- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #73.821
Tamam canim sagolasin.Canim yukleyecegin resmin ekran fotosunu alip yuklersen yukluyor. Diger turlu buyuk diyor yuklemiyor.
El ayak agiz hastaligi olmasin canim yegenimde de vardi cok duyuyorum su aralarteşekkürler cnm. kızımun boğazı kızarmış vücudunda döküntü var 2 tane diş çıkardı üst üste
Bende eklermisinTamam bekliyorum.
TV de bir doktor ateş için kesinlikle sirkeli su kullanmayın diyordu geçenlerde izlemiştim.Merhaba,
Bizim ikizlerden birinin atesi 39 civarindaydi. 39.7 bile oldu. PEDIFEN ates dusurucu kullandik. Recetesiz almistim ecz.sorarak. 37.5 e dusuruyordu. 39 u gecince bir sabah acile kostum.fitil yazdi. 39u gecince kullan muhakkak dedi. 38e falan geriledi ve normale döndü kullaninca..
Diş cikariyordu.gece uyuyamiyordu.kafasi ates gibi oluyordu,ter icinde kaliyordu. Musluk suyuyla bedenini serinletiyordum kollari,ayaklari,saçı,yuzu,ensesi.. Sakinlesiyordu.Pedifen de cok etkili(calpol un 3 kati etkili). Annem sirke suruyordu o da hemen dusuruyordu atesini.. Tavsiye ederim. Bir de bizimkinin bogazida kizarmis, oyuzden de ateslenmis. Ona da surup verdi 1hafta kullandik.
Geçmiş olsun canım. İnşaallah çabuk atlatır.ay gerçekten cnm kızım uyusa bile ben uyuyamıyorum ki hadi çıkarda geç farkedersem diye. iznim az diye kalktım geldim işe ne yazıkki. inşlalh bugünü atlatırsak rahatlar diye umuyoruö
El ayak agiz hastaligi olmasin canim yegenimde de vardi cok duyuyorum su aralar
Geçmiş olsun canım. İnşaallah çabuk atlatır.
Allah allah ama biz yaptik ve gecti hemen. Hatta kuzenim de dr o da iyi dedi.acile gittigimizde de soyledik oysaki.. Demekki dr gorusleri farkli.. Tesekkur ederim yine de aklimda bulunsun..TV de bir doktor ateş için kesinlikle sirkeli su kullanmayın diyordu geçenlerde izlemiştim.
Canım seni ekleyemedimMazef ben de eksik kalmayayim ama koye gidiyorum internet cekmez hemen paylasamam
NiyekiCanım seni ekleyemedim
Özel mesaj kapalı sende sanırım ondanNiyeki
Hay Allah oyle bi ayar da bulamadim daha once ozel msj yazmistim ama nasil oluyoÖzel mesaj kapalı sende sanırım ondan
Bilmiyorum ki.a ayarlarını bir karıştir bakalım çıkar bi yerdenHay Allah oyle bi ayar da bulamadim daha once ozel msj yazmistim ama nasil oluyo
Canım en yukarda adın yazıyorum orda gizlilik seçeneği var ona tıklayınca ordan yapılıyorHay Allah oyle bi ayar da bulamadim daha once ozel msj yazmistim ama nasil oluyo
Yaptim canim tesekkur ederimCanım en yukarda adın yazıyorum orda gizlilik seçeneği var ona tıklayınca ordan yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?