2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım bir kaç sefer bırakıp dışarı çıkmışlığım var.onuda Başıma kalktı zaten.söylemeden bazı şeyleri yapmasını bekliyorum ama olmuyo.her zaman değil özel Günlerde düşünseler yeter.

senicçok iyi anlıyorum canim çünkü aynı şeyleri yaşıyorum kelin merhemi olsa başına sürermiş yani omisal ben çare bulamadım ama bazen en azından empati kurması için anlatıyorum anlıyor tabii üç beş gün sonra resetleniyor.bizleri anlıyorlar yardımda etmek istiyorlar ama bence bunu bize lütuf olarak yaptıkları için olmuyor işte toplumumuzin tipik erkek modeli .hele şu başa kakma olayı beni çileden çıkarıyor ben sırf bu yüzden hiçbirşey istemem yoksa katlanamiyorum

M mambur Allah korusun ya. Cok ama cok gecmis olsun.. Allahim korusun meleklerimizi. Sen nasilsin. Kolun bacagin nasil oldu... bol bol ayetel kursi ve felak nas oku canim.

Emekleme konusunda da benim oglum emekleme pozisyonunu alip ileri geri kicini yaylandiriyordu (o halleri ne tatliydi)
Sonra baktim kic ata ata ata emeklemeye basladi..

tubaa1 cunku erkelerin yuzde 80i katiksiz odun .. en sek halinden.
Dun benim esim de gomleginin utusu bozulcak diye oglani tutmak istemedi. Saka gibi. Ki norrmalde bu kelimeyi edecek insan degil derdim.
Bir cemkirdim ama piiyuuuuiiu... agzindan o laf ciktigina pisman oldu. Bugun de bilerek oglanin altini acik biraktim evde dedim biraz hava alsin sen oyala bak ben dusa giriyom kucaginda dursun oraya buraya tirmanmaya calisiyor ve bekledigim oldu oglum ustne isemis
Ohh canima minnet icimin yaglari eridi..

Geçmiş olsun canım bi sadaka ver bize ilk evlendigimjz de ole bi ev denk geldi ben tutmak istemedim pskolojik belki ama evlerin enerjisi olduğuna inanıyorum

az önce bende patladım benim eşim de biyere gitsek oğlan ağlasa hemen kalkar kendi annesine gidince tın hiç duymaz

Aferin kerem e biz yağlı saç kıllar almış başını gitmiş elimize geçeni giyip çıkıyoruz adamlar ütü lu kokular sürülmüs....

Canım benim çok saol ya valla totomu sol yani fena acıyor :))o geçerde canım korkum çok zor geçecek gibi Allah ım kimseyi evladiyla sınamasın
Ay inşallah emekler çok istiyorum ya bi emeklesin hemen kızıma pasta yapcam tabii o yiyemicek ama olsun biz yeriz
Ilahi canım çok güldürdün beni ya isettin yani dinsizin hakkından imansız gelir diye boşuna dememişler:))

Geçmiş olsun canım bi sadaka ver bize ilk evlendigimjz de ole bi ev denk geldi ben tutmak istemedim pskolojik belki ama evlerin enerjisi olduğuna inanıyorum
çokssaolccanım hemen vericem sadaka canım korkuyorum bu evden satamayizda keşke almasaydik diyorum artık bol bol dua okuyacağım

Hak etmiş ohhh bebiş iyi yapmış.bebişler deilde bu hareketler Davranışlar yoruyo beni.

Offf can sıkıcılar çok kızlar ya benimde kayınvalde kayınpeder deli etti
Oğlumu denize soktuk ilk defa
Baya yandı kreme rağmen gelince tantanaları bitmedi
Çok biliyorlar
sanki o çocuğun annesi babası yok onu düşünecek her boku bunlar biliyo biz cahiliz
Eşimede atarlandım hiçbirşey demedi diye
Bir daha tam yetki almadan bir yere gitme bari dedim
Sabır allahım

Sabırki ne sabır...sabretmekten idare etmekten çatlıcam artık.yaşım ilerledikçe tahammülüm azalıyo.sussan susamıyosun konuşsan olmuyo laf sokuyo diyolar.en Güzeli denize Yanlız eşinle git canım gidemiyorsan hiç gitme.çenelerini çekmektense...Yandı derken krem etkili değilmiydi canı yanmadı demi bebişin

Kantron yagin varsa sur canim agriyan yere.acisini alsin...
Aynen oh iyi oldu. Bi kac kez oyle yapmistim da actigimda dosegine isemisti hep oglum.. bilerek esime tut dedm.valla kkahkaha atmaktan catlicaktim. Oh az bilr oldu.

Hak etmiş ohhh bebiş iyi yapmış.bebişler deilde bu hareketler Davranışlar yoruyo beni.
Kesinlikle oyle... Allah akil fikir versin . Merhamet ve vicdan versin.

Valla Allahim o kadar alistom ki artik kv bisiler cikarmasina tepkisiz yuzune baktim her dediginde.
Evet biz anasi babasi degil onlarin bakicilariyiz sanki onlar bilir biz bi haltttan anlamayiz..
Ne ....yler ya. Ben Arifede kv giydirdim laflari. Esime de artik 3 see boyunca saygi cercevemi bozmadigimi ama artik annesinin o cerceveyi de asmaya calistigindan dolayi torunla birlikte gerekli tahammulum kalmadigini ve tepkimin dah sert olcagani bundan sonra soyledim.
Anlamiyorum bizim ana babamiz niye sorun cikarip karismiyor bu kadar.???
Esin bisi demiyorsa sen de. Hic de cekinme.

Çok geçmiş olsun canım. Nazara da geliyor olabikirsiniZ. Bu zamanda dort çocuk sahibi olmak onlarla güzelce ilgilenmek,yetistirmek çok zor çünkü.

Cok ama cok gecmis olsun canim. Allah beterinden saklasin. Sen evde bi kuran okut. Nazar duasi oku. Felak nas ayetel kursi ihlas ve fatiha oku.
Benim kizda onceleri emekleme pozisyonuna gecemeyince agliyordu canim. Sonra alisonca gecti. Simdi tirmanma pozisyonu da. Dusup dusup duruyor. Bu sefer de ona agliyor.

Valla canım sussan da kötüsün konuşsan da yani hiç bir şekilde yaranılmaz bunlara
Çünkü gelinden başka uğraşıları yok
Biz zaten yalnız gittik canım gelince uğradık o Zaman gördüler
Krem 50 faktördü ama oğluş çok beyaz sürmeme rağmen yandı ama çok şükür gece bağırıp çağırmadı aloe vera falan da sürdüm
Hepsi geçiyor da gönül yorgunluğu geçmiyor

Aynen canım bu çocukların en değerlisi biz anneleriyiz
Bırakalım duracaklarmı yanlarında
bunu kabullenemiyorlar bizden bile kıskanıyorlar
Benim ailem sevince çocugu göz hapsine alıyorlar ya ne tuhaf dimi

Aynen canım yaranılmaz.benimde oğlum aynı dayısına benziyor her gören aynı dayısı diyo kaynana çıldırıyo yok aynı Amcası diyo ısrarla.gülwrmisin ağlarmısın.

Aynen canım yaranılmaz.benimde oğlum aynı dayısına benziyor her gören aynı dayısı diyo kaynana çıldırıyo yok aynı Amcası diyo ısrarla.gülwrmisin ağlarmısın.
Bu bizde de var oğlumu herkes bana ve dayısına benzetiyo kaynanam da ısrarla eşime benzediğini söylüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…