- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #73.641
Ben köfte verdim çok sevdiCanım ben mercimek çorbası veriyorum dr bu atın sonun da nohut fasulye geçebilirsiniz dedi bende eti merak ediyorum hergün veriyomusun bide nasıl vercez
vermezzamanı geldi dedi doktor ama yemiyor ve zaten kuduruk azcık dokunuyor bakliyat.Ne oyunlar yapıyorum otutamadigi için yemiyor bide zaten çok yemek seçiyor.sanırım Buda bir süreç çünkü çok güzel yiyordu.baligada başla dedi doktor .Siz verdibizmi?kızımda tavuk balığı verirdim yutmasi kolay oluyordu
Canım ilk zamanlar bende kan ilacı vermedim kansızlık çıktı şimdi veriyorum pekmez de veriyodum ama ilaç kadar etkili olmuyo heraldeKan ilacını bende veremiyorum çünkü içmiyor ya
Pekmezde öyle düzenli vermiyorum kansızlık kesin çıkar bizde
Üfff nefret ediyorum bu vitaminlerden vs
Zaten yemek zar zor yediriyoruz birde vitamin vercem diye uğraş sütle denk gelmesin diye ayarla dökülüp iz yapmasın diye uğraş dur
Tesekkur ederim canim...Daha nice senelere oglunuzla insallah
Pipet.denetmeyi bende istiyorum ya nasil tepki verecek ne yapacak merak ediyorum
Allaha bin sukur ..dun cok sevindim.Benim oğlan da seninki gibiydi. Bence alerji vardı fakat büyüdükçe sindirim sistemleri gelişip daha az tepki vermeye başladılar.
Caresizlik cok kotu birsey. Allahim kimseyi evladiyla sinamasin..Günaydın kızlar oğlumu doktor doktor dolastiriyorum kimse Kum dokmeye bi care bulmuyor sadece şu icirecksiniz diyo başka ne bi ilacı ne hı dermanı var suyu zorlaya zorlaya 1 bardak ye içer ya İçmez ne yapacağımı şaşırmış durumdayım sürekli ağlıyor gece sancıdan uyumuyo ikimizde eriyip bitmek üzereyiz Çevrenizden böyle bişeyle karşılaşan çözümünü bilen yardimci olabilecek kimse var mı çaresizlik çok kötü birsey
Rabbim en kısa zamanda şifasını versin inşallah canımGünaydın kızlar oğlumu doktor doktor dolastiriyorum kimse Kum dokmeye bi care bulmuyor sadece şu icirecksiniz diyo başka ne bi ilacı ne hı dermanı var suyu zorlaya zorlaya 1 bardak ye içer ya İçmez ne yapacağımı şaşırmış durumdayım sürekli ağlıyor gece sancıdan uyumuyo ikimizde eriyip bitmek üzereyiz Çevrenizden böyle bişeyle karşılaşan çözümünü bilen yardimci olabilecek kimse var mı çaresizlik çok kötü birsey
Dokunma olasiligindan dolayi 1 yas diye biliyormMerhaba emmeyen bebeklere ne zaman süt basiycaz. .1 yaşı beklemeden başlayan varmı. .Bu yapay mamalar içime sinmiyor...((
Rabbim tez vakitte sifa versin insallah. Keske bilgim olsa da yardimci olsak ama hic duymadim bebeklerdeGünaydın kızlar oğlumu doktor doktor dolastiriyorum kimse Kum dokmeye bi care bulmuyor sadece şu icirecksiniz diyo başka ne bi ilacı ne hı dermanı var suyu zorlaya zorlaya 1 bardak ye içer ya İçmez ne yapacağımı şaşırmış durumdayım sürekli ağlıyor gece sancıdan uyumuyo ikimizde eriyip bitmek üzereyiz Çevrenizden böyle bişeyle karşılaşan çözümünü bilen yardimci olabilecek kimse var mı çaresizlik çok kötü birsey
Caresizlik cok kotu birsey. Allahim kimseyi evladiyla sinamasin..
Dilleri soylese ah... insan onlar kivranirken ne yapacagini sasiriyor.
Benim maalesef bilgim yok. Umarim tez vakitte ya dr na denk gelirsiniz ya da gecer gider bu dert..
Dua edelim bol bol..bebeginin adi ne?
Rabbim en kısa zamanda şifasını versin inşallah canım
Rabbim tez vakitte sifa versin insallah. Keske bilgim olsa da yardimci olsak ama hic duymadim bebeklerde
Benim arkadası verdi 1/3 süt gerisi su koyup veriyodum yinede dr sor benceMerhaba emmeyen bebeklere ne zaman süt basiycaz. .1 yaşı beklemeden başlayan varmı. .Bu yapay mamalar içime sinmiyor...((
Allah şifa versin canım fakülte ye götürdün mu o hastaneler daha ii araştırıyor bilmiyorum sen nerdesin amaGünaydın kızlar oğlumu doktor doktor dolastiriyorum kimse Kum dokmeye bi care bulmuyor sadece şu icirecksiniz diyo başka ne bi ilacı ne hı dermanı var suyu zorlaya zorlaya 1 bardak ye içer ya İçmez ne yapacağımı şaşırmış durumdayım sürekli ağlıyor gece sancıdan uyumuyo ikimizde eriyip bitmek üzereyiz Çevrenizden böyle bişeyle karşılaşan çözümünü bilen yardimci olabilecek kimse var mı çaresizlik çok kötü birsey
Günaydın kızlar oğlumu doktor doktor dolastiriyorum kimse Kum dokmeye bi care bulmuyor sadece şu icirecksiniz diyo başka ne bi ilacı ne hı dermanı var suyu zorlaya zorlaya 1 bardak ye içer ya İçmez ne yapacağımı şaşırmış durumdayım sürekli ağlıyor gece sancıdan uyumuyo ikimizde eriyip bitmek üzereyiz Çevrenizden böyle bişeyle karşılaşan çözümünü bilen yardimci olabilecek kimse var mı çaresizlik çok kötü birsey
Pasa iyi yaa huysu oglum buyuyo buyudukce daha bi tatli oldular dimi yaa uyyy yerim onlari benKiz nerelerdesin senpasam nasil...
Gecmis olsun canim...Evet kizlar tahlil sonuclarima gore hersey cok guzel fakat d vitaminim cok dusuk cikmis. Doktor 10 gun arayla kullanilacak 3 ampul vermis. Insallah bi ise yarar bu halsizlik cok kotu.
Sagolasin. Canim kansizlik falan yok. Demir falanda cok iyi. Gunese cikmak gerekiyormus. Ben balkona cikamiyorum.Gecmis olsun canim...
Pekmez ic bir de.kolay degil 2.evlatla ve ev isleriyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?