2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kızlar bitirsem bol bol okuyorum ve çocuklarıma okutuyorum ...gerçi Atatürk istikbal gençlerde demiş ama artık konuşmak hakkını aramak doğruu aramak yasak ,Bir kulp bulup ativeriyorlar içeri ...Bu ülkede ,Bu güzel ülkemde herşey çok pahalanirken insan hayatı ucuzladi ...doğan cuceloglunun korku kültürü kitabını okuyun kızlar özellikle çocuk yetiştiren annelerin okuması lazım bence

Gecmis olsun umarim.distendir

Geçmiş olsun canım nasıl oldu ateşiniz ne durumda

Geçmiş olsun canım nasıl oldu kuzu

canım geçmiş olsun nasıl oldunuz?ya diş çok yüksek ateş yapmaz diyorlar ama inşallah distendir canım ya

Teşekkür ederim kızlar sabaha kadar kontrol ettim 38.5a kadar yükseldi sabah ve ateş düşürücü verdim
Bir hastalık belirtisi yok üst dişi kabarmış beyazlamış diş olduğunu düşünüyorum
Bu ara iştahı da yoktu hiç
Umarım kolay çıkar uzun sürmez

Canım bazı insanlar gözden çok etkilenir mira da ole heralde yavru bide güzel hemn nazara geliyo allah kötü gözden korusun

Canım geçmiş olsun. Distir o merak etme. Dış zamanı bağışıklık zayıfladığı için ateş çıkıyor ve genelde 38 i geçmiyor. İştahsızlık da cabasi

Canım geçmiş olsun. Distir o merak etme. Dış zamanı bağışıklık zayıfladığı için ateş çıkıyor ve genelde 38 i geçmiyor. İştahsızlık da cabasi
Sağol canım ya
Ay bi çıksa rahatlasak
Alt dişler çok sorun çıkarmamıştı huysuzluk azdı ama bu sefer çok ağladı

Canım bazı insanlar gözden çok etkilenir mira da ole heralde yavru bide güzel hemn nazara geliyo allah kötü gözden korusun

valla bilmiyorumki cnm ya. annem aradı çok huysuz ve hırçın bişey de yemedi dedi. kontrol süremiz var mustafa beye götürsem mi yoksa bu geceyi de atlatsak mı kararsızım. işten 4te çıkıyorum o saate kadar bakalım dedik

Kızlar annelik gerçekten ne çok zormuş .yapacağın hareketin,vereceğin kararın,söylediğin sözün çocuklarını sekillendirecegini düşününce insanın içi ürperiyor daha da yanlış yapmamaya çalışıyor.off oğlum cuma çok yanmış ,denizden hiç çıkmamış bugünde aqua park gezisi vardı .dün hep gitsinmi gitmesinmi modundaydim.çok arzu etti gönderdim umarım yanıkları daha feci olup gelmez ..çevremde öyle gamsız anneler varki biraz olsun öyle olup rahatlamak istiyorum ama can çıkar huy çıkmamış ,olamiyorum

Ya en masum şey kabak o bile alerji yaptı ben bu çocuğa ne yedircem sırf mama vermek hiç içime sinmiyo

Bizim de disler patlamadi gitti o kadar bariz ki igneyle patlatsam diyorm

Onun disinda hem.hava dgisimi hem olaylardan basimin agrisi gecmedi gitti.
Hava bugun serin gibi oglum kalabaliga alisti orda bugun bana sardi resmen . Ev toz icinde hicbirsey yapamadim. Surekli tepemde kucakta olmak istiyor..

G GCA size de gecmis olsun.

Reactions: GCA
Insanlarin tepesinde helikopterler uçaklar ucuruldu atesler acildi. Meclis bombalandi genelkurmay ele gecirilmeye calisildi. Trt spikerine silah zoruyla bildiri okutuldu kopruleri tanklarla kapattilar. Itiraz eden insanlara kursun siktilar. Bunlardan haberiniz olmadi da dogru ya da yanlis bi askerin bogazi kesilmis onu tartisiyorsunuz. Benim 7-8aydir tanidigim insanlar su yorumlari yapanlar olamaz. Ya da yorgunluk uykusuzluk basiniza vurmus. Sizler belki asker anneleri olacaksiniz. Evlatlariniza yasadiklari ulkenin silahiyla tankiyla darbe yapmalarini mi ogutleyeceksiniz. Nacizane tavsiyem evlatlariniza Allahi peygamberi anlatin ya da bilginiz yoksa bilenlere anlattirin. Boylece hem bu dunyada hem obur dunyada size de kendilerine de faydali olurlar

Belli ki sende okuduklarini anlayamamissin.
Kimse ulkesinin silahi ile darbe girisimi yapanlari savunmadi...
Askerlikte emir-komuta zincirini kendi memfaatine kullanan ustler yuzunden olan tatbikata gittigini sanan yada bu olmasa bile safak sayan birliginin ustune karsi gelemeyen masum gencecik bedenlere oldu..
Allah peygamber yolunu biliyoruz cok sukur...
Bildigini sananlar yuzunden insan insani bu kadar vahsice katletmiyor mu? O kadar masum bu yuzden olmedi mi?

Ben şu yazı üzerine yazılanları tekrar okudum acaba bşymi kaçırdım diye ama kimsenin darbe destekçisi olduğu kanaatine varamadım siz nasıl böyle düşündünüz anlamadım ama keşke sadece olaylarla ilgili fikrinizi belirtseydiniz bizleri potansiyel dinsiz ve bundan yola çıkarak çocuklarımızıda potansiyel darbeci olarak görmeniz hiç hoş olmamış bence!

Ben kimseye dinsiz demedim ve asla ima etmedim icimden de gecmedi. Sahsen su an ne sıkıntı yasiyorsak manevi eksiklikten kaynaklandigini düşünüyorum. Ben dort dortluk maneviyatli cocuk yetistiremem cunku o ilimde degilim. Cocugumu nasil matematik fizik ogrensin diye okullara vereceksem inşallah KUran KErim ogrenmesi icin ve bunu yasamasi icin cabalayacam. Benim tavsiyem budur. Yoksa herkes istedigi gorusten olabilir her kafa bir olsa koyuna coban bulunmaz derler bizim burda. Sozun ozu ALlah ummeti muhammede hidayet nasip etsin.

Ilk yazdigin ile son yazdigin msj cok farkli.sonucunda vermek istedigin mesaj ayni olsa da kullandigin yol ayni degil.
Birinde devletin tanki tufegiyle darbe yapmalarini mi ogutleyeceksiniz diyorsun...

Digerinde olanlarin maneviyat eksikliginden olduugnu dusundugunu soyluyorsun.

Herkes burda merhamet vicdanli evlatlar yetistirelim diyor ... Allah yolunu benimsemesek vicdanimiz yuregimiz zaten titremez. Evlat yetistirme kaygisina dusulmez.

Kimse evladina vatanina hainlik yapmayi ogretmez elbet. Burda konusulan; masum gencecik hicbiseyden habersiz genclerin yasamdan kopmalariydi. Tabiki burasi gundemden konularin konusuldugu bi alan degil uzuntusunu belli etmek isteyen en aci duydugu bi konudan bahsetmis olamaz mi. Siz ne sekilde okudunuzda burdaki kasim annelerini dini bilmeyen ogretmeyecek, darbe ogutu verecek anneler olarak gordunuz.. yazik cok yazik.. ne geliyorsa basimiza karsindakini dogru dinlemeyenler yuzunden geliyor. Gecmiste burdaki bicok annenin agzindan cikmistir "vatana millete hayirli evlat olsunlar" sozu..

Yorgunluk uykusuzluk senin başına vurmus olmali ki kasim annelerine böyle ithamda bulunuyorsun yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…