- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #73.541
Canlar moralinizi bozmak için demiyorum çokta gıcık olurum böyle konuşanlara ama paylaşmadan edemicem benim ilk kızım zor bebekti tabii bunla kıyaslanamaz bile ama bayaa zordu .ikinci biraz daha kolaydı ,üçüncü hiç yok gibiydi hercesit vardı yani:))hepsinde ortak olan şuydu anaokuluna kadar rahatlayamiyorsunuz inanın tabii eğer gamsız tasasız değilseniz.Umarim zorluklari 1 senede duzelir. Bende 2 3 yasina gelince rahat olir diyordum. Gecen esimin kuzeninin oglunu gorunce aman allahim dedim.
Artik hayatlarimiz 3 kisilik napalim biz de ona gore duzen kuracagiz bir sekilde. Umarim uyumu yakalariz hepimiz.
canımiinanbbazı bebekler öyle rahatooluyorki .benim küçük oğlan birkez ağlamadı kucak demedi ,diğerleri 3ve 4yasindaydilar ben ucuyle heryere gittim ,ek gıdaya nasıl geçtik ,disi nasıl çıktı hiç anlamadım birkez mizildamadi ,hastalanmadi .Sanki evde hiç bebek yoktu ,Gece birkez kalkardı bekle mama yapıcam derdim ağlamadan beni beklerdi-tabii iki yaş sendromu saymıyorum- şimdi nerdee ama dediğin doğru sorumluluk var ne olursa olsun hayatımız önceki gibi olmuyor en normal hayata yakın zamanlara ilkokul ikinci sınıfta geçtim işte ozaman sadece gölgeleri olman yetiyorGünaydın kızlar
Ben kolay bebeğin olduğunu hiç sanmıyorum bütün bebekler yoğun ilgi alaka istiyor ama işte bazı bebekler uyuyor o uyuyunca anne de dinlenince bakması daha kolay oluyor
Ne bileyim bazısı hep kucak istiyor hep anne yanında olsun istiyor
Bazısı da ver eline oyuncağı gıkı çıkmıyor
Benim oğlum hep ilgi bekleyen uykusuz sınıfından:))
AmaDonukPudra nın dediği gibi insanın hayatı değişiyor ya
eski yaptıkların hayal kalıyor
rahatça dışarda yemek yemek,şöyle uzanıp tv kanallarını zaplamak,istediğin yere çantanı alıp çıkmak,eşle muhabbet etmek hepsi bitti gitti seks bile kaçak dövüş gibi:) oda ayda bir uyku anına denk gelirse ki o zaman da dinlemek istiyorum
Ama böyle gitmeyecek bu hayat iki üç yaşına gelince çocuklarımız elinden tutup her yere gideriz birlikte sinemaya cafeye yemeğe her yere gidilir
O zaman uyumak için bizi yormayacaklar da kendileri uyuyacaklar kendileri oynayacaklar
Yani şurda bir sene daha sıkıntı çekeriz sonrası çok güzel kızlar inşallah
Canım bebeğin azcık büyüyünce yanlız olmasına kiyamayacaksin hem belki diğer bebeklerinix uslu olur:)birazda yapı galiba sabırlıyım ve çocukları deli gibi seviyordum ve hala seviyorum .ben onlarla büyüdüm resmen inşallah ta onlarda büyüyünce çok kardeş olmalarına rağmen benim için aynı şeyi söylerler Rabbim iyi bir anne olma yolunda Sabri verir insallahGeçmiş olsun Can'ım inş biran önce toparlarsın Bebek sahibi olup büyütmek gerçekten zormuş şimdiye kadar ben çok rahatmışım valla sabırla süreçlerin geçmesini bekleyecez çok çocuklu olan arkş gerçekten sizi tbr ederim bu olayları yaşayıp başka bi Bebek düşünmek benim için şuan çok zor görünüyor Allah bebeklerimize sağlık sıhat verdin onların yokluğunu göstermesin
canımiinanbbazı bebekler öyle rahatooluyorki .benim küçük oğlan birkez ağlamadı kucak demedi ,diğerleri 3ve 4yasindaydilar ben ucuyle heryere gittim ,ek gıdaya nasıl geçtik ,disi nasıl çıktı hiç anlamadım birkez mizildamadi ,hastalanmadi .Sanki evde hiç bebek yoktu ,Gece birkez kalkardı bekle mama yapıcam derdim ağlamadan beni beklerdi-tabii iki yaş sendromu saymıyorum- şimdi nerdee ama dediğin doğru sorumluluk var ne olursa olsun hayatımız önceki gibi olmuyor en normal hayata yakın zamanlara ilkokul ikinci sınıfta geçtim işte ozaman sadece gölgeleri olman yetiyor
nedemek canım nolucakki ben 33oldum daha yeni:))ilki 21yaşında oldu .20yaşında evlendim 1yıl sonra kızım oldu.kızımdan13ay sonrada oğlum oldu bu süreçte Ege ünv.okuyordum ahh yüzden İzmiri çok severim .üç cocugumdada okudum artık bunda çalışmicam dedim çünkü ayrı kalmak çok zor .Oyy maşallah kuzuya işte onun gibi bebekler çok nadir
Neyse ki sana nasip olmuş allah yardım etmiş canım
Bu arada kaç yaşındasın merak ettim
İlk bebeğin kaç yaşında oldu
Çok mu meraklıyım
yanlız birkaç gune resetlenebiliyorlar:))bizi robot sanmasalar kavga etmicezde utanmasalar wc ye niye gidiyorsun tut akşam çocuk uyusun gidersin diyecekler:)
Aynen canım derler valla.arada uyarı surat asmak Şart oluyo malesefyanlız birkaç gune resetlenebiliyorlar:))bizi robot sanmasalar kavga etmicezde utanmasalar wc ye niye gidiyorsun tut akşam çocuk uyusun gidersin diyecekler:)
canımssanada maşallah sende bebek büyütürken okudun ozaman değilmi?calisiyormuydun sen canım?Bu kızım büyüsün ,İki büyük bebem ünv.kazansın Rabbim izin verirse psikoloji yada sosyoloji okuyacağım çok merak ediyorum seviyorum o bölümleri .ben biyoloji okumustum .zaten onları çalıştırıyorum bende sınava hazırlanmış oluyorum
Canım ben üniversite yi açık öğretim okudum.kamu yönetimi Bölümünü bitirdim.evlendikten sonra çalışmadım.çok Fırsatlar geldi ama değerlendiremedim.kpss den atanamadım özel de eşimin gönlü yoktu.anlıyacağın diplomalı ev hanımıyım.hem kızımı emzirip sallıyodum hem ders çalışıyordum.psikoloji Okumayı bende düşünüyorum.açıkta bölüm varsa tabicanımssanada maşallah sende bebek büyütürken okudun ozaman değilmi?calisiyormuydun sen canım?Bu kızım büyüsün ,İki büyük bebem ünv.kazansın Rabbim izin verirse psikoloji yada sosyoloji okuyacağım çok merak ediyorum seviyorum o bölümleri .ben biyoloji okumustum .zaten onları çalıştırıyorum bende sınava hazırlanmış oluyorum
Senin kaç yaş canım?
kamu yönetimi bölümü çok güzeldir canım ama çok zordur maşallah tekrar canım .Evet tahmin ediyorum canım hem beşik sallayıp hemde çalışmayı .bende avucuma Latince isimleri yazar parkta falan bebelerle gezerken ezberlemeye çalışırdım.çok tuhaf oldu içim ya ne çabuk geçmiş zaman şimdi bebelerimi çalıştırıyorum.canım ben de dışarıdan istiyorum ama eşim annem falan çocuklar okuldayken gider gelirsin diyor bilmiyorum şu bizim kuduruk kız bir buyusunde Rabbim o günleri göstersin inşallah .Canım ben üniversite yi açık öğretim okudum.kamu yönetimi Bölümünü bitirdim.evlendikten sonra çalışmadım.çok Fırsatlar geldi ama değerlendiremedim.kpss den atanamadım özel de eşimin gönlü yoktu.anlıyacağın diplomalı ev hanımıyım.hem kızımı emzirip sallıyodum hem ders çalışıyordum.psikoloji Okumayı bende düşünüyorum.açıkta bölüm varsa tabi
Büyüdüklerinde belkide canımız istemez.heves varken zaman yok inşallah zaman olduğunda hevesimiz olur.RAbbim yavrularımıza güzel okullarda Okumayı nasip etsin.inşallah canımkamu yönetimi bölümü çok güzeldir canım ama çok zordur maşallah tekrar canım .Evet tahmin ediyorum canım hem beşik sallayıp hemde çalışmayı .bende avucuma Latince isimleri yazar parkta falan bebelerle gezerken ezberlemeye çalışırdım.çok tuhaf oldu içim ya ne çabuk geçmiş zaman şimdi bebelerimi çalıştırıyorum.canım ben de dışarıdan istiyorum ama eşim annem falan çocuklar okuldayken gider gelirsin diyor bilmiyorum şu bizim kuduruk kız bir buyusunde Rabbim o günleri göstersin inşallah .
Özel sektör zor gerçekten bende laboratuvar da çalışmayı istedim ama çocuklarla çok zor napalım belki buyuduklerinde:))
29yasindayim.. zaten universite bitti is hayati derken esimle tanistim 26da evlendim.cocuk hep 2 sene sonra dusunuyorduk sukur Rabbime istedigimizde aratmadan verdi. Ama donup bakinca kayip diyecegim sene yok ama yas ucuk ...Senin kaç yaş canım?
Kesinlikle canım birde küçükken daha herşeye olumlu bakıyorsun kaygın oluyor ama deli akan kanindanmi cesaret alıyorsan daha ben yaparım düşüncesiyle hareket ediyorsun .şahsen ben özellikle otuzumdan sonra gelecek için çocuklarım için çok daha fazla endişe etmeye başladım .kaygin,korkun yaşla bir büyüyor sanki .Herşeyde olduğu gibi hem iyi yönleri hem kötü yönleri var zaten annelik hep yetememe duygusu degilmidir ,Daha iyisini yapamadım yapamıyorum duygusu ....
Ayy Miraya bakin masallah ya.. hayirli olsun inciniz.Slm kızlar. Benim kız dun ishaldi bi baktım bugün 2.diş patlamış. Alkis yapıyo cadim. Ver diyo. Bide istemediği bişey olsun kafasını bi salliyo gülmekten öldürüyor beni. Salıncaktan almayın beni diye bas bas bağırıyor oyuncu kuzu
29yasindayim.. zaten universite bitti is hayati derken esimle tanistim 26da evlendim.cocuk hep 2 sene sonra dusunuyorduk sukur Rabbime istedigimizde aratmadan verdi. Ama donup bakinca kayip diyecegim sene yok ama yas ucuk ...
O endiseler bende fazlasiyla var cidden. Allahim hayirli eylesin evlatlsrimizin omrunu.
Ayy Miraya bakin masallah ya.. hayirli olsun inciniz.
Valla tam numaraci oldular ya . Parmakta oynatiyorlar
Slm kizlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?