- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #73.921
kızlar bitirsem bol bol okuyorum ve çocuklarıma okutuyorum ...gerçi Atatürk istikbal gençlerde demiş ama artık konuşmak hakkını aramak doğruu aramak yasak ,Bir kulp bulup ativeriyorlar içeri ...Bu ülkede ,Bu güzel ülkemde herşey çok pahalanirken insan hayatı ucuzladi ...doğan cuceloglunun korku kültürü kitabını okuyun kızlar özellikle çocuk yetiştiren annelerin okuması lazım benceYa bu gözler neler gördü bu kulaklar 2 gündür neler duydu inanamıyorum artık, en son bir videoda kan Revan içinde yatan askere "allah rızası için bi kere vurayım" diyen insan müsvettesini izledim; o askerin eşi annesi babası izledi gördü elbet bunları onların içi nasıl alev alev yandı tahmin Bile edemiyorum ben izlerken kendimi kasmışım beynim durdu bi an onlar ne yapar nasıl katlanır nasıl unutur bugünleri... Öte yandan ölen siviller... ve dün akşam kornalarla davullarla kutlama yapanlar... onca ölü varken bu neyin coşkusu zaferiydi ben anlayamıyorum darbeden Kurtulmuş olabiliriz ama ben çok şey kaybettim insanlıktan umudumu kaybettim halkı ezen bir tank askerini öldüren bir halk gördüm ve ben artık güvenimi kaybettim... Bu kadar kötü insanlarla aynı ülkede aynı işyerinde olduğumu bilmek beni ürküttü
Gecmis olsun umarim.distendir
Geçmiş olsun canım nasıl oldu ateşiniz ne durumda
Geçmiş olsun canım nasıl oldu kuzu
canım geçmiş olsun nasıl oldunuz?ya diş çok yüksek ateş yapmaz diyorlar ama inşallah distendir canım ya
Canım bazı insanlar gözden çok etkilenir mira da ole heralde yavru bide güzel hemn nazara geliyo allah kötü gözden korusunM mambur cnm çok sağol. Kızım cuma günü daha iyiydi. cumartesi drye gittik cildi için 2 yaşına kadar geçer ara ara olur dedi krem verdi. bu kıza nazar boncuğu takın dedi :) cilt doktoru bile bebeklerin cildiyle ilgili sorunlar genelde nazardan diyo yani. dün gündüz biraz nazlıydı akşama doğru tavan yaptı. öksürük fln oldu. sonra gece 3 gibi uyandıki nasıl ağlıyo aralıksız 1 saat ağladı. misafir gemişti nazar mı değdi bi derdi mi var bilmiyorum cnm. mız mız sabah ettik
Canım geçmiş olsun. Distir o merak etme. Dış zamanı bağışıklık zayıfladığı için ateş çıkıyor ve genelde 38 i geçmiyor. İştahsızlık da cabasiTeşekkür ederim kızlar sabaha kadar kontrol ettim 38.5a kadar yükseldi sabah ve ateş düşürücü verdim
Bir hastalık belirtisi yok üst dişi kabarmış beyazlamış diş olduğunu düşünüyorum
Bu ara iştahı da yoktu hiç
Umarım kolay çıkar uzun sürmez
Sağol canım yaCanım geçmiş olsun. Distir o merak etme. Dış zamanı bağışıklık zayıfladığı için ateş çıkıyor ve genelde 38 i geçmiyor. İştahsızlık da cabasi
Canım bazı insanlar gözden çok etkilenir mira da ole heralde yavru bide güzel hemn nazara geliyo allah kötü gözden korusun
Ya en masum şey kabak o bile alerji yaptı ben bu çocuğa ne yedircem sırf mama vermek hiç içime sinmiyo
Nasıl verdin canımYa en masum şey kabak o bile alerji yaptı ben bu çocuğa ne yedircem sırf mama vermek hiç içime sinmiyo
Sade kabak Buharda haşlayıp verdim, herşeyi yiyodu ne güzel şimdi alerji atak yapınca başa döndük teker teker demiyoruz herşeyiNasıl verdin canım
Belli ki sende okuduklarini anlayamamissin.Insanlarin tepesinde helikopterler uçaklar ucuruldu atesler acildi. Meclis bombalandi genelkurmay ele gecirilmeye calisildi. Trt spikerine silah zoruyla bildiri okutuldu kopruleri tanklarla kapattilar. Itiraz eden insanlara kursun siktilar. Bunlardan haberiniz olmadi da dogru ya da yanlis bi askerin bogazi kesilmis onu tartisiyorsunuz. Benim 7-8aydir tanidigim insanlar su yorumlari yapanlar olamaz. Ya da yorgunluk uykusuzluk basiniza vurmus. Sizler belki asker anneleri olacaksiniz. Evlatlariniza yasadiklari ulkenin silahiyla tankiyla darbe yapmalarini mi ogutleyeceksiniz. Nacizane tavsiyem evlatlariniza Allahi peygamberi anlatin ya da bilginiz yoksa bilenlere anlattirin. Boylece hem bu dunyada hem obur dunyada size de kendilerine de faydali olurlar
Ben şu yazı üzerine yazılanları tekrar okudum acaba bşymi kaçırdım diye ama kimsenin darbe destekçisi olduğu kanaatine varamadım siz nasıl böyle düşündünüz anlamadım ama keşke sadece olaylarla ilgili fikrinizi belirtseydiniz bizleri potansiyel dinsiz ve bundan yola çıkarak çocuklarımızıda potansiyel darbeci olarak görmeniz hiç hoş olmamış bence!Insanlarin tepesinde helikopterler uçaklar ucuruldu atesler acildi. Meclis bombalandi genelkurmay ele gecirilmeye calisildi. Trt spikerine silah zoruyla bildiri okutuldu kopruleri tanklarla kapattilar. Itiraz eden insanlara kursun siktilar. Bunlardan haberiniz olmadi da dogru ya da yanlis bi askerin bogazi kesilmis onu tartisiyorsunuz. Benim 7-8aydir tanidigim insanlar su yorumlari yapanlar olamaz. Ya da yorgunluk uykusuzluk basiniza vurmus. Sizler belki asker anneleri olacaksiniz. Evlatlariniza yasadiklari ulkenin silahiyla tankiyla darbe yapmalarini mi ogutleyeceksiniz. Nacizane tavsiyem evlatlariniza Allahi peygamberi anlatin ya da bilginiz yoksa bilenlere anlattirin. Boylece hem bu dunyada hem obur dunyada size de kendilerine de faydali olurlar
Ben kimseye dinsiz demedim ve asla ima etmedim icimden de gecmedi. Sahsen su an ne sıkıntı yasiyorsak manevi eksiklikten kaynaklandigini düşünüyorum. Ben dort dortluk maneviyatli cocuk yetistiremem cunku o ilimde degilim. Cocugumu nasil matematik fizik ogrensin diye okullara vereceksem inşallah KUran KErim ogrenmesi icin ve bunu yasamasi icin cabalayacam. Benim tavsiyem budur. Yoksa herkes istedigi gorusten olabilir her kafa bir olsa koyuna coban bulunmaz derler bizim burda. Sozun ozu ALlah ummeti muhammede hidayet nasip etsin.Ben şu yazı üzerine yazılanları tekrar okudum acaba bşymi kaçırdım diye ama kimsenin darbe destekçisi olduğu kanaatine varamadım siz nasıl böyle düşündünüz anlamadım ama keşke sadece olaylarla ilgili fikrinizi belirtseydiniz bizleri potansiyel dinsiz ve bundan yola çıkarak çocuklarımızıda potansiyel darbeci olarak görmeniz hiç hoş olmamış bence!
Kimse evladina vatanina hainlik yapmayi ogretmez elbet. Burda konusulan; masum gencecik hicbiseyden habersiz genclerin yasamdan kopmalariydi. Tabiki burasi gundemden konularin konusuldugu bi alan degil uzuntusunu belli etmek isteyen en aci duydugu bi konudan bahsetmis olamaz mi. Siz ne sekilde okudunuzda burdaki kasim annelerini dini bilmeyen ogretmeyecek, darbe ogutu verecek anneler olarak gordunuz.. yazik cok yazik.. ne geliyorsa basimiza karsindakini dogru dinlemeyenler yuzunden geliyor. Gecmiste burdaki bicok annenin agzindan cikmistir "vatana millete hayirli evlat olsunlar" sozu..Insanlarin tepesinde helikopterler uçaklar ucuruldu atesler acildi. Meclis bombalandi genelkurmay ele gecirilmeye calisildi. Trt spikerine silah zoruyla bildiri okutuldu kopruleri tanklarla kapattilar. Itiraz eden insanlara kursun siktilar. Bunlardan haberiniz olmadi da dogru ya da yanlis bi askerin bogazi kesilmis onu tartisiyorsunuz. Benim 7-8aydir tanidigim insanlar su yorumlari yapanlar olamaz. Ya da yorgunluk uykusuzluk basiniza vurmus. Sizler belki asker anneleri olacaksiniz. Evlatlariniza yasadiklari ulkenin silahiyla tankiyla darbe yapmalarini mi ogutleyeceksiniz. Nacizane tavsiyem evlatlariniza Allahi peygamberi anlatin ya da bilginiz yoksa bilenlere anlattirin. Boylece hem bu dunyada hem obur dunyada size de kendilerine de faydali olurlar
Yorgunluk uykusuzluk senin başına vurmus olmali ki kasim annelerine böyle ithamda bulunuyorsun yazıkInsanlarin tepesinde helikopterler uçaklar ucuruldu atesler acildi. Meclis bombalandi genelkurmay ele gecirilmeye calisildi. Trt spikerine silah zoruyla bildiri okutuldu kopruleri tanklarla kapattilar. Itiraz eden insanlara kursun siktilar. Bunlardan haberiniz olmadi da dogru ya da yanlis bi askerin bogazi kesilmis onu tartisiyorsunuz. Benim 7-8aydir tanidigim insanlar su yorumlari yapanlar olamaz. Ya da yorgunluk uykusuzluk basiniza vurmus. Sizler belki asker anneleri olacaksiniz. Evlatlariniza yasadiklari ulkenin silahiyla tankiyla darbe yapmalarini mi ogutleyeceksiniz. Nacizane tavsiyem evlatlariniza Allahi peygamberi anlatin ya da bilginiz yoksa bilenlere anlattirin. Boylece hem bu dunyada hem obur dunyada size de kendilerine de faydali olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?