- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #44.461
Kurtlar vadisini izlemektense maç izlemeyi tercih ederimNazar degdirdin bizde maça geçtik
Bugun beni gulduren tek seydi:) valla sagol arkadasim. Alemsin vallaKukla baci,
1 sene once falan genel anestezi aldim. Beni sedyeye koyup ameliyathaneye götürürlerken başladım ağlamaya, ama nasıl ağlıyorsam gözümdeki lens hastabakıcının önlüğüne fırladı.Sonra "lensim düştü" diye ağladım, neyse buldum ettim taktım, gidiyoruz. (Ameliyathaneye giden yok Konya ovası gibi) git Allah git, ben ağla Allah ağla. Neyse beni ameliyathanenin kapısına park etti hastabakıcı gitti arkama başkası da geldi sedyede. Biz pide kuyruğu gibi dizildik biri çıkacak biz gireceğiz. O sırada içerdeki kadını ayıltıyorlar, kadına sürekli "senin adın ne?, adını söyle bize" diyorlar. Kadında tık yok, belli daha bilinç tam gelmemiş. Biz kapıda tren gibi dikile dikile kadının adını söylemesini bekledik
Nihayet bacı hatırladı beni içeri iteklediler.
O an dedim içimden " benim adım gülcan, benim adım gülcan", "bak gulcan 32 yaşında koca kadınsın adını unutma, senin adın gülcan, benim adım gülcan" derken koluma enjekte ettikleri madde ile ağzım burnum biber gazı yemiş gibi yanmaya başladı, yanımdaki takma kirpikli anesteziste dönüp " ağzım burnum yaniyyy" dedim zira yanıyor diyemeden Burhan Altıntop şivesi ile bayılmışım.
Uyandığımda pide kıyruğunda benim gibi bekleyenlerin yanından sedyem çıkartılırken " benim adım gülcannnn, gülcanım ben, ben gülcannnnnn" diye " ben saksı değilim erol büyükburcum" diyen rahmetli gibi bağırıyordum.Annemi gördüm koşarak geldi, " tamam gülcan" dedi, eşime döndüm asansörde " ben gülcan" dedim. "Memnun oldum" dedi gülümsedi
Odaya çıktım, bilincim full açıktı ve artık tüm hastane benim ismimi biliyordu
Kıssadan hisse, ameliyathaneye nasıl girersen öyle çıkıyorsun, ben ağlayarak girdim, çıkışta hala gözlerimden yaş akıyordu, adımı söyleyemem korkusuyla girdim, çıkışta bir elimde megafonum yoktu.
Şimdilik spinal olacağım ama olur da genel anestezi alırsam, komik şeyler düşünerek ineceğim ameliyathaneye ki çıkışım da inşallah gülerek olsun diye.
Çok streslenirsen benim mal hikayemi düşün belki gülümsersin
Cok tesekkur ederim valla ne iyi geliyo sizler boyle anlatinca anlatamammCnm zamanla alisirsin
Sende bebek de
Yok mu yaninda biri destek icin. Aynilarini bende oglumda yadamistim. Yanimda kimse de yoktu ama yavas yavas bende alistism bebegim de bana alisti bak 5 yasi bitti 6 dan gun aldik simdi ve kardes bekliyoruz. Zamana birak. Yorgunlugunu anlayabiliyorum ama hepsi oturacak cok azicik daha sabir
Bnm annem olmayacak kaynwaldmdn de cok cekiniorum ne olck dgumdan snra blemiomCok tesekkur ederim valla ne iyi geliyo sizler boyle anlatinca anlatamamm
İçini ferah tut canım tevekkül de fayda var benim dr ole en son ne zam kan testi yaptığını hatırlamıyorum bile hatta ilk ayda yapılan tarama testinde ben guatir sordum nasıl çıktı değer benim ki sinirdaydi dedim aaa onu yapmayı unutmusuz dedi oda bebeğin beyin gelişimi etkileyen bisey sırf bu yüzde dr değiştirmeyi bile düşündüm ama eşim istemedi basladiginla devam et diegeem D derya2 E efira arkadaslar sagolun. Doktoruma gittim tshim icin evet yuksek ama ilk baslardaki degerler daha onemli dedi. Bende baslarda iyiydi felan deyince dahiliyeye ginderdi. O da ayni seyleri soyledi ilac verdi. Ama ben ya cocugu etkilemisse diye cok huzursuzum. Acaba ne zamandir yuksek ( neden bu doktorlar tahlil felan cok istemiyo yaa sinir oldum. Prof dr a gidiyorum adam tahlil istemiyo ki. Baslarda bi bakti degerlerim iyi. Sonra hep ultrason. Sizin doktorlarinizda mi ole. Moralim bozuldu. Stresten esime patladim. (
Ben dr kendm diorum bkalim dio yoksa unutuo sormuo blegeem D derya2 E efira arkadaslar sagolun. Doktoruma gittim tshim icin evet yuksek ama ilk baslardaki degerler daha onemli dedi. Bende baslarda iyiydi felan deyince dahiliyeye ginderdi. O da ayni seyleri soyledi ilac verdi. Ama ben ya cocugu etkilemisse diye cok huzursuzum. Acaba ne zamandir yuksek ( neden bu doktorlar tahlil felan cok istemiyo yaa sinir oldum. Prof dr a gidiyorum adam tahlil istemiyo ki. Baslarda bi bakti degerlerim iyi. Sonra hep ultrason. Sizin doktorlarinizda mi ole. Moralim bozuldu. Stresten esime patladim. (
Ben yaşamıştım 5haftalıkken tahlil sonuçlarım 4.6 mı neydi, burdaki bir arkadaşın uyarısıyla farkına vardık ve 10.haftadan beri hergün ilaç kullanıyorum her ay da düzenli ölçümlerim yapılıyor. Gebelikte 2-2.5 idealmiştsh problemi yasayan varmi kizlar
Bi cay bardagi suya iki olcek seker +3. 4 damla limon suyu her emzirmeden sonraSekerli su verirsen yukselmez degeri merak etme bol bol emzir. Sekerli suyu ne kadar ver dedi?
Surekli emzir cnm aglasads aglamasada
Oyle yspiyorum artik canim ben ustten o alttan elimde bez dolasiyorum artikkSurekli emzir cnm aglasads aglamasada
Umudunu kaybetme arkadasim aticam soz :))) umarim o zamana kadar issiz kalmaz buralarAhanda korktuğum başıma geliyoooben doğurana kadar ıpıssız olacak buralar biliyodum bi @Ayaklarim3kilo nun kakalı selfilerinden bi de senden umutluyum bakalım
Aglama canim ..yapamiycak olsam ben yapamazdim o an insan saf gibi bisey oluyo hayal alemi gibi koca bi gobekle giriyosun sedyede cikip arkandan mis kokulu bebisin seninle geliyo cok guzel oluyo sonda falan bile uyusmadan takildi bana kendini hic kasma pek guzel oluyoBen çok korkuyorum sezeryan dan tecrübeli arkadaşlar bi teselli verin hergün Ağlıyorum
Aglama canim ..yapamiycak olsam ben yapamazdim o an insan saf gibi bisey oluyo hayal alemi gibi koca bi gobekle giriyosun sedyede cikip arkandan mis kokulu bebisin seninle geliyo cok guzel oluyo sonda falan bile uyusmadan takildi bana kendini hic kasma pek guzel oluyo
Ultrasonda bebeğin saçlarının görüldüğünü ilk defa duyuyorumhatta ayrıntılı ultrasonumu yapan peritanoloji uzmanı bu gördüklerinizin saç olduğunu düşünmeyin bazıları saçları zannediyor ama saçı görünmez demişti
Bizdede sinirda cikmisti atlattik emise emise sizde atlatirsiniz hayirlisiylaOyle yspiyorum artik canim ben ustten o alttan elimde bez dolasiyorum artikk
Hayırlı olsun rabbim bahtini güzel eylesin inşallah ailesine hayırlı evlat olsun@ebru55 bi bebisimiz daha oldu gozun aydin canim
Cnm annen ve kv olmasa bile ( ki bende de 2sinyoktu yapayanlizdim ve sifir tecrube) Allah yardim ediyor bir sekilde icgudu vs derler ya su akar yolunu bulur gercektende olup gidiyor biseyler. Hersey 4 4luk olmayacaktir. Ama kim 4 4luk ki:) kadinlar tahmin ettiklerinden daha gucludurBnm annem olmayacak kaynwaldmdn de cok cekiniorum ne olck dgumdan snra blemiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?