2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Selam kıZlar bende oğlumun sekiz ayı doldurduğu gün yani bugün adet oldum tuhaf geldi ya bir buçuk seneden sonra
Off bundan sonra birde bu dert var
Kilo konusunda rekor bendeydi 44 kilo almışlığım var:))
Neyseki sarkık bi göbekten başka fazlam kalmadı
Benim tembel oğlum sürünmekten öte gidemedi
Dişi altı aylıkken alttan iki tane çıktı iki ay olcak üstten hareket yok

Bi kac sorum var, huggies islak mendili varmi, ombrelle gunes kremi varmi,kizimin elbiselerini elimde yikarim buyuk intimal hangi detetjani kullanabilirim.?
Islak mendil var .
Gunes kremini bilmiyorum...
Deterjan ben dalan roxy kullaniyorum. Malum alerjik bebelerin teni de hassas dr bana sivi deterjani yasaklamisti.. sende oyle yaparsin.

Iyi geceler kizlar...oglusum 8.ci ayina girecek ama hala disten eser yok adet olmadim ben hala vucudum hala bolca odemli gobegim kavun kadar puffff

Bunla geçmiş oldun Can'ım bol bol dua et bide sadaka kurban kesmek iyi olur derler geçmişte ailemin başına kısa süre çok çok büyük aksilikler oldu daha sonra şöle bişey duyduk epey bi adağın varda ve gerçekleşip yapmazsan ondan olurmuş dediler ki annemlerinde gerçekten barmış adakları hemen bi kurban kestiler sonrasında kazalar olmadı şükür

Çok farklı değiliz inan özellikle kendi akrabalarına gidildiğinde yaptı yemek yemeyi bırak tuvalete bile gidemediğim oldu bu sürede Ada'mın memlekete gelince ayarları değişiyor kendi evimizde böle değildi heral diğer kişiler yardım eder diyor ama kızımın bütün huyu suyu değişti ağlıyarak mızlıyarak bişeyler yaptıran Bebek oldu kendi evimde olsam yapmam ama burda ee çocuk ağladı alsana kucağına onu beğenmedi şunu yedir demeleri ben kötü bebeğine bakamıyan anne gibi oldum biran önce biter tatilde eve giderim derdindeyim artık

Iyi geceler kizlar...oglusum 8.ci ayina girecek ama hala disten eser yok adet olmadim ben hala vucudum hala bolca odemli gobegim kavun kadar puffff
Bizimkinde de dis yok. Bende adet olmadim. Ve gobegim iyice sisirilip indirilmis balon gibi porsuk porsuk. Ama ben bunu dert ediyormuyum tabiki de hayir. Allah dertlenecegin daha buyuk seyler vermesin canim. Gerisi bos.

Kızlar bu dış sıkıntısı ne zaman bitiyor? Yani uçları çıktığı zaman biter mi yoksa tamamen çıkana kadar ağrısı devam eder mi huzursuzluk yapar mı?
Bir de benim bademcikler fena şişmiş iftarda soğuk suları içmekten. Hatta kulağımda su birikmesi olmuş bunun yüzünden. Az duyuyorum. Doktor on iki tane iğne verdi (

Gecmis olsun canim. Dis sıkıntisi bebege gore degisiyor canim ama patlatinca oyle bi agrisi sancisi kalmiyor pek.

Cokngecmis olsun...
Soguk su icmekten kulakta birikme mi oluyormus
Allahim korusun..
Igne vurulurken emzirme ne olacak birsey dedi mi?
Simdi nasilsin

Geçmiş olsun canım bende hep soğuk içerim hatta buzlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…