- 27 Aralık 2014
- 309
- 587
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #73.621
Biz 5ağustosta asiya gidicez ondan sonra kendi doktorumuzda kontrolumuz var .doktora sormadan yaptırmak istemiyorum.canım sen yinede sor ilk başta belki zorunlu değildir bu ebeler çok bilgili olmuyorBiz kontrole 18 temmuzda gidicez.isterler o zaman
ya nekadar süre yaylanip sonra emekledi?Ha şimdi gidecek diyip duruyorum sanki tam emeklicek gibi oluyor vazgeçiyor ya kendini arkaya atıyor yada ellerini birakiyorBizimkide öyleydi ve o yaylanması benim çok hoşuma gidiyo popoyu da dikiyo iyice yukarı kalkacakmış gibi :))
Evet evet aynıydı özgürde öle yapıyodu elimde telefon ilk emekleme sini çekcem diye başında bekliyodumya nekadar süre yaylanip sonra emekledi?Ha şimdi gidecek diyip duruyorum sanki tam emeklicek gibi oluyor vazgeçiyor ya kendini arkaya atıyor yada ellerini birakiyor
Bunu biliyorum. Dr da demisti en son diyete ragmen toparlama olmayinca on sut fazla aldiginda da mukus olur diye.
Ben 6.aydaki canli asiyi yaptirmamistim alerjiden sebep kaka daha da bozulacak diye. Saglik ocagi imza attirmisti.buna ragmen saglik bakanligindan arsmislardi keyfi gozukuyor diyr alerji var demistim. Onun icin dr dilekce yazmali demislerdiYa ben bu 9.ay aşısını yaptırmak istemiyorum yumurta alerjisi olanlara dokunuyomuş ama daha doktorlada konuşmadım ben bu aşıların hiçbirine güvenmiyorum zaten çok ezbere yapıldığını düşünüyorum artık zararları anlatılmıyo zorunlu diye gidiyoruz yaptırıyoruz da işte cesaretim yok yaptırmazsam bşy olursa vicdan azabından ölürüm
Canım bende en çok kendim uyanmayı özledim.şöyle gerile gerile esneye esneye.....Oglum canima okuyor burda. Bahceden iceri girmek istemiyor. Tavuklari.gordugu an.uzaktan bakmak da.istemiyor yanlarina goturelim diye bagiriyor.ne annemde ne bende ne kardesimde kol kaldi. Dinlenirim diyordum daha.beter yorgunum.keske yuruse dedik yani.. illa emerek uyuyacak basa donduk yine.. kardesim sallar uyurdu bende dinlenirdim arada ama nerde
Uyusa uzanayim diyorm tam ben dalcam o kalkiyor bazen yine emip uyumak istiyor bugun aksam nasil oldu anlamadim.. hey gidi gencligim.dedimburda zamaninda film keyfi kitap keyfi saatlerce uyku keyfi yapardim.
Çok iyi yapmışsın 6. Ay aşısı bizi mahvetti alerjimiz alevlendiBen 6.aydaki canli asiyi yaptirmamistim alerjiden sebep kaka daha da bozulacak diye. Saglik ocagi imza attirmisti.buna ragmen saglik bakanligindan arsmislardi keyfi gozukuyor diyr alerji var demistim. Onun icin dr dilekce yazmali demislerdi
Daha nice senelere oglunuzla insallahKizlar bugun bizim 7. evlilik yildonumumuzdu oglumu da alip yemege gittik. Ogluma da yiyecek biseyler aldim yanima cok guzel oldu. Bi de benim sipa pipetle ayran icticok tayliydi yaa. Ilk basta icemez daha cekmeyi beceremez dedm ama o kadar guzel cektiki.. bi de su avmlerdeki oyun alanlari varya ordaki oyuncaklara oturttum calistirmadan cok hosuna gitti daha simdiden zor kaldirdim yaramazi buyuyunce cikartamicam galiba
Kızlar bakliyata geçtiniz mi
Ya arada paylaşın ne verdiğinizi de bizde faydalanalım
Bu konuda kısıtlı kaldım
Geçen bi arkadaş mercimek vermişti yeşil mercimeği verebiliyırmuyuz artık
Benim oğlan da seninki gibiydi. Bence alerji vardı fakat büyüdükçe sindirim sistemleri gelişip daha az tepki vermeye başladılar.Kizlar ogluma 3 gundur yumurta sarisi deniyordum cok sukur vucut tepki vermedi. Kaka yapti temiz cok mutluyum..
Acaba dr un dedigi gibi alerji yok muydu cidden?? Onsut fazlaligi mi kakada mukus yapmisti bilmiyorum. Nasipse yogurt denemek istiyorim ama haftaya denerim sanirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?