2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Biz dün akşam eşimin köyüne geçtik aynı il olmadona rağmen burası çok soğuk soba fln yaktık kayınpeder kendi sıcaklayınca çocuğu da alıp dışarı çıkıyo terli çocukla bir dedim iki dedim yok anlamıyo eşime kaş göz yapıyom oda ağzında bşymi var fln diye yüzünü siliyo hiç beden dilinden anlamıyo benim koca sonra bide yaptığımız akraba ziyaretlerinde yeni bi tür teyze yle karşılaştık -ben karışmak istemem ama- diye başlayan 500 cümlesiyle ömrümü yedi, bide karışmak istese nolcaktı bilmiyorum

Sobamı yaktınız ohhh oralar baya serin heralde.aman bebiş hasta Olmasın.

Karismak istemiyosan sus be kadin ...
Allahim ne merakli toplumuz kendi cemberimizden cok etrafa sarmaya

Kizlarrr kizim besiginin etrafini turluyor. Koltuk kanepe ne bulursa dikilip yan yan ikide adim atip paldir kuldur yuvarlanip dusuyor yakinda kizim yuruyor dersem sasirmayin bu arada bi haberde kendimden vereyim. Hamilelik kiloma donmusum kaldi 2 kilom. Onuda verdimmi ohhh mis

Kızlar çabuk Yürür canım bence seninki baya hareketlendi bir aya Yürür maşallah fıstığa.ben takılı kaldım tam 5 kilom kaldı hamilelik kiloma dönmeye.hastalanmayı bekliyorum iki üç kilo gider diye sende adet görürsen iki kilo kalmaz bile

Valla canim ben bu tempoyla gidersem adet olmaya gerek kalmadan eriyip bitecem. Daha 2 hafta once 64tum. 2haftada 2 kilo vermisim. Bu ara oglana tuvalet egitimine de basladim ya. Kosturmaktan baska yaptigim bisey yok.

Valla canim ben bu tempoyla gidersem adet olmaya gerek kalmadan eriyip bitecem. Daha 2 hafta once 64tum. 2haftada 2 kilo vermisim. Bu ara oglana tuvalet egitimine de basladim ya. Kosturmaktan baska yaptigim bisey yok.
Bende koşturuyorum aslında çok hareketliyimdir.ama bir iştahım var sürekli yemek istiyorum.iştahı kesmem Lazım

Benim kız durdu durdu baramın ilk günü emekledi 3. günüde aylardır sıkıntı veren dişleri çıktı. :)
Yemek yediriyordum, çıt sesi duydum :) sonra kaşığı sürttüm çıt çıt sesleri, alttan iki dişimiz çıkmış, çok şükür, görünce öyle mutlu oldum..
Bayram 4 gün olsaymış benim cadı yürürmüş, artık yürümesini de bidahaki bayrama bekliyorum inşallah :)

Kızıma bugün yaptığım çorba (gerçi koyu yaptım, yemek gibi oldu)
1 yemek kaşığı kırmızı mercimek
1 yemek kaşığı yeşil mercimek
1 yemek kaşığı bulgur
1 parça soğan
1 parça kabak
1 parça yeşil biber
1 tek taze fasulye
Kendi yaptığım et bulyon
Zeytinyağı
Çok az şehriye(en sona yakın attım)
Çok az tuz
Bütün malzemeleri minik minik doğradım, mercimekleri yıkadım, şehriye hariç hepsini tencereye koydum, 1.5-2 su bardağı su koydum pişirdim.
Her şeyi sevmeyen kızım baya sevdi, bayada vitaminli oldu..

Bi kac sorum var, huggies islak mendili varmi, ombrelle gunes kremi varmi,kizimin elbiselerini elimde yikarim buyuk intimal hangi detetjani kullanabilirim.?

Iyim canikom evet fazla yuk yapmak istemiyom orda varsa ordan alirim diye
Güneş kremini bilmiyorum ama Islak mendili bulursun.elinde niye uğraşacaksın canım e bebekte Sıvı deterjan var bebişler için onu alırsın.ben baya kullandım şimdi normal matiklerle yıkıyorum.yumuşatıcı yine e bebekten alıyorum

Fazla kirlisi olmazsa baskasinin kirlileriyle ayni makinada yikamak istemiyorum ondan yada biriktiricem oyle aticam makina annemlerde sorun olmazda baska yerde Elle yikarim

Off bide hediyesi meselesi var herzaman bi seyler alirdim yine beklerler almasan olmaz, kizimla bi yere cikamiyom ki

Fazla kirlisi olmazsa baskasinin kirlileriyle ayni makinada yikamak istemiyorum ondan yada biriktiricem oyle aticam makina annemlerde sorun olmazda baska yerde Elle yikarim
Anlayışlı olmaları Lazım evdede böyle tek yıkıyorum dersin yada millete laf anlatmaktansa elde yıkarsın en iyisi canım

Bi kac sorum var, huggies islak mendili varmi, ombrelle gunes kremi varmi,kizimin elbiselerini elimde yikarim buyuk intimal hangi detetjani kullanabilirim.?
Huggies islak mendili var canim ama benim kozmetik bilgim sifir oldugundan diger markayi hic duymadim:) elde yikamana gerek yok aslinda ama haci sakirin hem elde hem matik icin sabun tozu var. Ben gayet memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…