- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #73.561
Hayırlı olsun annesi temiz havayı biliyor minnaklar .canım ya ne bal oldular iyice tepki verdikçe bize mest ediyorlar biziSlm kızlar. Benim kız dun ishaldi bi baktım bugün 2.diş patlamış. Alkis yapıyo cadim. Ver diyo. Bide istemediği bişey olsun kafasını bi salliyo gülmekten öldürüyor beni. Salıncaktan almayın beni diye bas bas bağırıyor oyuncu kuzu
Oh temiz hava en guzeli.Saol teyzesi. İki hafta ailemin bahceli bağ evi var burda kalcaz. İse gidiş geliş biraz uzak ama küçük hanim hayatindan çok memnun. Siz Nasılsıniz kerem bey nasillar :)
Hayırlı olsun annesi temiz havayı biliyor minnaklar .canım ya ne bal oldular iyice tepki verdikçe bize mest ediyorlar bizi
Oh temiz hava en guzeli.
Ben de annemlerin bag evindeyim. Bu hafta
Pazar esim gelip alacak. Temiz hava bol gida
Kerem iyi sukur etrafta kesfedecegi cok sey var .yerinde durmuyor . Tavuklar kopekler agaclar toprak..yuruse tozu dumana katcak. 2 gunde mahvetti bizi
Temiz havada uykusu uzar dedim ama olmadi
Miraya da iyi gelir degisiklik ve temiz hava
Iyiz hazirlaniyoruz k.v istanbulda ama yazin koye gider o olmayacak gorumce ler var izmire ucak yok direkSlm cnm nasılsın nasıl gidiyor hazirliklar. Senin ailen izmirde ama k.v.lerde izmirde mi geldiğinde zor olmasa sana git gel
Benim kizda ayni bugune kadar anlimizi, yanagimizi morattik,dudagimizi kanattik dudak icini kanattik, saniyelik hersey birakip biyere gidemiyorumKizlar kizimin icinden bi canavar cikti resmen:) 5dakika durmuyor. Heran heryerde karsimiza cikabiliyor. Heryerden tutunup ayaga kalkmaya calisiyor. Tabiki daha tam beceremedigi icin dusup duruyor. Gunde kac kere dustugunun sayisi belli degil artik. Emeklerken acele edip yuzustu dusuyor kafayi illa biyere vuruyor. Tum gun kizimin agidini dinliyor evdekiler. Masallah oylede bir agliyor ki sanirsiniz koca insan var evde. Abisi kizimin basilmadik yerini birakmadi. Bugun kiz besikte dinelirken besigi sallamis. Kiz agzini carpmis agzi kanadi. 5 dakika yalniz birakamiyorum ikisini. Tuvalete gidisim bile bi kosturmayla.
Cok hareketli. Kucakta bile durmuyo. Hic boseyle oyalanmiyor. Devamli saga sola gitme pesinde. Bide cazgir ki sorma. Kime cektiyse artikBenim kizda ayni bugune kadar anlimizi, yanagimizi morattik,dudagimizi kanattik dudak icini kanattik, saniyelik hersey birakip biyere gidemiyorum
Maşallah mira yaSlm kızlar. Benim kız dun ishaldi bi baktım bugün 2.diş patlamış. Alkis yapıyo cadim. Ver diyo. Bide istemediği bişey olsun kafasını bi salliyo gülmekten öldürüyor beni. Salıncaktan almayın beni diye bas bas bağırıyor oyuncu kuzu
Allah kolaylık versin zeymurcum.peşpeşe çocuk büyütmek zor oluyo galiba.benim böyle Pertim çıkıyo.kızım saolsun çok yardımcı bana.yarın da yaz okuluna başlıyo nasıl heyecanlı.duramıyo yerindeKizlar kizimin icinden bi canavar cikti resmen:) 5dakika durmuyor. Heran heryerde karsimiza cikabiliyor. Heryerden tutunup ayaga kalkmaya calisiyor. Tabiki daha tam beceremedigi icin dusup duruyor. Gunde kac kere dustugunun sayisi belli degil artik. Emeklerken acele edip yuzustu dusuyor kafayi illa biyere vuruyor. Tum gun kizimin agidini dinliyor evdekiler. Masallah oylede bir agliyor ki sanirsiniz koca insan var evde. Abisi kizimin basilmadik yerini birakmadi. Bugun kiz besikte dinelirken besigi sallamis. Kiz agzini carpmis agzi kanadi. 5 dakika yalniz birakamiyorum ikisini. Tuvalete gidisim bile bi kosturmayla.
Keske anneside cazgir olsaydi malasef o yonden Sana cekmemisCok hareketli. Kucakta bile durmuyo. Hic boseyle oyalanmiyor. Devamli saga sola gitme pesinde. Bide cazgir ki sorma. Kime cektiyse artik
Senin kiz tez canlı maşallah bizim kide bi yürüse mahvedecek bizi hiç durmuyoKizlar kizimin icinden bi canavar cikti resmen:) 5dakika durmuyor. Heran heryerde karsimiza cikabiliyor. Heryerden tutunup ayaga kalkmaya calisiyor. Tabiki daha tam beceremedigi icin dusup duruyor. Gunde kac kere dustugunun sayisi belli degil artik. Emeklerken acele edip yuzustu dusuyor kafayi illa biyere vuruyor. Tum gun kizimin agidini dinliyor evdekiler. Masallah oylede bir agliyor ki sanirsiniz koca insan var evde. Abisi kizimin basilmadik yerini birakmadi. Bugun kiz besikte dinelirken besigi sallamis. Kiz agzini carpmis agzi kanadi. 5 dakika yalniz birakamiyorum ikisini. Tuvalete gidisim bile bi kosturmayla.
Sanirim haklisin.Keske anneside cazgir olsaydi malasef o yonden Sana cekmemis
Hemde ne tezlik canim. Aman allahim. Bir bebek 5 dakikami durmaz ya. Kp bakiyodu normalde. Simdi onda da durmuyo.Senin kiz tez canlı maşallah bizim kide bi yürüse mahvedecek bizi hiç durmuyo
Hemde nasil zor anlatamam canim ya. Bide erkek cocuk daha farkli bi fitrat. Kiz bambaska. Zit kutuplar gibiler. Kizinada guzel bi donem olur insallah. Heyecani hic bitmesin.Allah kolaylık versin zeymurcum.peşpeşe çocuk büyütmek zor oluyo galiba.benim böyle Pertim çıkıyo.kızım saolsun çok yardımcı bana.yarın da yaz okuluna başlıyo nasıl heyecanlı.duramıyo yerinde
Hadi bakalim insallah hallolur.Kizlarrrr islemler hal olursa ( insallah) annemi getircem buraya
Inşallah canım.sorunsuz hallolur işlerinKizlarrrr islemler hal olursa ( insallah) annemi getircem buraya
Insallah hallolur.Kizlarrrr islemler hal olursa ( insallah) annemi getircem buraya
Evet en cok onun icin istiyorum abimle ayni evde oturuyolar (babamin evi buyuk triplex) onun iki cocuguna bakiyo 13 senedir beraberler annem yemek,temizlik,,herseyi yapiyo Gelin sadece ise gidip geliyo Ev aldilar gelinin ailesine yakin simdide isimiz uzak diye tasinmiyolar annem biraz nefes alsin( icimide doktum)Insallah hallolur.
Annene de bal gibi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?