2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Allah askina su sokak dugunleri yasaklansin ya. Aksam 9dan beri kafa kalmadi. Polisi aradik sikayet icin . Oglan zsten kac kere aglayarak kalkti kapi pencere kapali olmasina ragmen.
Zaten kafa kaldirmiyor ... bebegi olan hasta olana ne zor.
Koyden geldik dakika 1 gol 1

On senedir o ve onun gibi diziler insanların bilinç altına yerleşti malesef. Bir de daha vahim kurtlar vadisi artık sadece ekranlarda olmayacak sokaklara inecek. Vatandaşın silah ruhsati almasındaki engeller kalkacakmis, artık silahları olacakmış, herkes kendini koruyabilecekmis (!) Teksas mi burası da herkesin cebinde bir silah. Ondan sonra komşusuna sinirlenen çekip vuracak,trafikte kavga edenler artık silah yarıştıracak.. hey benim guzel ülkem nereye gidiyorsun sen....

Sana dedik o kadar. Oraya yerleş diye :))

Ya bu gözler neler gördü bu kulaklar 2 gündür neler duydu inanamıyorum artık, en son bir videoda kan Revan içinde yatan askere "allah rızası için bi kere vurayım" diyen insan müsvettesini izledim; o askerin eşi annesi babası izledi gördü elbet bunları onların içi nasıl alev alev yandı tahmin Bile edemiyorum ben izlerken kendimi kasmışım beynim durdu bi an onlar ne yapar nasıl katlanır nasıl unutur bugünleri... Öte yandan ölen siviller... ve dün akşam kornalarla davullarla kutlama yapanlar... onca ölü varken bu neyin coşkusu zaferiydi ben anlayamıyorum darbeden Kurtulmuş olabiliriz ama ben çok şey kaybettim insanlıktan umudumu kaybettim halkı ezen bir tank askerini öldüren bir halk gördüm ve ben artık güvenimi kaybettim... Bu kadar kötü insanlarla aynı ülkede aynı işyerinde olduğumu bilmek beni ürküttü

Soylenecek okadar sey var ki off kizlar karamsarliga kapilmayalim her gecenin bir sabahi var insallah hersey duzelir huzurlu bir ortamda bebekler buyur yeni nasil bizlere emenat tv, sosyal medyadan uzak durun bi kac gun

Günaydın kızlar. hepiniz gibi bende berbat haldeyim. cuma gecesinden beri kalbim, beynim, aklım, fikrim altüst olmuş durumda. ne bişey yazmak ne de okumak gelmedi içimden. deve kuşu gibi kafamı kuma gömesim var. beynim uğulduyor resmen. nasıl bir gelecek bekliyor yavrularımızı... bol dua etmekten Rabbimize sığınmaktan başka çaremiz yok. Allah bütün yavrularımızı, bütün ana kuzularını korusun inşallah

M mambur cnm çok sağol. Kızım cuma günü daha iyiydi. cumartesi drye gittik cildi için 2 yaşına kadar geçer ara ara olur dedi krem verdi. bu kıza nazar boncuğu takın dedi :) cilt doktoru bile bebeklerin cildiyle ilgili sorunlar genelde nazardan diyo yani. dün gündüz biraz nazlıydı akşama doğru tavan yaptı. öksürük fln oldu. sonra gece 3 gibi uyandıki nasıl ağlıyo aralıksız 1 saat ağladı. misafir gemişti nazar mı değdi bi derdi mi var bilmiyorum cnm. mız mız sabah ettik

çok geçmiş olsun canım kıyamam ya noluyo bu bebeklere anlamadım bizimde bir hastalığımın yok Allah a şükür ama besvgundur nasıl mızmız mamayı bile zor içiyor

Selam kizlar. Cuma gununden beri psikolojim allak bullak. Sehir disindaydim memlekette.. sinopta.. Arabamiz bozuldu yolda kaldik. Yerine ikame arac verdiler onu almaya samsuna gelmelisiniz dediler. Cocuk kucagimda babamin araciyla gittik almaya. Bebek koltugumuzu ikame araca ayip ordan trabzona kadar gittik gezelim diye persembe gunu. Sonra artvinde arkadasim oturuyo tatile gitti o da. Gel burda gezeriz dediydi. Gittigime gitcegime pisman oldum. Onlarin koyune gidebilmek icin 27tane tunelden gectik. Koyleri iki dagin arasinda daracik uzun bi vadi icinde. Sagsol hep dag. O tuneller ve o koy beni mahvetti. Tel ve int erisimi sifir gibi bisey. Int hic yok. Tel de bir cizgide. Konusurken hat dusuyo yani. Gece kardesimdeb haber geldi. Bi de bizlere ne olacak korkusu sardi. Bayilmaktan zor tuttum kendimi. Yani biraz kendimi biraksam bayilcaktim. Dun eve donduk ama tum bu gerginlik beni benden aldi.
Nereye gidiyoruz neler oluyor bunu bizlere niye yapiyolar yedirwmiyorum bu yasanilanlari bize. Olmamali boyle seyler. Bizler evlatlarimiz nasi bi yasantinin icine surukleniyoruz. Cok uzgunum demekten baska bisi yapamiyoruz. Allahim bu korkunc gunleri bi daha yasatmasin. Olenler geri gelmez tabi Allah geride kalanlarina sabir versin. Soylenecek cok var. Ama konusacak dermanim yok.

çok geçmiş olsun canım kıyamam ya noluyo bu bebeklere anlamadım bizimde bir hastalığımın yok Allah a şükür ama besvgundur nasıl mızmız mamayı bile zor içiyor
Sizde de mi dis sancisi var? Biz disleri 4ledik durduk. Henuz bi belirti yok.

CNN int.muhabiri dünyada darbe olayı ilk kez festival gibi kutlanıyor diye haber yapmış .bizim milletin eşi benzeri yok arkadaşlar çocuklarımızı iyi yetistirelum

Ah kızlar hep en büyük korkum böyle insanların kendileri gibi yetiştirdiği çocukları ...Onlar benim çocuklarımın arkadaşı olacak ve hatta belki eşleri ...içim sıkılıyor Rabbim yavrularimizi iyi insanllarla karsilastirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…