- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #73.841
sirkelissu ateşte çok tehlikeli çok ani ateş düşmesi yapıyor ardından çok ani ateşi yükseltiyor kılcal damarların ani gevsemesiyle ilgiliymisMerhaba,
Bizim ikizlerden birinin atesi 39 civarindaydi. 39.7 bile oldu. PEDIFEN ates dusurucu kullandik. Recetesiz almistim ecz.sorarak. 37.5 e dusuruyordu. 39 u gecince bir sabah acile kostum.fitil yazdi. 39u gecince kullan muhakkak dedi. 38e falan geriledi ve normale döndü kullaninca..
Diş cikariyordu.gece uyuyamiyordu.kafasi ates gibi oluyordu,ter icinde kaliyordu. Musluk suyuyla bedenini serinletiyordum kollari,ayaklari,saçı,yuzu,ensesi.. Sakinlesiyordu.Pedifen de cok etkili(calpol un 3 kati etkili). Annem sirke suruyordu o da hemen dusuruyordu atesini.. Tavsiye ederim. Bir de bizimkinin bogazida kizarmis, oyuzden de ateslenmis. Ona da surup verdi 1hafta kullandik.
Beni de ekler misin?Canım en yukarda adın yazıyorum orda gizlilik seçeneği var ona tıklayınca ordan yapılıyor
Canım belirli sayıda kişiyi ekleyebiliyorsun.sayi dolmuş o yüzden seni ekleyemedimBeni de ekler misin?
Kendimi ,Canım belirli sayıda kişiyi ekleyebiliyorsun.sayi dolmuş o yüzden seni ekleyemedim
Canım çok geçmis olsun. İshal çok zor gece bile uykusundan inleyerek uyanıp kaka yapardı oğlum.Mrb kızlar fırsat olup çok giremiyorum bide üç gündür ishal kızım deyim ki yarım saat bir alt değiştirdik ardından Ateş 38,5 olunca dr gittik ve dizanteri olmuş dedi turist hastalığı su değişimi dedi ilaç verdi bir sürü tadını beğenmedi bende enjektörle sıktım öğlen Ateş'imiz 40 oldu şurup suyla düştü ama akşam hiç bişey fayda etmedi en son çare fitil koyduk şükür düştü ama sabaha kadar hiç susmadı sürekli ağladı karın Ağrı'sından ilaçlarımızı kullanıyoruz bide bağırsakları gazı için biogai veriyorum su içirmeye çalışıyorum ama çok içmiyor iştah hiç kalmadı meyvesuyu az bi kirazı içiyor yapabileceğim başka bişey varmı Onuda bilmiyorum buarada dr Çeşme suyu içirilmiş dedi ama ben hep hazır su ve onu kaynatıp kullandım tek aklıma gelen banyoda su yutmuştur Onuda dedim dr ondan bişey olmaz tahlil istemedi deneyimli bir dr benziyordu şuan ishalimiz çok azaldı Ateş 37,5 şükür acaba dizanteri olmayabilir mi diye aklımdan geçiyor artık
Çok saol Can'ım Benimde ilk aklıma alerji geldi mamayı değiştirmiştik ama Ateş olunca o değil diye düşündüm dr söledim süt alerjimiz var mamayı değiştirdim ondan değil dedi ısrarla netten bakınca dizanteri hemen geçmiyormuş ama şükür ikinci güne kaka sayımız çok azaldı buarada eski mamaya geri döndüm çok zor popusu pişik dokundurmadı eczacıya söledim pişik kremi yerine başka bi merhem verdi uzun süre kullanma dedi iyide geldi inş bu kadarla kalır ve dr yanılmış olur diyorum genede verdiği ilaçları kullancam çok zormuş ya zaten sıkıntılı düzeni altüst oldu bide bu olunca rengi filan soldu ama o haliyle alkış yapmayı öğrendi alkış yapınca baygın gözlerle oda yapıyor kuzum hala emekle çabası hiç yok sırt üstü ilerliyor yüz üstü koyunca hemen dönüp yatıyorCanım çok geçmis olsun. İshal çok zor gece bile uykusundan inleyerek uyanıp kaka yapardı oğlum.
Sana bizim yaşadığımızı söyleyeyim. Oğlum kırk günlükken ishal oldu cok fena. Dizanteri dediler iki defa antibiyotik kullandik. Kaka sayısı 9-10 dan 3-4 e düştü ama hala ishal tarzındaydi. İki aya yakın öyle devam etti. Biz anlamadik meğer alerjinin ishaliymis. Senin bebeğin de alerjikti dokunan birşeyler mi yedi acaba???
Doktorlar bu zamanda dizanteri olmaz diyor ısrarla. Alerji ya da dis ten kaynaklı olabilir mi i???
TkrrCocuklarimizin geleceklerinden endiseliyim
Bu ulke nereye gidiyor ya
Aynen bakalım neler gorcez dahaCocuklarimizin geleceklerinden endiseliyim
Bu ulke nereye gidiyor ya
Ne olur üzülme. İnşaallah sağlıkla evine dönecektir esin. Allah onu da tüm asker polis.. tüm milletimizi de korusun...Kızlar bol bol dua edin ne olur ağlaya ağlaya hal kalmadı eşim asker apar topar gitti kafayı yemek üzereyim sonumuz ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?