2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
seni dinlendirecek kimse yok mu canım? gece annen kayınvaliden falan ilgilense biraz sen de uyusan rahat rahat... bize de rahat batıyo burda bi an önce doğursak da rahatımız bozulsa diye bekliyoruz

Sabret canim daha 1 hafta oldu alisamaman cok normal. Zamanla master yapacak duzeye geliyorsun zaten. Yaninda annen kv falan yok mu?
Evim dogalgaz canim fakat sadece oturma odamda yatip kalkiyoruz diger odalarim isinmiyo..kendi annemle geceleri rahat olmuyo..kv bi uyuyo maasallah horlamaktan deriiin bi uyku icinde ben nasil guveneyim ..saat basi kalkiyorum kimse olmuyo yanimda o yuzden..

Tsk ederim cnm

Anladim canim oyle olunca zor olur tabi. Gelen oturma odasina geciyordur, bir sure daha idare edicen artik sonra hersey rayina oturur insallah. Allah yardimcin olsun.

Bende oyle diyodum ama oyle degilmis canim dogurda gel yanima o zaman anlarsin
ben uykusuzluktan yorgunluktan değil de bebeğe bakamamaktan korkuyorum sanırım en çok tutmayı bile bilmiyorum.. neyseki annem yanımda kv de gelicek onlara güveniyorum. gece de bakarlar sağolsunlar o yüzden şimdilik rahatım bakalım. sen de en kısa zamanda bu ilk zor yorucu günleri atlatırsın inş canım...

Esim 170 cm ben 160 cm olmasam, e bizim oğlanın da minyon olacağı bu genlerden belli olmasa tombikoya hemen talip olacağım
Gönüller bir olsun kukla bacım.
Benim kız biraz gulyabani gibi olacak olmasa orta yolu bulurduk
Bir de TwoPrincess ile kerttik bastan simdi ayip olur.
O 3.yu erkek yapacak , ben kizi onun genc ogluna verecem, zengin olacaklar.
Bir de baksana karanlikta alt acmalar falan, kadin pek hamarat, tombikoma iyi bakar, yedirir, icirir diyorum

Insaallah canim ..

Kiz sen bizden iyi aile bulamazsin valla bak ben becerikli hatunumdur hee. Mutfakta ozellikle tarhanami bilem kendim yapiyorum. Kizin annesinin karnina girer oyle bi tabir vardi iste ondan

Cnm zamanla alisirsin
Sende bebek de
Yok mu yaninda biri destek icin. Aynilarini bende oglumda yadamistim. Yanimda kimse de yoktu ama yavas yavas bende alistism bebegim de bana alisti bak 5 yasi bitti 6 dan gun aldik simdi ve kardes bekliyoruz. Zamana birak. Yorgunlugunu anlayabiliyorum ama hepsi oturacak cok azicik daha sabir

Bende konular bitmez artik ..simdi bugun biz kontrol icin bebegi doktora goturduk ..bakti etti sarilik baslangici dedi 13 uzeri ciksaydi isik tedavisiydi sizin 11 dedi..sekerli su icir cumtsi gel dedi bide onu taktim simdi

Bende konular bitmez artik ..simdi bugun biz kontrol icin bebegi doktora goturduk ..bakti etti sarilik baslangici dedi 13 uzeri ciksaydi isik tedavisiydi sizin 11 dedi..sekerli su icir cumtsi gel dedi bide onu taktim simdi
Sekerli su verirsen yukselmez degeri merak etme bol bol emzir. Sekerli suyu ne kadar ver dedi?

Fazlasıyla hemde

Surekli emzir cnm aglasads aglamasada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…