- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #73.781
İki hafta önce alt dişlerini çıkardı canım. Ustlerde de belirti falan yok. Ama İnşaallah distir de başka birşey olmasin da.canım oğlun diş çıkarıyor olabilirmi?benimkide sabaha kadar ağlardı uyurken bile uyanmadan ağlar dönüp dururdu
Annelik hep yetememe duygusu bence... onlar 10 yasina da gelse bunu hissedecegiz.
Umarim bir agrisi yoktur oglunun duzene girer
Resmen bizi perte cikarttilarAllahim sifa versin sana da
Mambur cum çok teşekkür ederim. Her cümlen terapi gibi. Allah razı olsun...canım ne eksiksin ne yetersiz kendine böyle düşünüp eziyet etme .bak daha sekiz ay önce besigin içinde kaybolan ufacık yavrunu önce rabbimin sonra senin sayende ne kadar büyüttün .dört dörtlük olmayı kendinden bekleme canım konserinde beklemesini izin verme.bende zaman zaman senin gibi oluyorum okadarki diyorum valla boş mezar olsa içine yaticam ama bence hiç kendimize zaman ayiramamaktan oluyor çünkü çok zor bebeler büyütüyoruz uyumayan beş dakika nefes aldırmayan yemeyen .allah in izniyle bugünlerde geçecek insallah
Sağolasin canım inşallah tez vakitte...
Geçmiş olsun. Peki antibiyotik verdi mi boğazı için? Biz de tam anlattigin gibiydik antibiyotik verdi Dr. Uç hafta boyunca onun ishalini çekti kuzum.Kizar doktordan geldik benim kızın ateşi 38.5 oldu gece ve şuruba rağmen 37.5 altına düşmedi inleye inleye baba baba diye ağladı kuzum tan nazlı kız. Hem kıyamiyorm hemde ben dogurdum anne diye ağla diyesim var :) boğazı şişmiş ateş ondan dedi dr. Göğsündeki kaşıntıya da dermatid egzema dedi cilt doktoru görsün dedi. Cumartesi götürcez ona da
Tesekkur ederim not aliyorum hemen. Cok sagol.Canım bazen peyniri kendimiz yapıyoruz yapmadigimizda da ulkerin içim beyaz peynirini ya da sutasinkini alıyorum pastörize sütten yapılmış olanı bi gece suda bekletip veriyorum.
Cok gecmis olsun.kiyamamKizar doktordan geldik benim kızın ateşi 38.5 oldu gece ve şuruba rağmen 37.5 altına düşmedi inleye inleye baba baba diye ağladı kuzum tan nazlı kız. Hem kıyamiyorm hemde ben dogurdum anne diye ağla diyesim var :) boğazı şişmiş ateş ondan dedi dr. Göğsündeki kaşıntıya da dermatid egzema dedi cilt doktoru görsün dedi. Cumartesi götürcez ona da
Damagi.aynen.oyle ..DonukPudra diş çıkmadan kabaran damak çöküyor gibi olup iyice beyaz gorunuyo öyle olduysa bi kaç gune çıkar. Taze soğanın beyaz kısmıni ver eline kaşısın dişini cok rahatlatiyo ama takip et hemen cigneyip katlarına ayiriyorlar
Bu arada biz peyniri sutcuden süt alıp bi cwzve kaynatiyoruz kaynarken içine 5 6 damlâ limon sıkıyoruz biraz kaynıyor ooh mis gibi peynir oluyo. Suyuna çorba yapıyorum yada ekmek pisirdiysem ona koyuyorum
Makarnayi nasıl yapıyorsun canım?Canım köfte yiyemiyoruz et tavuk yiyo bi köfteyi beceremedik.makarnada yiyo bende köfteye zorlamıyorum bıraktım
Bildiğimiz gibi canım yoğurtlu üstüne azda salça.salata yaptığımız minik makarnalardanMakarnayi nasıl yapıyorsun canım?
Geçmiş olsun. Peki antibiyotik verdi mi boğazı için? Biz de tam anlattigin gibiydik antibiyotik verdi Dr. Uç hafta boyunca onun ishalini çekti kuzum.
Tesekkur ederim not aliyorum hemen. Cok sagol.
Cok gecmis olsun.kiyamam
. dilli bebe cidden.anne deseler parcalicaz.cocuklari galiba
Damagi.aynen.oyle ..
Hatta yazmak icin girdim corba yedirirken 2 kez kasik birseye surttu gibi ben cocuk gibi sevindim optum yavrum sasti. 2disi de gelcek gibi ikisi de epey belirgin ddigin gibi.
Peyniri oyle oluyor mu ya? Aaaa cok sagol pratikmis ...
Iyi ki varsiniz burda cok degerli bilgiler paylasiyoruz.
Allah razi olsun hepinizden.
Hadi yaa ayni gunmus bakSelam cnm bnmde 13 kasim dogumlular ve ayni sekilde ikizlerimiz cok farklilar bizimkilerde birbirlerinden, ve anlattiklarini okuyunca sanki ben yaziyorum sandim, ben 33+1 de dogum yaptim erken oldu ,hiperaktivite degil cnm, bende fizik tedaviye goturdum kizlarimi, oradan biliyorum, ikizler
Cok farkli oluyor, karsilastirmamak lazim, bizim disler cikti ,
7.ayda 7600 gr boylari 68 di.
Cok gecmis olsun canim ya. Gercekten de 39 insani korkutur. Gece vucut dinlenmeye geciyor ya hastaliklar daha bi gosteriyor kendini. Biran evvel duzelir insallah minigin.of kızlar ya berbat bi gece geçirdik. ateşi 39 oldu calpol olacak 37,8 e düşürdü ama daha aşağı yok inmedi. gündüz normal ama gece mahvoluyo yavrum gece olsun istemiyorum. yarın cilt doktoruna gidince bi kontrole uğrıcam kendi doktorumuza 1 hafta sürer bu halleri dedi ama 39 ateşte korkutuyo insanı bi fitil fln verse bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?