- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #73.981
Yazik yavrum ya o kadar kaka yapmak bağırsakları nasıl demekki. Daha iyi olur insaallah canım tamamen iyileşirCan'ım olaylardan Msj dönüşte yapamadım daha yeni nette girdim inş huzur ortamı geri gelir dr dizanteri demişti başka dr götürmedim verdiği ilaçları kullanıyorum Ateş'imiz yok artık ama kaka sayımız genede fazla ve ishal şeklinde hastalığın ilk iki günü 40 adet bez bitirdik okadar kötü idi şimdi günde 5-6 yapıyor normal de bir kez bazen iki güne bir yapardı aklımın bi köşesinde alerjide olabilirmi diye geçmiyor değil
Amin insallah...Hayırlı olsun canım
Dişli çok daha tatlı oluyorlar
Bizim altta iki tane var gülünce tavşan gibi o çeneyi ısırasın gelir
Uzaması bir haftadan bir aya kadar olabilir
İnş Can'ım biran önce bebişlerimiz iyileşir onu öle görünce kıyamıyorum bide canı pek ki ağlamıyor sancı gelince iki mıhlıyor o kadar buradakiler bile şaşırıyorYazik yavrum ya o kadar kaka yapmak bağırsakları nasıl demekki. Daha iyi olur insaallah canım tamamen iyileşir
Aaa 1 numarası yapmazken 2 numara yapabiliyomu onu bilmiyodum bak gerçi sadece mama tüketirken bşy yok kakası normal oluyo ama onada dikkat ediyim bakıyım Sağol canımCan'ım mama alerji yapmasın bizde diğer şeyler diye düşünürken iki numara mamaya geçmiştik meğer ondan oluyormuş bi öyle gözlemle istersen
Bizde öle başlamış ben fark etmedim ek gıda denemeleri yaptığımızdan sonradan dr dedi şimdi süt ürünleri veremiyorum mamayıda tahıllı biberon mamasıyla karıştırarak süt oranını azaltmış olmuyoz alerjisi artmıyor yoksa dr özel mama yazdı inş sizde böle bi durum yokturAaa 1 numarası yapmazken 2 numara yapabiliyomu onu bilmiyodum bak gerçi sadece mama tüketirken bşy yok kakası normal oluyo ama onada dikkat ediyim bakıyım Sağol canım
Bende çok tedirginim uyuyamıyorum uçak sesi duysam korkuyorum kızımda heral tedirgin cumadan beri beşiğinde uyumuyor yanımda yatıyor belki hastalığı belkide ortamdaki stresi hissediyorM mambur canım cumadan beri annemdeydim akşam eve geldim.evde net olduğundan rahat giriyorum.telde paket bitmek üzereydi az az okuyabildim.bide daha kendime gelemedim.ankaradayım ben.annemlerin evi Olayların olduğu yere çok ama çok yakındı.hala uyuyamıyorum.uçaklar tepwmdeydi silah sesleri bomba sesleri evleri salladı.ölücem sandım.inşallah atlatırım.çok az uykuyla duruyorum.
Kesinlikle hissediyordur bebişin canım.rabbim bir daha yaşatmasın.Bende çok tedirginim uyuyamıyorum uçak sesi duysam korkuyorum kızımda heral tedirgin cumadan beri beşiğinde uyumuyor yanımda yatıyor belki hastalığı belkide ortamdaki stresi hissediyor
Geçmiş olsun. Kolay değil o anları birebir yaşamak. Allah gönlünü rahatlatsin biran önce inşaallah.M mambur canım cumadan beri annemdeydim akşam eve geldim.evde net olduğundan rahat giriyorum.telde paket bitmek üzereydi az az okuyabildim.bide daha kendime gelemedim.ankaradayım ben.annemlerin evi Olayların olduğu yere çok ama çok yakındı.hala uyuyamıyorum.uçaklar tepwmdeydi silah sesleri bomba sesleri evleri salladı.ölücem sandım.inşallah atlatırım.çok az uykuyla duruyorum.
Bu arada aksam ustu farkettim benim minnagin alt sag disi patlamis.
Allahima sukur.
Sira yanindakinde o da sinirda.
Cok merak ediyorum disli nasil goruncek
Ucu patlaynca cikmasi uzun suruyor mu??
Valla 9.ay asisi yaklaiyor bende korkuyorm ondan mambur
Anlamadım yani siz şimdi normal mama mi kullaniyirsunuz alerjisi olan bebeğe? Niye öyle yapıyorsunuz diyet mama kullanmıyor sunuz,? Peki o şekilde yine zarar vermiyor mu yani seyreltilmiş şekilde doktor ne diyor canım?Bizde öle başlamış ben fark etmedim ek gıda denemeleri yaptığımızdan sonradan dr dedi şimdi süt ürünleri veremiyorum mamayıda tahıllı biberon mamasıyla karıştırarak süt oranını azaltmış olmuyoz alerjisi artmıyor yoksa dr özel mama yazdı inş sizde böle bi durum yoktur
İnş canım ya şu an yediği tek şey maması o da elden giderse yandık bizde 3 ay kdr keçi sütü maması kullanmıştık alerji durunca normal mamaya geçtik 2 ay kadar bi zevkü sefamız oldu herşeyi yedik sonra bi anda tekrar başladı doktor vücudun tolere edebileceği bi miktar vardır onu harcamış tekrar başlamış dedi ama gerçekten çok zor sizede allah kolaylık versin bebişlerimizede tez zamanda şifa inşBizde öle başlamış ben fark etmedim ek gıda denemeleri yaptığımızdan sonradan dr dedi şimdi süt ürünleri veremiyorum mamayıda tahıllı biberon mamasıyla karıştırarak süt oranını azaltmış olmuyoz alerjisi artmıyor yoksa dr özel mama yazdı inş sizde böle bi durum yoktur
Ya kızlar bu alerjiyi ben mi yanlış biliyorum yoksa başka yöntemler de mi var geçmesi için? Biz diyet mama kullanıyoruz ve kesinlikle sut içeren bir şey yedirmiyorum/ yemiyorum da. Şimdi kakasi düzgün ama yine de vermiyorum. Belli bi yaştan sonra denemeye başlayacağız. Sizin doktorlar nasıl yaptırıyor yani hemen nasıl normal mamaya başlatıyor? Valla anlamadım bi anlativerin yoksa biz daha uzun sure bir şey yiyemeyeceğiz sanirim. Alerjide nasıl bir yol izliyorsunuz???İnş canım ya şu an yediği tek şey maması o da elden giderse yandık bizde 3 ay kdr keçi sütü maması kullanmıştık alerji durunca normal mamaya geçtik 2 ay kadar bi zevkü sefamız oldu herşeyi yedik sonra bi anda tekrar başladı doktor vücudun tolere edebileceği bi miktar vardır onu harcamış tekrar başlamış dedi ama gerçekten çok zor sizede allah kolaylık versin bebişlerimizede tez zamanda şifa inş
Canım benim.kiz 22 temmuzlu ama tam gününde yapamayacağım şuanda annemlerdeyim eve 24 temmuzda donerim obur hfta kutlarım sanırım.ama gününde ufak bisey yaparım yinede.m maşallah kızım iyi.anasi kötü.sen nasılsın kızın nasıl.cadimi halaMazef canım senin kızın doğum günü oldumu?Temmuz annesiydin iyidir inşallah minnak
Sagolasin canimmaşallah pasayaaa hayırlı olsun cnm devamı kolayca gelsin inşallah. Köy havası iyi geldi kuzuya annesi
sormabbüyüyünce rahat etcez derken dahada cadı oldu ama dahada tatlı ya el cirpmalar falan .Senin kız büyümüş maşallah annesi darısı bizim başımıza canım ya doğum günü tam zamanında olcak degilya zaten hatirlamiyorlatda ama ona hep anlatacagin güzel anılarla dolu bir gün olsun inşallah..canım hayırdır sen niye kötüsün?Canım benim.kiz 22 temmuzlu ama tam gününde yapamayacağım şuanda annemlerdeyim eve 24 temmuzda donerim obur hfta kutlarım sanırım.ama gününde ufak bisey yaparım yinede.m maşallah kızım iyi.anasi kötü.sen nasılsın kızın nasıl.cadimi hala
Nasıl oldu kuzucugun ?Bizim bir gün sürmüştü canim ama ateş olmasada hep kafası falan hep yanmistibizim de Alt dişler rahat çıktı ama üst zorluyor çok ağladı bugün
susturamadım ateşi de düşmüyor doktora da gittik başka problem yok
38,5geçmedi henüz bir an evvel çıksa
Diş çıkarırken ateşi çıkan arkadaşlar kaç gun sürdü ateş
M mambur canım cumadan beri annemdeydim akşam eve geldim.evde net olduğundan rahat giriyorum.telde paket bitmek üzereydi az az okuyabildim.bide daha kendime gelemedim.ankaradayım ben.annemlerin evi Olayların olduğu yere çok ama çok yakındı.hala uyuyamıyorum.uçaklar tepwmdeydi silah sesleri bomba sesleri evleri salladı.ölücem sandım.inşallah atlatırım.çok az uykuyla duruyorum.
Canım bizde 2 gn sürdü alt diş içn ama doktorumuz ısrarla diş ateş yapmaz de sonra bizim ateş sebebiniz boğazda enfeksiyon çıktımamburGN post: 47317478 .!.:Nasıl oldu kuzucugun ?Bizim bir gün sürmüştü canim ama ateş olmasada hep kafası falan hep yanmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?