- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #73.421
saolccanım çok saol kesin okuyacm bende
Canım bir kaç sefer bırakıp dışarı çıkmışlığım var.onuda Başıma kalktı zaten.söylemeden bazı şeyleri yapmasını bekliyorum ama olmuyo.her zaman değil özel Günlerde düşünseler yeter.canım moralini bozma inan bütün bayanlar bundan muzdariptir aynı şeyleri bende yaşıyorum bence genel olarak genlerinde bir bozukluk var :)Şaka bir yana gerçekten insanı çoğu zaman incitiyor bu davranışları.Yine iyi yanından bak canım sen arada bırakıyorsun bakıyor azcık kafa dinliyorsun yanlış hatırlamıyorum dimi? bizde oda yok tabii söylemek te lazım ama huzursuz etme bence kendini
senicçok iyi anlıyorum canim çünkü aynı şeyleri yaşıyorum kelin merhemi olsa başına sürermiş yani omisal ben çare bulamadım ama bazen en azından empati kurması için anlatıyorum anlıyor tabii üç beş gün sonra resetleniyor.bizleri anlıyorlar yardımda etmek istiyorlar ama bence bunu bize lütuf olarak yaptıkları için olmuyor işte toplumumuzin tipik erkek modeli .hele şu başa kakma olayı beni çileden çıkarıyor ben sırf bu yüzden hiçbirşey istemem yoksa katlanamiyorumCanım bir kaç sefer bırakıp dışarı çıkmışlığım var.onuda Başıma kalktı zaten.söylemeden bazı şeyleri yapmasını bekliyorum ama olmuyo.her zaman değil özel Günlerde düşünseler yeter.
Geçmiş olsun canım bi sadaka ver bize ilk evlendigimjz de ole bi ev denk geldi ben tutmak istemedim pskolojik belki ama evlerin enerjisi olduğuna inanıyorumKızlar bugün kızımla salıncakta sallanırken düştük.Rabbime şükürler olsun onun hicbiryeri yere bile değmedi benim sol kalcamla kolum kötü acıyor.Hep eğer düşersem kollarımı acmiycam diye kendime tembihleyip dua ediyordum Allah ım kollarımı salmayayim kızımı bırakmayayım diye .şükürler olsun hiç açmadım kollarımı Yan düşmeme rağmen kızımı birakmamisim ne kadar şükür etsem azdır kızlar ya çok korktum birşey oldu sandım .Öyle çok ağladık i korkudan çok üzüldüm.eşim olmayacak şey diyor demir dubelin içindeki demir kırılmış .ya biz bu eve tasindigimixdan beri hep ters şeyler oluyor valla kızlar inanmam öyle şeye ama önceki oturanlarda bosanip çıkmış bu evden .Hani bazı dukkanlarda öyledir ya hep boşalır.eşime olmaz öyle şey diyorum ama bende korkuyorum .Hep öyle ters işler oluyorki olmayacak şeyler oluyor.ya böyle bunun için dua bilen ismini falan verebilirim?Hani eve falan asilirya bugün artık iyice rahatsız oldum
az önce bende patladım benim eşim de biyere gitsek oğlan ağlasa hemen kalkar kendi annesine gidince tın hiç duymazKızlar canım çok sıkkın.bayram çok yoğun geçiyo gelen giden bir yandan oğlum sürekli kucakta.Artık sırtım felaket ağrıyo.benim anlayışsız eşim her zamanki gibi gittiğimiz yerlerde evde sanki çocuk hiç onun değilmiş gibi oturup çayını çorbasını içiyo kahkaha sohbet o kadar duyarsız anlayışsızki..örnek veriyim dün arkadaş ikramlarını hazırlamış bide kendi bahçelerinden şeftali ve Kayısı getirmiş benimki oturdu afiyetle bi güzel yedi kadın ben bakıyım sende ye dedi oğlum yabancıda durmuyo.ne oturabildim ne yiyebildim.yemekte Değilim kızlar insan eşini hiç düşünmez mi?çok üzgünüm.sinirden çattım gitmiyorum bi yere dedim...gitmiyorum
Aferin kerem eM mambur Allah korusun ya. Cok ama cok gecmis olsun.. Allahim korusun meleklerimizi. Sen nasilsin. Kolun bacagin nasil oldu... bol bol ayetel kursi ve felak nas oku canim.
Emekleme konusunda da benim oglum emekleme pozisyonunu alip ileri geri kicini yaylandiriyordu (o halleri ne tatliydi)
Sonra baktim kic ata ata ata emeklemeye basladi..
tubaa1 cunku erkelerin yuzde 80i katiksiz odun .. en sek halinden.
Dun benim esim de gomleginin utusu bozulcak diye oglani tutmak istemedi. Saka gibi. Ki norrmalde bu kelimeyi edecek insan degil derdim.
Bir cemkirdim ama piiyuuuuiiu... agzindan o laf ciktigina pisman oldu. Bugun de bilerek oglanin altini acik biraktim evde dedim biraz hava alsin sen oyala bak ben dusa giriyom kucaginda dursun oraya buraya tirmanmaya calisiyorve bekledigim oldu oglum ustne isemis
Ohh canima minneticimin yaglari eridi..
Canım benim çok saol ya valla totomu sol yani fena acıyor :))o geçerde canım korkum çok zor geçecek gibi Allah ım kimseyi evladiyla sınamasınM mambur Allah korusun ya. Cok ama cok gecmis olsun.. Allahim korusun meleklerimizi. Sen nasilsin. Kolun bacagin nasil oldu... bol bol ayetel kursi ve felak nas oku canim.
Emekleme konusunda da benim oglum emekleme pozisyonunu alip ileri geri kicini yaylandiriyordu (o halleri ne tatliydi)
Dun benim esim de gomleginin utusu bozulcak diye oglani tutmak istemedi. Saka gibi. Ki norrmalde bu kelimeyi edecek insan degil derdim.
Bir cemkirdim ama piiyuuuuiiu... agzindan o laf ciktigina pisman oldu. Bugun de bilerek oglanin altini acik biraktim evde dedim biraz hava alsin sen oyala bak ben dusa giriyom kucaginda dursun oraya buraya tirmanmaya calisiyorve bekledigim oldu oglum ustne isemis
çokssaolccanım hemen vericem sadaka canım korkuyorum bu evden satamayizda keşke almasaydik diyorum artık bol bol dua okuyacağımGeçmiş olsun canım bi sadaka ver bize ilk evlendigimjz de ole bi ev denk geldi ben tutmak istemedim pskolojik belki ama evlerin enerjisi olduğuna inanıyorum
Yok canım herseyi eve yorma ev almısin bebk oldu belki nazara geliyosun uz her emzirdigim de nas felek oku allah beterinden Korusu nçokssaolccanım hemen vericem sadaka canım korkuyorum bu evden satamayizda keşke almasaydik diyorum artık bol bol dua okuyacağım
Hak etmiş ohhh bebiş iyi yapmış.bebişler deilde bu hareketler Davranışlar yoruyo beni.M mambur Allah korusun ya. Cok ama cok gecmis olsun.. Allahim korusun meleklerimizi. Sen nasilsin. Kolun bacagin nasil oldu... bol bol ayetel kursi ve felak nas oku canim.
Sabırki ne sabır...sabretmekten idare etmekten çatlıcam artık.yaşım ilerledikçe tahammülüm azalıyo.sussan susamıyosun konuşsan olmuyo laf sokuyo diyolar.en Güzeli denize Yanlız eşinle git canım gidemiyorsan hiç gitme.çenelerini çekmektense...Yandı derken krem etkili değilmiydi canı yanmadı demi bebişinOfff can sıkıcılar çok kızlar ya benimde kayınvalde kayınpeder deli etti
Oğlumu denize soktuk ilk defa
Baya yandı kreme rağmen gelince tantanaları bitmedi
Çok biliyorlar
sanki o çocuğun annesi babası yok onu düşünecek her boku bunlar biliyo biz cahiliz
Eşimede atarlandım hiçbirşey demedi diye
Bir daha tam yetki almadan bir yere gitme bari dedim
Sabır allahım
Kantron yagin varsa sur canim agriyan yere.acisini alsin...Canım benim çok saol ya valla totomu sol yani fena acıyor :))o geçerde canım korkum çok zor geçecek gibi Allah ım kimseyi evladiyla sınamasın
Ay inşallah emekler çok istiyorum ya bi emeklesin hemen kızıma pasta yapcam tabii o yiyemicek ama olsun biz yeriz
Ilahi canım çok güldürdün beni ya isettin yani dinsizin hakkından imansız gelir diye boşuna dememişler:))
Kesinlikle oyle... Allah akil fikir versin . Merhamet ve vicdan versin.Hak etmiş ohhh bebiş iyi yapmış.bebişler deilde bu hareketler Davranışlar yoruyo beni.
Valla Allahim o kadar alistom ki artik kv bisiler cikarmasina tepkisiz yuzune baktim her dediginde.Offf can sıkıcılar çok kızlar ya benimde kayınvalde kayınpeder deli etti
Oğlumu denize soktuk ilk defa
Baya yandı kreme rağmen gelince tantanaları bitmedi
Çok biliyorlar
sanki o çocuğun annesi babası yok onu düşünecek her boku bunlar biliyo biz cahiliz
Eşimede atarlandım hiçbirşey demedi diye
Bir daha tam yetki almadan bir yere gitme bari dedim
Sabır allahım
Çok geçmiş olsun canım. Nazara da geliyor olabikirsiniZ. Bu zamanda dort çocuk sahibi olmak onlarla güzelce ilgilenmek,yetistirmek çok zor çünkü.Kızlar bugün kızımla salıncakta sallanırken düştük.Rabbime şükürler olsun onun hicbiryeri yere bile değmedi benim sol kalcamla kolum kötü acıyor.Hep eğer düşersem kollarımı acmiycam diye kendime tembihleyip dua ediyordum Allah ım kollarımı salmayayim kızımı bırakmayayım diye .şükürler olsun hiç açmadım kollarımı Yan düşmeme rağmen kızımı birakmamisim ne kadar şükür etsem azdır kızlar ya çok korktum birşey oldu sandım .Öyle çok ağladık i korkudan çok üzüldüm.eşim olmayacak şey diyor demir dubelin içindeki demir kırılmış .ya biz bu eve tasindigimixdan beri hep ters şeyler oluyor valla kızlar inanmam öyle şeye ama önceki oturanlarda bosanip çıkmış bu evden .Hani bazı dukkanlarda öyledir ya hep boşalır.eşime olmaz öyle şey diyorum ama bende korkuyorum .Hep öyle ters işler oluyorki olmayacak şeyler oluyor.ya böyle bunun için dua bilen ismini falan verebilirim?Hani eve falan asilirya bugün artık iyice rahatsız oldum
Cok ama cok gecmis olsun canim. Allah beterinden saklasin. Sen evde bi kuran okut. Nazar duasi oku. Felak nas ayetel kursi ihlas ve fatiha oku.Birde kızlar benim kız otururken emekleme ,emekleme pozisyonundayken oturmayı yapmaya başladı .emekleme pozisyonundayken yaylaniyor ama sonra başlıyor ağlamaya yada kendini sırt üstü atıyor.sizinkiler nasl yaptı?
Sabırki ne sabır...sabretmekten idare etmekten çatlıcam artık.yaşım ilerledikçe tahammülüm azalıyo.sussan susamıyosun konuşsan olmuyo laf sokuyo diyolar.en Güzeli denize Yanlız eşinle git canım gidemiyorsan hiç gitme.çenelerini çekmektense...Yandı derken krem etkili değilmiydi canı yanmadı demi bebişin
Kantron yagin varsa sur canim agriyan yere.acisini alsin...
Aynen oh iyi oldu. Bi kac kez oyle yapmistim da actigimda dosegine isemisti hep oglum.. bilerek esime tut dedm.valla kkahkaha atmaktan catlicaktim. Oh az bilr oldu.
Kesinlikle oyle... Allah akil fikir versin . Merhamet ve vicdan versin.
Valla Allahim o kadar alistom ki artik kv bisiler cikarmasina tepkisiz yuzune baktim her dediginde.
Evet biz anasi babasi degil onlarin bakicilariyiz sanki onlar bilir biz bi haltttan anlamayiz..
Ne ....yler ya. Ben Arifede kv giydirdim laflari. Esime de artik 3 see boyunca saygi cercevemi bozmadigimi ama artik annesinin o cerceveyi de asmaya calistigindan dolayi torunla birlikte gerekli tahammulum kalmadigini ve tepkimin dah sert olcagani bundan sonra soyledim.
Anlamiyorum bizim ana babamiz niye sorun cikarip karismiyor bu kadar.???
Esin bisi demiyorsa sen de. Hic de cekinme.
Aynen canım yaranılmaz.benimde oğlum aynı dayısına benziyor her gören aynı dayısı diyo kaynana çıldırıyo yok aynı Amcası diyo ısrarla.gülwrmisin ağlarmısın.Valla canım sussan da kötüsün konuşsan da yani hiç bir şekilde yaranılmaz bunlara
Çünkü gelinden başka uğraşıları yok
Biz zaten yalnız gittik canım gelince uğradık o Zaman gördüler
Krem 50 faktördü ama oğluş çok beyaz sürmeme rağmen yandı ama çok şükür gece bağırıp çağırmadı aloe vera falan da sürdüm
Hepsi geçiyor da gönül yorgunluğu geçmiyor
Aynen canım bu çocukların en değerlisi biz anneleriyiz
Bırakalım duracaklarmı yanlarında
bunu kabullenemiyorlar bizden bile kıskanıyorlar
Benim ailem sevince çocugu göz hapsine alıyorlar ya ne tuhaf dimi
Bu bizde de var oğlumu herkes bana ve dayısına benzetiyo kaynanam da ısrarla eşime benzediğini söylüyoAynen canım yaranılmaz.benimde oğlum aynı dayısına benziyor her gören aynı dayısı diyo kaynana çıldırıyo yok aynı Amcası diyo ısrarla.gülwrmisin ağlarmısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?