2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben opmeyin diyorumda noluyo. Bu seferde ellerinden opuyolar.
Herkesten önce halası dayısı amcası öpüyor mutfakta az bi işim vardı küçük yeğen yenge Kızım için peçete istedi içeri girdiğimde daha tanımadığım eşimin uzaktan akrabası kızıma tofi şeker yediriyor şok oldum neymiş kendi torununa da veriyormuş

Ne sinir bozucu bir şey burda ikrami edilirken bile once anneye sorulur belki alerjisi var, belki seker hastasi Ne kadar meraklilar

Ne sinir bozucu bir şey burda ikrami edilirken bile once anneye sorulur belki alerjisi var, belki seker hastasi Ne kadar meraklilar
Sorma canim ya. Bugun bizde bayram gezmesindeydik. Oglumla ilgilebiyordum. Bi ara bi baktim ellerine teli almislar kizimida kucaklarina oturtmuslar foto cekileceklermis. Cocugu aldim hemen. Ne olacakmismis. Sen benim cocugumun fotosunu benden habersiz nasil cekersin ya. Oyle samimi oldugumuz birileride diiller yani. Neymis cok tatliymis evdekilere gostereceklermis. Sinirimi belli ettim ama cok abartmadim. Esim olsaydi iyi laf sokardi.

sessiz durma bacim bi dahakinede gitmezsin.. Koca nerde

Oyy maşallah canım adıyla yAşasın prenses
Ortada isim bırakmamışsın hepsini sen koymuşsun :)
kesin diğerleri de böyle güzeldir
Allah analı babalı büyütsün

İçinde isim kalmamıştır heralde begendiğin bütün isimleri koydun mi ne

Oyy maşallah canım adıyla yAşasın prenses
Ortada isim bırakmamışsın hepsini sen koymuşsun :)
kesin diğerleri de böyle güzeldir
Allah analı babalı büyütsün
Teşekkür ederim canım insan istiyorki hem anlamlı hem güzel olsun .Bu kızımın ismi hera olacaktı aslında .anlamida Yunan mitolojisinde tüm analık hünerlerini taşıyan Tanrı demekmiş ama doğuma yakın zamanda patlama olduya ,barış mitinginde ölen kızın anısına dijle koymak istedim .çok etkilenmiş üzülmüştüm .

Kızlar bugün kızımla salıncakta sallanırken düştük.Rabbime şükürler olsun onun hicbiryeri yere bile değmedi benim sol kalcamla kolum kötü acıyor.Hep eğer düşersem kollarımı acmiycam diye kendime tembihleyip dua ediyordum Allah ım kollarımı salmayayim kızımı bırakmayayım diye .şükürler olsun hiç açmadım kollarımı Yan düşmeme rağmen kızımı birakmamisim ne kadar şükür etsem azdır kızlar ya çok korktum birşey oldu sandım .Öyle çok ağladık i korkudan çok üzüldüm.eşim olmayacak şey diyor demir dubelin içindeki demir kırılmış .ya biz bu eve tasindigimixdan beri hep ters şeyler oluyor valla kızlar inanmam öyle şeye ama önceki oturanlarda bosanip çıkmış bu evden .Hani bazı dukkanlarda öyledir ya hep boşalır.eşime olmaz öyle şey diyorum ama bende korkuyorum .Hep öyle ters işler oluyorki olmayacak şeyler oluyor.ya böyle bunun için dua bilen ismini falan verebilirim?Hani eve falan asilirya bugün artık iyice rahatsız oldum

Birde kızlar benim kız otururken emekleme ,emekleme pozisyonundayken oturmayı yapmaya başladı .emekleme pozisyonundayken yaylaniyor ama sonra başlıyor ağlamaya yada kendini sırt üstü atıyor.sizinkiler nasl yaptı?

Kızlar canım çok sıkkın.bayram çok yoğun geçiyo gelen giden bir yandan oğlum sürekli kucakta.Artık sırtım felaket ağrıyo.benim anlayışsız eşim her zamanki gibi gittiğimiz yerlerde evde sanki çocuk hiç onun değilmiş gibi oturup çayını çorbasını içiyo kahkaha sohbet o kadar duyarsız anlayışsızki..örnek veriyim dün arkadaş ikramlarını hazırlamış bide kendi bahçelerinden şeftali ve Kayısı getirmiş benimki oturdu afiyetle bi güzel yedi kadın ben bakıyım sende ye dedi oğlum yabancıda durmuyo.ne oturabildim ne yiyebildim.yemekte Değilim kızlar insan eşini hiç düşünmez mi?çok üzgünüm.sinirden çattım gitmiyorum bi yere dedim...gitmiyorum

canım moralini bozma inan bütün bayanlar bundan muzdariptir aynı şeyleri bende yaşıyorum bence genel olarak genlerinde bir bozukluk var :)Şaka bir yana gerçekten insanı çoğu zaman incitiyor bu davranışları.Yine iyi yanından bak canım sen arada bırakıyorsun bakıyor azcık kafa dinliyorsun yanlış hatırlamıyorum dimi? bizde oda yok tabii söylemek te lazım ama huzursuz etme bence kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…