2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
canım ne eksiksin ne yetersiz kendine böyle düşünüp eziyet etme .bak daha sekiz ay önce besigin içinde kaybolan ufacık yavrunu önce rabbimin sonra senin sayende ne kadar büyüttün .dört dörtlük olmayı kendinden bekleme canım konserinde beklemesini izin verme.bende zaman zaman senin gibi oluyorum okadarki diyorum valla boş mezar olsa içine yaticam ama bence hiç kendimize zaman ayiramamaktan oluyor çünkü çok zor bebeler büyütüyoruz uyumayan beş dakika nefes aldırmayan yemeyen .allah in izniyle bugünlerde geçecek insallah

Annelik hep yetememe duygusu bence... onlar 10 yasina da gelse bunu hissedecegiz.

Umarim bir agrisi yoktur oglunun duzene girer

Resmen bizi perte cikarttilar Allahim sifa versin sana da

Oglum sabahtan beri uykusu var uyuyamiyor. Alt damagi ne zamandir beyazdi artik iyice belirgin patladi patlicak ve sis. Annem 1 hafta 10gune cikar dedi. Asiri huzursuz inliyor yatiriyorum 15 20dk agliyor..sacini yoluyor
Umarim hayirli az sancili gelir Ya Rabbim.

Peynir zeytin nasil veriyorsun /veriyorsunuz kizlar?
Yumurtadan gectik ya kahvaltiya ne versem yumurtayla dusunuyorum gunlerdir....

Peynir zeytini marketten alanlar hangi marka aliyorsunuz?
canımbben ya püre yapıyordum hepsini yada ayrı ayrı minikce yediriyordum ama artık sadece ekmek yemeye başlamıştı.Ne yapsam yediremedim sabah hepsini karıştırıp omlet yaptım yanında ekmekle yedi maşallah.
Peynir zeytini süt ürünleri satan yerden alıyorum markası falan yok canım .başta zeytini sıcak suda bekletip veriyordum şmdi direkt omletin içine attım .
Blw sitelerine baktım ,yumurtayla çok güzel kolay omlet ,ekmek falan tavada yapıyorlar yarın onları deneyeyim diyorum

bizim cadıda diş çıkarırken aynıydı biran önce çıkarsın rahatlasın inşallah kuzucuk

canım oğlun diş çıkarıyor olabilirmi?benimkide sabaha kadar ağlardı uyurken bile uyanmadan ağlar dönüp dururdu

Kızlar köfte veren varmı?ben bugün köfte vericem int.de tariflerde irmikli var .irmik besleyiciya birde eline kendi yesin diye vericem bir deneyeyim diyorum hiç irmikli yaptinizmi?

ben peyniri kendim yapiyorum. Evinde yap sitesinden maya aldim bi de jaynamis sutle peynir yapmak icin bi kalsiyum cozeltisi var onu aldim bizim burda bi tatlici gunluk sut satiyo ondan aliyorum marketlerdeki gunluk sutlerle de olur. Mayalamasi cok kolay ilik sute maya koyup 1.5-2 saat yogurt gibi bekletiyosun sonra az isitip ayrismasini sagliyorum cunku kaynamis sutten peynir yogurt gibi oluyo. Tulbentte suyu iyice gecince petnirimiz hazir. 1-2lt sutten 1 haftalik peynir cikiyo ogluma taze taze yiyiyo

Mantikiymis cok sagol bende o siteye bakayim

Canım bazen peyniri kendimiz yapıyoruz yapmadigimizda da ulkerin içim beyaz peynirini ya da sutasinkini alıyorum pastörize sütten yapılmış olanı bi gece suda bekletip veriyorum.

Kızlar köfte veren varmı?ben bugün köfte vericem int.de tariflerde irmikli var .irmik besleyiciya birde eline kendi yesin diye vericem bir deneyeyim diyorum hiç irmikli yaptinizmi?
Bi kere verdim içine bi tatlı kaşığı irmik katmistim severek yedi nasıl cignemeye çalışıyordu kuzum benim. Bizimkisi de kendisi yemek istiyor artık çok hoşuna gidiyor

Kizar doktordan geldik benim kızın ateşi 38.5 oldu gece ve şuruba rağmen 37.5 altına düşmedi inleye inleye baba baba diye ağladı kuzum tan nazlı kız. Hem kıyamiyorm hemde ben dogurdum anne diye ağla diyesim var :) boğazı şişmiş ateş ondan dedi dr. Göğsündeki kaşıntıya da dermatid egzema dedi cilt doktoru görsün dedi. Cumartesi götürcez ona da

DonukPudra diş çıkmadan kabaran damak çöküyor gibi olup iyice beyaz gorunuyo öyle olduysa bi kaç gune çıkar. Taze soğanın beyaz kısmıni ver eline kaşısın dişini cok rahatlatiyo ama takip et hemen cigneyip katlarına ayiriyorlar

Bu arada biz peyniri sutcuden süt alıp bi cwzve kaynatiyoruz kaynarken içine 5 6 damlâ limon sıkıyoruz biraz kaynıyor ooh mis gibi peynir oluyo. Suyuna çorba yapıyorum yada ekmek pisirdiysem ona koyuyorum

Bayanlar bugün haydarpaşa numune hastanesi gebe pol. Gittim ancak randevu tarihim geldi. Ve ikili test orda olmuyormuş. Zeynep kamildr oluyomş kartal dvlt hastsnesi falan dedi doktor. Ama aradım 182yi hepsi full dolu ozamanada ikili test zamanım geçiyor. 182den göztepe merdivenköy hastanesinden randevu aldım ama hastaneyi arıyorum açmıyorlar. 182de ikili test yapılıyormu yapılmıyormu bilgileri olmuyormuş. Boşyere bekledik boşyere gittik numuneye orda olmuyormuş. 12 haftalık cinsiyetinide ögrenemedik hareketliydi falan. İkili test bizim için dahada önemli epilepsi ilacı kullandıgım için ve daha önce 1 düşüğüm olduğu için. Lütfen bilen yazabilirmi... göztepe merdivenköyde olan randevumda dr sadık şahin, 18 temmz pazartesi..

G GCA canim cok gecmis olsun. Biran evvel duzelir insallah kizin.

Bu arada teyzeleri kizim kanepeye tutunup ayaga kalkiyor. Tek elini birakip baya oyle duruyor. Ustelik bugun kanepenin yarisina kadar yan yan gitti

Saol cnm sana da çok geçmiş olsun. Artık ev işlerini gorumcenle bolus bence sana da yazık

Oy maşallah kuzuma. Evde abi abla olması bebek gelişiminde çok faydalı bence. Senin kız yaşına kalmaz yürür :)

Canım köfte yiyemiyoruz et tavuk yiyo bi köfteyi beceremedik.makarnada yiyo bende köfteye zorlamıyorum bıraktım

G GCA canim cok gecmis olsun. Biran evvel duzelir insallah kizin.

Bu arada teyzeleri kizim kanepeye tutunup ayaga kalkiyor. Tek elini birakip baya oyle duruyor. Ustelik bugun kanepenin yarisina kadar yan yan gitti
Maşallah fıstığa.benim oğlanda tutuyo kalkmak istiyo ıhlıyo tıslıyo göbeği kaldıramıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…