- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #73.441
Aynen canım yaranılmaz.benimde oğlum aynı dayısına benziyor her gören aynı dayısı diyo kaynana çıldırıyo yok aynı Amcası diyo ısrarla.gülwrmisin ağlarmısın.
Canim inan erkeklerin fitrati boyle. Gecen gece saat olmus 12 kiz hala uyanik. Esime dedimki canim kizin uyuyacagi yok. Tut su kizi 5 dakkada namazimi kiliyim. Kizi uyutunca uykudan kilacak halim kalmiyor. Bana dedigi cok yorgunum sen bak. Sanki keyif icin soyluyorum adama. Sinirden guldum artik napiyim. Esinin kucagina koy cocugu baksin mecburen. Bazen emri vaki iyidir. Benimki cok sinirleniyor ama ben oglani bahane ediyorum sesi cikmiyor:) hic canini sıkma inan anlayisli bi erkek bulmak su devirde hormonsuz gida bulmak kadar zorKızlar canım çok sıkkın.bayram çok yoğun geçiyo gelen giden bir yandan oğlum sürekli kucakta.Artık sırtım felaket ağrıyo.benim anlayışsız eşim her zamanki gibi gittiğimiz yerlerde evde sanki çocuk hiç onun değilmiş gibi oturup çayını çorbasını içiyo kahkaha sohbet o kadar duyarsız anlayışsızki..örnek veriyim dün arkadaş ikramlarını hazırlamış bide kendi bahçelerinden şeftali ve Kayısı getirmiş benimki oturdu afiyetle bi güzel yedi kadın ben bakıyım sende ye dedi oğlum yabancıda durmuyo.ne oturabildim ne yiyebildim.yemekte Değilim kızlar insan eşini hiç düşünmez mi?çok üzgünüm.sinirden çattım gitmiyorum bi yere dedim...gitmiyorum
Der mi derTorunla bozdular kafayı :)
Seninki yine iyi amcaya benzetiyor benim kaynana direkt kendine benzetiyor
Hayır bi gün bu çocugu ben doğurdum diycek ondan korkuyorum
Bazen kendimi kiralık anne gibi görüyorum
Emri vaki bende yapıyorum canım.o da sinirleniyo ben görmezden geliyorum.benzetmede süperdi valla kesinlikle doğruCanim inan erkeklerin fitrati boyle. Gecen gece saat olmus 12 kiz hala uyanik. Esime dedimki canim kizin uyuyacagi yok. Tut su kizi 5 dakkada namazimi kiliyim. Kizi uyutunca uykudan kilacak halim kalmiyor. Bana dedigi cok yorgunum sen bak. Sanki keyif icin soyluyorum adama. Sinirden guldum artik napiyim. Esinin kucagina koy cocugu baksin mecburen. Bazen emri vaki iyidir. Benimki cok sinirleniyor ama ben oglani bahane ediyorum sesi cikmiyor:) hic canini sıkma inan anlayisli bi erkek bulmak su devirde hormonsuz gida bulmak kadar zor
Zaten cocuk hep erkek tarafna benzer gecenlerde saydi surasi burasi hep ogluma benzio wirt zirt die bende dilide bana benzio uzunca o bari bana benzesin demstm susmuslardi. Onlar hep hakli . Bzde dogurmayi blioz bakmayi bilmiyoz sanki allah allah bu knuda bnde sze katiliyorum. Snir oluorm
Hayırlı olsun dişini zKızlAr Oğluma Çorba içiriyordum çıt çıt ses geldi bi baktım Altta iki tane çıkmış çokkkk mutlu oldum.darısı çıkaramayanlara inşallah
Günaydın kizlaar. Epeydir yazamadım şimdi okudum bitirdim hepsini. Hepimiz aynı dertten muzdarip. Tamam oğulları analarinin da torunları da onların sadece sanki. Yedirdin mi su verdin mi fln Die soruyo bana. Sanki ben bakiciyim. Hay Allahım ya bende hep sert ses tonunda cvp verdim anladı sanırım. Biz dün döndük yazlıktan. K.v bi hafta daha duracak. Valla birlikte oturanların Allah yardimcisi olsun sabırlarini artirsin Rabbim
Inşallah canım sorunsuz çıkarır bir an öncetubaa1 hayirli olsun incileriniz...
Benim oglanin da epey beyazladi ama gelen yok henuz iyice belli oluyor artik damaktan 2 tane .. boyle sninki gibi kendiliginden olaysiz gelir ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?