- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #73.721
ben biraz sulandirarak veriyorum canım çünkü bizimki suda içmiyor hep kabız oluyoruz buyuzden dün ilaç kullanmaya başladık .özellikle erik suyunu çok iciriyorumKızlar Vişne kaynattım genelde az şekerli Yaparım.oğluş baya içti.çokta severek içiyo.ama şeker var diye içime sinmiyo.siz veriyomusunuz?
Saol canım bi arstirayim bebeklere veriliyor mu diene demek cnm. böbrek taşı için içen çok duydum ama bebeklere verilir mi inan bilmiyorum. zaten bidonlara konuluyor. sonra suyu sıkılıyo. biraz su katıp içiliyo. ben hiç sevmem mesela ama seven çok sever
Evet canım bugun 3.günü.baya mutlu.bugün piknik yapacaklardı çok sevinçliydi.iyi yanı hem dini eğitim var hemde sosyal faaliyetleri.benide bunaltmıyo artık.çünkü gezmek istiyo sürekli.Saolasıntubaa1 canım kızın basladimi yaz okuluna ?mutlumu guzelim
Canım inşallah araştırmana gerek kalmadan atlatır bebeğin.Saol canım bi arstirayim bebeklere veriliyor mu die
Ne güzel canım çok sevindim .çocuklar tatilde sıkılıyor dediğin gibi gezmek istiyorlar bebislerle birseyde yapılmıyor .bende büyük oğlanı yds ye gönderiyorum ingilixceyi çok seviyor hemde aktiviteleri var sizinki gibi .havuz spor piknik falan .cumaya ören e gidecek .çok endişeliyim bakalım nasıl yapacak .kızım istemedi küçük oğlan istedi gitmeyi .Biraz daha büyü öyle dedim.çok pahalı hepsi bir çok zor olacaktiEvet canım bugun 3.günü.baya mutlu.bugün piknik yapacaklardı çok sevinçliydi.iyi yanı hem dini eğitim var hemde sosyal faaliyetleri.benide bunaltmıyo artık.çünkü gezmek istiyo sürekli.Saolasın
Bende domates veriyorum canım bütün domatesin küçük bir yerini açıyorum elinde kemire kemire suyunu huplete huplete bayaa götürüyor :))bide üzümleri tek tek yapıp önüne koyuyorum kendi yiyor kabukları kalın gelince ezip atıyor:))zaten başkada bir şey yemiyor.biz iyice iştahsızlık olduk ya ne yapsam İki kaşık alıp bırakıyor.Kizlar ben kizima domates vermeye basladim. Bi kac kez yalattim baktim bisey olmadi. Esim bahvemizden getirmis. Dogal dogal tam mevsiminde yesin dedim. Bi tepkime olmadi. Domatesin yumusak yerleriyle suyundan sıktım icine tuzsuz peynir ve ekmek attim. Cok severek yedi.
Bu arada benim kizim mama sandalyesinin kemerini acinca kollarini kendisi cikariyor:))))
Valla canim abisindenmi ogreniyor yoksa fitratindami var bilmiyorum ama canima okuduklari kesin abi kardes:) senin kiza nazar ettik kasim anneleri olarak galiba. Sen en hizli ilerleyenimizdin ek gidada. Birden gitti istahi kizin. Istahsiz bebeklerin kiskanc analariyiz bizBende domates veriyorum canım bütün domatesin küçük bir yerini açıyorum elinde kemire kemire suyunu huplete huplete bayaa götürüyor :))bide üzümleri tek tek yapıp önüne koyuyorum kendi yiyor kabukları kalın gelince ezip atıyor:))zaten başkada bir şey yemiyor.biz iyice iştahsızlık olduk ya ne yapsam İki kaşık alıp bırakıyor.
Maşallah annesi hareketli abisini izleye izleye hareketlendi iyice desene
Iyi yapmışsın canım.tatilde eğlenmek gezmek istiyolar.ingilizce kursunu bizimkide istiyo bakalım okullar açılınca düşünüyoruz.senin baya masraflı oluyodur canım Allah kolaylık versin.Ne güzel canım çok sevindim .çocuklar tatilde sıkılıyor dediğin gibi gezmek istiyorlar bebislerle birseyde yapılmıyor .bende büyük oğlanı yds ye gönderiyorum ingilixceyi çok seviyor hemde aktiviteleri var sizinki gibi .havuz spor piknik falan .cumaya ören e gidecek .çok endişeliyim bakalım nasıl yapacak .kızım istemedi küçük oğlan istedi gitmeyi .Biraz daha büyü öyle dedim.çok pahalı hepsi bir çok zor olacakti
Canım ben dün özelde yaptirdim dokuzuncu ayda yapılacakti ebemiz sağlık ocağı ayrıntılı yapmıyor dediği için doktordan yapmasını istedim. bende yapılırken çok tedirgin oldum daha önce parmağından alamamislardi çok yakmislardi canını bu sefer söyledim kim tecrübeli ise o yapsın diye şükürler olsun kolay oldu elinin üstünden aldilar.Kızlar kan tahlillerini nerede yaptiriyorsunuz?ben hep özelde yaptırdım ama iyi alamıyorlar sanki geçen çok uğraştılar .devlet hastanesi ndekilwr daha tecrübeli gibi daha kolay hızlı alıyorlar sanki.sağlık ocağı yanlış sonuç çıkarıyor hamileligimde çok yaşadım güvenmiyorum .napayım bilemedim hast .de çok sıra oluyor.eşim özele git diyor ben devlet hast.napsakki?
Saol canım inşaallahCanım inşallah araştırmana gerek kalmadan atlatır bebeğin.
Canim idrar kültürü yapıldı mi kıvranıyor dedikce çok üzüldüm inşallah çabucak atlatır yavrucakÇok saol canım Allah razı olsun senden evet mevsimi deilmis ama suyu varmis peki sen bilirsin o zamn bizim bebeğe verilir mi hani bi yaş sınırı var mı gerçektende böbrek kumuna iyi geliyo mu çok soru soruyorum hakkını helal et ama çok endiseliyim oğlum çok kivraniyo
Canım bazı hastanelerin yeni doğan hemşireleri var. Küçük bebeklerinkini de onlar alıyor. Onlar rahat alıyorlar. Bulabilirsen.Kızlar kan tahlillerini nerede yaptiriyorsunuz?ben hep özelde yaptırdım ama iyi alamıyorlar sanki geçen çok uğraştılar .devlet hastanesi ndekilwr daha tecrübeli gibi daha kolay hızlı alıyorlar sanki.sağlık ocağı yanlış sonuç çıkarıyor hamileligimde çok yaşadım güvenmiyorum .napayım bilemedim hast .de çok sıra oluyor.eşim özele git diyor ben devlet hast.napsakki?
Geçmiş olsun canım bağ serin Mersin sıcak hava değişimi etkilemiştir biz bayram haftası dr goturduk bingildak ilgili bişey demediSlm kızlar. doktordan geldik. benim kızım mersinde isilik olmuştu. gelince söndü ama dün göğsünde dalga dalga tekrar bi kaşıntı oldu nasıl kaşıyo kendini bi görseniz. bide akşam ateşi 37,7 oldu. bağda olduğumuz için hava serin yani hararet yapacak bi hava yoktu. calpol verdim. sabah da ateş 37,5 flndı. çok olmayınca aile hekimine gidelim dedik. oda baktı. isilik iyleşirken kaşınabilir hava değişikliğinden cilt kurumuş olabilir fln dedi. bi krem verdi geçince de nemlendirici sür dedi. ateş de diştendir dedi. bıngıldak kapanmak üzere bence verme d vitamini dedi. ya ilgili bi doktordu ama tabi kendi doktorumuza alışık olduğum için çok da içime sinmedi. neyse bakıyım da inşallah artmaz ama artarsa kendi doktorumuza götüreyim. sizde durumlar nasıl. bıngıldaklar ne durumda
Canım sordum kızı ekim doğumlu taş varmış özel hastane fakülteye yönlendirmes ordaki doktor da bi ilaç yazmış eczacı hazırlamış 2 ay icmislar taş düşmüş biz kayseri deyiz yakınsan erciyes Ünv getir istersen ıi bi hastaneDuacın olurum canım çok saol arastirmadigim şey kalmadi
Doğru canim ben biliyorum bebeklere verile biliyosa sen adres yolla bulup gönderim sanaNefroloji uzmanına da gittik şaka gibi bi cevap verdi döküyorsa iyidir dedi tmm da 1 aydır döküyor ne zaman bitecek nasıl bitecek bilmiyoruz senin dediğin başlığı bulamadım canım ama Kayseri'de bi meyvenin suyu varmış gilaburu die şimdi onu araştırıyoruz şaştık kaldık valla daha kötü olmasından korkuyorum bu arada sana da cok geçmiş olsun üzüldüm
Maşallah kerem eKizlar ogluma dag havasi cok iyi geldi. Uykuda duzelme yok ama cok mutlu.
Meyve delisi oldu meyve yemeyen.cocuk.
Bir de dun 2 kez ba-ba dedi. Esime anlattim delirdi. Ben yokken nasil soyler diye
Bugun de gel gel yapiyor. Baba nerde gel babasi gel gel yaptik birkac kez eliyle gel gel yapiyoresime videosunu attim ici gitti cok ozledim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?