- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #73.481
Islak mendil var .Bi kac sorum var, huggies islak mendili varmi, ombrelle gunes kremi varmi,kizimin elbiselerini elimde yikarim buyuk intimal hangi detetjani kullanabilirim.?
Hayırlı olsun dişinizBizimde disimiz cikmadi sonuncumu olacak acaba
Daha cikmadi kiHayırlı olsun dişiniz
Bunla geçmiş oldun Can'ım bol bol dua et bide sadaka kurban kesmek iyi olur derler geçmişte ailemin başına kısa süre çok çok büyük aksilikler oldu daha sonra şöle bişey duyduk epey bi adağın varda ve gerçekleşip yapmazsan ondan olurmuş dediler ki annemlerinde gerçekten barmış adakları hemen bi kurban kestiler sonrasında kazalar olmadı şükürKızlar bugün kızımla salıncakta sallanırken düştük.Rabbime şükürler olsun onun hicbiryeri yere bile değmedi benim sol kalcamla kolum kötü acıyor.Hep eğer düşersem kollarımı acmiycam diye kendime tembihleyip dua ediyordum Allah ım kollarımı salmayayim kızımı bırakmayayım diye .şükürler olsun hiç açmadım kollarımı Yan düşmeme rağmen kızımı birakmamisim ne kadar şükür etsem azdır kızlar ya çok korktum birşey oldu sandım .Öyle çok ağladık i korkudan çok üzüldüm.eşim olmayacak şey diyor demir dubelin içindeki demir kırılmış .ya biz bu eve tasindigimixdan beri hep ters şeyler oluyor valla kızlar inanmam öyle şeye ama önceki oturanlarda bosanip çıkmış bu evden .Hani bazı dukkanlarda öyledir ya hep boşalır.eşime olmaz öyle şey diyorum ama bende korkuyorum .Hep öyle ters işler oluyorki olmayacak şeyler oluyor.ya böyle bunun için dua bilen ismini falan verebilirim?Hani eve falan asilirya bugün artık iyice rahatsız oldum
Çok farklı değiliz inan özellikle kendi akrabalarına gidildiğinde yaptı yemek yemeyi bırak tuvalete bile gidemediğim oldu bu sürede Ada'mın memlekete gelince ayarları değişiyor kendi evimizde böle değildi heral diğer kişiler yardım eder diyor ama kızımın bütün huyu suyu değişti ağlıyarak mızlıyarak bişeyler yaptıran Bebek oldu kendi evimde olsam yapmam ama burda ee çocuk ağladı alsana kucağına onu beğenmedi şunu yedir demeleri ben kötü bebeğine bakamıyan anne gibi oldum biran önce biter tatilde eve giderim derdindeyim artıkKızlar canım çok sıkkın.bayram çok yoğun geçiyo gelen giden bir yandan oğlum sürekli kucakta.Artık sırtım felaket ağrıyo.benim anlayışsız eşim her zamanki gibi gittiğimiz yerlerde evde sanki çocuk hiç onun değilmiş gibi oturup çayını çorbasını içiyo kahkaha sohbet o kadar duyarsız anlayışsızki..örnek veriyim dün arkadaş ikramlarını hazırlamış bide kendi bahçelerinden şeftali ve Kayısı getirmiş benimki oturdu afiyetle bi güzel yedi kadın ben bakıyım sende ye dedi oğlum yabancıda durmuyo.ne oturabildim ne yiyebildim.yemekte Değilim kızlar insan eşini hiç düşünmez mi?çok üzgünüm.sinirden çattım gitmiyorum bi yere dedim...gitmiyorum
Bizimkinde de dis yok. Bende adet olmadim. Ve gobegim iyice sisirilip indirilmis balon gibi porsuk porsuk. Ama ben bunu dert ediyormuyum tabiki de hayir. Allah dertlenecegin daha buyuk seyler vermesin canim. Gerisi bos.Iyi geceler kizlar...oglusum 8.ci ayina girecek ama hala disten eser yok adet olmadim ben hala vucudum hala bolca odemli gobegim kavun kadar puffff
Iyi tatiller canim. Insallah kerem orda cook uslu bi bebis olur.Gunaydinlarrr
Biz de koy havasi almaya geldik. Temiz hava yesillik umarim ogluma da bana da iyi gelir. Nasipse 1 hafta duracagiz.
Tesekkur ederim insallahIyi tatiller canim. Insallah kerem orda cook uslu bi bebis olur.
Bizde bugün döndük evimize ama köyde kaldı aklım, hem bana hem oğluma çok iyi geldi köy havası inş sizinde öyle olur iyi eğlencelerGunaydinlarrr
Biz de koy havasi almaya geldik. Temiz hava yesillik umarim ogluma da bana da iyi gelir. Nasipse 1 hafta duracagiz.
Ben nie ole okudumDaha cikmadi kiyinede saol teyzos
Insallah cok sagol.Bizde bugün döndük evimize ama köyde kaldı aklım, hem bana hem oğluma çok iyi geldi köy havası inş sizinde öyle olur iyi eğlenceler
Gecmis olsun canim. Dis sıkıntisi bebege gore degisiyor canim ama patlatinca oyle bi agrisi sancisi kalmiyor pek.Kızlar bu dış sıkıntısı ne zaman bitiyor? Yani uçları çıktığı zaman biter mi yoksa tamamen çıkana kadar ağrısı devam eder mi huzursuzluk yapar mı?
Bir de benim bademcikler fena şişmiş iftarda soğuk suları içmekten. Hatta kulağımda su birikmesi olmuş bunun yüzünden. Az duyuyorum. Doktor on iki tane iğne verdi(
Kızlar bu dış sıkıntısı ne zaman bitiyor? Yani uçları çıktığı zaman biter mi yoksa tamamen çıkana kadar ağrısı devam eder mi huzursuzluk yapar mı?
Bir de benim bademcikler fena şişmiş iftarda soğuk suları içmekten. Hatta kulağımda su birikmesi olmuş bunun yüzünden. Az duyuyorum. Doktor on iki tane iğne verdi(
Geçmiş olsun canım bende hep soğuk içerim hatta buzlu.Kızlar bu dış sıkıntısı ne zaman bitiyor? Yani uçları çıktığı zaman biter mi yoksa tamamen çıkana kadar ağrısı devam eder mi huzursuzluk yapar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?