- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #73.681
İnek sütünün çok bir faydası yokmuşMerhaba emmeyen bebeklere ne zaman süt basiycaz. .1 yaşı beklemeden başlayan varmı. .Bu yapay mamalar içime sinmiyor...((
Teşekkür ederim kızlar Gerçekten Rabbim kimseyi evladıyla sinamasin çok çaresiziz oğlumun adı Emre dualarınız için çok teşekkür ederiz
Gecmis olsun diyen herkese cok tesekkurler kizlar. Gercekten cok yoruldum. Bunye iflas etti artik. Gorumcem cok bile dayandin ben sasiyordum sana nasil dayaniyordun o tempoya diyor. Bugun elimi hicbiseye surmedim. Gorumcem yapti herseyi.
Canım bnde yarısını veriyorum kalanı buzdolabı poşet koyuyorum dediğin gibi kararıyo ama bisry olmax heralde 1 gündekızlar avokado verenler hepsini yiyebiliyormu melekleriniz?benimki yiyemiyor bölüp dolaba koyuyorum ertesi gune hemen karararıyor .siz nasıl kalanları muhafaza ediyorsunuz?
8canim:) esimin dayisida bizde kaliyo malumBence bugun degil artik bir sure elleme birseyi.
Gorumcenin.sinavi bittigine gore artik bir zahmet bazi isleri yapsin evde.
Sen 4 kisilik degil 7kisilik tempoya hizmet ettin
Canim kestigin yerine limon surersen kararma olmaz.Canım bnde yarısını veriyorum kalanı buzdolabı poşet koyuyorum dediğin gibi kararıyo ama bisry olmax heralde 1 günde
Canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin tahlil yaptirmissindir mutlaka d vitaminine bakıldı mi? yüksek olması da sebep olabiliyormus.Günaydın kızlar oğlumu doktor doktor dolastiriyorum kimse Kum dokmeye bi care bulmuyor sadece şu icirecksiniz diyo başka ne bi ilacı ne hı dermanı var suyu zorlaya zorlaya 1 bardak ye içer ya İçmez ne yapacağımı şaşırmış durumdayım sürekli ağlıyor gece sancıdan uyumuyo ikimizde eriyip bitmek üzereyiz Çevrenizden böyle bişeyle karşılaşan çözümünü bilen yardimci olabilecek kimse var mı çaresizlik çok kötü birsey
avakadonun icinde cekirdegi oluyoya onu atmayin onunla saklayin kararma olmazkızlar avokado verenler hepsini yiyebiliyormu melekleriniz?benimki yiyemiyor bölüp dolaba koyuyorum ertesi gune hemen karararıyor .siz nasıl kalanları muhafaza ediyorsunuz?
Demekki oyleymis canim
Şaka gibi ya bize nie ilaç vermiyorlar offf of çok saol canımCanım ekim doğum lu bi ark kızı var oda Kum varmış 2 3 ay ilaç kullandı geçti ins suzde çabuk atlatrsnz
Yok canım bakılmadi ona ama ben araştırdım d vitamini yapalir die hemen kestimCanım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin tahlil yaptirmissindir mutlaka d vitaminine bakıldı mi? yüksek olması da sebep olabiliyormus.
Çok çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. Meyve suyu içiyor mu onu denesen? Bizim doktor meyve suyu da olur demişti.Günaydın kızlar oğlumu doktor doktor dolastiriyorum kimse Kum dokmeye bi care bulmuyor sadece şu icirecksiniz diyo başka ne bi ilacı ne hı dermanı var suyu zorlaya zorlaya 1 bardak ye içer ya İçmez ne yapacağımı şaşırmış durumdayım sürekli ağlıyor gece sancıdan uyumuyo ikimizde eriyip bitmek üzereyiz Çevrenizden böyle bişeyle karşılaşan çözümünü bilen yardimci olabilecek kimse var mı çaresizlik çok kötü birsey
Canim kestigin yerine limon surersen kararma olmaz.
çok sağolun kızlaravakadonun icinde cekirdegi oluyoya onu atmayin onunla saklayin kararma olmaz
Ne güldüm canım ya valla bu Kasım ayında var bir gudubetlik valla ne anarşist bebeler dogurmusuz diyorum .Evet canım özgür adamım o benim:)) amin inşallah canım, evet bende bayılıyorum emekleyen bebelere ama uzaktan bakınca güzelmiş kendin bakınca zormuş sabahın köründe kalktım saç temizleyen bantlarla bütün halıları dolandım yerleri cillop yaptım emekliycek diyebide sürekli dış kapıya gidiyo eşimde çocuğun ismini özgür koyarsan olacağı bu yaşına girmeden evi terketcek diyo
Canım ayrıntılı sorim bi sana yazarım ne ypmislrŞaka gibi ya bize nie ilaç vermiyorlar offf of çok saol canım
Canim cok gecmis olsun buyuklere maydanoz kokunu kaynatip suyunu veriyolar kolayca dokturuyo. Ama bebelere ne yapilir bilmiyorum. Bitkisel cozumleri arastir bi istersen.Günaydın kızlar oğlumu doktor doktor dolastiriyorum kimse Kum dokmeye bi care bulmuyor sadece şu icirecksiniz diyo başka ne bi ilacı ne hı dermanı var suyu zorlaya zorlaya 1 bardak ye içer ya İçmez ne yapacağımı şaşırmış durumdayım sürekli ağlıyor gece sancıdan uyumuyo ikimizde eriyip bitmek üzereyiz Çevrenizden böyle bişeyle karşılaşan çözümünü bilen yardimci olabilecek kimse var mı çaresizlik çok kötü birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?