2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhaba emmeyen bebeklere ne zaman süt basiycaz. .1 yaşı beklemeden başlayan varmı. .Bu yapay mamalar içime sinmiyor...((
İnek sütünün çok bir faydası yokmuş
Her canlının sütü yavrusu içinmiş
O yüzden yoğurt ayran peynir vs daha etkili
O mamaların içine anne sütünde olan vitamin vs şeyler kopya ediliyor içine sinsin bence

Teşekkür ederim kızlar Gerçekten Rabbim kimseyi evladıyla sinamasin çok çaresiziz oğlumun adı Emre dualarınız için çok teşekkür ederiz

Çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede kurtulur bu dertten

Gecmis olsun diyen herkese cok tesekkurler kizlar. Gercekten cok yoruldum. Bunye iflas etti artik. Gorumcem cok bile dayandin ben sasiyordum sana nasil dayaniyordun o tempoya diyor. Bugun elimi hicbiseye surmedim. Gorumcem yapti herseyi.

Geçmiş olsun canım ev iş çocuklar zor oldu sana beden yorgunluğunun üstüne beyinde yorulunca vücut iflas ediyor

kızlar avokado verenler hepsini yiyebiliyormu melekleriniz?benimki yiyemiyor bölüp dolaba koyuyorum ertesi gune hemen karararıyor .siz nasıl kalanları muhafaza ediyorsunuz?
Canım bnde yarısını veriyorum kalanı buzdolabı poşet koyuyorum dediğin gibi kararıyo ama bisry olmax heralde 1 günde

Canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin tahlil yaptirmissindir mutlaka d vitaminine bakıldı mi? yüksek olması da sebep olabiliyormus.

Hanımlar merhaba,
Daha önce burada kavanozlara konserve mama yaptığımı yazmıştım. 6 kavanozu denedik, çok rahat oldu benim için. Kızım da sevdi. Size de pratik olması açısından başka bir fikirle birlikte yazayım dedim.

Bugün, patates,

Çok çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. Meyve suyu içiyor mu onu denesen? Bizim doktor meyve suyu da olur demişti.

zey-mur geçmiş olsun canım. Bir arkadaşım da doğumdan sonra d vit eksik çıktı. Baya sıkıntı çekti. Kaslari kemikleri çok ağrıyordu. Aman ihmal etme sen de.

(Önceki mesajı düzenleyemedim bir türlü, o yüzden yeniden yazıyorum)

Hanımlar merhaba,
Daha önce burada kavanozlara konserve mama yaptığımı yazmıştım. 6 kavanozu denedik, çok rahat oldu benim için. Kızım da sevdi. Size de pratik olması açısından başka bir fikirle birlikte yazayım dedim.

Bugün, hepsi organik olmak üzere tatlı patates, havuç, rezene (köklü olan) ve pirinçle birlikte sebze püresi yaptım, blendırdan geçirdikten sonra kaynarken ufak kavanozlara koydum ve kapağını kapatıp hemen ters çevirdim.

Diğer yanda da kemikli kuzu eti kaynatıp etlerini ve suyunu blendırdan geçirip buzluk kalıplarına koydum.

Bundan sonra bir kavanoz sebze püresi açıp içine de 1 tane dondurulmuş et püresi koyacağım. Böylece ek gıda daha da kolaylaşmış olacak benim açımdan.

Ne güldüm canım ya valla bu Kasım ayında var bir gudubetlik valla ne anarşist bebeler dogurmusuz diyorum .

zey-mur cok gecmis olsun canim. Rabbim sifa versin. Cok bile dayandin masallah barekallah. Keci boynuzu ozunu tavsiye ederim d vitamini icin olmasa da genel durumunu cok iyilestirir muthis bi enerji kaynagi

Canim cok gecmis olsun buyuklere maydanoz kokunu kaynatip suyunu veriyolar kolayca dokturuyo. Ama bebelere ne yapilir bilmiyorum. Bitkisel cozumleri arastir bi istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…