- 27 Ekim 2013
- 3.166
- 967
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #44.441
Olabilir surekli agrimiyor cunku.yemekten sonra agriyor bazende .karnimin sisligiyle ilgisi var demekki ,☺Ay bugun geceden beri gobegm agrdi daha yeni gecti bn dr. Sordugumda poposunu dayiyo gergiye gelio o yuzdn gbi bsey dedi
seni dinlendirecek kimse yok mu canım? gece annen kayınvaliden falan ilgilense biraz sen de uyusan rahat rahat... bize de rahat batıyo burda bi an önce doğursak da rahatımız bozulsa diye bekliyoruzKizlaaaaaaaaarbiliyosunuz gecen persembe dogum yaptim ..ve ben hala alisamadim ..ne uykusuzluga ne emzirirken uyuya kalan bebegimi yatagina yatirirken yeniden uyanmasina ne altini temizlerken daha bezini yeni takmisken yeniden altina yapmasina elime isemesine ...yaaaaaa annelik muhtesem bi duygu sukurler olsun ama ben kendimi cok yorgun hissediyorum ..ne kadar gunduz uyumaya calissamda olmuyo biri geliyo gozun aydina biri geliyo iyiki dogmusa ya teyzeler komsular yapmayin aciyin su kadina merhamett merhaaaaaameeeettt
Evim dogalgaz canim fakat sadece oturma odamda yatip kalkiyoruz diger odalarim isinmiyo..kendi annemle geceleri rahat olmuyo..kv bi uyuyo maasallah horlamaktan deriiin bi uyku icinde ben nasil guveneyim ..saat basi kalkiyorum kimse olmuyo yanimda o yuzden..Sabret canim daha 1 hafta oldu alisamaman cok normal. Zamanla master yapacak duzeye geliyorsun zaten. Yaninda annen kv falan yok mu?
Tsk ederim cnmSuyum biranda bitmedi sanci cekiyorsun hepsi bir surec benim suyum geldikten sonra ebe defalarca acilmami kontrol etti her seferinde suyum akti.benim zaten aninda sancim artti ama diyelim ki suyun banyoda geldi anlamadi sancida yok kulodunu giyiceksin ve illaki sizip islanicak yinede anlarsin diye dusunuyorum.cunku hic akinti gibi birsey degil bildigin baya su gibi
Bende oyle diyodum ama oyle degilmis canim dogurda gel yanima o zaman anlarsinseni dinlendirecek kimse yok mu canım? gece annen kayınvaliden falan ilgilense biraz sen de uyusan rahat rahat... bize de rahat batıyo burda bi an önce doğursak da rahatımız bozulsa diye bekliyoruz
Evim dogalgaz canim fakat sadece oturma odamda yatip kalkiyoruz diger odalarim isinmiyo..kendi annemle geceleri rahat olmuyo..kv bi uyuyo maasallah horlamaktan deriiin bi uyku icinde ben nasil guveneyim ..saat basi kalkiyorum kimse olmuyo yanimda o yuzden..
Saol canim hepimizinn napalim bunada sukurAnladim canim oyle olunca zor olur tabi. Gelen oturma odasina geciyordur, bir sure daha idare edicen artik sonra hersey rayina oturur insallah. Allah yardimcin olsun.
ben uykusuzluktan yorgunluktan değil de bebeğe bakamamaktan korkuyorum sanırım en çokBende oyle diyodum ama oyle degilmis canim dogurda gel yanima o zaman anlarsin
Gönüller bir olsun kukla bacım.Esim 170 cm ben 160 cm olmasam, e bizim oğlanın da minyon olacağı bu genlerden belli olmasa tombikoya hemen talip olacağım
Insaallah canim ..ben uykusuzluktan yorgunluktan değil de bebeğe bakamamaktan korkuyorum sanırım en çoktutmayı bile bilmiyorum.. neyseki annem yanımda kv de gelicek onlara güveniyorum. gece de bakarlar sağolsunlar o yüzden şimdilik rahatım bakalım. sen de en kısa zamanda bu ilk zor yorucu günleri atlatırsın inş canım...
Gönüller bir olsun kukla bacım.
Benim kız biraz gulyabani gibi olacak olmasa orta yolu bulurduk
Bir deTwoPrincess ile kerttik bastan simdi ayip olur.
O 3.yu erkek yapacak , ben kizi onun genc ogluna verecem, zengin olacaklar.
Bir de baksana karanlikta alt acmalar falan, kadin pek hamarat, tombikoma iyi bakar, yedirir, icirir diyorum
Nazar degdirdin bizde maça geçtikDizi izleyen arkadaşlar oh valla sizin evde maç kolik bi koca yok herslde suan feneri maçı var ki değil dizi doguruyorum desen maç bitene kadar tutamazmisi der
Cnm zamanla alisirsinKizlaaaaaaaaarbiliyosunuz gecen persembe dogum yaptim ..ve ben hala alisamadim ..ne uykusuzluga ne emzirirken uyuya kalan bebegimi yatagina yatirirken yeniden uyanmasina ne altini temizlerken daha bezini yeni takmisken yeniden altina yapmasina elime isemesine ...yaaaaaa annelik muhtesem bi duygu sukurler olsun ama ben kendimi cok yorgun hissediyorum ..ne kadar gunduz uyumaya calissamda olmuyo biri geliyo gozun aydina biri geliyo iyiki dogmusa ya teyzeler komsular yapmayin aciyin su kadina merhamett merhaaaaaameeeettt
Sekerli su verirsen yukselmez degeri merak etme bol bol emzir. Sekerli suyu ne kadar ver dedi?Bende konular bitmez artik ..simdi bugun biz kontrol icin bebegi doktora goturduk ..bakti etti sarilik baslangici dedi 13 uzeri ciksaydi isik tedavisiydi sizin 11 dedi..sekerli su icir cumtsi gel dedi bide onu taktim simdi
Fazlasıyla hemdeBen yatıyor ya da oturuyorsam deve gibi idareliyim, 3 saatte bir falan yapıyorum ama yürüyorsam, dışardaysam sanki böbrekle sidik torbasıyla ilk tanışmış insan gibiyim. Bi de anlamıyorum da çişimin olup olmadığını, öyle bir şuursuzluk da oluyor bazen.
Bugün mesela doktora gitmeden defalarca tuvalete gittim, hastane 5 dakika zaten. Dr idrar testi istedi. Aldım elime kabı, girdim wcye. Pantolonu indirirken içimden diyorum yokki çişim, 3 damla çıkacak öff falan.
Bir yapmaya başladım ki Allaaaah dersin tuvaletsiz evden çıkmış, yer gök çiş oldu.
Soruna cevap oldu mu bilmiyorum ama bende durumlar böyle
Surekli emzir cnm aglasads aglamasadaBende konular bitmez artik ..simdi bugun biz kontrol icin bebegi doktora goturduk ..bakti etti sarilik baslangici dedi 13 uzeri ciksaydi isik tedavisiydi sizin 11 dedi..sekerli su icir cumtsi gel dedi bide onu taktim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?