2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Nerdesiniz kızlar kimse bir şey yazmıyor
çokmmoral bozucu şeyler ,insanlığa yakışmayan görüntüler benki okadar uzakta kimse için birşey yapamamaktan utanirken aslında en büyük şeyi biz yapıcaz kızlar ,evlatlarımızı güzel yetistiricez ,vicdanlı merhametli olacaklar diyorum sonra ben böyle güzel insanı yetistiricem derken tam hayatının baharında hayatıni avuçlarından çekip alırlarsa diyorum.Bu nasıl bir öfke nasıl bir kindir ki rabbimin verdiği canı aldırır?anlayamıyorum ,anlayamayacagim ve Rabbim hiç birzaman bunu anlayacak yürek vermesin bana...

Ya kızlar ogun akşam Allah a şükür oğlum sagsaglim geldi ama bir yanmiski yuruyemiyordu.o gece hep yanıyor diye sayikladi.işte anası yanında olmayınca böyle olur diyorum eşime çünkü bana çok kızıyordu çok evhamliyim diye.ben bebe yağı suruyordum bayaa rahatliyordu sonra yine acı başlıyordu.doktora sordum hametan krem sür dedi.hakkaten hiç acısı kalmadı sizede söyliyim dedim malum yazdayiz

Evet bende aynı şekilde düşünüyorum
Ne kadar kin duysam da bi insanın başka insanı öldürmesini aklım almıyor
Olaylar kötü neyin içindeyiz hangisi doğru hangisi yanlış ayırt edemiyorum
Biz nasıl bir ülke olduk eski sakin dingin ülkemizi özlüyorum

Kimsede yazacak moral kalmadiki canım. 3oo kişi ölmüş, memlekette kardeş kardeşe düşman olmuş, birbirini boğazlar olmuş...

Malesef öyle
Bu şekilde bir insanlığa bir can daha katmak istemiyorum bazen
O analarda istermiydi böyle olsun
Allahım sabır versin

Belki kizacaksiniz ama ben evlat sahibi olmadan once hep bunu derdim esime ulkemizin durumu gidisati belli bu ulkeye cocuk dunyaya getirmek ne kadar mantikli derdim. Hem bu sebeple hem de hazir olmayisimdan hem de evliligimizi yasayalim diye 2 sene oteledik. Bana kalsa daha otelerdim ama esim biz iyiysek iyi yetismissek yasitlarimizla kendimizi yada birsryle kiyasta iyiler arasindaysak evladimiz da oyle olacak dedi.
Allaha sukur ki istedigimiz an bize mucizemizi verdi. Ama bu olay benim icimdeki korkumu ya da dusuncemi tekrar aciga cikartti. Neyine bu ulkeye dogurdun diye... ilerde bize bin kez sövse hakki.
Bazen boyle konustugum icin ya evladimi istemiyormus gibi algilanip basina birsey gelirse diyorum. Bilmiyorum sacmaliyorum sanirim. Evet ortam onceden de kotuymus. Bu bir kisir dongu devir daim ama ya iyiler kazanmazsa...
Evladimin gozlerine gozlerim dolarak bakiyorum... nasil bir vahset nasil bir kin ki insan insana kiyabiliyor. Hunharca canini alabiliyor.
Imkanim ve sartlar elversin oglumu askere yollamayacagim nasipse.. Ama bu da bir cozum degil.
O kadar nefret tohumu serpilmis ki yol kavgasindan bicaklanip olenin oldugu bir yerdeyiz.
Rabbim bahtlarini guzel eylesin.Tek duam bu.
Merhamet ve vicdanli olsunlr

Her kelimene, her cümlene tüm ruhumla katılıyorum; altına imzami atıyorum...

Ole bi ülke oldu ki başımiza Heran hersey gelebilir canlı bomba korkusuyla kalabalık yerlere giremez olduk şimdi bu olaylar insanların yüzün de korku endişe kimse mutlu değil hele oğlu şehit olmuş analar vatan sağolsun diolar vatan tabi sağolsun ama için okadar yanarken onu solemek kocaman bu yürek istiyo

Vatanin sagolmasi icin o piril piril genclerin sagolmasi lazim..
Ya agiz aliskanligi ya da denmesi gerektigini hissettigi icin diyor ya da korkuyor....
O an o ana bedenen orda zaten ruhen????

Kimse kusura bakmasin da bastakilerin ogullari yurtdisinda orda burda askerlik yapmazken bizim canlarimiz gidecek ve vatan sagolsun diyecegim...yok oyle bir dunya...

Cok doluyum cok... o kelle beni bitirdi. Onda evladimin sureti canlandi yer yerimden bicaklanmis gibi canim yandi. Cok zor. Cok zor. Her ne donuyorsa Rabbim bin beter etsin sebep olanlari

Rabbim dogrunun yardımcısı olsun hepimız çocuklarımız geleceğinden endiseliyiz

Birbben böyle düşünüyorum saniyordum hemde ben komutan bir askerin kızıyım olanlara insanlığın gittiği noktaya inanamıyorum.Bu insanların davranışlarıyla yüce rabbimden utanıyorum .diyorumki bunlar insansa ben değilim ,bunlar inancliysa ben değilim ,bunlar vatan sevgisi doluysa ben değilim,bunlar demokrasiden yanaysa ben değilim...çocuklarımı dünden beri daha çok çalıştırıyorum diyorum bilgiyle guclenin ,bur ayağımız yurt dışında olsun ben başka kurtuluş göremiyorum ,çok üzülüyorum

DonukPudra ve inanamadigim ,beynimde İki gündür yankılanan sozlr var ....kafasını kesen kişiyi savunup bu yolda baba oğlunu bile tanımaz diyorlar .ya bunlar nasıl insanlar vahşeti savubuyorlar .Bu insanlar kurtlar vadisi gibi dizileri izleyerekmi adaleti kendilerinin vahşice saglayacagina inabmislar acaba..nerede hukuk devleti diyorun

Rabbim dogrunun yardımcısı olsun hepimız çocuklarımız geleceğinden endiseliyiz
Amin amin
Rabbim aydinliga kavustursun evlatlarimizi
Ya bir de idam isteginiz gormezden gelinmeyecek degerlendirilecek denmis.senelrdir Imralida beslenen sahis icin idam.sozkonusu degil deniyordu.
..
Tuylerim diken diken..

Amin amin
Rabbim aydinliga kavustursun evlatlarimizi

Ya bir de idam isteginiz gormezden gelinmeyecek degerlendirilecek denmis.senelrdir Imralida beslenen sahis icin idam.sozkonusu degil deniyordu.
..
Tuylerim diken diken..

Çifte standart işte işlerine geldiği gibi
Önümüze gelene bir tekme

Canım yanılıyorsun. Sen ben mutlu değiliz. Herkes halinden memnun. Baksana sokaklara kutlama yapılıyor her akşam. Tabiki darbe olmadı ne mutlu,sevindik hepimiz.. ama neyin kutlamasidir bu onca vatan evladı can vermişken.. o anaya babaya hakaret değil midir bu......

Sorsan onlardan vatansever yoktur. Asmak, kesmek,kelle uçurmak... Ölmüş askerin başında fotoğraf cektirmek. Zihniyet iğrenç, kafa yapısı berbat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…