- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #73.901
Evet doğruymuş. Tepkiler büyük olunca sanki on sene öncesine ait bir fotografmis gibi gösterilmeye çalışılmış.Ben inanmıyorum olay yanıkları ve videolar dogruluyor malesef
On senedir o ve onun gibi diziler insanların bilinç altına yerleşti malesef. Bir de daha vahim kurtlar vadisi artık sadece ekranlarda olmayacak sokaklara inecek. Vatandaşın silah ruhsati almasındaki engeller kalkacakmis, artık silahları olacakmış, herkes kendini koruyabilecekmis (!) Teksas mi burası da herkesin cebinde bir silah. Ondan sonra komşusuna sinirlenen çekip vuracak,trafikte kavga edenler artık silah yarıştıracak.. hey benim guzel ülkem nereye gidiyorsun sen....DonukPudra ve inanamadigim ,beynimde İki gündür yankılanan sozlr var ....kafasını kesen kişiyi savunup bu yolda baba oğlunu bile tanımaz diyorlar .ya bunlar nasıl insanlar vahşeti savubuyorlar .Bu insanlar kurtlar vadisi gibi dizileri izleyerekmi adaleti kendilerinin vahşice saglayacagina inabmislar acaba..nerede hukuk devleti diyorun
Sana dedik o kadar. Oraya yerleş diye :))Allah askina su sokak dugunleri yasaklansin ya. Aksam 9dan beri kafa kalmadi. Polisi aradik sikayet icin . Oglan zsten kac kere aglayarak kalkti kapi pencere kapali olmasina ragmen.
Zaten kafa kaldirmiyor ... bebegi olan hasta olana ne zor.
Koyden geldik dakika 1 gol 1
Gecmis olsun umarim.distendirNöbetteyim bu gece ateşimiz 38 i geçti
Dişmi bilmiyorum
Geçmiş olsun canım nasıl oldu ateşiniz ne durumdaNöbetteyim bu gece ateşimiz 38 i geçti
Dişmi bilmiyorum
Geçmiş olsun canım nasıl oldu kuzuNöbetteyim bu gece ateşimiz 38 i geçti
Dişmi bilmiyorum
çok geçmiş olsun canım kıyamam ya noluyo bu bebeklere anlamadım bizimde bir hastalığımın yok Allah a şükür ama besvgundur nasıl mızmız mamayı bile zor içiyorM mambur cnm çok sağol. Kızım cuma günü daha iyiydi. cumartesi drye gittik cildi için 2 yaşına kadar geçer ara ara olur dedi krem verdi. bu kıza nazar boncuğu takın dedi :) cilt doktoru bile bebeklerin cildiyle ilgili sorunlar genelde nazardan diyo yani. dün gündüz biraz nazlıydı akşama doğru tavan yaptı. öksürük fln oldu. sonra gece 3 gibi uyandıki nasıl ağlıyo aralıksız 1 saat ağladı. misafir gemişti nazar mı değdi bi derdi mi var bilmiyorum cnm. mız mız sabah ettik
Sizde de mi dis sancisi var? Biz disleri 4ledik durduk. Henuz bi belirti yok.çok geçmiş olsun canım kıyamam ya noluyo bu bebeklere anlamadım bizimde bir hastalığımın yok Allah a şükür ama besvgundur nasıl mızmız mamayı bile zor içiyor
canım geçmiş olsun nasıl oldunuz?ya diş çok yüksek ateş yapmaz diyorlar ama inşallah distendir canım yaNöbetteyim bu gece ateşimiz 38 i geçti
Dişmi bilmiyorum
CNN int.muhabiri dünyada darbe olayı ilk kez festival gibi kutlanıyor diye haber yapmış .bizim milletin eşi benzeri yok arkadaşlar çocuklarımızı iyi yetistirelumCanım yanılıyorsun. Sen ben mutlu değiliz. Herkes halinden memnun. Baksana sokaklara kutlama yapılıyor her akşam. Tabiki darbe olmadı ne mutlu,sevindik hepimiz.. ama neyin kutlamasidir bu onca vatan evladı can vermişken.. o anaya babaya hakaret değil midir bu......
Ah kızlar hep en büyük korkum böyle insanların kendileri gibi yetiştirdiği çocukları ...Onlar benim çocuklarımın arkadaşı olacak ve hatta belki eşleri ...içim sıkılıyor Rabbim yavrularimizi iyi insanllarla karsilastirsinOn senedir o ve onun gibi diziler insanların bilinç altına yerleşti malesef. Bir de daha vahim kurtlar vadisi artık sadece ekranlarda olmayacak sokaklara inecek. Vatandaşın silah ruhsati almasındaki engeller kalkacakmis, artık silahları olacakmış, herkes kendini koruyabilecekmis (!) Teksas mi burası da herkesin cebinde bir silah. Ondan sonra komşusuna sinirlenen çekip vuracak,trafikte kavga edenler artık silah yarıştıracak.. hey benim guzel ülkem nereye gidiyorsun sen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?