2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Slm kizlarrrr bi huzura varamadik. Hergun bi sey babamiz bileti iptal etmek istiyo offf ben gelmek istiyorum cok hakkimizda hayirlisi
Gelme canim gelme. Esin cok hakli.
Allah korusun nler olacagi belli degil. Akli sizde kalir birsey olur sen gidemezsin ikinize de kotu olur.
Annenin islemleri olursa annen gelsin su durumda en mantiklisi bu.

Cocuklarimizin geleceklerinden endiseliyim

Bu ulke nereye gidiyor ya
Çok üzgunum Rabbim sonumuzu hayır eylesin. Atatürk havalimanına yakınız burda insanlar dışarıya çıkmaya başladı
Canım bende İstanbuldayim Atatürk havalimanına çok yakınız sürekli f16 lar geçiyor elim ayağım titriyor resmen sürekli sela okunuyor kızlar dua edin ne olur

Kızlar bol bol dua edin ne olur ağlaya ağlaya hal kalmadı eşim asker apar topar gitti kafayı yemek üzereyim sonumuz ne olacak
Allahim sonumuzu hayirlara erdirsin..
Birsey olmayacak insallah gonlunu ferah tut. Evladin var salma kendini. Onun sana ihtiyaci var. Siki yonetim oldugu icin cagrilmistir.
Tuylerim diken diken oldu yaa.
Allahim sonumuzu hayir etsin...

Ben bile suan napcaz diye yiyiyorum kendimi. Koydeyiz aklim esimde .bian once kavusmak evimizde olmak istiyorum.

Allah korusun memleketimizi devletimizi milletimiz ankdayım ev camlar sallanıyor hep aydınlığa çıkarız biran önce inş

Allah korusun memleketimizi devletimizi milletimiz ankdayım ev camlar sallanıyor hep aydınlığa çıkarız biran önce inş
Amin. Ben böyle bi korku yasamadim sanırım oğlumu kucağımdan bırakmak istemedim esim zorla aldı ev nasıl sallandi içim daraliyor

Allak bullak olduk ya dünden beri korkudan gözümü kırpamadım annemlerin mahallesinden gencecik bi çocuk vefat etti kuzenimin eşi bacağından vurulmuş hastanede haberlere bakmıyım diyorum duramıyorum o gencecik emir kulu askerleri ne hale getirmişler kime neye üzüleceğimi şaşırdım çok çok yazık, oğlumu düşünüyorum ben kolundaki ufacık kızarıklığa üzülüyorum şunu yesin bunu yapsın sağlıklı olsun mutlu olsun diye 24 saatimi ona adıyorum hemde büyük bir heves ve mutlulukla... gel gelelim o da gelecek 20 yaşına ben bu kadar olaylar görmüş yaşamışken nasıl yollarım kuzumu askere... Allah yardımcımız olsun

Duygularima tercuman oldun suan. Bilemiorum

Hak etmiş miydin sen böyle bir ölümü?? Annesinin mühür gözlusu,kinali kuzusu.. kurbanlık koyun gibi boğazın mi kesilecekti yavrum?? Bu günler için mi yetiştirdi annen seni, gecelerce başında bunun için mi bekledi?? Bilseydi öpmeye kiyamadigi boynu satırla dogranacak...

Genceciktin sen daha. Hiçbir şeyden haberi olmadan emre uyan asker..

Migrenim 2 gundur zirve yapmis durumda...
Hele bu haberi gordum ya gozyaslarim sel oldu.
Anne olmasaydim tepkim hissim biraz daha belki hafif olurdu insan olarak degerlendirirdm kinusurdum ama suan anlatamiyorum anlatamam hem insan hem anne olarak.
Ogluma bakip aglayislarimi anca anneler anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…