2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Saol canım ilgilendiğin için 1 yaş üstü çocuklara veriliyomus haftaya doktora sorcam zaten malesef Urfa'dayiz oraya baya uzak

Ay yok ya.kimsede bel kol kalmadi valla gezdirmekten . Bahceyi tavuklari gordugu an disari cikmak istiyor hakli cocuk evlerde nerde bahce 4duvar arasindaparka yuruyuse ciksak da.
Bız skiliyo ruz çocuklar ne yapsın bizimki i
Dış kapıyı açınca bi heycan yapiyo seviniyor gezenti tam

Evet bizde de ultrasonda çıkmadı idrar tahlilinde çıktı zaten bende pipisinin etrafında her bezini açtığımda görüyordum peki sizde sancı yapıyo mu benim oğlum sürekli kivraniyo hiç uyuyamiyo

Uyku sıkıntısı var ama kivranma yok...ben bez de de göremedim. .belki 1 yada 2 kez benzetmisimdir o da bi ihtimal...ben idrar tahlillerine pek güvenmem. .o tahlil sonuçları başka degerlerle desteklenmedigi sürece soru işaretişareti bırakırım hep..ultrason da böbrek temizse bence kivranma ve uykusuzlugu başka bir sebepte arayın bence..

Yok canım ya Kasım teyzelerine laf etmem :))hasta olduktan ondan sonra yemez oldu bide herşeyi ben yemem diyor püre sevmiyor yarından itibaren blw usulü gidicem haydi hayırlısı bakalim

Geçen çok zor buldular damarı kaç kez dediler yavrumu kızdım yok ateşten damarları daralmış ondan dediler korku kaldı bende napıcam bilmiyorum

Canım bazı hastanelerin yeni doğan hemşireleri var. Küçük bebeklerinkini de onlar alıyor. Onlar rahat alıyorlar. Bulabilirsen.
Saol canım duymamıştım daha önce bir sorayım bende varsa kesin oraya yaptırırım.büyük kizimdada şekerden şüpheleniyorum onada yaptırılan bari hepsine baktirayim diyorum öff keşke çocuklar yerine bizin canımız yansa ana olmak ne zor işmiş ya

İnşaallah bulursun canım da meleğinin canı yanmaz. Allah korusun ya şeker falan.. inşaallah onun da bir şeyi yoktur.

Yok canım kumlar çok küçük olduğu için ultrasonda gorunmezmis ben bezini her açtığımda kristal görüyorum

Gunaydin kizlar. Bugun yine hic halim yok. Bi gun iyiyim bi gun bitik. Nasil olacak boyle bilmiyorum. Su vitamin degeri duzelsede kendime gelsem. Boyle hic hoslasmiyorum kendimden. Hic zeymur tarzi degil:)

Kızlar hiç yemek yemeyen kizim meğer yemekte kendi borusu otsun istiyormuş .Sabah peynir zeytin nane yumurta sarısı azcık tam buğday ununu karıştırıp omlet yaptım .Süper olmadı daha kek kıvamı istiyordum ama kız bayıldı ,kendim yicem diye atıldı biraz kendi tirtiklanirken bende ağzına verdim .köy ekmegiyle ilk defa kahvaltı etti.

Gunaydin kizlar. Bugun yine hic halim yok. Bi gun iyiyim bi gun bitik. Nasil olacak boyle bilmiyorum. Su vitamin degeri duzelsede kendime gelsem. Boyle hic hoslasmiyorum kendimden. Hic zeymur tarzi degil:)
tez vakitte iyileşip enerjiye kavuşursun inşallah canım yasadiginin normal olduğunu düşün insanız canım robot değiliz .inan iyi olunca daha da enerjik olucaksın ,dinlenip daha uzağa zıplamak gibi

Kızlar oğlum sabaha
Günaydın canım.

Herkes aynı sanırım. Benim de hiç halim yok. Boynum basım çok agriyor. Bogazimin iltihabı on iğne yememe rağmen hala çok kötü. Kulağım desen hala durmuyor. Oğlum iki gecedir sürekli ağlıyor neyi var bilmiyorum çok üzülüyorum.

Kendimi eksik ve yetersiz hissediyorum. Ağrılar da cabasi. Çok doluyum lütfen çabuk buyusunler ://

tez vakitte iyileşip enerjiye kavuşursun inşallah canım yasadiginin normal olduğunu düşün insanız canım robot değiliz .inan iyi olunca daha da enerjik olucaksın ,dinlenip daha uzağa zıplamak gibi
Peynir zeytin nasil veriyorsun /veriyorsunuz kizlar?
Yumurtadan gectik ya kahvaltiya ne versem yumurtayla dusunuyorum gunlerdir....

Peynir zeytini marketten alanlar hangi marka aliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…