- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #73.961
Gurultulu kaka ishalle mi basladi? Onceden de var miydi?
Gurultulu kaka bizim sikayet laktoz intoleransi cikmisti.
Allaha sukur. Uyuyarak iyi yapmissin.. ilac gibi gelmistir...Kızlar ama ben bugün uykusuz değilim valla kızım sekiz aydır ilkkez gündüz İki saat mık demeden uyudu bende uyudum.Annem sağolsun temizligimi yapmış .valla keyfime dicek yoktu darısı hepinizin başına .ben tekrar böyle bir uykuyu sekiz ay sonra anca görürüm zaten olsun bunada şükür
Uzumu kes ya da elma seftali ile dengele bi bakalim..bagirsk calistigi icindir belki de..Ishalle canım ama iki kez anca yapıyor anlamadimki benide emmiyorki manada aynı mama .ağustosta randevu biraz erken gideyim diyorum dedeyle baba bana evhamliyim diye kızıyor .Biraz üzümü keseyim deneyeyim bari
benimkkız asida iyice kuduracak gerçi diğer aşida üç hafta uykusu düzeldi ama korkuyorumya.Bu arada aksam ustu farkettim benim minnagin alt sag disi patlamis.
Allahima sukur.
Sira yanindakinde o da sinirda.
Cok merak ediyorum disli nasil goruncek
Ucu patlaynca cikmasi uzun suruyor mu??
Valla 9.ay asisi yaklaiyor bende korkuyorm ondan mambur
Bu hafta bekleyim dikkat ederek bakalım doğru söylüyorsun .Uzumu kes ya da elma seftali ile dengele bi bakalim..bagirsk calistigi icindir belki de..
Bence de evhama gerek.yok .
Bende bugun yogurt denedim ilk kez 3 gun.denicem bakalim sonuc.ne olcak
Yeniden doğmuş gibi oldum valla Rabbim hepimize azda olsa böyle nefes almak nasip etsin.Hem uyuyup dinlenince kızımda daha usluydu daha bir sevimli geldi gözüme:))Allaha sukur. Uyuyarak iyi yapmissin.. ilac gibi gelmistir...
Aramizda en yorgun sendin..
Hep olmasa da arads bi gelsin boyle uykular o bile bisi bizlere
Hayırlı olsun annesi. Eminim daha bir yakışıklı olur dişleriyle pasan.Bu arada aksam ustu farkettim benim minnagin alt sag disi patlamis.
Allahima sukur.
Sagolasin.. bugunlerde yuzumu gulduren tek sey oldu..Hayırlı olsun annesi. Eminim daha bir yakışıklı olur dişleriyle pasan.
Canım ishal dış veya sıcaktan diyebiliriz de özellikle gurultulu ve mukuslu olması alerjiyi düşündürüyor. Üzümden olmasa da her zaman yedirdigin diğer şeylerden olabjlir mi? Belki şimdi tepki vermiştir. İnsaallah değildir ama.Kızlar benim kız hiçbirşey yemiyor ya sade mama içiyoruz hiç öğün yok geçen mantı yaptım pek sevindi hah dedim bunu yer yok altı kaşık alıp bıraktı.Tek yediği taze üzüm ve felaket ishal gibi kaka yapıyor .sık yapmıyor günde iki defa ama felaket gürültülü cıvık ve kokulu bazen mukuslu.herzamanki mamayı yiyor ya diyorum acaba alerjisimi oldu?üzüme alerji olurmu ya of ne zor
Canım ishal dış veya sıcaktan diyebiliriz de özellikle gurultulu ve mukuslu olması alerjiyi düşündürüyor. Üzümden olmasa da her zaman yedirdigin diğer şeylerden olabjlir mi? Belki şimdi tepki vermiştir. İnsaallah değildir ama.
Can'ım mama alerji yapmasın bizde diğer şeyler diye düşünürken iki numara mamaya geçmiştik meğer ondan oluyormuş bi öyle gözlemle istersenYa en masum şey kabak o bile alerji yaptı ben bu çocuğa ne yedircem sırf mama vermek hiç içime sinmiyo
Benim oğlum da bir ayı geçti ishal. Of çok üzülüyorum mama içtiği yemek yediği sırada kaka yapıyor. Anında. Antibiyotik ishali hala. Maflor kullandik duzelir gibi oldu sonra yine.. bir gün bir kez, diğer gun uç dort kez. Yarın gastroentoloji randevumuz var bakalım ne diyecek. Yeni bir şey denettirecek mi.. heyecan heyecan.. dua edin bize teyzeler. Oğlumun poposu yikamaktan bi hal oldu :)Çok uzun zamandır hiç birşey yemiyor yani elinde bile minciklamiyor .İnşallah distendir of bu dişler çok yordu bizi
Yaa dizanteri değilmiş yani? Öyle demişlerdi değil mi yanlış hatırlamıyorum?Can'ım mama alerji yapmasın bizde diğer şeyler diye düşünürken iki numara mamaya geçmiştik meğer ondan oluyormuş bi öyle gözlemle istersen
Benim oğlum da bir ayı geçti ishal. Of çok üzülüyorum mama içtiği yemek yediği sırada kaka yapıyor. Anında. Antibiyotik ishali hala. Maflor kullandik duzelir gibi oldu sonra yine.. bir gün bir kez, diğer gun uç dort kez. Yarın gastroentoloji randevumuz var bakalım ne diyecek. Yeni bir şey denettirecek mi.. heyecan heyecan.. dua edin bize teyzeler. Oğlumun poposu yikamaktan bi hal oldu :)
Can'ım olaylardan Msj dönüşte yapamadım daha yeni nette girdim inş huzur ortamı geri gelir dr dizanteri demişti başka dr götürmedim verdiği ilaçları kullanıyorum Ateş'imiz yok artık ama kaka sayımız genede fazla ve ishal şeklinde hastalığın ilk iki günü 40 adet bez bitirdik okadar kötü idi şimdi günde 5-6 yapıyor normal de bir kez bazen iki güne bir yapardı aklımın bi köşesinde alerjide olabilirmi diye geçmiyor değilYaa dizanteri değilmiş yani? Öyle demişlerdi değil mi yanlış hatırlamıyorum?
Bu arada aksam ustu farkettim benim minnagin alt sag disi patlamis.
Allahima sukur.
Bizim beş gün falan surmuştu.bizim de Alt dişler rahat çıktı ama üst zorluyor çok ağladı bugün
susturamadım ateşi de düşmüyor doktora da gittik başka problem yok
38,5geçmedi henüz bir an evvel çıksa
Diş çıkarırken ateşi çıkan arkadaşlar kaç gun sürdü ateş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?