- 5 Eylül 2014
- 569
- 529
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #44.421
işte görmek istediğimiz manzaralar bunlar yaAnladim bacim, kiz ben dogurdugum gibi foto paylasicam hee biktircam sizi artikbu ne yaa bir tane bile goremedik
Bir tane olmusu paylasiyorum alin size danacik 3 sene onceEki Görüntüle 1665725
Ne güzel işte en azından ziyan etmiyosun hayırdır kız stokmu yapıyon orda
Yalnız yazar burada diyor ki; ben dönyanın en hamarat garısıyam; karanlıkta 20 gunluk bebenin altını değiştirebiliyorum.
Hey maşallah
Ben aydınlıkta çorba içerken iki mememin arasına çorba döküyorum
Maşallah tam ısırmalık allah bağışlasınAnladim bacim, kiz ben dogurdugum gibi foto paylasicam hee biktircam sizi artikbu ne yaa bir tane bile goremedik
Yalnız yazar burada diyor ki; ben dönyanın en hamarat garısıyam; karanlıkta 20 gunluk bebenin altını değiştirebiliyorum.
Hey maşallah
Ben aydınlıkta çorba içerken iki mememin arasına çorba döküyorum
işte görmek istediğimiz manzaralar bunlar yamaşallah canım ya Allah nazardan saklasın nasıl da güzelmiiişşşş... insan böle gördükçe daha bi sabırsızlanıyo
Ahanda korktuğum başıma geliyoooZaten dogurdugum gibi hemen resmimizi koycam suraya su doguran annelere sitem ediorum yanii kimsede girip sunlara bi resm atym meraklari giderilsn demiyor olmaz boyle ama :)
Kızlar size birsey danisayim geçen benim sağlık ocağının ebesi aradınasıl bir cümle olduysa bu neyse işte bana dedi ki bebek doğunca iki üç gün gece ışığı hiç kapatmayın floresan ışık açık kalsın sarılık olmaması için doğru mudur bu size böyle birşey söylendi mi
Kızlar nerdeyse 20 dakikada bir idrara çıkıyorum hatta her yürüdüğümde sanki altıma yapacakmışım gibi baskı var sizde durum nasıl?[/QUOTE
bende de aynısı oluyo canım her ayağa kalktığımda hazır kalkmışken gidivereyim diyorum o da 20 dk falan tekabül edio benim de.. sanırım doğum pozisyonunu aldılar ondan bu kadar baskı oluyo
Ben yatıyor ya da oturuyorsam deve gibi idareliyim, 3 saatte bir falan yapıyorum ama yürüyorsam, dışardaysam sanki böbrekle sidik torbasıyla ilk tanışmış insan gibiyim. Bi de anlamıyorum da çişimin olup olmadığını, öyle bir şuursuzluk da oluyor bazen.Kızlar nerdeyse 20 dakikada bir idrara çıkıyorum hatta her yürüdüğümde sanki altıma yapacakmışım gibi baskı var sizde durum nasıl?
Suyum biranda bitmedi sanci cekiyorsun hepsi bir surec benim suyum geldikten sonra ebe defalarca acilmami kontrol etti her seferinde suyum akti.benim zaten aninda sancim artti ama diyelim ki suyun banyoda geldi anlamadi sancida yok kulodunu giyiceksin ve illaki sizip islanicak yinede anlarsin diye dusunuyorum.cunku hic akinti gibi birsey degil bildigin baya su gibiBanyoda su tutarken suyun gelse farki hissedebilirmisin bende ondannkorkuyorum. Suyum geliyormus ben banyo suyu saniyormusum filan. Ve suyunun gelmesi sure olarak be kadar suruyor. 2 dk 5dk yoksa sadece saniyeler mi???
Suyum biranda bitmedi sanci cekiyorsun hepsi bir surec benim suyum geldikten sonra ebe defalarca acilmami kontrol etti her seferinde suyum akti.benim zaten aninda sancim artti ama diyelim ki suyun banyoda geldi anlamadi sancida yok kulodunu giyiceksin ve illaki sizip islanicak yinede anlarsin diye dusunuyorum.cunku hic akinti gibi birsey degil bildigin baya su gibiBanyoda su tutarken suyun gelse farki hissedebilirmisin bende ondannkorkuyorum. Suyum geliyormus ben banyo suyu saniyormusum filan. Ve suyunun gelmesi sure olarak be kadar suruyor. 2 dk 5dk yoksa sadece saniyeler mi???
Kizlaaaaaaaaarbiliyosunuz gecen persembe dogum yaptim ..ve ben hala alisamadim ..ne uykusuzluga ne emzirirken uyuya kalan bebegimi yatagina yatirirken yeniden uyanmasina ne altini temizlerken daha bezini yeni takmisken yeniden altina yapmasina elime isemesine ...yaaaaaa annelik muhtesem bi duygu sukurler olsun ama ben kendimi cok yorgun hissediyorum ..ne kadar gunduz uyumaya calissamda olmuyo biri geliyo gozun aydina biri geliyo iyiki dogmusa ya teyzeler komsular yapmayin aciyin su kadina merhamett merhaaaaaameeeettt
Dizi izleyen arkadaşlar oh valla sizin evde maç kolik bi koca yok herslde suan feneri maçı var ki değil dizi doguruyorum desen maç bitene kadar tutamazmisi der
Yok cnm evrene onuda yollama hakkimda hayirlisi hangisiyse o olsun mesaji yolla ☺Ay napim dusunmemeye calisiyorum tabi herkezde ayni olcak diilde surekli sezeryan haberleri alinca ve okuyunca etkilendim.ozman napiyorum ewrene normal doģuuuuuuum normal doğummmmmmmm msji yollayalim ☺☺☺
Istiririm o yanaklarini findigimAnladim bacim, kiz ben dogurdugum gibi foto paylasicam hee biktircam sizi artikbu ne yaa bir tane bile goremedik
Ben bikini bölgesinin hemen üzerine fener tuttum ve eşim o bölgede konuştu bir kaç gün kizimla (internette okuduk) 36. Haftada döndü. Belki tesadüf olabilir bilmiyorum. He ne oldu bir kaç gün sonra yan döndübende 36+5teyim. kilosu 3300 bebişimin. dr iri bebek olduğunu söyledi. bugüne kadar hep makat duruşundaydı. hala dönmedibende normal çok istiyorum. ışık, eşimin sesi gibi dıştan etmenlerle uğraştık olmadı. hatta sırt üstü yatıp belimin altına minder koyup 5 dk bekledim yine hüsran :/ tabi bunlar internetten bulduğum yöntemlerdi. dr.a sordum bebeğin keyfi isterse döner istemezse yapacak bişey yok her türlü ihtimale kendini hazırla dedi. sanırım bize düşen artık bekleyip hayırlısı için dua etmek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?