- 14 Ağustos 2015
- 1.952
- 3.583
- 83
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #73.801
Geçmiş olsun minigime çabucak iyilesir insof kızlar ya berbat bi gece geçirdik. ateşi 39 oldu calpol olacak 37,8 e düşürdü ama daha aşağı yok inmedi. gündüz normal ama gece mahvoluyo yavrum gece olsun istemiyorum. yarın cilt doktoruna gidince bi kontrole uğrıcam kendi doktorumuza 1 hafta sürer bu halleri dedi ama 39 ateşte korkutuyo insanı bi fitil fln verse bari
Gecmis olsun canim neyi vardi bebeginin kacirmisimof kızlar ya berbat bi gece geçirdik. ateşi 39 oldu calpol olacak 37,8 e düşürdü ama daha aşağı yok inmedi. gündüz normal ama gece mahvoluyo yavrum gece olsun istemiyorum. yarın cilt doktoruna gidince bi kontrole uğrıcam kendi doktorumuza 1 hafta sürer bu halleri dedi ama 39 ateşte korkutuyo insanı bi fitil fln verse bari
İsimleri neMazef kiz bak sana ne dicem. Burdaki arkadaslar bebelerinin fotosunu paylasmak istiyor ama ortalik yerde de yapmak istemiyorlar. Su prolugunun bi hayrini gorelim. Isteyen arkadaslari eklede ozelde foto paylasimi yapabilsinler. Hadi bize bi faydan dokunsun kendini kasim anasi sanan temmuz anasi
Ben tek tek soylemiyim canim ya. Kendileri soylesin sana. Ben soylerim su su diye istemeyen olur sonra falan.İsimleri ne
Tamam bekliyorum.Ben tek tek soylemiyim canim ya. Kendileri soylesin sana. Ben soylerim su su diye istemeyen olur sonra falan.
Geçmiş olsun buara herkeste ateş var hem diş hem havalar çok sıcak insan ne yapcagini şaşırıyorMerhaba,
Bizim ikizlerden birinin atesi 39 civarindaydi. 39.7 bile oldu. PEDIFEN ates dusurucu kullandik. Recetesiz almistim ecz.sorarak. 37.5 e dusuruyordu. 39 u gecince bir sabah acile kostum.fitil yazdi. 39u gecince kullan muhakkak dedi. 38e falan geriledi ve normale döndü kullaninca..
Diş cikariyordu.gece uyuyamiyordu.kafasi ates gibi oluyordu,ter icinde kaliyordu. Musluk suyuyla bedenini serinletiyordum kollari,ayaklari,saçı,yuzu,ensesi.. Sakinlesiyordu.Pedifen de cok etkili(calpol un 3 kati etkili). Annem sirke suruyordu o da hemen dusuruyordu atesini.. Tavsiye ederim. Bir de bizimkinin bogazida kizarmis, oyuzden de ateslenmis. Ona da surup verdi 1hafta kullandik.
Cok gecmis olsun canim ya. Gercekten de 39 insani korkutur. Gece vucut dinlenmeye geciyor ya hastaliklar daha bi gosteriyor kendini. Biran evvel duzelir insallah minigin.
Geçmiş olsun minigime çabucak iyilesir ins
Gecmis olsun canim neyi vardi bebeginin kacirmisim
Cok gecmis olsun Mira 'ya..teşekkürler cnm. kızımun boğazı kızarmış vücudunda döküntü var 2 tane diş çıkardı üst üste
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırteşekkürler cnm. kızımun boğazı kızarmış vücudunda döküntü var 2 tane diş çıkardı üst üste
Canim yukleyecegin resmin ekran fotosunu alip yuklersen yukluyor. Diger turlu buyuk diyor yuklemiyor.Ya ben yapamadim foto yuklemeyi telden baglaniyorum. Hep cozunurluk yuksek diyor foto yuklemeye calisirken.hizli resime yukleyip yapayim dedim onu da beceremedim.
Cok gecmis olsun Mira 'ya..
Umarim bu geceniz rahat gecer. Kiyamam ya.
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?