2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canlar moralinizi bozmak için demiyorum çokta gıcık olurum böyle konuşanlara ama paylaşmadan edemicem benim ilk kızım zor bebekti tabii bunla kıyaslanamaz bile ama bayaa zordu .ikinci biraz daha kolaydı ,üçüncü hiç yok gibiydi hercesit vardı yani:))hepsinde ortak olan şuydu anaokuluna kadar rahatlayamiyorsunuz inanın tabii eğer gamsız tasasız değilseniz.

canımiinanbbazı bebekler öyle rahatooluyorki .benim küçük oğlan birkez ağlamadı kucak demedi ,diğerleri 3ve 4yasindaydilar ben ucuyle heryere gittim ,ek gıdaya nasıl geçtik ,disi nasıl çıktı hiç anlamadım birkez mizildamadi ,hastalanmadi .Sanki evde hiç bebek yoktu ,Gece birkez kalkardı bekle mama yapıcam derdim ağlamadan beni beklerdi-tabii iki yaş sendromu saymıyorum- şimdi nerdee ama dediğin doğru sorumluluk var ne olursa olsun hayatımız önceki gibi olmuyor en normal hayata yakın zamanlara ilkokul ikinci sınıfta geçtim işte ozaman sadece gölgeleri olman yetiyor

Canım bebeğin azcık büyüyünce yanlız olmasına kiyamayacaksin hem belki diğer bebeklerinix uslu olur:)birazda yapı galiba sabırlıyım ve çocukları deli gibi seviyordum ve hala seviyorum .ben onlarla büyüdüm resmen inşallah ta onlarda büyüyünce çok kardeş olmalarına rağmen benim için aynı şeyi söylerler Rabbim iyi bir anne olma yolunda Sabri verir insallah

Oyy maşallah kuzuya işte onun gibi bebekler çok nadir
Neyse ki sana nasip olmuş allah yardım etmiş canım
Bu arada kaç yaşındasın merak ettim
İlk bebeğin kaç yaşında oldu
Çok mu meraklıyım

Oyy maşallah kuzuya işte onun gibi bebekler çok nadir
Neyse ki sana nasip olmuş allah yardım etmiş canım
Bu arada kaç yaşındasın merak ettim
İlk bebeğin kaç yaşında oldu
Çok mu meraklıyım
nedemek canım nolucakki ben 33oldum daha yeni:))ilki 21yaşında oldu .20yaşında evlendim 1yıl sonra kızım oldu.kızımdan13ay sonrada oğlum oldu bu süreçte Ege ünv.okuyordum ahh yüzden İzmiri çok severim .üç cocugumdada okudum artık bunda çalışmicam dedim çünkü ayrı kalmak çok zor .
Ben dışarıda dordude benim deyince inanmıyorlar birde küçük gösteriyorum.Geçen biri kızıma kardesinmi dediler biride teyzesin galiba diyor:))

yanlız birkaç gune resetlenebiliyorlar:))bizi robot sanmasalar kavga etmicezde utanmasalar wc ye niye gidiyorsun tut akşam çocuk uyusun gidersin diyecekler:)

M mambur bende 33 yaşındayım.mAşallah sana ben bir çocuk büyütürken sen üç çocuk büyütmüşsün.hemde okumuşsun.bende diplomamı aldığımda kızım 1 yaşındaydı.zaman çabuk geçiyo

canımssanada maşallah sende bebek büyütürken okudun ozaman değilmi?calisiyormuydun sen canım?Bu kızım büyüsün ,İki büyük bebem ünv.kazansın Rabbim izin verirse psikoloji yada sosyoloji okuyacağım çok merak ediyorum seviyorum o bölümleri .ben biyoloji okumustum .zaten onları çalıştırıyorum bende sınava hazırlanmış oluyorum

Canım ben üniversite yi açık öğretim okudum.kamu yönetimi Bölümünü bitirdim.evlendikten sonra çalışmadım.çok Fırsatlar geldi ama değerlendiremedim.kpss den atanamadım özel de eşimin gönlü yoktu.anlıyacağın diplomalı ev hanımıyım.hem kızımı emzirip sallıyodum hem ders çalışıyordum.psikoloji Okumayı bende düşünüyorum.açıkta bölüm varsa tabi

M mambur masallah..
Erken kalkan erken yol alir diye bosa dememisler.
Kucuk anne olmanin avantajlari.
Senin kaç yaş canım?
Kesinlikle canım birde küçükken daha herşeye olumlu bakıyorsun kaygın oluyor ama deli akan kanindanmi cesaret alıyorsan daha ben yaparım düşüncesiyle hareket ediyorsun .şahsen ben özellikle otuzumdan sonra gelecek için çocuklarım için çok daha fazla endişe etmeye başladım .kaygin,korkun yaşla bir büyüyor sanki .Herşeyde olduğu gibi hem iyi yönleri hem kötü yönleri var zaten annelik hep yetememe duygusu degilmidir ,Daha iyisini yapamadım yapamıyorum duygusu ....

kamu yönetimi bölümü çok güzeldir canım ama çok zordur maşallah tekrar canım .Evet tahmin ediyorum canım hem beşik sallayıp hemde çalışmayı .bende avucuma Latince isimleri yazar parkta falan bebelerle gezerken ezberlemeye çalışırdım.çok tuhaf oldu içim ya ne çabuk geçmiş zaman şimdi bebelerimi çalıştırıyorum.canım ben de dışarıdan istiyorum ama eşim annem falan çocuklar okuldayken gider gelirsin diyor bilmiyorum şu bizim kuduruk kız bir buyusunde Rabbim o günleri göstersin inşallah .
Özel sektör zor gerçekten bende laboratuvar da çalışmayı istedim ama çocuklarla çok zor napalım belki buyuduklerinde:))

Büyüdüklerinde belkide canımız istemez.heves varken zaman yok inşallah zaman olduğunda hevesimiz olur.RAbbim yavrularımıza güzel okullarda Okumayı nasip etsin.inşallah canım

29yasindayim.. zaten universite bitti is hayati derken esimle tanistim 26da evlendim.cocuk hep 2 sene sonra dusunuyorduk sukur Rabbime istedigimizde aratmadan verdi. Ama donup bakinca kayip diyecegim sene yok ama yas ucuk ...
O endiseler bende fazlasiyla var cidden. Allahim hayirli eylesin evlatlsrimizin omrunu.

Ayy Miraya bakin masallah ya.. hayirli olsun inciniz.
Valla tam numaraci oldular ya . Parmakta oynatiyorlar

Saol teyzesi. İki hafta ailemin bahceli bağ evi var burda kalcaz. İse gidiş geliş biraz uzak ama küçük hanim hayatindan çok memnun. Siz Nasılsıniz kerem bey nasillar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…