- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #73.661
Üç hafta çok uzun diyorum ama bide hiç emeklemez hemen yürürsen diyorum :))emekleyen bebelere bayılıyorum kurulu oyuncak bebek gibi totolarini oynatarak gidiyorlarya.Bu arada senin minnagin adı özgür mu?adıyla yaşasın inşallah ,ne güzel bir isim adı gibi hür masal gibi bir hayatı olsun insallahEvet evet aynıydı özgürde öle yapıyodu elimde telefon ilk emekleme sini çekcem diye başında bekliyodum3 hafta fln öyle devam etti bizimki sonra süründü sonra fıtır fıtır gitmeye başladı
Allah şifa versin canım fakülte ye götürdün mu o hastaneler daha ii araştırıyor bilmiyorum sen nerdesin ama[/QUOurfadayiz canım tayinden dolayı pek iyi hastaneler yok ama her hastaneye fakültede dahil götürdüm herkes aynı şeyi söylüyor buda bizim imtihanımiz heralde daha fazla yipranmadan geçsin istiyorum artik
canımcçokggeçmiş olsun .tahlillerin temiz çıksa bile yorulman çok normal uyku yok ,Hiç oturma yok ,arkaarkaya İki çocuk büyütüyorsun hemde maşallah çok hareketlii .canım Rabbim güç kuvvet versunEvet kizlar tahlil sonuclarima gore hersey cok guzel fakat d vitaminim cok dusuk cikmis. Doktor 10 gun arayla kullanilacak 3 ampul vermis. Insallah bi ise yarar bu halsizlik cok kotu.
Evet bizde de ultrasonda çıkmadı idrar tahlilinde çıktı zaten bende pipisinin etrafında her bezini açtığımda görüyordum peki sizde sancı yapıyo mu benim oğlum sürekli kivraniyo hiç uyuyamiyoSlm..bize de aynı şey söylemişti ama batin ultrasonunda sadece mesane de olduğu bobrekte görünmedigi çıkmıştı. ..Bunu da su tuketiminin az olmasina baglamislardi..başka yapilacak bir sey yok demisti dr.haftaya tekrar kontrol var..ona göre tedavi verilirse yazarım. .
canım süt bir yaşından sonra veriliyor.zaten sütte çok masum değil içinde ise yarayan sadece kazein denen aminoasitler var .Şuan onunla birlikte başka şeylerde ihtiyaçları var hemde ciddi kansızlık yapıyor.ben diğer cocuklarimdada normal sütü iki yaşında verdim ,Bir yaşından sonra bile devam sütü kullandimMerhaba emmeyen bebeklere ne zaman süt basiycaz. .1 yaşı beklemeden başlayan varmı. .Bu yapay mamalar içime sinmiyor...((
nice senelere canım rabbim hergununuzu huzur içinde kılsın inşallah.Kizlar bugun bizim 7. evlilik yildonumumuzdu oglumu da alip yemege gittik. Ogluma da yiyecek biseyler aldim yanima cok guzel oldu. Bi de benim sipa pipetle ayran icticok tayliydi yaa. Ilk basta icemez daha cekmeyi beceremez dedm ama o kadar guzel cektiki.. bi de su avmlerdeki oyun alanlari varya ordaki oyuncaklara oturttum calistirmadan cok hosuna gitti daha simdiden zor kaldirdim yaramazi buyuyunce cikartamicam galiba
canım bizim doktor bide izmirdeki doktorumuz hep diyorki pekmezi bebeklere kan için vermiyoruz ,kan için yeterli olmuyorrmuş sadece enerji için veriyoruz diyorlar.off bende ilacı adam gibi veremedim kesin kansızlık cıkacakKan ilacını bende veremiyorum çünkü içmiyor ya
Pekmezde öyle düzenli vermiyorum kansızlık kesin çıkar bizde
Üfff nefret ediyorum bu vitaminlerden vs
Zaten yemek zar zor yediriyoruz birde vitamin vercem diye uğraş sütle denk gelmesin diye ayarla dökülüp iz yapmasın diye uğraş dur
cok gecmiş olsun canım.inşallah meleğin en kısa surede sıkıntılarından kurtulur.hiç bilgim yok canım ama bol bol dua edicem şifa bulsun meleğinGünaydın kızlar oğlumu doktor doktor dolastiriyorum kimse Kum dokmeye bi care bulmuyor sadece şu icirecksiniz diyo başka ne bi ilacı ne hı dermanı var suyu zorlaya zorlaya 1 bardak ye içer ya İçmez ne yapacağımı şaşırmış durumdayım sürekli ağlıyor gece sancıdan uyumuyo ikimizde eriyip bitmek üzereyiz Çevrenizden böyle bişeyle karşılaşan çözümünü bilen yardimci olabilecek kimse var mı çaresizlik çok kötü birsey
Çok teşekkür ederim Allah razı olsuncok gecmiş olsun canım.inşallah meleğin en kısa surede sıkıntılarından kurtulur.hiç bilgim yok canım ama bol bol dua edicem şifa bulsun meleğin
Evet canım özgür adamım o benim:)) amin inşallah canım, evet bende bayılıyorum emekleyen bebelere ama uzaktan bakınca güzelmiş kendin bakınca zormuş sabahın köründe kalktım saç temizleyen bantlarla bütün halıları dolandım yerleri cillop yaptım emekliycek diyeÜç hafta çok uzun diyorum ama bide hiç emeklemez hemen yürürsen diyorum :))emekleyen bebelere bayılıyorum kurulu oyuncak bebek gibi totolarini oynatarak gidiyorlarya.Bu arada senin minnagin adı özgür mu?adıyla yaşasın inşallah ,ne güzel bir isim adı gibi hür masal gibi bir hayatı olsun insallah
Geçmiş olsun canım dinlen birazEvet kizlar tahlil sonuclarima gore hersey cok guzel fakat d vitaminim cok dusuk cikmis. Doktor 10 gun arayla kullanilacak 3 ampul vermis. Insallah bi ise yarar bu halsizlik cok kotu.
Bence bugun degil artik bir sure elleme birseyi.Gecmis olsun diyen herkese cok tesekkurler kizlar. Gercekten cok yoruldum. Bunye iflas etti artik. Gorumcem cok bile dayandin ben sasiyordum sana nasil dayaniyordun o tempoya diyor. Bugun elimi hicbiseye surmedim. Gorumcem yapti herseyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?