2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar Vişne kaynattım genelde az şekerli Yaparım.oğluş baya içti.çokta severek içiyo.ama şeker var diye içime sinmiyo.siz veriyomusunuz?
ben biraz sulandirarak veriyorum canım çünkü bizimki suda içmiyor hep kabız oluyoruz buyuzden dün ilaç kullanmaya başladık .özellikle erik suyunu çok iciriyorum

ne demek cnm. böbrek taşı için içen çok duydum ama bebeklere verilir mi inan bilmiyorum. zaten bidonlara konuluyor. sonra suyu sıkılıyo. biraz su katıp içiliyo. ben hiç sevmem mesela ama seven çok sever
Saol canım bi arstirayim bebeklere veriliyor mu die

Reactions: GCA
Evet canım bugun 3.günü.baya mutlu.bugün piknik yapacaklardı çok sevinçliydi.iyi yanı hem dini eğitim var hemde sosyal faaliyetleri.benide bunaltmıyo artık.çünkü gezmek istiyo sürekli.Saolasın
Ne güzel canım çok sevindim .çocuklar tatilde sıkılıyor dediğin gibi gezmek istiyorlar bebislerle birseyde yapılmıyor .bende büyük oğlanı yds ye gönderiyorum ingilixceyi çok seviyor hemde aktiviteleri var sizinki gibi .havuz spor piknik falan .cumaya ören e gidecek .çok endişeliyim bakalım nasıl yapacak .kızım istemedi küçük oğlan istedi gitmeyi .Biraz daha büyü öyle dedim.çok pahalı hepsi bir çok zor olacakti

Kızlar kan tahlillerini nerede yaptiriyorsunuz?ben hep özelde yaptırdım ama iyi alamıyorlar sanki geçen çok uğraştılar .devlet hastanesi ndekilwr daha tecrübeli gibi daha kolay hızlı alıyorlar sanki.sağlık ocağı yanlış sonuç çıkarıyor hamileligimde çok yaşadım güvenmiyorum .napayım bilemedim hast .de çok sıra oluyor.eşim özele git diyor ben devlet hast.napsakki?

Bende domates veriyorum canım bütün domatesin küçük bir yerini açıyorum elinde kemire kemire suyunu huplete huplete bayaa götürüyor :))bide üzümleri tek tek yapıp önüne koyuyorum kendi yiyor kabukları kalın gelince ezip atıyor:))zaten başkada bir şey yemiyor.biz iyice iştahsızlık olduk ya ne yapsam İki kaşık alıp bırakıyor.
Maşallah annesi hareketli abisini izleye izleye hareketlendi iyice desene

Valla canim abisindenmi ogreniyor yoksa fitratindami var bilmiyorum ama canima okuduklari kesin abi kardes:) senin kiza nazar ettik kasim anneleri olarak galiba. Sen en hizli ilerleyenimizdin ek gidada. Birden gitti istahi kizin. Istahsiz bebeklerin kiskanc analariyiz biz

Iyi yapmışsın canım.tatilde eğlenmek gezmek istiyolar.ingilizce kursunu bizimkide istiyo bakalım okullar açılınca düşünüyoruz.senin baya masraflı oluyodur canım Allah kolaylık versin.

Canım ben dün özelde yaptirdim dokuzuncu ayda yapılacakti ebemiz sağlık ocağı ayrıntılı yapmıyor dediği için doktordan yapmasını istedim. bende yapılırken çok tedirgin oldum daha önce parmağından alamamislardi çok yakmislardi canını bu sefer söyledim kim tecrübeli ise o yapsın diye şükürler olsun kolay oldu elinin üstünden aldilar.

Canim idrar kültürü yapıldı mi kıvranıyor dedikce çok üzüldüm inşallah çabucak atlatır yavrucak

Canım bazı hastanelerin yeni doğan hemşireleri var. Küçük bebeklerinkini de onlar alıyor. Onlar rahat alıyorlar. Bulabilirsen.

Merhaba kızlar takipteyim ama yazmaya fırsat bulamıyorum bir iştahsız kadim bebesi de bizim evde hiç bişey yemiyor ağız hep kitli bugün fırında müncer yaptım kabak semizotu taze fasulye koydum tam buğday unu ile azcık onu yedi bu kadim bebeleri bildigini okuyor vallahi

Geçmiş olsun canım bağ serin Mersin sıcak hava değişimi etkilemiştir biz bayram haftası dr goturduk bingildak ilgili bişey demedi

Duacın olurum canım çok saol arastirmadigim şey kalmadi
Canım sordum kızı ekim doğumlu taş varmış özel hastane fakülteye yönlendirmes ordaki doktor da bi ilaç yazmış eczacı hazırlamış 2 ay icmislar taş düşmüş biz kayseri deyiz yakınsan erciyes Ünv getir istersen ıi bi hastane

Doğru canim ben biliyorum bebeklere verile biliyosa sen adres yolla bulup gönderim sana

Kizlar ogluma dag havasi cok iyi geldi. Uykuda duzelme yok ama cok mutlu.
Meyve delisi oldu meyve yemeyen.cocuk.
Bir de dun 2 kez ba-ba dedi. Esime anlattim delirdi. Ben yokken nasil soyler diye

Bugun de gel gel yapiyor. Baba nerde gel babasi gel gel yaptik birkac kez eliyle gel gel yapiyor esime videosunu attim ici gitti cok ozledim dedi

Maşallah kerem e sen yazı orda çıkar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…