2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Evet evet aynıydı özgürde öle yapıyodu elimde telefon ilk emekleme sini çekcem diye başında bekliyodum 3 hafta fln öyle devam etti bizimki sonra süründü sonra fıtır fıtır gitmeye başladı
Üç hafta çok uzun diyorum ama bide hiç emeklemez hemen yürürsen diyorum :))emekleyen bebelere bayılıyorum kurulu oyuncak bebek gibi totolarini oynatarak gidiyorlarya.Bu arada senin minnagin adı özgür mu?adıyla yaşasın inşallah ,ne güzel bir isim adı gibi hür masal gibi bir hayatı olsun insallah

Evet kizlar tahlil sonuclarima gore hersey cok guzel fakat d vitaminim cok dusuk cikmis. Doktor 10 gun arayla kullanilacak 3 ampul vermis. Insallah bi ise yarar bu halsizlik cok kotu.
canımcçokggeçmiş olsun .tahlillerin temiz çıksa bile yorulman çok normal uyku yok ,Hiç oturma yok ,arkaarkaya İki çocuk büyütüyorsun hemde maşallah çok hareketlii .canım Rabbim güç kuvvet versun

Evet bizde de ultrasonda çıkmadı idrar tahlilinde çıktı zaten bende pipisinin etrafında her bezini açtığımda görüyordum peki sizde sancı yapıyo mu benim oğlum sürekli kivraniyo hiç uyuyamiyo

Merhaba emmeyen bebeklere ne zaman süt basiycaz. .1 yaşı beklemeden başlayan varmı. .Bu yapay mamalar içime sinmiyor...((
canım süt bir yaşından sonra veriliyor.zaten sütte çok masum değil içinde ise yarayan sadece kazein denen aminoasitler var .Şuan onunla birlikte başka şeylerde ihtiyaçları var hemde ciddi kansızlık yapıyor.ben diğer cocuklarimdada normal sütü iki yaşında verdim ,Bir yaşından sonra bile devam sütü kullandim

zey-mur canım sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim.Allah bize güç kuvvet versin inşallah.bizde yavrulara bakalım.bide ben uyuyabilsem.gündüz imkanı yok.gece uyudum uyudum.gözler gidiyo ama uyuyamıyorum.bu huyumdan nefret ediyorum

kızlar şimdi doktora sordum 9.ay kan tahlili yaptırıcaz dedi ama ayrıntılı istiyorum saglık ocagındakiler gibi degil dedi.d vitaminine ve başka şeylerede bakacakmış 1 agustosta kontrole gelince tek tek soyler kagıt yazarım dedi.off ya hiç canını yakmak istemiyorum ama sonra geç kalınır diyor doktorda.

nice senelere canım rabbim hergununuzu huzur içinde kılsın inşallah.

canım bizim doktor bide izmirdeki doktorumuz hep diyorki pekmezi bebeklere kan için vermiyoruz ,kan için yeterli olmuyorrmuş sadece enerji için veriyoruz diyorlar.off bende ilacı adam gibi veremedim kesin kansızlık cıkacak

cok gecmiş olsun canım.inşallah meleğin en kısa surede sıkıntılarından kurtulur.hiç bilgim yok canım ama bol bol dua edicem şifa bulsun meleğin

kızlar avokado verenler hepsini yiyebiliyormu melekleriniz?benimki yiyemiyor bölüp dolaba koyuyorum ertesi gune hemen karararıyor .siz nasıl kalanları muhafaza ediyorsunuz?

Evet canım özgür adamım o benim:)) amin inşallah canım, evet bende bayılıyorum emekleyen bebelere ama uzaktan bakınca güzelmiş kendin bakınca zormuş sabahın köründe kalktım saç temizleyen bantlarla bütün halıları dolandım yerleri cillop yaptım emekliycek diye bide sürekli dış kapıya gidiyo eşimde çocuğun ismini özgür koyarsan olacağı bu yaşına girmeden evi terketcek diyo

Gecmis olsun diyen herkese cok tesekkurler kizlar. Gercekten cok yoruldum. Bunye iflas etti artik. Gorumcem cok bile dayandin ben sasiyordum sana nasil dayaniyordun o tempoya diyor. Bugun elimi hicbiseye surmedim. Gorumcem yapti herseyi.

Gecmis olsun diyen herkese cok tesekkurler kizlar. Gercekten cok yoruldum. Bunye iflas etti artik. Gorumcem cok bile dayandin ben sasiyordum sana nasil dayaniyordun o tempoya diyor. Bugun elimi hicbiseye surmedim. Gorumcem yapti herseyi.
Bence bugun degil artik bir sure elleme birseyi.
Gorumcenin.sinavi bittigine gore artik bir zahmet bazi isleri yapsin evde.
Sen 4 kisilik degil 7kisilik tempoya hizmet ettin

Canım ekim doğum lu bi ark kızı var oda Kum varmış 2 3 ay ilaç kullandı geçti ins suzde çabuk atlatrsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…