2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Annelik hep yetememe duygusu bence... onlar 10 yasina da gelse bunu hissedecegiz.

Umarim bir agrisi yoktur oglunun duzene girer

Resmen bizi perte cikarttilar Allahim sifa versin sana da

Kesinlikle öyle...
Tesekkur ederim inşallah seninki de hepimizinki de rahatlar düzene girer..
Onlar ağlayıp inlerken insanın canından can gidiyor.

Mambur cum çok teşekkür ederim. Her cümlen terapi gibi. Allah razı olsun...

Geçmiş olsun. Peki antibiyotik verdi mi boğazı için? Biz de tam anlattigin gibiydik antibiyotik verdi Dr. Uç hafta boyunca onun ishalini çekti kuzum.

Canım bazen peyniri kendimiz yapıyoruz yapmadigimizda da ulkerin içim beyaz peynirini ya da sutasinkini alıyorum pastörize sütten yapılmış olanı bi gece suda bekletip veriyorum.
Tesekkur ederim not aliyorum hemen. Cok sagol.

Cok gecmis olsun.kiyamam
. dilli bebe cidden.anne deseler parcalicaz.cocuklari galiba

Damagi.aynen.oyle ..
Hatta yazmak icin girdim corba yedirirken 2 kez kasik birseye surttu gibi ben cocuk gibi sevindim optum yavrum sasti. 2disi de gelcek gibi ikisi de epey belirgin ddigin gibi.

Peyniri oyle oluyor mu ya? Aaaa cok sagol pratikmis ...
Iyi ki varsiniz burda cok degerli bilgiler paylasiyoruz.
Allah razi olsun hepinizden.

selam kızlar,herkez ıyıdır ınsallah.
gecmıse bıraz baktım,ateslenen bebıkler ınsallah hemen duzelır, bu aralar ates,karın agrısı felan oluyormus.

kızlr domates,ınek sutu verıyormusunuz?
domatesı uzun zamandr verıyorum,alerjı yapmadı.
ınek sutunu aksam verdım sımdılık bır belırtı yok, alerjı yapmazsa verebılırmıyız artık acaba

emeklemelerı cok guzel ama cok ayrı bır dertmıs ya, habıre basını carpıyo,dizler desen kıpkırmızı, maşallah yerınde durmuyor, tutunup kalkmak ıstıyor sanırım asıl kosusturmaca sımdı baslıyor. cok sukur bu gunlere geldık

dizlik dısında ne yapılabılır acaba, habıre parkeye gıdıyor

Geçmiş olsun. Peki antibiyotik verdi mi boğazı için? Biz de tam anlattigin gibiydik antibiyotik verdi Dr. Uç hafta boyunca onun ishalini çekti kuzum.

Teşekkür ederim cnm. Hayır vermedi bizim dr antibiyotige çok karşı 3 gun ateş olmasa da calpol bide öksürük olur Die bricanly Die balgam söktürücu var ondan verdi 5 gün. Bol su içir dedi

Oo çıkar bugün yrn o zman cnm Allah yardimciniz olsun

Valla annem sagolsun öyle yapıyo cnm azar azar sık yapıyoruz. Böyle süt kesiliyor gibi oluyo toplanıyor suyu ayrılıyor. İyice suzersen sert oluyör ben biraz sulu bırakıyorum

Benim şebek her gördüğünü yemek tadına bakmak istiyor yoksa ağlıyor. .bende bugün kurupasta bile verdim..iyimi kötü mü bilmiyorum ama ilk çocuğum çoook iştahsız di bunu böyle yemeğe karşı ilgili görünce abartmak beni rahatlatiyor galiba. ..çok sık kaka yapıyor ..günde 4 ...çok beslendiği için mi yoksa yedikleri ise yaramayip sindirilmeden çıkıp gidiyor mu bilemedim. .kilosu normal hatta zayıf bile denilebilir..Oysa harbi sağlam yiyor..hemen hemen 7 yasindaki kızımla aynı miktarda yiyor herseyden..geceleri 3 saatte bir 120 cc mama...saat 10 da gece uykusu basliyor sabah 6 da gün basliyor..tabi deliksiz değil ama sanırım rutini kurdu bünyesi artık. .Gündüz 2 saatte bir uykusu geliyor.yarım saatle 1 saat arasında değişen sürelerde uyuyor..hala sürünme levelinde 3 aydır surunuyo ..emekleme yok..ayaklarinin üzerine basmaya calismiyor..sizinkiler gibi kalkıp dikilme yok..baba aba gel bu hecelemelerini kullanıyor. .ama bu ara bıraktı sadece ıh ı İ ıh şeklinde...hamak ta uyurdu bir gece hamagi koptu ve düştü
Allahtan hamak yatağın üzerindeydi yatağa düştü. O gün bugundur çok şükür hamak bitti bacakta uyuyor..sallanma levelini malesef asamadik yani hala...kucakta illa yüzü karşıya dönük tasitiyor kendini normal bir tutus malesef yok babasına çok düşkün. .beni sanırım bir organı olarak gördüğü için özel gulucukler alamiyorum(( et ve türevleri ile arası yok..çiğnemek zor geliyor..Hamur işi takılıyor. .pideci. ..Kahvaltı da salatalik yumurta sarısı ekmek içi pekmez peynir zeytin yer..sonra sebze çorbası arada muz bi arada kayisi v.b..akşam evde ne pismisse ondan yer..2 diş çıktı .aynı anda bu hafta. .sanırım ustlerde pesi sıra takipte ..11 Kasım doğumlu. .Özetle 8 ayda buraya geldik..uzun bir yoldu. .çok sık yazamasamda her gün okuyorum hepinizi..az önce biri yazmis: burdan çok kıymetli şeyler öğrendim allah razı olsun diye..Bu cunleden etkilendim bu yuzden uzun uzjn yazasim geldi ilk kez..aynen..8 aydır sessizce sizlerden çok şey öğrendim. .helal edin hakkınızı. .irmik li elmayı burdan öğrendim ve cok sık yapıyorum mesela..2.çocuğum olmasına rağmen bir acemi heyecanı vardı hep üzerimde hala da var....her bebek ayrı tecrübe. .Hepinize selamlar..

Kizlar gunaydin. Su dis bi ciksin diye dua eder oldum artik. Kizim 2bucuga kadar uyumadi. O saatten sonrada ben uyuttum o aglayarak uyandi. Butun gece emmek istedi. Bide dislerini kasiyor gogus ucumla. Allahim sanki ilk zamanlara donduk. Mahfetti goguslerimi. Oglum 9aylikken cikmisti disi kizimda 9.ayinda bi umut bekliyorum bugun yarin cikar diye ama soyle bi bakiyorumda en ufak bi belirtide yok disle ilgili zaten bedensel olarak halsizim bide uykusuzluk eklendi ustune. Allaaah sabahlar olmasin modundayim

Hadi yaa ayni gunmus bak
Ben 35+3de yaptim. 2500 dogdular. Suan tam 8 ayliklar. 9300 geldiler.boylari 72cm.
Birisinin tek dişi gorundu cok sukur,ates_ishal atlattik.. Digerinde hic birsey yok. Bize de fiziktedavi dediler ama goturmedik.simdi goturun dedikleri o cocuk emekliyor,ayakta tutunarak durabiliyor,dik oturabiliyor,oyuncaklarini oynuyor..ama digeri hic oyle degil..sanirim hercocuk bir olmuyor.ikiz olunca ister istemez karsilastiriyor insan..

Mazef kiz bak sana ne dicem. Burdaki arkadaslar bebelerinin fotosunu paylasmak istiyor ama ortalik yerde de yapmak istemiyorlar. Su prolugunun bi hayrini gorelim. Isteyen arkadaslari eklede ozelde foto paylasimi yapabilsinler. Hadi bize bi faydan dokunsun kendini kasim anasi sanan temmuz anasi

of kızlar ya berbat bi gece geçirdik. ateşi 39 oldu calpol olacak 37,8 e düşürdü ama daha aşağı yok inmedi. gündüz normal ama gece mahvoluyo yavrum gece olsun istemiyorum. yarın cilt doktoruna gidince bi kontrole uğrıcam kendi doktorumuza 1 hafta sürer bu halleri dedi ama 39 ateşte korkutuyo insanı bi fitil fln verse bari

Cok gecmis olsun canim ya. Gercekten de 39 insani korkutur. Gece vucut dinlenmeye geciyor ya hastaliklar daha bi gosteriyor kendini. Biran evvel duzelir insallah minigin.

Reactions: GCA
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…