2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
marbleblue kabakta alerji yapiyosa yandik, emziriyomusun acaba yedigin biseymi dokundu, mama veriyosan hangi mamayi kullaniyosun yumurta alerjimiz varda gerekli olursa aklimda olsun diye tesekkurler simdiden

çok biliyorsun sen anlatsana bize
Bizim uyku başımıza vurdu nasıl evlat yetiştireceğimizi de bilmiyoruz hadi öğret anlat öğrenelim
Sen ne biliyorsun !!!
Neyle suçluyorsun bizi peki sana kim dedi o haberin yanlış oldugunu
Doğru yada yanlış bizim konuştuğumuz suçlu da olsa bir insanın başka bir insan canına kıymasıydı
Burda milleti darbe yanlısı gibi suçlamışsın
Okuduğunu anlama diye bir ders vardı görmedin mi sen

Malesef siz ve sizin gibiler yüzünden bu ülke bu halde. Bir siz dini biliyorsunuz değil mi, bir siz vatanı seviyorsunuz değil mi (!) Darbe yapmaya teşebbüs edenlerin, ülkeyi bu hale surukleyenlerin Allah iki cihanda da iki yakasını bir araya getirmesin. Biz sadece ANNELİK icgudumuzle 20 yaşında, bir şeyden haberi olmayan, ictimaya diye kaldırılıp götürülen bir EVLAT tan bahsettik ve yuregimiz yandı. Bunu nerelere cekmissiniz,yazik ki ne yazık..

DonukPudra ya katılıyorum kendinizle çelıştınız iki mesajinizda.

Allah selamet versin...

marbleblue kabakta alerji yapiyosa yandik, emziriyomusun acaba yedigin biseymi dokundu, mama veriyosan hangi mamayi kullaniyosun yumurta alerjimiz varda gerekli olursa aklimda olsun diye tesekkurler simdiden
Emziriyorum ama uzun süredir zeytin patates yufka dışında bşy ağzıma sürmedim diyetteyim bende onla birlikte sma mama veriyorum ayrıyeten

Allah a şükür uykusuzluğa yorgunluğa rağmen aklımızda vicdanimizda sapasağlam ki hukuk devletinde gencecik çocuğun söylemeye bile dilim varmıyor kurbanlık koyun gibi başının kesilmesini kinadik.Bence bunu kinayamayan sen gibiler vicdanını sorgulamali.Hiç birimiz darbeyi savunmadik benki eğer darbe yanlısı olsaydım basimizdakilerin yedi sülalesi trilyoner olurken dört çocuğumla marketten üç parça eşya alıp onca para ödediğim vakit hayatın pahaliligina karşı,Daha söylemeden düşünüyorsun diye insanlar hapse atılırken görüş bildirememeye,doğru düzgün çalışmayan kocalı komşumun özel okula çocuğu giderken ben okul aidatini zor ödediğim vakit darbe benzeri olayları savunurdum.Bence sen kaliplastirdigin düşüncelerinle ve at gozluklerinle değil yanlız oku Bizim yazdıklarımızı.
Allah a şükür sokakta ben dindarim diye geçinen çoğu kişiden daha dindarim ki ben komşum aç mı uyuyor ,Doğum yapan Yan mahalledeki Kadının ihtiyaç sahibimi diye kafa yorarken ,dindarim diye geçinip öyle yaşayıp kolunda burma bilezik,altında son model arabayla yanlarından geçip gidiyor.
halkın hür iradeyle koyduğu herşey başımızın üstünde ama bu kaba kuvvetle vahşete sağlanan hukukmu olmalı?
Söyleyecek çok şey var ama kısaca şunu diyeyim biz burda siyaset yapıp darbeyi savunmadik ,hiç birimizde öyle insanlar değiliz ,Bunu 7-8aydır anlayamadiysan yazık sana..
Evet hepimiz Kur'an i rabbimin izniyle anlatıcaz ogreticez ama bununla paralel vicdanlı merhametli insanlar olmayı ogreticez yoksa şuan dünyayı karartan ismini vermekten korktuğum sahislardan olmayacaklar .

Alkış alkış alkış......

Bence siz çocuklarınızi birine bırakıp biraz yatıp dinlenin. Yorgunluktan yazdıklarımızi anlamayip birde uzerine ayar vermeye kalkismisiniz. Gün birlik olma gunuyken, meclis bile ilk defa aynı fikirdeyken. Siz burda fitne çıkarmaya çalışıyorsunuz. Hiç kimsenin Size kendini ispatlamaya mecburiyeti yok. Çocuklarımı kuran İlmiye yetistirecegim demissiniz. İslam hoşgörü dindir, islam affedicidir, islam iyiliği emreder. Peygamber Efendimiz (S.a.v) bile hayattayken kimseyi yargilamazken siz hangi curretle yargilamakla kalmayıp birde hüküm veriyorsunuz. Unutmayın ki kul hakkı günahların en büyüğü. Rabbim bu zor günde hayatı daha da zorlastiranlari ıslah etsin ne diyeyim E elfo

Kızlar benim kız hiçbirşey yemiyor ya sade mama içiyoruz hiç öğün yok geçen mantı yaptım pek sevindi hah dedim bunu yer yok altı kaşık alıp bıraktı.Tek yediği taze üzüm ve felaket ishal gibi kaka yapıyor .sık yapmıyor günde iki defa ama felaket gürültülü cıvık ve kokulu bazen mukuslu.herzamanki mamayı yiyor ya diyorum acaba alerjisimi oldu?üzüme alerji olurmu ya of ne zor

Cnm sicaklardan olabilir benim kızimda yemiyor hiç. Dediğin gibi mama sadece. Üzüm bende yediriyorum acayip hateketleniyo bagirsaklari ama seviYo cadı bende şeftali de veriyorum dengelesin hiç olmazsa die

Cnm sicaklardan olabilir benim kızimda yemiyor hiç. Dediğin gibi mama sadece. Üzüm bende yediriyorum acayip hateketleniyo bagirsaklari ama seviYo cadı bende şeftali de veriyorum dengelesin hiç olmazsa die
halbuki biz hep kabız olurduk ilaç bile verdi doktor anlamadimki yaptığım bütün yemekler çöpe gidiyor inşallah sicaktandir bide hiç dişini kasimazdi şimdi el hep ağızda belkide dişin ishali ve istahsizligidir.ya bide aşı yaklaştı ,kanda alınacak Bizim kızın Nazı iyice zıvanadan çıkacak valla:))

Kendisi forumda aktif degil bebeklerle onca sey paylasiyoruz hiç yorumlari yok ama uzucu olaylarda paylasilmis yorumlara kosa kosa cevap yaz. Kendisini anlamakta zorlandim... E elfo
biz damardan girdik ondan canım:)) Ay şimdi Buda yanlış anlaşılmasın valla şakaydı ha!:)anlamaya çalışma bak bide uykusuzuz kafamıza vurmuştur anlayamayiz mazallah:))

Kızlar ama ben bugün uykusuz değilim valla kızım sekiz aydır ilkkez gündüz İki saat mık demeden uyudu bende uyudum.Annem sağolsun temizligimi yapmış .valla keyfime dicek yoktu darısı hepinizin başına .ben tekrar böyle bir uykuyu sekiz ay sonra anca görürüm zaten olsun bunada şükür

Gurultulu kaka ishalle mi basladi? Onceden de var miydi?
Gurultulu kaka bizim sikayet laktoz intoleransi cikmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…