- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #44.401
Bu devlet hastanesinin bir doktoruydu dünürüm. Bir daha bu doktordan randevu almak Brad Pitt'in yarın sabah kapımı çalması gibi ütopik. Belki 1 ay sonraya anca denk gelir, o zaman da tombikomun dişi çıkmış olur
Ay inşallah güzel ve eğlenceli geçer de hem benim yüzüm güler hem doğum yapmamışlara moraal olur
Of su an dizide bir bebek doğdu nasıl güzel Rabbim nazardan saklasın
Dogum yapan arkadaslarin bebek fotosu koymamasi normal....
Ben bile simdiden herkesi tembihliyorum face ig vs koymayin diye.
Bi 40ciksin..kirk ucursunlar koyulur.
Hayirli hepimiz kavusalim da.
Eşim de diyo bak çocuğu görünce acı sancı kalmiyo sende yapabilirsin diyo bana gaz veriyor garibimAnalar ve anneleri mi izliyosun kiz sende :)
Analar ve anneleri mi izliyosun kiz sende :)
Eşim de diyo bak çocuğu görünce acı sancı kalmiyo sende yapabilirsin diyo bana gaz veriyor garibim
MaşallahAnladim bacim, kiz ben dogurdugum gibi foto paylasicam hee biktircam sizi artikbu ne yaa bir tane bile goremedik
Bir tane olmusu paylasiyorum alin size danacik 3 sene onceEki Görüntüle 1665725
İbit ibit, fragmanı çok korkutucuydu ama dizi sürekleyici gidiyor.
İnşallah 2. Bölümü oglanla izleriz :)
Bu arada bugün ilkokul arkadaşım supriz yapmış ve bebeğe kurabiye yapmış, çok sevindim ve mahcup oldum. Ne güzel insanlar var :)
Eki Görüntüle 1665731
Bazen korku geliyor da normal doğum yapmak istiyorum bakalım . esimde sagolsun her fırsatta destekçi oluyoDogru diyor esin dogurdugun gibi hafiflik rahatlama mutluluk hepsi bir arada olunca cekilen sanci unutulup gidiyor.
Canım doğuran, doğuracaz doğurduk diyip gidiş o gidiş ara ki bulasın ooo nerde kaldı foto ortada anneler yokki bebişler olsunO degilde kizlar bi suru bebisimiz oldu ama hala hic fotomuz yokbi bebis sevemedik gitti
Maşallah
Cok guzel olmus valla bu
Yaşlı kaynanalar gibiyim he bebek sevesim var, elimi sokup çıkarıp ben çekeceğim fotosunu yahu, doğuran arkadaşlar hiç mi foto çekmiyor telefonlarıyla bile.
Ben de çekip çekip koyacağım inşallah.
Kızımın yeşil kakasıyla delirmeceler
Kakada boncuk ararken selfisi
Kaynanamın kucağındayken benim attığım pis bakışlı foto
Altımda kocamın donunun yanlışlıkla göründüğü fotovs vs
Bende aynen çok istiyorum normal doğumu ama eşimle doktorum sağolsunlar destek olacaklarına köstek oluyorlar sanki dünyada ilk ben doğuracamBazen korku geliyor da normal doğum yapmak istiyorum bakalım . esimde sağolsun her fırsatta destekçi oluyo
Aynen kiz bende o fotolardan cok var
Bir gece oda karanlik isik acmiyorum bebek gece gunduzu ayirt edebilsin diye, benimki 20 gunluk ya var ya yok altina micmos tek gozu kapali temizledim altini. Neyse corabini giydirdim diger ayaginin corabini bulamiyorum amaan dedim sabah bulurum nasilsa. Bizimki tekrar memeye uyandi arkasindan tekrar micti. Hava aydinlanmisti bezini degistirirken ne goreyim corabi bezinin icine dusmus bizimkide ustune yesil yesil micmis. Hala guluyorum kendime cocugu poposunda corapla yatirdim diye.
Zaten dogurdugum gibi hemen resmimizi koycam suraya su doguran annelere sitem ediorum yanii kimsede girip sunlara bi resm atym meraklari giderilsn demiyor olmaz boyle ama :)Canım doğuran, doğuracaz doğurduk diyip gidiş o gidiş ara ki bulasın ooo nerde kaldı foto ortada anneler yokki bebişler olsun
Suan normale uygun gorunuyor.. yarina Nts var bakalim kanala girmis mi bebek belli olacak
hayirlisi olsun hakkinda :)Suan normale uygun gorunuyor.. yarina Nts var bakalim kanala girmis mi bebek belli olacak
Fl yazan kısımSu boyunun yazili oldugu kisim neresi sordum ama cevap alamadim ultrason kagidinda nerde yazio bende bi hesap yapayim
Sağlık olsun elbet birgün güneş bizim için de doğacak (aynı asker günlüğü gibi oldu)Zaten dogurdugum gibi hemen resmimizi koycam suraya su doguran annelere sitem ediorum yanii kimsede girip sunlara bi resm atym meraklari giderilsn demiyor olmaz boyle ama :)
Aynen kiz bende o fotolardan cok var
Bir gece oda karanlik isik acmiyorum bebek gece gunduzu ayirt edebilsin diye, benimki 20 gunluk ya var ya yok altina micmos tek gozu kapali temizledim altini. Neyse corabini giydirdim diger ayaginin corabini bulamiyorum amaan dedim sabah bulurum nasilsa. Bizimki tekrar memeye uyandi arkasindan tekrar micti. Hava aydinlanmisti bezini degistirirken ne goreyim corabi bezinin icine dusmus bizimkide ustune yesil yesil micmis. Hala guluyorum kendime cocugu poposunda corapla yatirdim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?