2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canim cok gecmis olsun buyuklere maydanoz kokunu kaynatip suyunu veriyolar kolayca dokturuyo. Ama bebelere ne yapilir bilmiyorum. Bitkisel cozumleri arastir bi istersen.
Saol canım 1 aydır sürekli araştırıyorum büyüklere göre çok şey var ama bebeğe olmuyo malesef bi bu hastalığı geçirmis bi bebek görsem o zaman anlaşılır burda hastanelerde doktorlarda bi tuhaf eşimin izni pek yok gidincede doğru insana denk gelmiyoruz

Iyi fikirmis canimda surekli ayni yemegi mi yediriceksin?

Gunaydin kizlar
Bayramda memlekete geldik hala daha burdayiz. Abimler annemler hepbirlikte gelmistik. Bugun abimler dönduler. Ev pek bi sessiz kaldi. Ben de uzuldum gittiler diye abimin cocuklari var kizim onlarla guzel oynuyonudu biz de iyi vakit geciriyoduk.
2gun once bizim araba bozuldu serviste pers ya da cuma cikicakm biz arabayi bekliyoruz. H.sonu da biz donucez insallah. Herseyin hayirlisi tabi de insan kalabaliga alisinda yalnizlik zor geliyo Allah kimseyi yalniz birakmasin insallah. Ben de boyle durumlarda kendine zor gelen biriyim. O yuzden baya bi zor olacak benim icin bu 3-4 gun.
Kizimin burda keyfi iyiydi kalabalikta emekleme calismasina bile baslamisti. El ayak ustunde durup poposunu ileri geri yapiyo cok tatli oluyo. Bakalim cocuklar gitti diye napicak. Sevdicegim.

Kizlar ben kizima domates vermeye basladim. Bi kac kez yalattim baktim bisey olmadi. Esim bahvemizden getirmis. Dogal dogal tam mevsiminde yesin dedim. Bi tepkime olmadi. Domatesin yumusak yerleriyle suyundan sıktım icine tuzsuz peynir ve ekmek attim. Cok severek yedi.
Bu arada benim kizim mama sandalyesinin kemerini acinca kollarini kendisi cikariyor:))))

saol canım Allah razı olsun malesef öyle şeyler icmiyo pek su bile zar zor iciyo o yüzden bu kadar sancı çekiyo heralde
Canım burdada öyle bi başlık var okudunmu birisi doktor d Vit i kesti demiş biri ilde karışımı verdi demiş çoğu sadece suyla geçirdiğini yazmış, bebekken bende dökmüşüm annem bi ilaç verdi ama neydi ne için vermişti hiç hatırlamıyorum diyo çoj ateşkenmişdin belkide ateş için verdiler sadece diyo , iti bir çocuk nefrolojisi uzmanı bul bence bende hasar bırakmış mesela böbrekte, çok şükür ciddi bi sorunum yok ama 2 senede bi Kum döküyorum o da sanırım az su içtiğimden oluyo

Maşallah afiyet olsun kuzucuğa, cimcimeye bak ya o kolları kaldırmayı ne ara öğrenmiş :))

Slm kızlar. doktordan geldik. benim kızım mersinde isilik olmuştu. gelince söndü ama dün göğsünde dalga dalga tekrar bi kaşıntı oldu nasıl kaşıyo kendini bi görseniz. bide akşam ateşi 37,7 oldu. bağda olduğumuz için hava serin yani hararet yapacak bi hava yoktu. calpol verdim. sabah da ateş 37,5 flndı. çok olmayınca aile hekimine gidelim dedik. oda baktı. isilik iyleşirken kaşınabilir hava değişikliğinden cilt kurumuş olabilir fln dedi. bi krem verdi geçince de nemlendirici sür dedi. ateş de diştendir dedi. bıngıldak kapanmak üzere bence verme d vitamini dedi. ya ilgili bi doktordu ama tabi kendi doktorumuza alışık olduğum için çok da içime sinmedi. neyse bakıyım da inşallah artmaz ama artarsa kendi doktorumuza götüreyim. sizde durumlar nasıl. bıngıldaklar ne durumda

Maşallah afiyet olsun kuzucuğa, cimcimeye bak ya o kolları kaldırmayı ne ara öğrenmiş :))
Valla bilmiyorum canim. Gecen actim kemeri. Kucagina dusen biseyi aliyordum. Bi baktim cikardi kolunu. Sonra ben kemeri actim tuttum baktim kendi cikariyor. Cok fena bi kizim olacak simdiden belli:)

Ben hic baktirmadim son kontrolden sonra. 9.ayda kontrol var. O zaman bakalim ne diyecekler. Ben hep unutuyorum dviti vermeyi. Insallah bi sorun olmaz.

Reactions: GCA
Kızlar Vişne kaynattım genelde az şekerli Yaparım.oğluş baya içti.çokta severek içiyo.ama şeker var diye içime sinmiyo.siz veriyomusunuz?

Nefroloji uzmanına da gittik şaka gibi bi cevap verdi döküyorsa iyidir dedi tmm da 1 aydır döküyor ne zaman bitecek nasıl bitecek bilmiyoruz senin dediğin başlığı bulamadım canım ama Kayseri'de bi meyvenin suyu varmış gilaburu die şimdi onu araştırıyoruz şaştık kaldık valla daha kötü olmasından korkuyorum bu arada sana da cok geçmiş olsun üzüldüm

cnm ben kayserideyim. onun bi mevsimi var benim bildiğim ama bulamazsanız bende araştırırım yollanır kargoyla. yeterki miniğe faydası olsun

cnm ben kayserideyim. onun bi mevsimi var benim bildiğim ama bulamazsanız bende araştırırım yollanır kargoyla. yeterki miniğe faydası olsun
Çok saol canım Allah razı olsun senden evet mevsimi deilmis ama suyu varmis peki sen bilirsin o zamn bizim bebeğe verilir mi hani bi yaş sınırı var mı gerçektende böbrek kumuna iyi geliyo mu çok soru soruyorum hakkını helal et ama çok endiseliyim oğlum çok kivraniyo

ne demek cnm. böbrek taşı için içen çok duydum ama bebeklere verilir mi inan bilmiyorum. zaten bidonlara konuluyor. sonra suyu sıkılıyo. biraz su katıp içiliyo. ben hiç sevmem mesela ama seven çok sever

Geçmiş olsun canım inşallah diğer doktorunuza gerek kalmadan geçer .Bizim kontrol 1ağustosta ya nasıl dayanicam çok merak ediyorum bide ben d vit. Vermiyorum .kendim elimle okşarken bastırmadan bakıyorum ama anlamıyorum ki .Belki sağlık ocağına giderim çünkü tartimizda bozuk kilosunu merak ediyorum catlayacam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…