- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.021
SagolGeçmiş olsun Allah şifa versin..
Saol Can'ım maşallah dişler epey çıkmış bizde de emekleme yokta çene çalışıyor alkış yapıyor her bebiş farklı alanlarda ilerliyor bizimkiler birazcıkta tembel olunca merakla emekleyeceği günü bekliyoztubaa1 gunyil Mazef
Gecmis olsun kizlar..
DonukPudra hayirli olsun disiniz.
Benim kizim da dis konusunda hizli ilerliyo alt us 2ser tane cikmisti. Simdi de ust yanlar cikiyor.
Biz de henuz emekleme yok. Yapmaya calisiyo fakat yorulup yuvarlanmayi tercih ediyor.
Bi de alkis falan da yapmiyor. Ama el ayak cok hizli calisiyor. Eller patpat yapiyo surekli.. heyecanlandiginda da ayak bileklerini hizli hizli cevirip kollarini patpat vuruyor. Cok tatli bi goruntusu oluyor.
Maşallah Can'ım da neden kiloya dikkat et dedi az mı çok mu anlamadımM mambur canım biz şimdi 8.ay izlemden geldik.ebemiz 9.ayda hem aşı hemde kan tahlili dedi.acaba tahlili doktorda mı yaptırsam.ebe burda yapıcaz dedi.siz nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz.bu arada kilo ya dikkat et biraz dedi.10,1 kg 73 cm olmuşuz teyzeleri.süt sordum 1 yaştan önce önermiyoruz dedi.bizden haberler bu kadar
Kilosu ortalamanın üstünde dedi canım bende anlamadımMaşallah Can'ım da neden kiloya dikkat et dedi az mı çok mu anlamadım
Canım dis olabilirmi oda iştahsızlık ishal yapiyoKızlar benim kız hiçbirşey yemiyor ya sade mama içiyoruz hiç öğün yok geçen mantı yaptım pek sevindi hah dedim bunu yer yok altı kaşık alıp bıraktı.Tek yediği taze üzüm ve felaket ishal gibi kaka yapıyor .sık yapmıyor günde iki defa ama felaket gürültülü cıvık ve kokulu bazen mukuslu.herzamanki mamayı yiyor ya diyorum acaba alerjisimi oldu?üzüme alerji olurmu ya of ne zor
Hayırlı olsun dişiniz bizimki 2 gün arayla ikinciyi çıkardı nasıl tatlı oluyolar iki disBu arada aksam ustu farkettim benim minnagin alt sag disi patlamis.
Allahima sukur.
Sira yanindakinde o da sinirda.
Cok merak ediyorum disli nasil goruncek
Ucu patlaynca cikmasi uzun suruyor mu??
Valla 9.ay asisi yaklaiyor bende korkuyorm ondan mambur
Sagolasin ..evet yanindaki de epey yizeye cikmis yarina patlayabilir.Hayırlı olsun dişiniz bizimki 2 gün arayla ikinciyi çıkardı nasıl tatlı oluyolar iki dis
Grafikte %97 üstünde de olduğunu sanmıyorum normal neden dikkat et diyorsa zaten şu kilo hep sorun zayıf olsa da hafif toplu olsadaKilosu ortalamanın üstünde dedi canım bende anlamadım
Yavaş yavaş yaparsın daha bizim eve dönüşe çok var evimi özledim ya sen böle iş güç deyip anlattın ya paçamdan inmiyor diye çok şekerdir eminim ya bizim kız da emeklesin ya çok özeniyorumBir yere giderken iyi de donuste toparlamak fena ya.
Camasir fasli yeni bitti.
Evi de sirayla toparlamaya calisiyorm. Esim supurge vileda yapti dun ama dipkose yine beni bekler. Oglum da kalabaliga alisti orda pacamdan inmiyor artik uyutabildigimde ya da oynadiginda kendiliginden yapiyorum..
Insallah insallah. Acayip seker ve daha da yaramaz oluyorlar. Cekmece dolap aciyor .. ne nerde evde donuyor valla :))Yavaş yavaş yaparsın daha bizim eve dönüşe çok var evimi özledim ya sen böle iş güç deyip anlattın ya paçamdan inmiyor diye çok şekerdir eminim ya bizim kız da emeklesin ya çok özeniyorum
İlahi mazef beğenemedim valla:))bende şappp diye öpsün diye bekliyorum .aynen ya hızını alamayınca isiricam diyor hatta tam isiranazsa resmen kavga ediyor:))bide dudağımdan öpmeyi çok seviyor izin vermezsem çok fena ısırıyor:)))O öpme işte.begenemedinmibenimki de öyle oluyor bazen koklayarak oluyor bende çok aşka gelince isirarak
canım ben hastanede yaptiricam ama özelmi devleti kararsızım.özellikle doktora açtım sordum bizimki sağlık ocağını kabul etmedi .kan alinmisken hazır canı yanmisken çok detaylı bakıcam dedi sonra pişman olmayalım herşeyi kontrol edelim diyor.benim doktor Ağustos başı gidip yaptırınca kanda nelere baktirdi yazarım size.M mambur canım biz şimdi 8.ay izlemden geldik.ebemiz 9.ayda hem aşı hemde kan tahlili dedi.acaba tahlili doktorda mı yaptırsam.ebe burda yapıcaz dedi.siz nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz.bu arada kilo ya dikkat et biraz dedi.10,1 kg 73 cm olmuşuz teyzeleri.süt sordum 1 yaştan önce önermiyoruz dedi.bizden haberler bu kadar
Bende disten şüpheleniyorum .bizim doktor ve bazı diğerleri ateş ishal kulak cekistirmesi disten olmaz diyor.ama hepsi diğer iki disimizdede oldu:))bugün hep ama hep eli kulagindaydiCanım dis olabilirmi oda iştahsızlık ishal yapiyo
Merak ettim kötü birşey yoktur diye cevabını okudum ama malum çocuklar yazamadım.Sağol canım dönüyoruz şimdi. Pek bi değişiklik yok. Bana yumurta ye dene dedi. Birkaç vitamin falan ishal için ilaç verdi.. onun dışında diyete devam.
Amin inş tez Zaman'da emeklemesen bebeler emekler dişi çıkmayanlar diş çıkarır hasta olanlar iyileşir alerjileri kökten biter iştahları açılır gece ve gündüz derin uykulara dalar inş Ramazan duası gibi olduInsallah insallah. Acayip seker ve daha da yaramaz oluyorlar. Cekmece dolap aciyor .. ne nerde evde donuyor valla :))
Her dr bişey dio bizimkide kulak çekmesi diş dedi gerçekten de bikac güne dış çıkardıBende disten şüpheleniyorum .bizim doktor ve bazı diğerleri ateş ishal kulak cekistirmesi disten olmaz diyor.ama hepsi diğer iki disimizdede oldu:))bugün hep ama hep eli kulagindaydi
İnş biran önce şu alerji biter ya sen de rahatlarsın kilosu boyu kaç olmuş kuzununSağol canım dönüyoruz şimdi. Pek bi değişiklik yok. Bana yumurta ye dene dedi. Birkaç vitamin falan ishal için ilaç verdi.. onun dışında diyete devam.
Aynen canım bende çok soru sormuyorum doktora gittiğimde sorularımı soruyorumGrafikte %97 üstünde de olduğunu sanmıyorum normal neden dikkat et diyorsa zaten şu kilo hep sorun zayıf olsa da hafif toplu olsada
Saolasın canım.eşimde hastanede yaptıralım dedi.aşıdan önce yaptırırım.sonuçları onlarda gösteririmcanım ben hastanede yaptiricam ama özelmi devleti kararsızım.özellikle doktora açtım sordum bizimki sağlık ocağını kabul etmedi .kan alinmisken hazır canı yanmisken çok detaylı bakıcam dedi sonra pişman olmayalım herşeyi kontrol edelim diyor.benim doktor Ağustos başı gidip yaptırınca kanda nelere baktirdi yazarım size.
Maşallah yakışıklıya annesi darısı bize biz daha 9 kiloyu göremedik .biz çıtı pıtı ama erkekfatmayiz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?