2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben de kahvaltida ne vercegimi sasiriyorum. Nelet veriyorsunuz
Kahvaltıda bazen yumurta sarısı ama iki üç günde bir çünkü sevmedi
Evde peynir yapıp onu irmik ceviz pekmez ve meyvelerle karıştırıp veriyorum muhallebi gibi
Bazen peynir ve bebe büskivisi karışımı
Bazen pirinç ununa peynir ceviz muz pekmez koyuyorum
Üçgen peynir veriyorum bazen
bazen tereyağlı reçelli minik ekmek parçaları bizde bundan öteye gidemedik

Kızlar bebislerle neler oynuyorsunuz ?ya üç beş oyun dışında oyun bulamıyorum piyasada 101oyun diye kitap var.alan varmı?para vermek istemiyorum malum dört çocuk ekonomik olmak lazım kaliteli vakit geçirmek duygusal zekadinida geliştirmek istiyorum ama napıcam bilmiyorum acaba o kitap internette e kitap olarak varmıdır

Kızlar bakliyata geçtiniz mi
Ya arada paylaşın ne verdiğinizi de bizde faydalanalım
Bu konuda kısıtlı kaldım
Geçen bi arkadaş mercimek vermişti yeşil mercimeği verebiliyırmuyuz artık
Canım ben mercimek çorbası veriyorum dr bu atın sonun da nohut fasulye geçebilirsiniz dedi bende eti merak ediyorum hergün veriyomusun bide nasıl vercez

Bu konuda kısıtlı kaldım
Canim ben bildigin ben ne yersem veriyorum. Dun dolma yapmistim. Suyuna ekmek batirdim. Icindende kasikla verdim. Mis gibi yedi. Ama alerjik bebekler icin bisey diyemicem.

Bu konuda kısıtlı kaldım
vermezzamanı geldi dedi doktor ama yemiyor ve zaten kuduruk azcık dokunuyor bakliyat.Ne oyunlar yapıyorum otutamadigi için yemiyor bide zaten çok yemek seçiyor.sanırım Buda bir süreç çünkü çok güzel yiyordu.baligada başla dedi doktor .Siz verdibizmi?kızımda tavuk balığı verirdim yutmasi kolay oluyordu

ben kızıma sürekli vermiyorum ara vererek veriyorum.büyük kızımın zamanindada multitabs ve türevi vitaminleri burasına kadar hergün verdirdiler sonra ortaya ciktiki hergün vitamin kansere yol açıyor artık bebeklere ,çocuklara özel durum dışında vitamin verilmiyor çünkü vücutta birikmemesi gerekiyor .ben hiçbirine sürekli d vit .vermedim ne boylarında ne dizlerinde nede yurumelerinde sorun oldu .bilemiyorum ama ilaçtan korkuyorum

Sor sen yinede canım bende d vit.az veriyorum bende kontrolde sorucam

Kızlar bu kan tahlili sartmi?kesin yaptırmak gerekiyordu devlet zorunlu tutuyormu?ben yaptirmak istemiyorum resmen bebekler için travma oluyoryA

Kaçıncı ayda yapılıyomuş canım.kanmı vericez.ebe bu ay sadece kontrol Demişti
Sağlık ocağı Birdaha ki ay yani 9.ayda asi için sağlık ocağına getirirken kan tahlili yapıp getirin dedi .ebemiz değişmiş genç bir kız gelmiş guvenemedim

maşallah minnaka ne güzel annesi şimdi sende vitesi one alcan dahada hızlı Olcan peşinden koşma vakti gelmiş:))bende emeklesin istiyorum hemde deli gibi ama emekleme pozisyonunda yaylanip yaylanip basıyor yaygarayi:))ille ayakta olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…