız yazar burada diyor ki; ben dönyanın en hamarat garısıyam; karanlıkta 20 gunluk bebenin altını değiştirebiliyorum.
Hey maşallah
Ben aydınlıkta çorba içerken iki mememin arasına çorba döküyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…