2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Aynen canım yaranılmaz.benimde oğlum aynı dayısına benziyor her gören aynı dayısı diyo kaynana çıldırıyo yok aynı Amcası diyo ısrarla.gülwrmisin ağlarmısın.

Torunla bozdular kafayı :)
Seninki yine iyi amcaya benzetiyor benim kaynana direkt kendine benzetiyor
Hayır bi gün bu çocugu ben doğurdum diycek ondan korkuyorum
Bazen kendimi kiralık anne gibi görüyorum

Cidden cok komikler yaa.keske karsidan kendilerini gorebilseler. Benim ailemde ilk torun oglum haliyle kardeslerim de ailem de deliriyor. Olurda boyle biraraya gelinirse kvlerle oglum annemlerden onlara gitmiyor diye kv trip atiyor
Cocugu gelip gorme 15 20 gune gel sonra anneannesine deliriyor de kp zaten ayda 1 goruyor o da biz onlara yemege gidersek. Icinde torun sevgisi yoksa ben ne yapayim..
Benzetme durumu bizde de var oglum ilk dogdugunda ayni esimdi simdi bana donmeye basladi.. kv kabullenemiyor

Canim inan erkeklerin fitrati boyle. Gecen gece saat olmus 12 kiz hala uyanik. Esime dedimki canim kizin uyuyacagi yok. Tut su kizi 5 dakkada namazimi kiliyim. Kizi uyutunca uykudan kilacak halim kalmiyor. Bana dedigi cok yorgunum sen bak. Sanki keyif icin soyluyorum adama. Sinirden guldum artik napiyim. Esinin kucagina koy cocugu baksin mecburen. Bazen emri vaki iyidir. Benimki cok sinirleniyor ama ben oglani bahane ediyorum sesi cikmiyor:) hic canini sıkma inan anlayisli bi erkek bulmak su devirde hormonsuz gida bulmak kadar zor

Torunla bozdular kafayı :)
Seninki yine iyi amcaya benzetiyor benim kaynana direkt kendine benzetiyor
Hayır bi gün bu çocugu ben doğurdum diycek ondan korkuyorum
Bazen kendimi kiralık anne gibi görüyorum
Der mi der sabah benim kv de oglana ekmek veriyodum o sert die şak die elimden alıp kendi veriyo oğullarını kıskanıyo lar anladık bari kendi dogurdugimuz çocuğu kiskanmayin

Kv ye sinir olanlar kervanına bir de ben katilayim. Kv tutmuş ogluma diyor ki "kemikleri de ufak aynı anası gibi. Babasına çekmemiş." Eşim uzun boylu, ben minyonum. Normalde gercekten iyi bir insandır.laf sokan,igneleyen bir insan değil ama.. Amaaan ne demişler en iyi kv en uzakta olandır :)))

Emri vaki bende yapıyorum canım.o da sinirleniyo ben görmezden geliyorum.benzetmede süperdi valla kesinlikle doğru

Reactions: GCA
Kizlar benim modali kizimin son asortikligini soyluyorum. Hanimefendi acikinca kiyafetimin yakasini aciyor elini goguslerime goturup kafayi bastiriyor.her gun yeni bir icat cikariyor minik hanim. Cok sevimli oluyor ama kp in yaninda falan yapiyor bazen tam rezillik.

Super yaa. Tam tasi gedigine koymussun

Allah bizleri.boyle kv oldurmasin. Amin.

Günaydın kizlaar. Epeydir yazamadım şimdi okudum bitirdim hepsini. Hepimiz aynı dertten muzdarip. Tamam oğulları analarinin da torunları da onların sadece sanki. Yedirdin mi su verdin mi fln Die soruyo bana. Sanki ben bakiciyim. Hay Allahım ya bende hep sert ses tonunda cvp verdim anladı sanırım. Biz dün döndük yazlıktan. K.v bi hafta daha duracak. Valla birlikte oturanların Allah yardimcisi olsun sabırlarini artirsin Rabbim

Cidden oyle.. Birlikte olanlarin Allah yardimcisi olsun.

Saka gibiler ya onlar yokkn ac birakiyoduk cocuklari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…