- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #73.501
Kızlar bu dış sıkıntısı ne zaman bitiyor? Yani uçları çıktığı zaman biter mi yoksa tamamen çıkana kadar ağrısı devam eder mi huzursuzluk yapar mı?
Bir de benim bademcikler fena şişmiş iftarda soğuk suları içmekten. Hatta kulağımda su birikmesi olmuş bunun yüzünden. Az duyuyorum. Doktor on iki tane iğne verdi(
wala dısı dortgozle beklıoz ama daha ckmadıBizimde disimiz cikmadi sonuncumu olacak acaba
Bnmkide cok seviyo suyu cup cup ayaklarini salliyo :)Kızlar napıosunuz denıze g den warmı bız cok guzel yuzuyoruz hatta bayılıorz suya
Kiz nerelerdesin senBnmkide cok seviyo suyu cup cup ayaklarini salliyo :)
Tesekkur ederimDonukPudra iyi tatiller.....
Geçmiş olsun canım bizimkinin ucu çıktı hala huzursuz du dün farkettim 2.dış gelmiş ikisi birden çok yiprandi çocuk ins bundan sonra biraz rahatlarKızlar bu dış sıkıntısı ne zaman bitiyor? Yani uçları çıktığı zaman biter mi yoksa tamamen çıkana kadar ağrısı devam eder mi huzursuzluk yapar mı?
Bir de benim bademcikler fena şişmiş iftarda soğuk suları içmekten. Hatta kulağımda su birikmesi olmuş bunun yüzünden. Az duyuyorum. Doktor on iki tane iğne verdi(
Biz daha gitmedik ama eminim gitsek çıldırir banyo dan çıkınca bile agliyoKızlar napıosunuz denıze g den warmı bız cok guzel yuzuyoruz hatta bayılıorz suya
Tesekkur ederim canım. Bizim iki diş de çıktı sukur çok huzursuzdu ateşi çıkıyordu ama duzelmisti. Su iki gundur tekrar başladı. Dedim acaba dış tamamen çıkarken de mi oluyor..Gecmis olsun canim. Dis sıkıntisi bebege gore degisiyor canim ama patlatinca oyle bi agrisi sancisi kalmiyor pek.
Çok tesekkur ederim emziriyorum dedim bir şey olmaz aynı ilaçların dusuk dozunu bebeklere veriyoruz dedi.
Cokngecmis olsun...
Soguk su icmekten kulakta birikme mi oluyormus
Allahim korusun..
Igne vurulurken emzirme ne olacak birsey dedi mi?
Simdi nasilsin
Tesekkur ederim canım. Ben pek alışkın değilim o yüzden fena çarptı.Geçmiş olsun canım bende hep soğuk içerim hatta buzlu.
Tesekkur ederim canım ya bizde baya oldu bir hafta. Geceleri de çok şık uyanmıştı.Geçmiş olsun canım
Bizim ucu çıkınca huysuzluk olmamıştı
Sagolasin sana da iyi yolculuklar iyi tatiller :)
Sağol canım aynen bizimki de çok yıprandı. Hatta kilo verdi. Sıcaklara denk gelmesi kötü oldu.Geçmiş olsun canım bizimkinin ucu çıktı hala huzursuz du dün farkettim 2.dış gelmiş ikisi birden çok yiprandi çocuk ins bundan sonra biraz rahatlar
Yok canım herseyi eve yorma ev almısin bebk oldu belki nazara geliyosun uz her emzirdigim de nas felek oku allah beterinden Korusu n
Kantron yagin varsa sur canim agriyan yere.acisini alsin...
Aynen oh iyi oldu. Bi kac kez oyle yapmistim da actigimda dosegine isemisti hep oglum.. bilerek esime tut dedm.valla kkahkaha atmaktan catlicaktim. Oh az bilr oldu.
Kesinlikle oyle... Allah akil fikir versin . Merhamet ve vicdan versin.
Valla Allahim o kadar alistom ki artik kv bisiler cikarmasina tepkisiz yuzune baktim her dediginde.
Evet biz anasi babasi degil onlarin bakicilariyiz sanki onlar bilir biz bi haltttan anlamayiz..
Ne ....yler ya. Ben Arifede kv giydirdim laflari. Esime de artik 3 see boyunca saygi cercevemi bozmadigimi ama artik annesinin o cerceveyi de asmaya calistigindan dolayi torunla birlikte gerekli tahammulum kalmadigini ve tepkimin dah sert olcagani bundan sonra soyledim.
Anlamiyorum bizim ana babamiz niye sorun cikarip karismiyor bu kadar.???
Esin bisi demiyorsa sen de. Hic de cekinme.
Çok geçmiş olsun canım. Nazara da geliyor olabikirsiniZ. Bu zamanda dort çocuk sahibi olmak onlarla güzelce ilgilenmek,yetistirmek çok zor çünkü.
Cok ama cok gecmis olsun canim. Allah beterinden saklasin. Sen evde bi kuran okut. Nazar duasi oku. Felak nas ayetel kursi ihlas ve fatiha oku.
Benim kizda onceleri emekleme pozisyonuna gecemeyince agliyordu canim. Sonra alisonca gecti. Simdi tirmanma pozisyonu da. Dusup dusup duruyor. Bu sefer de ona agliyor.
kızlarccok cok tesekkurler valla bizim kızın huysuzlugu tavan yaptı artık dur durak bilmiyor durulacagina dahada azginlasiyorya . dört çocuklu annenin dördüncü çocukla imtihanı modundayim Allahım güç kuvvet versin elime telefonu bile alamadım uğrayamadım buraya çok özledim .kucağımda taşımaktan tüm kemiklerim ağrıyor napcax böyle ya .bayramda kuzenim geldi oğlu 13aylık benimkinin beş ay büyük versiyonu dedimki yurusede rahatlasam demuycem fırtına gibiydi vallaha.kızlar ya ek gıda iyice zorluyor bizi ,otursa yiyecek ama oturamiyoruz iyice başa dondukBunla geçmiş oldun Can'ım bol bol dua et bide sadaka kurban kesmek iyi olur derler geçmişte ailemin başına kısa süre çok çok büyük aksilikler oldu daha sonra şöle bişey duyduk epey bi adağın varda ve gerçekleşip yapmazsan ondan olurmuş dediler ki annemlerinde gerçekten barmış adakları hemen bi kurban kestiler sonrasında kazalar olmadı şükür
canımddiş patlayınca sıkıntısı bitiyor ama gün geçmeden diğeri başlıyor yüzden şahsen bizin İki diş çıktı ama aylardır sıkıntı gitmedi üstleri patlatmaya uğraşıyorKızlar bu dış sıkıntısı ne zaman bitiyor? Yani uçları çıktığı zaman biter mi yoksa tamamen çıkana kadar ağrısı devam eder mi huzursuzluk yapar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?