- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #73.581
Uyku tutmadi.Kiz buarada bu saatte Ne isiniz var herkes yataga
Ahh yaaa. Allah annenden razi olsun da kadina bir nefes payi yok.Evet en cok onun icin istiyorum abimle ayni evde oturuyolar (babamin evi buyuk triplex) onun iki cocuguna bakiyo 13 senedir beraberler annem yemek,temizlik,,herseyi yapiyo Gelin sadece ise gidip geliyo Ev aldilar gelinin ailesine yakin simdide isimiz uzak diye tasinmiyolar annem biraz nefes alsin( icimide doktum)
Saol pudramAhh yaaa. Allah annenden razi olsun da kadina bir nefes payi yok.
Eminim ki islerine gelmiyordur.... masallah hersey hazir. Kizin kendi annesi bu kadar yapmam demistir.
Iyiz hazirlaniyoruz k.v istanbulda ama yazin koye gider o olmayacak gorumce ler var izmire ucak yok direkolsa direk izmire giderim k.v gelip gorsun torununu
Maşallah mira yabizde daha alkış yok iki dış aynı anda çıkardığı için bolca huzursuzluk var
Saol pudram
Kiz annesine yakin aldi daire annem bakar diye heralde Ne olduysa tasinmak istemiyolar is yerleri ayni yerde bastan uzakti yani , derin mevzular annem iyi olsunda gerisi bos....
Canim ankarada degilim ben amaArkadaşlar merhaba,
Biraz alakasız bir konu açacağım. Ankara'da oturup da evine aylık yarım ya da tam gün yardımcı alan var mı? Varsa ve memnunsa tavsiye alabilir miyim?
Yok kız ben eve yardımcı almıyorum ama burda bir konuda biri yazmıştı çok memnundu.hatirlarda bulursam onun ismini verimde ona soralım.Canim ankarada degilim ben amaMazef bilir belki.
Ben hic bakmadim. Onu yasina dek kullancaz diye biliyorum saglik ocaginin verdigi d vitiKızlar hepinize Günaydın. . Bugün oglumu hastaneye götürucem kan vermek için ..ins.kansızlık çıkmaz ..yarında sağlık ocağına ..
bide kızlar biz Bu cuma 9.ayımızı doldurucaz nasip olursa bilgildagi kapandımı kuzularinizin..ben ilaçta kullanmadım biraz verdim sonra bırakmıştım..daha vakit varmı kapanması için. .doktora sorsam kızar diye çekiniyorum..
Senin ve bebisinin adına çok sevindim. İnşaallah gerçekten alerji yoktur da aylardır yaşadığın endişe ve sıkıntıdan kutulursun canım..Kizlar ogluma 3 gundur yumurta sarisi deniyordum cok sukur vucut tepki vermedi. Kaka yapti temiz cok mutluyum..
Acaba dr un dedigi gibi alerji yok muydu cidden?? Onsut fazlaligi mi kakada mukus yapmisti bilmiyorum. Nasipse yogurt denemek istiyorim ama haftaya denerim sanirim...
Amin amin insallah.. darisi senin ogluna ve diger alerjik bebelere.. tez vakitte insallahSenin ve bebisinin adına çok sevindim. İnşaallah gerçekten alerji yoktur da aylardır yaşadığın endişe ve sıkıntıdan kutulursun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?