2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Geçmiş olsun canım
Bizim ucu çıkınca huysuzluk olmamıştı

Geçmiş olsun canım bizimkinin ucu çıktı hala huzursuz du dün farkettim 2.dış gelmiş ikisi birden çok yiprandi çocuk ins bundan sonra biraz rahatlar

Gecmis olsun canim. Dis sıkıntisi bebege gore degisiyor canim ama patlatinca oyle bi agrisi sancisi kalmiyor pek.
Tesekkur ederim canım. Bizim iki diş de çıktı sukur çok huzursuzdu ateşi çıkıyordu ama duzelmisti. Su iki gundur tekrar başladı. Dedim acaba dış tamamen çıkarken de mi oluyor..

Cokngecmis olsun...
Soguk su icmekten kulakta birikme mi oluyormus
Allahim korusun..
Igne vurulurken emzirme ne olacak birsey dedi mi?
Simdi nasilsin
Çok tesekkur ederim emziriyorum dedim bir şey olmaz aynı ilaçların dusuk dozunu bebeklere veriyoruz dedi.

Yok soğuk su içmekten değil de grip olunca veya bademcik iltihaplaninca tıkanma gibi bir şey oluyormuş kulağa su kaciyormus. burun tıkanınca falan da orta kulak iltihabı olabiliyor ya hani. Benimki iltihapsiz su birikmesi ymis.

İlk iğneyi yaptırdım bi fark yok. Ağrı kesici almazsam hiç halim olmuyor. Bakalım inşallah çabuk geçer.

Geçmiş olsun canım bizimkinin ucu çıktı hala huzursuz du dün farkettim 2.dış gelmiş ikisi birden çok yiprandi çocuk ins bundan sonra biraz rahatlar
Sağol canım aynen bizimki de çok yıprandı. Hatta kilo verdi. Sıcaklara denk gelmesi kötü oldu.

Yok canım herseyi eve yorma ev almısin bebk oldu belki nazara geliyosun uz her emzirdigim de nas felek oku allah beterinden Korusu n

Çok geçmiş olsun canım. Nazara da geliyor olabikirsiniZ. Bu zamanda dort çocuk sahibi olmak onlarla güzelce ilgilenmek,yetistirmek çok zor çünkü.

kızlarccok cok tesekkurler valla bizim kızın huysuzlugu tavan yaptı artık dur durak bilmiyor durulacagina dahada azginlasiyorya . dört çocuklu annenin dördüncü çocukla imtihanı modundayim Allahım güç kuvvet versin elime telefonu bile alamadım uğrayamadım buraya çok özledim .kucağımda taşımaktan tüm kemiklerim ağrıyor napcax böyle ya .bayramda kuzenim geldi oğlu 13aylık benimkinin beş ay büyük versiyonu dedimki yurusede rahatlasam demuycem fırtına gibiydi vallaha.kızlar ya ek gıda iyice zorluyor bizi ,otursa yiyecek ama oturamiyoruz iyice başa donduk

canımddiş patlayınca sıkıntısı bitiyor ama gün geçmeden diğeri başlıyor yüzden şahsen bizin İki diş çıktı ama aylardır sıkıntı gitmedi üstleri patlatmaya uğraşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…