- 27 Aralık 2014
- 309
- 587
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #73.461
Sobamı yaktınızBiz dün akşam eşimin köyüne geçtik aynı il olmadona rağmen burası çok soğuk soba fln yaktık kayınpeder kendi sıcaklayınca çocuğu da alıp dışarı çıkıyo terli çocukla bir dedim iki dedim yok anlamıyo eşime kaş göz yapıyom oda ağzında bşymi var fln diye yüzünü siliyo hiç beden dilinden anlamıyo benim kocasonra bide yaptığımız akraba ziyaretlerinde yeni bi tür teyze yle karşılaştık -ben karışmak istemem ama- diye başlayan 500 cümlesiyle ömrümü yedi, bide karışmak istese nolcaktı bilmiyorum
Biz dün akşam eşimin köyüne geçtik aynı il olmadona rağmen burası çok soğuk soba fln yaktık kayınpeder kendi sıcaklayınca çocuğu da alıp dışarı çıkıyo terli çocukla bir dedim iki dedim yok anlamıyo eşime kaş göz yapıyom oda ağzında bşymi var fln diye yüzünü siliyo hiç beden dilinden anlamıyo benim kocasonra bide yaptığımız akraba ziyaretlerinde yeni bi tür teyze yle karşılaştık -ben karışmak istemem ama- diye başlayan 500 cümlesiyle ömrümü yedi, bide karışmak istese nolcaktı bilmiyorum
There are lots of things you don't know about me
Benim kizimda cikarmadi kiBizimde disimiz cikmadi sonuncumu olacak acaba
Kızlar çabuk Yürür canım bence seninki baya hareketlendi bir aya Yürür maşallah fıstığa.ben takılı kaldım tam 5 kilom kaldı hamilelik kiloma dönmeye.hastalanmayı bekliyorum iki üç kilo gider diye sende adet görürsen iki kilo kalmaz bileKizlarrr kizim besiginin etrafini turluyor. Koltuk kanepe ne bulursa dikilip yan yan ikide adim atip paldir kuldur yuvarlanip dusuyoryakinda kizim yuruyor dersem sasirmayin bu arada bi haberde kendimden vereyim. Hamilelik kiloma donmusum kaldi 2 kilom. Onuda verdimmi ohhh mis
Valla canim ben bu tempoyla gidersem adet olmaya gerek kalmadan eriyip bitecem. Daha 2 hafta once 64tum. 2haftada 2 kilo vermisim. Bu ara oglana tuvalet egitimine de basladim ya. Kosturmaktan baska yaptigim bisey yok.Kızlar çabuk Yürür canım bence seninki baya hareketlendi bir aya Yürür maşallah fıstığa.ben takılı kaldım tam 5 kilom kaldı hamilelik kiloma dönmeye.hastalanmayı bekliyorum iki üç kilo gider diye sende adet görürsen iki kilo kalmaz bile
Bende koşturuyorum aslında çok hareketliyimdir.ama bir iştahım var sürekli yemek istiyorum.iştahı kesmem LazımValla canim ben bu tempoyla gidersem adet olmaya gerek kalmadan eriyip bitecem. Daha 2 hafta once 64tum. 2haftada 2 kilo vermisim. Bu ara oglana tuvalet egitimine de basladim ya. Kosturmaktan baska yaptigim bisey yok.
Iyiyiz canım sen nasılsın?hazırlıklara başladın galiba.kolay gelsinSlm kizlarrrr nasilsiniz
Iyim canikom evet fazla yuk yapmak istemiyom orda varsa ordan alirim diyeIyiyiz canım sen nasılsın?hazırlıklara başladın galiba.kolay gelsin
Güneş kremini bilmiyorum ama Islak mendili bulursun.elinde niye uğraşacaksın canım e bebekte Sıvı deterjan var bebişler için onu alırsın.ben baya kullandım şimdi normal matiklerle yıkıyorum.yumuşatıcı yine e bebekten alıyorumIyim canikom evet fazla yuk yapmak istemiyom orda varsa ordan alirim diye
Fazla kirlisi olmazsa baskasinin kirlileriyle ayni makinada yikamak istemiyorumGüneş kremini bilmiyorum ama Islak mendili bulursun.elinde niye uğraşacaksın canım e bebekte Sıvı deterjan var bebişler için onu alırsın.ben baya kullandım şimdi normal matiklerle yıkıyorum.yumuşatıcı yine e bebekten alıyorum
Anlayışlı olmaları Lazım evdede böyle tek yıkıyorum dersin yada millete laf anlatmaktansa elde yıkarsın en iyisi canımFazla kirlisi olmazsa baskasinin kirlileriyle ayni makinada yikamak istemiyorumondan yada biriktiricem oyle aticam makina annemlerde sorun olmazda baska yerde Elle yikarim
Huggies islak mendili var canim ama benim kozmetik bilgim sifir oldugundan diger markayi hic duymadim:) elde yikamana gerek yok aslinda ama haci sakirin hem elde hem matik icin sabun tozu var. Ben gayet memnunum.Bi kac sorum var, huggies islak mendili varmi, ombrelle gunes kremi varmi,kizimin elbiselerini elimde yikarim buyuk intimal hangi detetjani kullanabilirim.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?