- 5 Nisan 2016
- 200
- 362
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #73.741
İnşaallah canım kültür yapıldı da yanlış oldu tekrar yapılmasi gerekiyormuş haftaya tekrar test yapılacakCanim idrar kültürü yapıldı mi kıvranıyor dedikce çok üzüldüm inşallah çabucak atlatır yavrucak
Saol canım ilgilendiğin için 1 yaş üstü çocuklara veriliyomus haftaya doktora sorcam zaten malesef Urfa'dayiz oraya baya uzakCanım sordum kızı ekim doğumlu taş varmış özel hastane fakülteye yönlendirmes ordaki doktor da bi ilaç yazmış eczacı hazırlamış 2 ay icmislar taş düşmüş biz kayseri deyiz yakınsan erciyes Ünv getir istersen ıi bi hastane
Ay yok ya.kimsede bel kol kalmadi valla gezdirmekten . Bahceyi tavuklari gordugu an disari cikmak istiyorMaşallah kerem esen yazı orda çıkar bence
Bız skiliyo ruz çocuklar ne yapsın bizimki iAy yok ya.kimsede bel kol kalmadi valla gezdirmekten . Bahceyi tavuklari gordugu an disari cikmak istiyorhakli cocuk evlerde nerde bahce 4duvar arasinda parka yuruyuse ciksak da.
Allah şifa versin canım ins ıi bi Dr karşınıza çıkar benim kız kardeşim Kum döktü nasıl zor minicik yavru neyapsinSaol canım ilgilendiğin için 1 yaş üstü çocuklara veriliyomus haftaya doktora sorcam zaten malesef Urfa'dayiz oraya baya uzak
Evet bizde de ultrasonda çıkmadı idrar tahlilinde çıktı zaten bende pipisinin etrafında her bezini açtığımda görüyordum peki sizde sancı yapıyo mu benim oğlum sürekli kivraniyo hiç uyuyamiyo
Yok canım ya Kasım teyzelerine laf etmem :))hasta olduktan ondan sonra yemez oldu bide herşeyi ben yemem diyor püre sevmiyor yarından itibaren blw usulü gidicem haydi hayırlısı bakalimValla canim abisindenmi ogreniyor yoksa fitratindami var bilmiyorum ama canima okuduklari kesin abi kardes:) senin kiza nazar ettik kasim anneleri olarak galiba. Sen en hizli ilerleyenimizdin ek gidada. Birden gitti istahi kizin. Istahsiz bebeklerin kiskanc analariyiz biz
Doğru dedin canım ya Rabbim hepimize kolaylık versinIyi yapmışsın canım.tatilde eğlenmek gezmek istiyolar.ingilizce kursunu bizimkide istiyo bakalım okullar açılınca düşünüyoruz.senin baya masraflı oluyodur canım Allah kolaylık versin.
Geçen çok zor buldular damarı kaç kez dediler yavrumu kızdım yok ateşten damarları daralmış ondan dediler korku kaldı bende napıcam bilmiyorumCanım ben dün özelde yaptirdim dokuzuncu ayda yapılacakti ebemiz sağlık ocağı ayrıntılı yapmıyor dediği için doktordan yapmasını istedim. bende yapılırken çok tedirgin oldum daha önce parmağından alamamislardi çok yakmislardi canını bu sefer söyledim kim tecrübeli ise o yapsın diye şükürler olsun kolay oldu elinin üstünden aldilar.
Saol canım duymamıştım daha önce bir sorayım bende varsa kesin oraya yaptırırım.büyük kizimdada şekerden şüpheleniyorum onada yaptırılan bari hepsine baktirayim diyorum öff keşke çocuklar yerine bizin canımız yansa ana olmak ne zor işmiş yaCanım bazı hastanelerin yeni doğan hemşireleri var. Küçük bebeklerinkini de onlar alıyor. Onlar rahat alıyorlar. Bulabilirsen.
İnşaallah bulursun canım da meleğinin canı yanmaz. Allah korusun ya şeker falan.. inşaallah onun da bir şeyi yoktur.Saol canım duymamıştım daha önce bir sorayım bende varsa kesin oraya yaptırırım.büyük kizimdada şekerden şüpheleniyorum onada yaptırılan bari hepsine baktirayim diyorum öff keşke çocuklar yerine bizin canımız yansa ana olmak ne zor işmiş ya
İnşallah canım herkes zor olduğunu söylüyo bakalım Rabbim dermansiz dert vermezAllah şifa versin canım ins ıi bi Dr karşınıza çıkar benim kız kardeşim Kum döktü nasıl zor minicik yavru neyapsin
Yok canım kumlar çok küçük olduğu için ultrasonda gorunmezmis ben bezini her açtığımda kristal görüyorumUyku sıkıntısı var ama kivranma yok...ben bez de de göremedim. .belki 1 yada 2 kez benzetmisimdir o da bi ihtimal...ben idrar tahlillerine pek güvenmem. .o tahlil sonuçları başka degerlerle desteklenmedigi sürece soru işaretişareti bırakırım hep..ultrason da böbrek temizse bence kivranma ve uykusuzlugu başka bir sebepte arayın bence..
O kristaller kum dokuyo anlamina mi geliyo?benim kizda da arada oluyo fakat o gunlerde az su icmis oluyo.Yok canım kumlar çok küçük olduğu için ultrasonda gorunmezmis ben bezini her açtığımda kristal görüyorum
Yok canım Kum görüyorum ben kristaller daha az oluyo sayabilecegim kadarO kristaller kum dokuyo anlamina mi geliyo?benim kizda da arada oluyo fakat o gunlerde az su icmis oluyo.
tez vakitte iyileşip enerjiye kavuşursun inşallah canım yasadiginin normal olduğunu düşün insanız canım robot değiliz .inan iyi olunca daha da enerjik olucaksın ,dinlenip daha uzağa zıplamak gibiGunaydin kizlar. Bugun yine hic halim yok. Bi gun iyiyim bi gun bitik. Nasil olacak boyle bilmiyorum. Su vitamin degeri duzelsede kendime gelsem. Boyle hic hoslasmiyorum kendimden. Hic zeymur tarzi degil:)
Günaydın canım.Gunaydin kizlar. Bugun yine hic halim yok. Bi gun iyiyim bi gun bitik. Nasil olacak boyle bilmiyorum. Su vitamin degeri duzelsede kendime gelsem. Boyle hic hoslasmiyorum kendimden. Hic zeymur tarzi degil:)
Peynir zeytin nasil veriyorsun /veriyorsunuz kizlar?tez vakitte iyileşip enerjiye kavuşursun inşallah canım yasadiginin normal olduğunu düşün insanız canım robot değiliz .inan iyi olunca daha da enerjik olucaksın ,dinlenip daha uzağa zıplamak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?