2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ahh yaaa. Allah annenden razi olsun da kadina bir nefes payi yok.
Eminim ki islerine gelmiyordur.... masallah hersey hazir. Kizin kendi annesi bu kadar yapmam demistir.

Ahh yaaa. Allah annenden razi olsun da kadina bir nefes payi yok.
Eminim ki islerine gelmiyordur.... masallah hersey hazir. Kizin kendi annesi bu kadar yapmam demistir.
Saol pudram
Kiz annesine yakin aldi daire annem bakar diye heralde Ne olduysa tasinmak istemiyolar is yerleri ayni yerde bastan uzakti yani , derin mevzular annem iyi olsunda gerisi bos....

Iyiz hazirlaniyoruz k.v istanbulda ama yazin koye gider o olmayacak gorumce ler var izmire ucak yok direk olsa direk izmire giderim k.v gelip gorsun torununu

Tüh ya zor olacak sana epey yoğun bir maraton bekliyor seni. Neyse bakalım küçük kuzunlà bi dolu macera yasarsiniz annesi

Arkadaşlar merhaba,

Biraz alakasız bir konu açacağım. Ankara'da oturup da evine aylık yarım ya da tam gün yardımcı alan var mı? Varsa ve memnunsa tavsiye alabilir miyim?

Maşallah mira ya bizde daha alkış yok iki dış aynı anda çıkardığı için bolca huzursuzluk var

saol cnm. sen Ertuğrula söyle Miranın yaptığını duyunca o da yapar kuzum gel babası gel yapmıyo benim cadı. diyince ya kapıya bakıyo ya gülüyo. nasıl severim ben yapan bebekleri oysa

kızlarr merhaba. geçmiş bayramınız mübarek olsun. bayramda memlekete gittik çok kalabalıktı akrabalarla falan kızımı emzirdim doyurdum annem teyzeler yengeler ilgilendi hep kuzeniminde 6 aylık bebeği vardı bıraktık büyüklere birlikte gezdik enerji topladım vala.
benim kız maşallah toplu kuzenimin kızı daha zayıf uzun boylu olunca sürekli yüklendiler kıza bu cocuk doymuyor emzirmiyorsun aç bu çocuk aççç diye. bana gelenler geldi karışmayın en iyi annesi bilir doyup doymadığı dedimde biraz duruldular:) onlar öyle yaptıkça ben kendimi kötü hissettim
dün akşam kv bizdeydi sofrada kızım meyve yedi bolca sonra hazır kek vardı koydum biz yiyelim diye çocugada verelim ağzı tatlansın diyor! ya sabır çektim ilk önce içimden. anne yeterince ağzı tatlandı sakın vermeyin dedim ama o arada ucundan vermişti. ne gerek varsa

Saol pudram
Kiz annesine yakin aldi daire annem bakar diye heralde Ne olduysa tasinmak istemiyolar is yerleri ayni yerde bastan uzakti yani , derin mevzular annem iyi olsunda gerisi bos....

Ailevi konular oyle oluyor ya.
Amin annen iyi olsun gerisi bos. Ins yanina gelir ona da degisiklik olur her anlamda.

Kizlar kocaman bi havuzumuz vardi doldurdum suyla. Balkon kapali bizim. Koydum gunese. Halasiyla oglum girdiler keyif yapiyorlar. O kadar egleniyor ki yavrum. Zaten suya bayiliyor. Baya yorulur mis gibi uyur. Hem sicak diye disari cikamiyodu. En azindan evde gonlunce eglenip oynayacagi bisey oldu.

Kızlar hepinize Günaydın. . Bugün oglumu hastaneye götürucem kan vermek için ..ins.kansızlık çıkmaz ..yarında sağlık ocağına ..
bide kızlar biz Bu cuma 9.ayımızı doldurucaz nasip olursa bilgildagi kapandımı kuzularinizin..ben ilaçta kullanmadım biraz verdim sonra bırakmıştım..daha vakit varmı kapanması için. .doktora sorsam kızar diye çekiniyorum..

Kizlar ogluma 3 gundur yumurta sarisi deniyordum cok sukur vucut tepki vermedi. Kaka yapti temiz cok mutluyum..
Acaba dr un dedigi gibi alerji yok muydu cidden?? Onsut fazlaligi mi kakada mukus yapmisti bilmiyorum. Nasipse yogurt denemek istiyorim ama haftaya denerim sanirim...

Ben hic bakmadim. Onu yasina dek kullancaz diye biliyorum saglik ocaginin verdigi d viti

Senin ve bebisinin adına çok sevindim. İnşaallah gerçekten alerji yoktur da aylardır yaşadığın endişe ve sıkıntıdan kutulursun canım..

Kızlar ya aranızda çocuk sahibi olma konusunda eş kaynaklı sorun yaşayan tedavi süreci geçiren vs var mı

Kızlar bakliyata geçtiniz mi
Ya arada paylaşın ne verdiğinizi de bizde faydalanalım
Bu konuda kısıtlı kaldım
Geçen bi arkadaş mercimek vermişti yeşil mercimeği verebiliyırmuyuz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…