- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #73.861
Allah yardımcısı olsun.üzülme canım yavrunu düşünKızlar bol bol dua edin ne olur ağlaya ağlaya hal kalmadı eşim asker apar topar gitti kafayı yemek üzereyim sonumuz ne olacak
Gelme canim gelme. Esin cok hakli.Slm kizlarrrr bi huzura varamadik. Hergun bi sey babamiz bileti iptal etmek istiyo offf ben gelmek istiyorum cok hakkimizda hayirlisi
Çok üzgunum Rabbim sonumuzu hayır eylesin. Atatürk havalimanına yakınız burda insanlar dışarıya çıkmaya başladıCocuklarimizin geleceklerinden endiseliyim
Bu ulke nereye gidiyor ya
Canım bende İstanbuldayim Atatürk havalimanına çok yakınız sürekli f16 lar geçiyor elim ayağım titriyor resmen sürekli sela okunuyor kızlar dua edin ne olurKızlar çok dua edelim.bomba seslerinden durulmuyor.rabbim sen ülkemizi Koru.kızım çok korktu uyumadı ağlıyor.ben ağlıyorum.33 yaşındayım Ankara mı ben böyle görmedim.annemlerdeyim Kızılay'a yakın yerdeyiz.evi sallıyo resmen
Allahim sonumuzu hayirlara erdirsin..Kızlar bol bol dua edin ne olur ağlaya ağlaya hal kalmadı eşim asker apar topar gitti kafayı yemek üzereyim sonumuz ne olacak
Tuylerim diken diken oldu yaa.Kızlar çok dua edelim.bomba seslerinden durulmuyor.rabbim sen ülkemizi Koru.kızım çok korktu uyumadı ağlıyor.ben ağlıyorum.33 yaşındayım Ankara mı ben böyle görmedim.annemlerdeyim Kızılay'a yakın yerdeyiz.evi sallıyo resmen
Amin. Ben böyle bi korku yasamadim sanırım oğlumu kucağımdan bırakmak istemedim esim zorla aldı ev nasıl sallandi içim daraliyorAllah korusun memleketimizi devletimizi milletimiz ankdayım ev camlar sallanıyor hep aydınlığa çıkarız biran önce inş
Benide ekleTamam bekliyorum.
Canım belirli sayıda kişi ekleme biliyor.bir kaç kişi daha böyle kapıda kaldı.isterseniz bir grup daha oluşturayim ama orada bu sefer başkaları olmayacakMazef beni de ekle olursa
BoşverCanım belirli sayıda kişi ekleme biliyor.bir kaç kişi daha böyle kapıda kaldı.isterseniz bir grup daha oluşturayim ama orada bu sefer başkaları olmayacak
Duygularima tercuman oldun suan. BilemiorumAllak bullak olduk ya dünden beri korkudan gözümü kırpamadım annemlerin mahallesinden gencecik bi çocuk vefat etti kuzenimin eşi bacağından vurulmuş hastanede haberlere bakmıyım diyorum duramıyorum o gencecik emir kulu askerleri ne hale getirmişler kime neye üzüleceğimi şaşırdım çok çok yazık, oğlumu düşünüyorum ben kolundaki ufacık kızarıklığa üzülüyorum şunu yesin bunu yapsın sağlıklı olsun mutlu olsun diye 24 saatimi ona adıyorum hemde büyük bir heves ve mutlulukla... gel gelelim o da gelecek 20 yaşına ben bu kadar olaylar görmüş yaşamışken nasıl yollarım kuzumu askere... Allah yardımcımız olsun
Kimsede yazacak moral kalmadiki canım. 3oo kişi ölmüş, memlekette kardeş kardeşe düşman olmuş, birbirini boğazlar olmuş...Nerdesiniz kızlar kimse bir şey yazmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?