- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #73.521
Benim kv de de dis hediği yapalım demişti ama vakit olmadı döndük evimize. Olsa güzel olurdu ama.Kızlar bugün kv diş fedigi yaptı ole pasta li falan değil ama siz dis için bişey yapiyomusunuz
Sagolasin insallah dinlenebilirim... onun disinds sessizlik ve yesillik bile yeter aslind.DonukPudra İyi tatiller canım tatili encok sen hakettin aylardır çok yiprandin inşallah biraz olsun dinlenirsin
Doğru söylüyorsun canım söyle anaların dinlrncegi bir tat il köyü falan olsa ne iyi olurdu :)Sagolasin insallah dinlenebilirim... onun disinds sessizlik ve yesillik bile yeter aslind.
Keske senin dinlenebilecegin yer olsa... sen 4 cocukla asil aramizda en cok hakedensin bence.
Kızlar bugün kv diş fedigi yaptı ole pasta li falan değil ama siz dis için bişey yapiyomusunuz
Geçmiş olsun Can'ım inş biran önce toparlarsın Bebek sahibi olup büyütmek gerçekten zormuş şimdiye kadar ben çok rahatmışım valla sabırla süreçlerin geçmesini bekleyecez çok çocuklu olan arkş gerçekten sizi tbr ederim bu olayları yaşayıp başka bi Bebek düşünmek benim için şuan çok zor görünüyor Allah bebeklerimize sağlık sıhat verdin onların yokluğunu göstermesinÇok tesekkur ederim emziriyorum dedim bir şey olmaz aynı ilaçların dusuk dozunu bebeklere veriyoruz dedi.
Yok soğuk su içmekten değil de grip olunca veya bademcik iltihaplaninca tıkanma gibi bir şey oluyormuş kulağa su kaciyormus. burun tıkanınca falan da orta kulak iltihabı olabiliyor ya hani. Benimki iltihapsiz su birikmesi ymis.
İlk iğneyi yaptırdım bi fark yok. Ağrı kesici almazsam hiç halim olmuyor. Bakalım inşallah çabuk geçer.
Bebek sahibi olup büyütmek gerçekten zormuş şimdiye kadar ben çok rahatmışım valla sabırla süreçlerin geçmesini bekleyecez çok çocuklu olan arkş gerçekten sizi tbr ederim bu olayları yaşayıp başka bi Bebek düşünmek benim için şuan çok zor görünüyor Allah bebeklerimize sağlık sıhat verdin onların yokluğunu göstermesin
Amin canım inşaallah. Aynen öyle bebeksizken hayat ne kadar da kolaymış... yedi buçuk ayda ustumden yedi kez kamyon geçmiş gibiyim. Hem bedenen hem psikolojikman. Benim bebeğim mi zor bi bebek herkes mi böyle diyorum. Başkası ne kolay büyütuyor diyorum bazen. Allah acılarını göstermesin inşaallah..Geçmiş olsun Can'ım inş biran önce toparlarsın Bebek sahibi olup büyütmek gerçekten zormuş şimdiye kadar ben çok rahatmışım valla sabırla süreçlerin geçmesini bekleyecez çok çocuklu olan arkş gerçekten sizi tbr ederim bu olayları yaşayıp başka bi Bebek düşünmek benim için şuan çok zor görünüyor Allah bebeklerimize sağlık sıhat verdin onların yokluğunu göstermesin
Canim bizde dis cikinca dis bugdayi deni bugdayli as iste. Bide bebise hediye alir disini ilk goren o kadar. Ama ben oglumda yapmadim. Kizimda da dusunmuyorum yapmayi.Kızlar bugün kv diş fedigi yaptı ole pasta li falan değil ama siz dis için bişey yapiyomusunuz
Valla canim benim oglum yeni yeni yuruyordu daha disari restorana gittik. Yavrum yanimizda mama sandalyesinde oturdu yedi icti. Halasida oyun odasina goturdu. Hic zorlugu olmamisti. Insallah sizinkilerde oyle olur da 1 yil beklemeden keyfinizce disarda dolasirsiniz bebeklerinizle. Ama simdi oglumu zaptetmenin imkani yok oda ayri mesele:))))Günaydın kızlar
Ben kolay bebeğin olduğunu hiç sanmıyorum bütün bebekler yoğun ilgi alaka istiyor ama işte bazı bebekler uyuyor o uyuyunca anne de dinlenince bakması daha kolay oluyor
Ne bileyim bazısı hep kucak istiyor hep anne yanında olsun istiyor
Bazısı da ver eline oyuncağı gıkı çıkmıyor
Benim oğlum hep ilgi bekleyen uykusuz sınıfından:))
AmaDonukPudra nın dediği gibi insanın hayatı değişiyor ya
eski yaptıkların hayal kalıyor
rahatça dışarda yemek yemek,şöyle uzanıp tv kanallarını zaplamak,istediğin yere çantanı alıp çıkmak,eşle muhabbet etmek hepsi bitti gitti seks bile kaçak dövüş gibi:) oda ayda bir uyku anına denk gelirse ki o zaman da dinlemek istiyorum
Ama böyle gitmeyecek bu hayat iki üç yaşına gelince çocuklarımız elinden tutup her yere gideriz birlikte sinemaya cafeye yemeğe her yere gidilir
O zaman uyumak için bizi yormayacaklar da kendileri uyuyacaklar kendileri oynayacaklar
Yani şurda bir sene daha sıkıntı çekeriz sonrası çok güzel kızlar inşallah
Zeymur Cum nolurrrrsun korkutma bizi ..valla söyle aşağı doğru okurken bi mutlu oldum bi ferahlık geldi içime inceden inceden bide seni okudum eyvaaaaah dedim hiç boşuna hayale kapilmayayim..Valla canim benim oglum yeni yeni yuruyordu daha disari restorana gittik. Yavrum yanimizda mama sandalyesinde oturdu yedi icti. Halasida oyun odasina goturdu. Hic zorlugu olmamisti. Insallah sizinkilerde oyle olur da 1 yil beklemeden keyfinizce disarda dolasirsiniz bebeklerinizle. Ama simdi oglumu zaptetmenin imkani yok oda ayri mesele:))))
Zeymur Cum nolurrrrsun korkutma bizi ..valla söyle aşağı doğru okurken bi mutlu oldum bi ferahlık geldi içime inceden inceden bide seni okudum eyvaaaaah dedim hiç boşuna hayale kapilmayayim..
oglumu zaptetmek zor demissinya
Haklisin bütün bebekler zor. Ama yemeyen bebek iki kat daha zor sanırım. İnşaallah dediğin günler çabuk gelsin arkadaş gibi gezelim bebeklerimizle..Günaydın kızlar
Ben kolay bebeğin olduğunu hiç sanmıyorum bütün bebekler yoğun ilgi alaka istiyor ama işte bazı bebekler uyuyor o uyuyunca anne de dinlenince bakması daha kolay oluyor
Ne bileyim bazısı hep kucak istiyor hep anne yanında olsun istiyor
Bazısı da ver eline oyuncağı gıkı çıkmıyor
Benim oğlum hep ilgi bekleyen uykusuz sınıfından:))
AmaDonukPudra nın dediği gibi insanın hayatı değişiyor ya
eski yaptıkların hayal kalıyor
rahatça dışarda yemek yemek,şöyle uzanıp tv kanallarını zaplamak,istediğin yere çantanı alıp çıkmak,eşle muhabbet etmek hepsi bitti gitti seks bile kaçak dövüş gibi:) oda ayda bir uyku anına denk gelirse ki o zaman da dinlemek istiyorum
Ama böyle gitmeyecek bu hayat iki üç yaşına gelince çocuklarımız elinden tutup her yere gideriz birlikte sinemaya cafeye yemeğe her yere gidilir
O zaman uyumak için bizi yormayacaklar da kendileri uyuyacaklar kendileri oynayacaklar
Yani şurda bir sene daha sıkıntı çekeriz sonrası çok güzel kızlar inşallah
Haklisin bütün bebekler zor. Ama yemeyen bebek iki kat daha zor sanırım. İnşaallah dediğin günler çabuk gelsin arkadaş gibi gezelim bebeklerimizle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?