2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bizimkide öyleydi ve o yaylanması benim çok hoşuma gidiyo popoyu da dikiyo iyice yukarı kalkacakmış gibi :))
ya nekadar süre yaylanip sonra emekledi?Ha şimdi gidecek diyip duruyorum sanki tam emeklicek gibi oluyor vazgeçiyor ya kendini arkaya atıyor yada ellerini birakiyor

Kızlar biz doktordan geldik 2 tüp kan aldılar. .bebeğim kansız çıktı çok agladi kuzum cook üzüldüm ..kan ilacı verip vermediğimi sordu vermedim dedim pekmez verdim onun yerine dedim ..kan ilacı yazdı .bu kez kullan dedi..başka ne verebilirim kan yapması için dedim bi kagit verdi..yumurta sarısı baklagiller yeşil yapraklı sebzeler kuruyemisler karaciğer kıyma et uff yaa o kadar vermedim ilaç şimdi başlıcam artık çok sinir bozucu bi durum..cumaya 9 .ay aşımız var kızamık asisiymis

Ben kızıma d vitamini hiç vermedim, az önceki yazıyı okuyunca iyiki dedim..

Bende kızıma biz ne yersek veriyorum, blendar kyllanmayın arkadaşlar alıştırmayın bebekleri yiyebiliyolae tabi alışmazlarsa.Ben et veriyorum kızıma iyice pişmiş iri nohut büyüklüğünde parça çok tatlu yiyor ve seviyor.
Balıkta veriyorum bize yaptığımdan fırında pişiriyorum çipura yiyor.
Benim kızımın damak zevki var sevmediğini asla yemiyor, ağzını kitliyor.
Eline ara ara bi şeyler veriyorum, muz kaysı, şeftali, kavun, salatalık, köfte , tavuk budu, öylede biraz yiyor hemde keyif alıyor..

[QUOdeğeri kaç çıktı acaba?nzlm, post: 47236757, member: 677326"]Kızlar biz doktordan geldik 2 tüp kan aldılar. .bebeğim kansız çıktı çok agladi kuzum cook üzüldüm ..kan ilacı verip vermediğimi sordu vermedim dedim pekmez verdim onun yerine dedim ..kan ilacı yazdı .bu kez kullan dedi..başka ne verebilirim kan yapması için dedim bi kagit verdi..yumurta sarısı baklagiller yeşil yapraklı sebzeler kuruyemisler karaciğer kıyma et uff yaa o kadar vermedim ilaç şimdi başlıcam artık çok sinir bozucu bi durum..cumaya 9 .ay aşımız var kızamık asisiymis[/QUOTE]
Kan değeri kaç çıktı acaba?

ya nekadar süre yaylanip sonra emekledi?Ha şimdi gidecek diyip duruyorum sanki tam emeklicek gibi oluyor vazgeçiyor ya kendini arkaya atıyor yada ellerini birakiyor
Evet evet aynıydı özgürde öle yapıyodu elimde telefon ilk emekleme sini çekcem diye başında bekliyodum 3 hafta fln öyle devam etti bizimki sonra süründü sonra fıtır fıtır gitmeye başladı

Ya ben bu 9.ay aşısını yaptırmak istemiyorum yumurta alerjisi olanlara dokunuyomuş ama daha doktorlada konuşmadım ben bu aşıların hiçbirine güvenmiyorum zaten çok ezbere yapıldığını düşünüyorum artık zararları anlatılmıyo zorunlu diye gidiyoruz yaptırıyoruz da işte cesaretim yok yaptırmazsam bşy olursa vicdan azabından ölürüm

Oglum canima okuyor burda. Bahceden iceri girmek istemiyor. Tavuklari.gordugu an.uzaktan bakmak da.istemiyor yanlarina goturelim diye bagiriyor.ne annemde ne bende ne kardesimde kol kaldi. Dinlenirim diyordum daha.beter yorgunum.keske yuruse dedik yani.. illa emerek uyuyacak basa donduk yine.. kardesim sallar uyurdu bende dinlenirdim arada ama nerde
Uyusa uzanayim diyorm tam ben dalcam o kalkiyor bazen yine emip uyumak istiyor bugun aksam nasil oldu anlamadim.. hey gidi gencligim.dedim burda zamaninda film keyfi kitap keyfi saatlerce uyku keyfi yapardim.

Ben 6.aydaki canli asiyi yaptirmamistim alerjiden sebep kaka daha da bozulacak diye. Saglik ocagi imza attirmisti.buna ragmen saglik bakanligindan arsmislardi keyfi gozukuyor diyr alerji var demistim. Onun icin dr dilekce yazmali demislerdi

Canım bende en çok kendim uyanmayı özledim.şöyle gerile gerile esneye esneye.....

Ben 6.aydaki canli asiyi yaptirmamistim alerjiden sebep kaka daha da bozulacak diye. Saglik ocagi imza attirmisti.buna ragmen saglik bakanligindan arsmislardi keyfi gozukuyor diyr alerji var demistim. Onun icin dr dilekce yazmali demislerdi
Çok iyi yapmışsın 6. Ay aşısı bizi mahvetti alerjimiz alevlendi

Selam kizlar. Devamli takipteyim muhabbeti hic kacirmiyorum ama bi turlu firsat bulup dahil olamiyorum zaten bayram tatilinde koydeydik net duzgun cekmiyo zar zor okudum. Oglumla ilk bayramimiz cok yogun gecti. Oglum koyu cok seviyo devamli bahcede ve tabi kucaktan inmedi kendini istedigi yere goturtuyo sipa.

Kizlar bugun bizim 7. evlilik yildonumumuzdu oglumu da alip yemege gittik. Ogluma da yiyecek biseyler aldim yanima cok guzel oldu. Bi de benim sipa pipetle ayran icti cok tayliydi yaa. Ilk basta icemez daha cekmeyi beceremez dedm ama o kadar guzel cektiki.. bi de su avmlerdeki oyun alanlari varya ordaki oyuncaklara oturttum calistirmadan cok hosuna gitti daha simdiden zor kaldirdim yaramazi buyuyunce cikartamicam galiba

Bi de bugun 8 ay kontrolu icin saglik ocagina gittik ebe parmagina minik igne batirip seker olcum cihazi gibi bi cihazla kan degerlerine bakti cok sukur iyi cikti. Kan ilaci kullanmadik endiseliydim cok sukur iyiymis. Ben keci boynuzu ozu veriyorum zar zor pek sevmiyo ama ilactan iyidir. Bingildagi da kuculmemis dedi sizinkiler ne durumda

Yazacaklarim birikmis uzun zamandir yazamadim. Sut alerjimiz yokmus hamdolsun. 4 ay diyet yaptim sonra yogurt peynir en son da sut denedim hepsini gectik cok sukur. Bosuna yapmisiz. Yumurta elma susam balik cesitli yaglara alerjisi var malesef

Daha nice senelere oglunuzla insallah

Pipet.denetmeyi bende istiyorum ya nasil tepki verecek ne yapacak merak ediyorum

günaydın kızlarr. 9 günlük tatilden son
Kızlar bakliyata geçtiniz mi
Ya arada paylaşın ne verdiğinizi de bizde faydalanalım
Bu konuda kısıtlı kaldım
Geçen bi arkadaş mercimek vermişti yeşil mercimeği verebiliyırmuyuz artık

Cnm ben veriyorum bakliyat yeşil mercimek kırmızı mercimek bulgur pirinç bi Nohutla fasulye vermedim. Bizim alerji gibi bi sorunumuz yok onun için bi çok şey veriyorum damak tadına göre severse yiyor sevmezse pufff yapıyo

Benim oğlan da seninki gibiydi. Bence alerji vardı fakat büyüdükçe sindirim sistemleri gelişip daha az tepki vermeye başladılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…