- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #73.601
Amin amin insallah.. darisi senin ogluna ve diger alerjik bebelere.. tez vakitte insallah
Kahvaltıda bazen yumurta sarısı ama iki üç günde bir çünkü sevmediBen de kahvaltida ne vercegimi sasiriyorum. Nelet veriyorsunuz
Canım ben mercimek çorbası veriyorum dr bu atın sonun da nohut fasulye geçebilirsiniz dedi bende eti merak ediyorum hergün veriyomusun bide nasıl vercezKızlar bakliyata geçtiniz mi
Ya arada paylaşın ne verdiğinizi de bizde faydalanalım
Bu konuda kısıtlı kaldım
Geçen bi arkadaş mercimek vermişti yeşil mercimeği verebiliyırmuyuz artık
Canım oturamadigi için yemiyor .kucağımda gezdirirken peynir ekmekten başka bişey veremiyorum Oysa öyle güzel yerdiki şimdi mümkün değil yemiyorBen de kahvaltida ne vercegimi sasiriyorum. Nelet veriyorsunuz
Canim ben bildigin ben ne yersem veriyorum. Dun dolma yapmistim. Suyuna ekmek batirdim. Icindende kasikla verdim. Mis gibi yedi. Ama alerjik bebekler icin bisey diyemicem.Kızlar bakliyata geçtiniz mi
Bu konuda kısıtlı kaldım
Hayretle okudumhttp://m.milliyet.com.tr/pembenar/u...akada-mukus-pembenar-yazardetay-aile-1822165/
Kızlar burda d vitamini ile ilgili bi bölüm var ne diyorsunuz
vermezzamanı geldi dedi doktor ama yemiyor ve zaten kuduruk azcık dokunuyor bakliyat.Ne oyunlar yapıyorum otutamadigi için yemiyor bide zaten çok yemek seçiyor.sanırım Buda bir süreç çünkü çok güzel yiyordu.baligada başla dedi doktor .Siz verdibizmi?kızımda tavuk balığı verirdim yutmasi kolay oluyorduKızlar bakliyata geçtiniz mi
Bu konuda kısıtlı kaldım
ben kızıma sürekli vermiyorum ara vererek veriyorum.büyük kızımın zamanindada multitabs ve türevi vitaminleri burasına kadar hergün verdirdiler sonra ortaya ciktiki hergün vitamin kansere yol açıyor artık bebeklere ,çocuklara özel durum dışında vitamin verilmiyor çünkü vücutta birikmemesi gerekiyor .ben hiçbirine sürekli d vit .vermedim ne boylarında ne dizlerinde nede yurumelerinde sorun oldu .bilemiyorum ama ilaçtan korkuyorumhttp://m.milliyet.com.tr/pembenar/u...akada-mukus-pembenar-yazardetay-aile-1822165/
Kızlar burda d vitamini ile ilgili bi bölüm var ne diyorsunuz
Sor sen yinede canım bende d vit.az veriyorum bende kontrolde sorucamKızlar hepinize Günaydın. . Bugün oglumu hastaneye götürucem kan vermek için ..ins.kansızlık çıkmaz ..yarında sağlık ocağına ..
bide kızlar biz Bu cuma 9.ayımızı doldurucaz nasip olursa bilgildagi kapandımı kuzularinizin..ben ilaçta kullanmadım biraz verdim sonra bırakmıştım..daha vakit varmı kapanması için. .doktora sorsam kızar diye çekiniyorum..
Kaçıncı ayda yapılıyomuş canım.kanmı vericez.ebe bu ay sadece kontrol DemiştiKızlar bu kan tahlili sartmi?kesin yaptırmak gerekiyordu devlet zorunlu tutuyormu?ben yaptirmak istemiyorum resmen bebekler için travma oluyoryA
Sağlık ocağı Birdaha ki ay yani 9.ayda asi için sağlık ocağına getirirken kan tahlili yapıp getirin dedi .ebemiz değişmiş genç bir kız gelmiş guvenemedimKaçıncı ayda yapılıyomuş canım.kanmı vericez.ebe bu ay sadece kontrol Demişti
maşallah minnaka ne güzel annesi şimdi sende vitesi one alcan dahada hızlı Olcan peşinden koşma vakti gelmiş:))bende emeklesin istiyorum hemde deli gibi ama emekleme pozisyonunda yaylanip yaylanip basıyor yaygarayi:))ille ayakta olacakBenim minik adamım geri emeklemekten vazgeçti sonunda vitesi ileri taktıama bi anda hızlandı dün koyduğum yerde oynayan çocuğu bugün koyduğum yerde bulamıyorum :)) bide kelime dağarcığımıza aba ve hop eklendi
Biz kontrole 18 temmuzda gidicez.isterler o zamanSağlık ocağı Birdaha ki ay yani 9.ayda asi için sağlık ocağına getirirken kan tahlili yapıp getirin dedi .ebemiz değişmiş genç bir kız gelmiş guvenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?