2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Benim hmg 9.50 her sabah 2 tane ferplex şurup içiyorum bide 6. Ayda venofer takıldı ama bana mısın demedi çok takılma diz Ağrı'sı dışında çok koymuyo artık idrar yolları enf geçirdim ben de aksef kullandım bi de bi ilaç daha vardı hatırlamıyorum şimdi sonrasın da sorun olmadı şükür ama şunu diycem 35 haftalık olduğun için sorun olmaz doğsa da Bebek gayet sağlıklı bi şekilde desteksiz Yaşar ben 35 te gidince doktora ooo alsak ta bebeği bişey olmaz demişti merak etme üzülme bebişin de üzülmesin

Kizlar drdan geldim bebegimin kilosu az 2539 gram cikti 36 hafta 4 gunluguz uzulmedim dedim esime ama uzuldum ha bu arada bn 2 kilo almsim bebsm az
Cnm kg hic takilma o aletler zaten 100% degil banan3 kg demisti dr. 3750gr dogdu aradaki farka bak takilma yani suyuna gelisimine tak kafanai takacaksan :)

Ay ırkçılık yapmak istemem ama benim de iş yerindeki en yakın arkadaşım Çerkez di. Halk oyunlarını, bazı geleneklerini anlatırdı bana. Bayılıyordum öğle arasında onu dinlemeye:)
Biz bi çok adet gelenek Görenekler i kaybettik ama onlar yaşatıyor hala

Tutamadin yine kendini aman iyi yapmissin cok hosmus canim evin musaitse fazla besik goz cikarmaz ilk zamanlar cok faydasini görürsün. Biz park yatagi zar zor sigdirdik evimize, ama park yatagin minnak sallanan beşiği var onla besik istegimi tatmin etcm bende :)

tutkku Aynen ya :) Bende dün gittim doktora suyu az dedi önce korkuttu beni. Nst girdim. Ölçtü ondan sonra normal dedi. 38 - 39. Haftalarda yapılıyormuş çatı muayenesi yavrum. Ya ben boyunu unuttum sormayı ultrason kagıdında bakiimm.

Kizlar bebek bezi hangisini kullanacaksiniz?
Prima basta sari sonra mavi.
Premium care su an icin gerekesiz cok sik degistiriyorsun baslarda cunku. Biraz daha gece uykusu oturunca premium care sade GECE leri kullandim oglumda. Yoksa gereksiz pahali premiumlar.

sipse86 evet kayseri deyim haklısın Çerkez çok burda hatta ben bi velibak hastasıyım olsa da yesek
Canim zaten belli bölgelerdeyiz genelde bizde hatay sizin ordakilerin boyları farklı genelde kabertey oluyorlar bizde abzeh birbirleriyle genelde ağır sakalasma olur o yüzden yemekler falanda değişir ben dediğin yemeği bilmiyorum belki ismi bizim burda farklıdır
Canim ben üç gün önce bıraktım bu hafta sadece nst vardı ultrason iki haftada bir yani haftaya olacak inşallah tabi o zamana dogurmazsak içimden bir ses haftaya doğurursun sen diyor oğlan ismiyle musemma olacak galiba Rüzgar

Ay ırkçılık yapmak istemem ama benim de iş yerindeki en yakın arkadaşım Çerkez di. Halk oyunlarını, bazı geleneklerini anlatırdı bana. Bayılıyordum öğle arasında onu dinlemeye:)
Yok canım ne ırkçılığı hepimiz tc vatandasiyiz ben bu ülkede olmaktan ve yaşamaktan çok memnunum yani hiç Kafkasya ya dönmek gibi bir niyetim yok kimsenin bizi bu ülkede ayrıştırma çalışması ya da ikinci sınıf vatandaş kategorisiné soktuğu da yok yaşasın TC diyorum hepinizi seviyorum

Gun icinde degil sadece bir an boyle cok hizli hareket ediyo cirpiniyo gibi kimsede olmuyomu boyle bisey ben normal herhalde diyodum ama bunun icin doktora gitmelimiyim yani
Canım merak etme korkulacak birşey değil o çoğu kişide oluyor burada daha önce de konusu geçmişti. Bende de oluyor ara ara

Canim noldu trambosit degerin bu ay kontrol edildi mi?Ne diyor doktorun?
Benimde trombosit eksikliğim vardı 3 aydır tahlil yapıyorum 122-123-125 civarı çıktı hep. Doktorum her seferinde aynı çıktığı için şimdilik birşey yapmadı doğumdan önce tekrar bakıcaz zaten dedi. G GCA senin kaç çıkıyordu değerlerin merak ettim?

Reactions: GCA
Yok canım , boğayım , yükselenim de boğa :)
Benim annem de Boğa senin gibi araştırmayı sever tez canlıdır :) Geçen bana geldi bir sürü işimi yaptı bana kalsa hiç yerimden kalkıp yapamazdım onca şeyi Annem hamileyken de öyleymiş beni doğuracağı gün halı yıkamış resmen Ocak ayının ortasında Bu arada aldığın beşik çok şeker bende görmüş çok beğenmiştim çok modern ve şık duruyor güle güle hayırlı güzel günlerde kullansın bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…