2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Anladim bacim, kiz ben dogurdugum gibi foto paylasicam hee biktircam sizi artik bu ne yaa bir tane bile goremedik
Bir tane olmusu paylasiyorum alin size danacik 3 sene onceEki Görüntüle 1665725
işte görmek istediğimiz manzaralar bunlar ya maşallah canım ya Allah nazardan saklasın nasıl da güzelmiiişşşş... insan böle gördükçe daha bi sabırsızlanıyo

Kızlar nerdeyse 20 dakikada bir idrara çıkıyorum hatta her yürüdüğümde sanki altıma yapacakmışım gibi baskı var sizde durum nasıl?

Ne güzel işte en azından ziyan etmiyosun hayırdır kız stokmu yapıyon orda

He kiz 4 gunluk bebekle tek kalinca ister istemez kor topal hallediyon herseyi. Hoplata ziplata yikiyordum valla cok dayanikli cikti benim zavalli kizim
Kiz sadece corba degil baska seylerde at o stoga kitlik mitlik olur yersin ordan ya da sen sezo olacagindan en az 8 saat oncesinden yemek yeme uyarisi yapiyorlar miden kiyilirsa erzaktan harcarsin artik

işte görmek istediğimiz manzaralar bunlar ya maşallah canım ya Allah nazardan saklasın nasıl da güzelmiiişşşş... insan böle gördükçe daha bi sabırsızlanıyo

Sagol canim, iste bizim ikinci olunca eski fotolara bakip nefsimizi koreltiyoruz da sizde zor simdi

Zaten dogurdugum gibi hemen resmimizi koycam suraya su doguran annelere sitem ediorum yanii kimsede girip sunlara bi resm atym meraklari giderilsn demiyor olmaz boyle ama :)
Ahanda korktuğum başıma geliyooo ben doğurana kadar ıpıssız olacak buralar biliyodum bi @Ayaklarim3kilo nun kakalı selfilerinden bi de senden umutluyum bakalım

Kızlar size birsey danisayim geçen benim sağlık ocağının ebesi aradı nasıl bir cümle olduysa bu neyse işte bana dedi ki bebek doğunca iki üç gün gece ışığı hiç kapatmayın floresan ışık açık kalsın sarılık olmaması için doğru mudur bu size böyle birşey söylendi mi

Hay ben sizin ebenindedigi seyi hic duymadim diycektim

Kızlar nerdeyse 20 dakikada bir idrara çıkıyorum hatta her yürüdüğümde sanki altıma yapacakmışım gibi baskı var sizde durum nasıl?
Ben yatıyor ya da oturuyorsam deve gibi idareliyim, 3 saatte bir falan yapıyorum ama yürüyorsam, dışardaysam sanki böbrekle sidik torbasıyla ilk tanışmış insan gibiyim. Bi de anlamıyorum da çişimin olup olmadığını, öyle bir şuursuzluk da oluyor bazen.
Bugün mesela doktora gitmeden defalarca tuvalete gittim, hastane 5 dakika zaten. Dr idrar testi istedi. Aldım elime kabı, girdim wcye. Pantolonu indirirken içimden diyorum yokki çişim, 3 damla çıkacak öff falan.
Bir yapmaya başladım ki Allaaaah dersin tuvaletsiz evden çıkmış, yer gök çiş oldu.
Soruna cevap oldu mu bilmiyorum ama bende durumlar böyle

Banyoda su tutarken suyun gelse farki hissedebilirmisin bende ondannkorkuyorum. Suyum geliyormus ben banyo suyu saniyormusum filan. Ve suyunun gelmesi sure olarak be kadar suruyor. 2 dk 5dk yoksa sadece saniyeler mi???
Suyum biranda bitmedi sanci cekiyorsun hepsi bir surec benim suyum geldikten sonra ebe defalarca acilmami kontrol etti her seferinde suyum akti.benim zaten aninda sancim artti ama diyelim ki suyun banyoda geldi anlamadi sancida yok kulodunu giyiceksin ve illaki sizip islanicak yinede anlarsin diye dusunuyorum.cunku hic akinti gibi birsey degil bildigin baya su gibi

Banyoda su tutarken suyun gelse farki hissedebilirmisin bende ondannkorkuyorum. Suyum geliyormus ben banyo suyu saniyormusum filan. Ve suyunun gelmesi sure olarak be kadar suruyor. 2 dk 5dk yoksa sadece saniyeler mi???
Suyum biranda bitmedi sanci cekiyorsun hepsi bir surec benim suyum geldikten sonra ebe defalarca acilmami kontrol etti her seferinde suyum akti.benim zaten aninda sancim artti ama diyelim ki suyun banyoda geldi anlamadi sancida yok kulodunu giyiceksin ve illaki sizip islanicak yinede anlarsin diye dusunuyorum.cunku hic akinti gibi birsey degil bildigin baya su gibi

Kizlaaaaaaaaarbiliyosunuz gecen persembe dogum yaptim ..ve ben hala alisamadim ..ne uykusuzluga ne emzirirken uyuya kalan bebegimi yatagina yatirirken yeniden uyanmasina ne altini temizlerken daha bezini yeni takmisken yeniden altina yapmasina elime isemesine ...yaaaaaa annelik muhtesem bi duygu sukurler olsun ama ben kendimi cok yorgun hissediyorum ..ne kadar gunduz uyumaya calissamda olmuyo biri geliyo gozun aydina biri geliyo iyiki dogmusa ya teyzeler komsular yapmayin aciyin su kadina merhamett merhaaaaaameeeettt

Sabret canim daha 1 hafta oldu alisamaman cok normal. Zamanla master yapacak duzeye geliyorsun zaten. Yaninda annen kv falan yok mu?

Dizi izleyen arkadaşlar oh valla sizin evde maç kolik bi koca yok herslde suan feneri maçı var ki değil dizi doguruyorum desen maç bitene kadar tutamazmisi der

Esim salonda baska birsey izliyor ben yatak odasinda yayila yayila dizi izliyorum, benim kizda tabletiyle oynarken kendi odasinda uyuyakalmis boyle de genis bir aileyiz iste biz
Hos esime futbol takiminda kac kisi oynar de bilmez futbolla hic alakasi yok hatta hicbir spor daliyla alakasi yok. Diziciyiz biz

Ay napim dusunmemeye calisiyorum tabi herkezde ayni olcak diilde surekli sezeryan haberleri alinca ve okuyunca etkilendim.ozman napiyorum ewrene normal doģuuuuuuum normal doğummmmmmmm msji yollayalim ☺☺☺
Yok cnm evrene onuda yollama hakkimda hayirlisi hangisiyse o olsun mesaji yolla ☺

Ben bikini bölgesinin hemen üzerine fener tuttum ve eşim o bölgede konuştu bir kaç gün kizimla (internette okuduk) 36. Haftada döndü. Belki tesadüf olabilir bilmiyorum. He ne oldu bir kaç gün sonra yan döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…