- 15 Haziran 2014
- 1.908
- 1.200
- 53
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #44.621
aynenBirde o var tabi. Bu devirde evlat yetistirmek gerçekten çok zor.. inşallah hakkini vererek yetistireblrz canim
İyi geceler arkadaşlar, 35. Haftamız bizim ve ben size birkaç şey danışmak istiyorum, evham yaptım çünkübir hafta önce kontrolüm vardı kan değerim düşük olduğu için (8.5) Ferrum hausmann iğne verdi günlük yapılmak üzere on tane, ona devam ediyorum bitince tahlil alacağım bakalım yükselme olacak mı, kansızlık yaşayıp çözüm bulan oldumu birinci sorum bu? Erken doğuma sebebiyet veriyor diye korkuyorum çünkü.
İkinci ve beni aslında daha çok rahatsız eden idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle Aksef antibiyotik verdi onu kullanıyorum ama o da sanırım vajinal mantarı tetikledi, bölgede akıntı (süt kesiği gibi) ve kaşıntı oluyor. Bu durum da yine erken doğum sebebi diye biliyorum, aynı durumu yaşayan ve çözüm bulan var mıbir sene önce enfeksiyon durumundan 16. Haftada suyum geldiği için düşük yapmıştım belki de bu yüzden bu kadar tedirgin oldum ama en azından 37 haftayı doldursun bebeğim
Cnm kg hic takilma o aletler zaten 100% degil banan3 kg demisti dr. 3750gr dogdu aradaki farka bakKizlar drdan geldim bebegimin kilosu az2539 gram cikti 36 hafta 4 gunluguz uzulmedim dedim esime ama uzuldum ha bu arada bn 2 kilo almsim bebsm az
Biz bi çok adet gelenek Görenekler i kaybettik ama onlar yaşatıyor halaAy ırkçılık yapmak istemem ama benim de iş yerindeki en yakın arkadaşım Çerkez di. Halk oyunlarını, bazı geleneklerini anlatırdı bana. Bayılıyordum öğle arasında onu dinlemeye:)
Kız sancısı kasik tan erkek sancısı belden gelir derdi babanem bebis mi gelçek yoksakızlar sabahtan beri geçmeyen kasık ağrım var
Cnm Allah tez zamanda yanina alirsin bebisini hic uzulme Allah buyuktur. Bu gune geldiniz gerisi de olur. Allah anali babali buyutsun dert kederini gostermesin. Bu kadar hamisin duasi sizinle Allah buyuktur.Buarada doğum yapan var mi?
:) ins benm bebismde oledir :)Cnm kg hic takilma o aletler zaten 100% degil banan3 kg demisti dr. 3750gr dogdu aradaki farka baktakilma yani suyuna gelisimine tak kafanai takacaksan :)
Tutamadin yine kendiniGünaydın Kızlar ,
Ben beşik aldım. Kullanılmayacağı zaman katlayıp kaldırması da daha kolay bir model seçtim ,görüntüsü de modern geldi , içimde de kalmasın dedim.
Funnababy diye bir yerden aldım.
Eki Görüntüle 1666142 Eki Görüntüle 1666143
Hic almıyorum almıyorum diye takinti yaparken 10 u gecmis bulunmaktayim :) ama hala takmiyorum olsun o kadar da yaniBenim 2. Hamileligim 9 kilo aldim ilkinde 14 kilo almistim
Prima basta sari sonra mavi.Kizlar bebek bezi hangisini kullanacaksiniz?
Canim zaten belli bölgelerdeyiz genelde bizde hatay sizin ordakilerin boyları farklı genelde kabertey oluyorlar bizde abzeh birbirleriyle genelde ağır sakalasma olur o yüzden yemekler falanda değişir ben dediğin yemeği bilmiyorum belki ismi bizim burda farklıdır
Canim ben üç gün önce bıraktım bu hafta sadece nst vardı ultrason iki haftada bir yani haftaya olacak inşallah tabi o zamana dogurmazsak içimden bir ses haftaya doğurursun sen diyor oğlan ismiyle musemma olacak galiba RüzgarÇok sevindim cnm. Tehlikeli zamanları atlattik artık çok şükür. Ben de 3 gün daha kullancam ilaçları. Ondan sonra birakcam her an gelebilir ondan sonra dedi. Seninki ne kadar olmuş büyümüş mü
Bu arada hala okuyamadim yazılanları. Geriden gelmeyi sevmiyorum
Yok canım ne ırkçılığı hepimiz tc vatandasiyiz ben bu ülkede olmaktan ve yaşamaktan çok memnunum yani hiç Kafkasya ya dönmek gibi bir niyetim yok kimsenin bizi bu ülkede ayrıştırma çalışması ya da ikinci sınıf vatandaş kategorisiné soktuğu da yok yaşasın TC diyorumAy ırkçılık yapmak istemem ama benim de iş yerindeki en yakın arkadaşım Çerkez di. Halk oyunlarını, bazı geleneklerini anlatırdı bana. Bayılıyordum öğle arasında onu dinlemeye:)
Yok canım , boğayım , yükselenim de boğa :)Beyaz patik huylarimiz acayip benziyor, koc burcu olabilir misin :)
Amin cnm hayirlisiyla:) ins benm bebismde oledir :)
Canım merak etme korkulacak birşey değil o çoğu kişide oluyor burada daha önce de konusu geçmişti. Bende de oluyor ara araGun icinde degil sadece bir an boyle cok hizli hareket ediyo cirpiniyo gibi kimsede olmuyomu boyle bisey ben normal herhalde diyodum ama bunun icin doktora gitmelimiyim yani
Benimde trombosit eksikliğim vardı 3 aydır tahlil yapıyorum 122-123-125 civarı çıktı hep. Doktorum her seferinde aynı çıktığı için şimdilik birşey yapmadı doğumdan önce tekrar bakıcaz zaten dedi. G GCA senin kaç çıkıyordu değerlerin merak ettim?Canim noldu trambosit degerin bu ay kontrol edildi mi?Ne diyor doktorun?
Benim annem de Boğa senin gibi araştırmayı sever tez canlıdır :) Geçen bana geldi bir sürü işimi yaptı bana kalsa hiç yerimden kalkıp yapamazdım onca şeyiYok canım , boğayım , yükselenim de boğa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?