- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #73.761
canım ne eksiksin ne yetersiz kendine böyle düşünüp eziyet etme .bak daha sekiz ay önce besigin içinde kaybolan ufacık yavrunu önce rabbimin sonra senin sayende ne kadar büyüttün .dört dörtlük olmayı kendinden bekleme canım konserinde beklemesini izin verme.bende zaman zaman senin gibi oluyorum okadarki diyorum valla boş mezar olsa içine yaticam ama bence hiç kendimize zaman ayiramamaktan oluyor çünkü çok zor bebeler büyütüyoruz uyumayan beş dakika nefes aldırmayan yemeyen .allah in izniyle bugünlerde geçecek insallahKızlar oğlum sabaha
Günaydın canım.
Herkes aynı sanırım. Benim de hiç halim yok. Boynum basım çok agriyor. Bogazimin iltihabı on iğne yememe rağmen hala çok kötü. Kulağım desen hala durmuyor. Oğlum iki gecedir sürekli ağlıyor neyi var bilmiyorum çok üzülüyorum.
Kendimi eksik ve yetersiz hissediyorum. Ağrılar da cabasi. Çok doluyum lütfen çabuk buyusunler ://
Kızlar oğlum sabaha
Günaydın canım.
Herkes aynı sanırım. Benim de hiç halim yok. Boynum basım çok agriyor. Bogazimin iltihabı on iğne yememe rağmen hala çok kötü. Kulağım desen hala durmuyor. Oğlum iki gecedir sürekli ağlıyor neyi var bilmiyorum çok üzülüyorum.
Kendimi eksik ve yetersiz hissediyorum. Ağrılar da cabasi. Çok doluyum lütfen çabuk buyusunler ://
canımbben ya püre yapıyordum hepsini yada ayrı ayrı minikce yediriyordum ama artık sadece ekmek yemeye başlamıştı.Ne yapsam yediremedim sabah hepsini karıştırıp omlet yaptım yanında ekmekle yedi maşallah.Peynir zeytin nasil veriyorsun /veriyorsunuz kizlar?
Yumurtadan gectik ya kahvaltiya ne versem yumurtayla dusunuyorum gunlerdir....
Peynir zeytini marketten alanlar hangi marka aliyorsunuz?
bizim cadıda diş çıkarırken aynıydı biran önce çıkarsın rahatlasın inşallah kuzucukOglum sabahtan beri uykusu var uyuyamiyor. Alt damagi ne zamandir beyazdi artik iyice belirgin patladi patlicak ve sis. Annem 1 hafta 10gune cikar dedi. Asiri huzursuz inliyor yatiriyorum 15 20dk agliyor..sacini yoluyor
Umarim hayirli az sancili gelir Ya Rabbim.
canım oğlun diş çıkarıyor olabilirmi?benimkide sabaha kadar ağlardı uyurken bile uyanmadan ağlar dönüp dururduKızlar oğlum sabaha
Günaydın canım.
ben peyniri kendim yapiyorum. Evinde yap sitesinden maya aldim bi de jaynamis sutle peynir yapmak icin bi kalsiyum cozeltisi var onu aldim bizim burda bi tatlici gunluk sut satiyo ondan aliyorum marketlerdeki gunluk sutlerle de olur. Mayalamasi cok kolay ilik sute maya koyup 1.5-2 saat yogurt gibi bekletiyosun sonra az isitip ayrismasini sagliyorum cunku kaynamis sutten peynir yogurt gibi oluyo. Tulbentte suyu iyice gecince petnirimiz hazir. 1-2lt sutten 1 haftalik peynir cikiyo ogluma taze taze yiyiyoPeynir zeytin nasil veriyorsun /veriyorsunuz kizlar?
Mantikiymis cok sagol bende o siteye bakayimben peyniri kendim yapiyorum. Evinde yap sitesinden maya aldim bi de jaynamis sutle peynir yapmak icin bi kalsiyum cozeltisi var onu aldim bizim burda bi tatlici gunluk sut satiyo ondan aliyorum marketlerdeki gunluk sutlerle de olur. Mayalamasi cok kolay ilik sute maya koyup 1.5-2 saat yogurt gibi bekletiyosun sonra az isitip ayrismasini sagliyorum cunku kaynamis sutten peynir yogurt gibi oluyo. Tulbentte suyu iyice gecince petnirimiz hazir. 1-2lt sutten 1 haftalik peynir cikiyo ogluma taze taze yiyiyo
Canım bazen peyniri kendimiz yapıyoruz yapmadigimizda da ulkerin içim beyaz peynirini ya da sutasinkini alıyorum pastörize sütten yapılmış olanı bi gece suda bekletip veriyorum.Peynir zeytin nasil veriyorsun /veriyorsunuz kizlar?
Bi kere verdim içine bi tatlı kaşığı irmik katmistim severek yedi nasıl cignemeye çalışıyordu kuzum benim. Bizimkisi de kendisi yemek istiyor artık çok hoşuna gidiyorKızlar köfte veren varmı?ben bugün köfte vericem int.de tariflerde irmikli var .irmik besleyiciya birde eline kendi yesin diye vericem bir deneyeyim diyorum hiç irmikli yaptinizmi?
Canım köfte yiyemiyoruz et tavuk yiyo bi köfteyi beceremedik.makarnada yiyo bende köfteye zorlamıyorum bıraktımKızlar köfte veren varmı?ben bugün köfte vericem int.de tariflerde irmikli var .irmik besleyiciya birde eline kendi yesin diye vericem bir deneyeyim diyorum hiç irmikli yaptinizmi?
Maşallah fıstığa.benim oğlanda tutuyo kalkmak istiyo ıhlıyo tıslıyo göbeği kaldıramıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?