2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Saol Can'ım maşallah dişler epey çıkmış bizde de emekleme yokta çene çalışıyor alkış yapıyor her bebiş farklı alanlarda ilerliyor bizimkiler birazcıkta tembel olunca merakla emekleyeceği günü bekliyoz

Maşallah Can'ım da neden kiloya dikkat et dedi az mı çok mu anlamadım

Canım dis olabilirmi oda iştahsızlık ishal yapiyo

Hayırlı olsun dişiniz bizimki 2 gün arayla ikinciyi çıkardı nasıl tatlı oluyolar iki dis

Bir yere giderken iyi de donuste toparlamak fena ya.
Camasir fasli yeni bitti.
Evi de sirayla toparlamaya calisiyorm. Esim supurge vileda yapti dun ama dipkose yine beni bekler. Oglum da kalabaliga alisti orda pacamdan inmiyor artik uyutabildigimde ya da oynadiginda kendiliginden yapiyorum..

Yavaş yavaş yaparsın daha bizim eve dönüşe çok var evimi özledim ya sen böle iş güç deyip anlattın ya paçamdan inmiyor diye çok şekerdir eminim ya bizim kız da emeklesin ya çok özeniyorum

Yavaş yavaş yaparsın daha bizim eve dönüşe çok var evimi özledim ya sen böle iş güç deyip anlattın ya paçamdan inmiyor diye çok şekerdir eminim ya bizim kız da emeklesin ya çok özeniyorum
Insallah insallah. Acayip seker ve daha da yaramaz oluyorlar. Cekmece dolap aciyor .. ne nerde evde donuyor valla :))

O öpme işte.begenemedinmi benimki de öyle oluyor bazen koklayarak oluyor bende çok aşka gelince isirarak
İlahi mazef beğenemedim valla:))bende şappp diye öpsün diye bekliyorum .aynen ya hızını alamayınca isiricam diyor hatta tam isiranazsa resmen kavga ediyor:))bide dudağımdan öpmeyi çok seviyor izin vermezsem çok fena ısırıyor:)))

canım ben hastanede yaptiricam ama özelmi devleti kararsızım.özellikle doktora açtım sordum bizimki sağlık ocağını kabul etmedi .kan alinmisken hazır canı yanmisken çok detaylı bakıcam dedi sonra pişman olmayalım herşeyi kontrol edelim diyor.benim doktor Ağustos başı gidip yaptırınca kanda nelere baktirdi yazarım size.
Maşallah yakışıklıya annesi darısı bize biz daha 9 kiloyu göremedik .biz çıtı pıtı ama erkekfatmayiz:))

Sağol canım dönüyoruz şimdi. Pek bi değişiklik yok. Bana yumurta ye dene dedi. Birkaç vitamin falan ishal için ilaç verdi.. onun dışında diyete devam.
Merak ettim kötü birşey yoktur diye cevabını okudum ama malum çocuklar yazamadım.
Canım sabırla asicaz bu günleri ,şükürler oldunu dermansız değil derdimiz .İnşallah yumurta dokunmaz ,ilacinizda ishalinizi geçirir

Insallah insallah. Acayip seker ve daha da yaramaz oluyorlar. Cekmece dolap aciyor .. ne nerde evde donuyor valla :))
Amin inş tez Zaman'da emeklemesen bebeler emekler dişi çıkmayanlar diş çıkarır hasta olanlar iyileşir alerjileri kökten biter iştahları açılır gece ve gündüz derin uykulara dalar inş Ramazan duası gibi oldu unuttuğum bişey varsa tamamlayın

Bende disten şüpheleniyorum .bizim doktor ve bazı diğerleri ateş ishal kulak cekistirmesi disten olmaz diyor.ama hepsi diğer iki disimizdede oldu:))bugün hep ama hep eli kulagindaydi
Her dr bişey dio bizimkide kulak çekmesi diş dedi gerçekten de bikac güne dış çıkardı

Saolasın canım.eşimde hastanede yaptıralım dedi.aşıdan önce yaptırırım.sonuçları onlarda gösteririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…