2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
sirkelissu ateşte çok tehlikeli çok ani ateş düşmesi yapıyor ardından çok ani ateşi yükseltiyor kılcal damarların ani gevsemesiyle ilgiliymis

G GCA canım biz düşmeyen yüksek ateşte calpol ile pedifen i(yada dolven)dönüşümlü olarak üç saatte bir veriyoruz.tabii sen yinede doktoruna danış canım ben paylaşayım dedim

Reactions: GCA
Kızlar çok yorucu bir gün ya büyük oğlum orene gitti ben dün gece hep hazırlık yaptım sağolsun heyecandan hiç uyutmadı yani yagmurumu aratmadi.yağmurumda bi nazlı bugün dişmi anlamadım .yemez içmez durmaz zaten nazlıyı şimdi bin katı nazlı oldu .aklım zaten oğlumda hayırlısıyla dönse rahatliycam .vay anam ya ne zor şeymiş analık

zfıstığı post: 47272676 .!.:
G GCA canim cok gecmis olsun. Biran evvel duzelir insallah kizin.

Bu arada teyzeleri kizim kanepeye tutunup ayaga kalkiyor. Tek elini birakip baya oyle duruyor. Ustelik bugun kanepenin yarisina kadar yan yan gitti
Maşallah fıstığa

Mrb kızlar fırsat olup çok giremiyorum bide üç gündür ishal kızım deyim ki yarım saat bir alt değiştirdik ardından Ateş 38,5 olunca dr gittik ve dizanteri olmuş dedi turist hastalığı su değişimi dedi ilaç verdi bir sürü tadını beğenmedi bende enjektörle sıktım öğlen Ateş'imiz 40 oldu şurup suyla düştü ama akşam hiç bişey fayda etmedi en son çare fitil koyduk şükür düştü ama sabaha kadar hiç susmadı sürekli ağladı karın Ağrı'sından ilaçlarımızı kullanıyoruz bide bağırsakları gazı için biogai veriyorum su içirmeye çalışıyorum ama çok içmiyor iştah hiç kalmadı meyvesuyu az bi kirazı içiyor yapabileceğim başka bişey varmı Onuda bilmiyorum buarada dr Çeşme suyu içirilmiş dedi ama ben hep hazır su ve onu kaynatıp kullandım tek aklıma gelen banyoda su yutmuştur Onuda dedim dr ondan bişey olmaz tahlil istemedi deneyimli bir dr benziyordu şuan ishalimiz çok azaldı Ateş 37,5 şükür acaba dizanteri olmayabilir mi diye aklımdan geçiyor artık

Canım çok geçmis olsun. İshal çok zor gece bile uykusundan inleyerek uyanıp kaka yapardı oğlum.
Sana bizim yaşadığımızı söyleyeyim. Oğlum kırk günlükken ishal oldu cok fena. Dizanteri dediler iki defa antibiyotik kullandik. Kaka sayısı 9-10 dan 3-4 e düştü ama hala ishal tarzındaydi. İki aya yakın öyle devam etti. Biz anlamadik meğer alerjinin ishaliymis. Senin bebeğin de alerjikti dokunan birşeyler mi yedi acaba???

Doktorlar bu zamanda dizanteri olmaz diyor ısrarla. Alerji ya da dis ten kaynaklı olabilir mi i???

Çok saol Can'ım Benimde ilk aklıma alerji geldi mamayı değiştirmiştik ama Ateş olunca o değil diye düşündüm dr söledim süt alerjimiz var mamayı değiştirdim ondan değil dedi ısrarla netten bakınca dizanteri hemen geçmiyormuş ama şükür ikinci güne kaka sayımız çok azaldı buarada eski mamaya geri döndüm çok zor popusu pişik dokundurmadı eczacıya söledim pişik kremi yerine başka bi merhem verdi uzun süre kullanma dedi iyide geldi inş bu kadarla kalır ve dr yanılmış olur diyorum genede verdiği ilaçları kullancam çok zormuş ya zaten sıkıntılı düzeni altüst oldu bide bu olunca rengi filan soldu ama o haliyle alkış yapmayı öğrendi alkış yapınca baygın gözlerle oda yapıyor kuzum hala emekle çabası hiç yok sırt üstü ilerliyor yüz üstü koyunca hemen dönüp yatıyor

Önce Hangi mamayi kullaniyordun sonra neye geçtin?
Evet muhtemelen kortizonludur o krem dikkat et canım.

Kızlar çok dua edelim.bomba seslerinden durulmuyor.rabbim sen ülkemizi Koru.kızım çok korktu uyumadı ağlıyor.ben ağlıyorum.33 yaşındayım Ankara mı ben böyle görmedim.annemlerdeyim Kızılay'a yakın yerdeyiz.evi sallıyo resmen

Kızlar bol bol dua edin ne olur ağlaya ağlaya hal kalmadı eşim asker apar topar gitti kafayı yemek üzereyim sonumuz ne olacak
Ne olur üzülme. İnşaallah sağlıkla evine dönecektir esin. Allah onu da tüm asker polis.. tüm milletimizi de korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…