2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
geem D derya2 E efira arkadaslar sagolun. Doktoruma gittim tshim icin evet yuksek ama ilk baslardaki degerler daha onemli dedi. Bende baslarda iyiydi felan deyince dahiliyeye ginderdi. O da ayni seyleri soyledi ilac verdi. Ama ben ya cocugu etkilemisse diye cok huzursuzum. Acaba ne zamandir yuksek( neden bu doktorlar tahlil felan cok istemiyo yaa sinir oldum. Prof dr a gidiyorum adam tahlil istemiyo ki. Baslarda bi bakti degerlerim iyi. Sonra hep ultrason. Sizin doktorlarinizda mi ole. Moralim bozuldu. Stresten esime patladim. (

Bugun beni gulduren tek seydi:) valla sagol arkadasim. Alemsin valla

Cok tesekkur ederim valla ne iyi geliyo sizler boyle anlatinca anlatamamm

İçini ferah tut canım tevekkül de fayda var benim dr ole en son ne zam kan testi yaptığını hatırlamıyorum bile hatta ilk ayda yapılan tarama testinde ben guatir sordum nasıl çıktı değer benim ki sinirdaydi dedim aaa onu yapmayı unutmusuz dedi oda bebeğin beyin gelişimi etkileyen bisey sırf bu yüzde dr değiştirmeyi bile düşündüm ama eşim istemedi basladiginla devam et die

Ben dr kendm diorum bkalim dio yoksa unutuo sormuo ble

tsh problemi yasayan varmi kizlar
Ben yaşamıştım 5haftalıkken tahlil sonuçlarım 4.6 mı neydi, burdaki bir arkadaşın uyarısıyla farkına vardık ve 10.haftadan beri hergün ilaç kullanıyorum her ay da düzenli ölçümlerim yapılıyor. Gebelikte 2-2.5 idealmiş

İyi geceler arkadaşlar, 35. Haftamız bizim ve ben size birkaç şey danışmak istiyorum, evham yaptım çünkü bir hafta önce kontrolüm vardı kan değerim düşük olduğu için (8.5) Ferrum hausmann iğne verdi günlük yapılmak üzere on tane, ona devam ediyorum bitince tahlil alacağım bakalım yükselme olacak mı, kansızlık yaşayıp çözüm bulan oldumu birinci sorum bu? Erken doğuma sebebiyet veriyor diye korkuyorum çünkü.

İkinci ve beni aslında daha çok rahatsız eden idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle Aksef antibiyotik verdi onu kullanıyorum ama o da sanırım vajinal mantarı tetikledi, bölgede akıntı (süt kesiği gibi) ve kaşıntı oluyor. Bu durum da yine erken doğum sebebi diye biliyorum, aynı durumu yaşayan ve çözüm bulan var mı bir sene önce enfeksiyon durumundan 16. Haftada suyum geldiği için düşük yapmıştım belki de bu yüzden bu kadar tedirgin oldum ama en azından 37 haftayı doldursun bebeğim

Ben çok korkuyorum sezeryan dan tecrübeli arkadaşlar bi teselli verin hergün Ağlıyorum
Aglama canim ..yapamiycak olsam ben yapamazdim o an insan saf gibi bisey oluyo hayal alemi gibi koca bi gobekle giriyosun sedyede cikip arkandan mis kokulu bebisin seninle geliyo cok guzel oluyo sonda falan bile uyusmadan takildi bana kendini hic kasma pek guzel oluyo

Hayırlı olsun canım allah acısını göstermesi Güle güle büyüt bebeğini, inşallah benimde senin gibi sonrasını güzel anacagim bir doğumum olur..

Valla canım bana bunu söyleyen de uzman doktor yani
Ilk duyduğumda bana da saçma gelmişti ama neden olmasın çocuğun damarina kadar gorunurken saci neden görünmesin

Bnm annem olmayacak kaynwaldmdn de cok cekiniorum ne olck dgumdan snra blemiom
Cnm annen ve kv olmasa bile ( ki bende de 2sinyoktu yapayanlizdim ve sifir tecrube) Allah yardim ediyor bir sekilde icgudu vs derler ya su akar yolunu bulur gercektende olup gidiyor biseyler. Hersey 4 4luk olmayacaktir. Ama kim 4 4luk ki:) kadinlar tahmin ettiklerinden daha gucludur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…