2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım ben mercimek çorbası veriyorum dr bu atın sonun da nohut fasulye geçebilirsiniz dedi bende eti merak ediyorum hergün veriyomusun bide nasıl vercez
Ben köfte verdim çok sevdi
Kıymayı da haftada üç kez yemeklerine koyuyorum önce kıymayı haşlayıp blender yapıyorum yemekleri dediğimde sebze püresi işte canım sonra içine sebzeleri koyup pişiriyorum
Eti pişince minik koparıp verdim ama köfteyi yiyen çocuk onu yiyemedi
Ve biz hala taneli yemeklere alışamadık

Balık vermedim canım ben henüz

Kan ilacını bende veremiyorum çünkü içmiyor ya
Pekmezde öyle düzenli vermiyorum kansızlık kesin çıkar bizde
Üfff nefret ediyorum bu vitaminlerden vs
Zaten yemek zar zor yediriyoruz birde vitamin vercem diye uğraş sütle denk gelmesin diye ayarla dökülüp iz yapmasın diye uğraş dur

Canım ilk zamanlar bende kan ilacı vermedim kansızlık çıktı şimdi veriyorum pekmez de veriyodum ama ilaç kadar etkili olmuyo heralde

Günaydın kızlar oğlumu doktor doktor dolastiriyorum kimse Kum dokmeye bi care bulmuyor sadece şu icirecksiniz diyo başka ne bi ilacı ne hı dermanı var suyu zorlaya zorlaya 1 bardak ye içer ya İçmez ne yapacağımı şaşırmış durumdayım sürekli ağlıyor gece sancıdan uyumuyo ikimizde eriyip bitmek üzereyiz Çevrenizden böyle bişeyle karşılaşan çözümünü bilen yardimci olabilecek kimse var mı çaresizlik çok kötü birsey

Merhaba emmeyen bebeklere ne zaman süt basiycaz. .1 yaşı beklemeden başlayan varmı. .Bu yapay mamalar içime sinmiyor...((

Caresizlik cok kotu birsey. Allahim kimseyi evladiyla sinamasin..
Dilleri soylese ah... insan onlar kivranirken ne yapacagini sasiriyor.
Benim maalesef bilgim yok. Umarim tez vakitte ya dr na denk gelirsiniz ya da gecer gider bu dert..
Dua edelim bol bol..bebeginin adi ne?

Rabbim en kısa zamanda şifasını versin inşallah canım

Rabbim tez vakitte sifa versin insallah. Keske bilgim olsa da yardimci olsak ama hic duymadim bebeklerde

Teşekkür ederim kızlar Gerçekten Rabbim kimseyi evladıyla sinamasin çok çaresiziz oğlumun adı Emre dualarınız için çok teşekkür ederiz

Rabbim en kısa zamanda şifasını versin inşallah canım

Rabbim tez vakitte sifa versin insallah. Keske bilgim olsa da yardimci olsak ama hic duymadim bebeklerde

Allah şifa versin canım fakülte ye götürdün mu o hastaneler daha ii araştırıyor bilmiyorum sen nerdesin ama

Slm..bize de aynı şey söylemişti ama batin ultrasonunda sadece mesane de olduğu bobrekte görünmedigi çıkmıştı. ..Bunu da su tuketiminin az olmasina baglamislardi..başka yapilacak bir sey yok demisti dr.haftaya tekrar kontrol var..ona göre tedavi verilirse yazarım. .

Hepinize iyi gunler kizlar. Nasilsiniz? Sanorim benim bunye artik iflas etti. O kadar halsiz ve bitkinim ki anlatamam. Hic huyum degildir ama oglumu halasina birakip kiz uyuyunca bende uyudum. Saatlerce uyumusum ama uyandigimda hic uyumamis gibiydim. Sabah doktora gidip tahlil verdim. Vitaminsizlik kansizlik falan mi var acaba diye. Daha almadim sonuclari. Bakalim nasil cikacak.
Nazilliguzeli canim cok gecmis olsun. N Nzmst canim esinle ve evladinla nice mutlu yillar gecirirsin insallah.

Evet kizlar tahlil sonuclarima gore hersey cok guzel fakat d vitaminim cok dusuk cikmis. Doktor 10 gun arayla kullanilacak 3 ampul vermis. Insallah bi ise yarar bu halsizlik cok kotu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…