- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #73.941
çok biliyorsun sen anlatsana bizeInsanlarin tepesinde helikopterler uçaklar ucuruldu atesler acildi. Meclis bombalandi genelkurmay ele gecirilmeye calisildi. Trt spikerine silah zoruyla bildiri okutuldu kopruleri tanklarla kapattilar. Itiraz eden insanlara kursun siktilar. Bunlardan haberiniz olmadi da dogru ya da yanlis bi askerin bogazi kesilmis onu tartisiyorsunuz. Benim 7-8aydir tanidigim insanlar su yorumlari yapanlar olamaz. Ya da yorgunluk uykusuzluk basiniza vurmus. Sizler belki asker anneleri olacaksiniz. Evlatlariniza yasadiklari ulkenin silahiyla tankiyla darbe yapmalarini mi ogutleyeceksiniz. Nacizane tavsiyem evlatlariniza Allahi peygamberi anlatin ya da bilginiz yoksa bilenlere anlattirin. Boylece hem bu dunyada hem obur dunyada size de kendilerine de faydali olurlar
wakewake gecmis olsun.. Nasil oldu kuzucuk..
Malesef siz ve sizin gibiler yüzünden bu ülke bu halde. Bir siz dini biliyorsunuz değil mi, bir siz vatanı seviyorsunuz değil mi (!) Darbe yapmaya teşebbüs edenlerin, ülkeyi bu hale surukleyenlerin Allah iki cihanda da iki yakasını bir araya getirmesin. Biz sadece ANNELİK icgudumuzle 20 yaşında, bir şeyden haberi olmayan, ictimaya diye kaldırılıp götürülen bir EVLAT tan bahsettik ve yuregimiz yandı. Bunu nerelere cekmissiniz,yazik ki ne yazık..Insanlarin tepesinde helikopterler uçaklar ucuruldu atesler acildi. Meclis bombalandi genelkurmay ele gecirilmeye calisildi. Trt spikerine silah zoruyla bildiri okutuldu kopruleri tanklarla kapattilar. Itiraz eden insanlara kursun siktilar. Bunlardan haberiniz olmadi da dogru ya da yanlis bi askerin bogazi kesilmis onu tartisiyorsunuz. Benim 7-8aydir tanidigim insanlar su yorumlari yapanlar olamaz. Ya da yorgunluk uykusuzluk basiniza vurmus. Sizler belki asker anneleri olacaksiniz. Evlatlariniza yasadiklari ulkenin silahiyla tankiyla darbe yapmalarini mi ogutleyeceksiniz. Nacizane tavsiyem evlatlariniza Allahi peygamberi anlatin ya da bilginiz yoksa bilenlere anlattirin. Boylece hem bu dunyada hem obur dunyada size de kendilerine de faydali olurlar
Kesin öyledir. O yüzden vicdanin kör olmuş da bogazi kesilen bir çocuğa acimayi bile sindiremiyorsun.Not:su yazdiklarimi herhangi bir siyasi gorusu savundugum icin yazmadim. Cok icten soyluyorum
Emziriyorum ama uzun süredir zeytin patates yufka dışında bşy ağzıma sürmedim diyetteyim bende onla birlikte sma mama veriyorum ayrıyetenmarbleblue kabakta alerji yapiyosa yandik, emziriyomusun acaba yedigin biseymi dokundu, mama veriyosan hangi mamayi kullaniyosun yumurta alerjimiz varda gerekli olursa aklimda olsun diye tesekkurler simdiden
Allah a şükür uykusuzluğa yorgunluğa rağmen aklımızda vicdanimizda sapasağlam ki hukuk devletinde gencecik çocuğun söylemeye bile dilim varmıyor kurbanlık koyun gibi başının kesilmesini kinadik.Bence bunu kinayamayan sen gibiler vicdanını sorgulamali.Hiç birimiz darbeyi savunmadik benki eğer darbe yanlısı olsaydım basimizdakilerin yedi sülalesi trilyoner olurken dört çocuğumla marketten üç parça eşya alıp onca para ödediğim vakit hayatın pahaliligina karşı,Daha söylemeden düşünüyorsun diye insanlar hapse atılırken görüş bildirememeye,doğru düzgün çalışmayan kocalı komşumun özel okula çocuğu giderken ben okul aidatini zor ödediğim vakit darbe benzeri olayları savunurdum.Bence sen kaliplastirdigin düşüncelerinle ve at gozluklerinle değil yanlız oku Bizim yazdıklarımızı.Insanlarin tepesinde helikopterler uçaklar ucuruldu atesler acildi. Meclis bombalandi genelkurmay ele gecirilmeye calisildi. Trt spikerine silah zoruyla bildiri okutuldu kopruleri tanklarla kapattilar. Itiraz eden insanlara kursun siktilar. Bunlardan haberiniz olmadi da dogru ya da yanlis bi askerin bogazi kesilmis onu tartisiyorsunuz. Benim 7-8aydir tanidigim insanlar su yorumlari yapanlar olamaz. Ya da yorgunluk uykusuzluk basiniza vurmus. Sizler belki asker anneleri olacaksiniz. Evlatlariniza yasadiklari ulkenin silahiyla tankiyla darbe yapmalarini mi ogutleyeceksiniz. Nacizane tavsiyem evlatlariniza Allahi peygamberi anlatin ya da bilginiz yoksa bilenlere anlattirin. Boylece hem bu dunyada hem obur dunyada size de kendilerine de faydali olurlar
Alkış alkış alkış......Allah a şükür uykusuzluğa yorgunluğa rağmen aklımızda vicdanimizda sapasağlam ki hukuk devletinde gencecik çocuğun söylemeye bile dilim varmıyor kurbanlık koyun gibi başının kesilmesini kinadik.Bence bunu kinayamayan sen gibiler vicdanını sorgulamali.Hiç birimiz darbeyi savunmadik benki eğer darbe yanlısı olsaydım basimizdakilerin yedi sülalesi trilyoner olurken dört çocuğumla marketten üç parça eşya alıp onca para ödediğim vakit hayatın pahaliligina karşı,Daha söylemeden düşünüyorsun diye insanlar hapse atılırken görüş bildirememeye,doğru düzgün çalışmayan kocalı komşumun özel okula çocuğu giderken ben okul aidatini zor ödediğim vakit darbe benzeri olayları savunurdum.Bence sen kaliplastirdigin düşüncelerinle ve at gozluklerinle değil yanlız oku Bizim yazdıklarımızı.
Allah a şükür sokakta ben dindarim diye geçinen çoğu kişiden daha dindarim ki ben komşum aç mı uyuyor ,Doğum yapan Yan mahalledeki Kadının ihtiyaç sahibimi diye kafa yorarken ,dindarim diye geçinip öyle yaşayıp kolunda burma bilezik,altında son model arabayla yanlarından geçip gidiyor.
halkın hür iradeyle koyduğu herşey başımızın üstünde ama bu kaba kuvvetle vahşete sağlanan hukukmu olmalı?
Söyleyecek çok şey var ama kısaca şunu diyeyim biz burda siyaset yapıp darbeyi savunmadik ,hiç birimizde öyle insanlar değiliz ,Bunu 7-8aydır anlayamadiysan yazık sana..
Evet hepimiz Kur'an i rabbimin izniyle anlatıcaz ogreticez ama bununla paralel vicdanlı merhametli insanlar olmayı ogreticez yoksa şuan dünyayı karartan ismini vermekten korktuğum sahislardan olmayacaklar .
22 temmuz dogum gunu hediyeleri hazirlayinMazef canım senin kızın doğum günü oldumu?Temmuz annesiydin iyidir inşallah minnak
Kızlar benim kız hiçbirşey yemiyor ya sade mama içiyoruz hiç öğün yok geçen mantı yaptım pek sevindi hah dedim bunu yer yok altı kaşık alıp bıraktı.Tek yediği taze üzüm ve felaket ishal gibi kaka yapıyor .sık yapmıyor günde iki defa ama felaket gürültülü cıvık ve kokulu bazen mukuslu.herzamanki mamayı yiyor ya diyorum acaba alerjisimi oldu?üzüme alerji olurmu ya of ne zor
halbuki biz hep kabız olurduk ilaç bile verdi doktor anlamadimki yaptığım bütün yemekler çöpe gidiyor inşallah sicaktandir bide hiç dişini kasimazdi şimdi el hep ağızda belkide dişin ishali ve istahsizligidir.ya bide aşı yaklaştı ,kanda alınacak Bizim kızın Nazı iyice zıvanadan çıkacak valla:))Cnm sicaklardan olabilir benim kızimda yemiyor hiç. Dediğin gibi mama sadece. Üzüm bende yediriyorum acayip hateketleniyo bagirsaklari ama seviYo cadı bende şeftali de veriyorum dengelesin hiç olmazsa die
biz damardan girdik ondan canım:)) Ay şimdi Buda yanlış anlaşılmasın valla şakaydı ha!:)anlamaya çalışma bak bide uykusuzuz kafamıza vurmuştur anlayamayiz mazallah:))
Gurultulu kaka ishalle mi basladi? Onceden de var miydi?Kızlar benim kız hiçbirşey yemiyor ya sade mama içiyoruz hiç öğün yok geçen mantı yaptım pek sevindi hah dedim bunu yer yok altı kaşık alıp bıraktı.Tek yediği taze üzüm ve felaket ishal gibi kaka yapıyor .sık yapmıyor günde iki defa ama felaket gürültülü cıvık ve kokulu bazen mukuslu.herzamanki mamayı yiyor ya diyorum acaba alerjisimi oldu?üzüme alerji olurmu ya of ne zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?