2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Geçmiş olsun minigime çabucak iyilesir ins

Reactions: GCA
Gecmis olsun canim neyi vardi bebeginin kacirmisim

Merhaba,
Bizim ikizlerden birinin atesi 39 civarindaydi. 39.7 bile oldu. PEDIFEN ates dusurucu kullandik. Recetesiz almistim ecz.sorarak. 37.5 e dusuruyordu. 39 u gecince bir sabah acile kostum.fitil yazdi. 39u gecince kullan muhakkak dedi. 38e falan geriledi ve normale döndü kullaninca..

Diş cikariyordu.gece uyuyamiyordu.kafasi ates gibi oluyordu,ter icinde kaliyordu. Musluk suyuyla bedenini serinletiyordum kollari,ayaklari,saçı,yuzu,ensesi.. Sakinlesiyordu.Pedifen de cok etkili(calpol un 3 kati etkili). Annem sirke suruyordu o da hemen dusuruyordu atesini.. Tavsiye ederim. Bir de bizimkinin bogazida kizarmis, oyuzden de ateslenmis. Ona da surup verdi 1hafta kullandik.

İsimleri ne

Geçmiş olsun buara herkeste ateş var hem diş hem havalar çok sıcak insan ne yapcagini şaşırıyor

Cok gecmis olsun canim ya. Gercekten de 39 insani korkutur. Gece vucut dinlenmeye geciyor ya hastaliklar daha bi gosteriyor kendini. Biran evvel duzelir insallah minigin.

Saol cnm çok teşekkürler. Rabbim dermansız dert vermesinde miniciklere hiç dert vermesin. senin kuzunda tez zamanda çıkarır dişini de rahatlarsın inşallah

Ya ben yapamadim foto yuklemeyi telden baglaniyorum. Hep cozunurluk yuksek diyor foto yuklemeye calisirken.hizli resime yukleyip yapayim dedim onu da beceremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…