2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben bu çocuga yumurta yediremiyorum ya siz nasıl ne şekilde veriyorsunuz
Haslanmis yumurtayi benim kiz pek sevmiyo. Oyle yaptigim zaman hep yarim birakiyor. Ben de cesitli sekillerde yedirmeye calisiyorum.
Bir veya iki tatli kasigi irmigi ihlamurla hasliyorum. Cok koyu olmayacak sonradan da cekiyor. Icine haslanmis yumurta peynir pekmez katiyorum. Karistirip yediriyorum.
Bazen de haslanmis yumurtayi azicik ihlamurla acip peynirle yediriyorum.
Iki gundur omlet yediriyorum. Dun tereyagli sade omleti yaninda peynirle yedi. Bugun peynirli omlet yaptim yedi.
Yarin artik ne veririm bilmiyorum. Hergun yumurta vermiyorum aslinda bugun denk geldi..
Ben de sabahlari ne verecegimi sasiriyorum. Sizler ne veriyosunuz kizlar?
Mesela ekmegi minik lokmalar halinde veriyomusumuz islatmadan.

Bebe bisküvisiyle karıştır canım peynirle beraber.sade verirken elimde biraz peynir biraz yumurta ezipte veriyorum.yoğurtta veriyorum kuru Olmasın diye
Biskuvi tatli diye verme dedi dr.muz. ben de kendim biskuvi yapicam bakalim.nasil olacak.

Can'ım şu bi kaç gündür bizim kız sofra gediği oldu herşeyden yemek istiyor hatta ağlıyor ben de ekmeği küçük lokmalar halinde veriyorum ağzına dün taze fasulye yedik tavuk haşlama yedik misafirlikte olunca çokta özel bişey yapılmıyor rica ediyorum tuz biber koymadan ayırıyoruz ölede yiyor çokta hoşuna gidiyor

Merhaba, benim 6 Kasım doğumlu bi kızım var. Bıngıldağı hala tam kapanmadı, 1 tl büyüklüğünde bi açıklık var hala. Doktorumuz en son 1 ay önce vitaminini 5 damlaya çıkarttı ama hala aynı. Bu durumda olan var mı acaba ?

Kızlar ben geçen gün kızıma kek yaptım. 1 yumurta sarısı, 3 yemek kaşığı yoğurt, 2 yemek kaşığı yoğurt suyu, 1 yemek kaşığı zeytin yağ, yarım çay kaşığı karbonat, 2 tane sıcak suda yumusattığım hurmayı blendırda ezdim ve 4-5 yemek kaşığı tam buğday unu. tadı çok güzel oldu ama benim cadı yemedi. tatlı şeyleri sevmiyor.

Lohusa döneminde annemle nerdeyse iki güne bi un helvası yaptık bana dönüşü basen göbek oldu hala da o dönüşten kurtulamadım canımı da çok sıkıyor bu durum
basen göbekten nasıl kurtulacaz ya ben 50kiloya indim taa ünv.de okuduğum zamanların kilosu ,35 kilo almıştım hiç rejime gerek kalmadı kızımın kuduruklugu ilk kez ise yaradı ama göbek azcık yiyeyim hamile gibi oluyor yemesem sönmüş balon gibi..bide bel yanlarındaki şu fazlalıkları napcaz bilmiyotum

Lohusa döneminde annemle nerdeyse iki güne bi un helvası yaptık bana dönüşü basen göbek oldu hala da o dönüşten kurtulamadım canımı da çok sıkıyor bu durum
Ah ah valla napcaz bilmiyirum..
Ben de diyeti bozdugumdan beri tatliya sardim acisini ciksriyorm resmen. Ama aynalara bakmaya korkuyom.

Malesef zeytini de 1 gece suda bekletip bi kaç kere yıkadıktan sonra yiyebiliyorum yufkayı keşfeymeyeydim baya aç aç geziyodum
Yazacaktim bende arkadas yazmis saf sizma zeytinyagi deneyebilrsin.

benimkkuaför maceram hiç başlamadan biter kızlar benimki hiç durmamış evde tektek odaları gezip beni aramış .Bir geldimki el çarpıyor bide kızmış ısırıp kavga ediyor .dede annene mahvolmuş Allahtan ufak oğlan evdeydi o hoplamis ziplamis azcık durmuş.Artık kuaförde annemi alip gitcem tabii bugün değil çünkü kadında hal kalmamış:))

Bizim oglsnin 2.dis de patladi bugun.cok huysuz.
Ustune yarina misafirim var iyi ki evi toparlama girismini yaymamisim.

Ben.corba haric.herseyi eline veriyorum doke saca yiyiyor sozde ama bi tavuk olsa masanin altinda doyar. Meyveleri de koyde bi cesaret rendelemeden verdm onlari da oyle yiyiyor.ama eve geldik cocuk.resmen o.cocuk degil. Kalabalikta yemek hoslarina gidiyor sanirim

Sabret canım kızıcın Büyüyünce kol kola beraber gidersiniz.niyetlenip gidememekte insanın içine oturuyo.napalım.şimdi bu bağlanma zamanı iyice bunalcaZ.yürüseler belki bu kadar bağlı olmazlar.

Benim oğlumda rendeleme yemiyo artık.elinde daha çok seviyo.ama Boğazına kaçacak diye çok korkuyorum.dişler biraz Büyüyünce koparıyo.

Dimi Can'ım en son kardeşim abla benden fazla bıyığın var deyince çok kötü oldum çok uzun süredir kendime bakmıyorum
Dün büyük kızımla oğlum konuşuyorlar ,bir yaş varya aralarında kızım oğluma diyorki ben eğer erkek olsaydım şimdiye annem kadar biyigim olurdu senin niye daha çıkmadık :)))tabii benim terlik manevra yaparak kıza uçtu:)Allah ım dedim lafa bak ne hale gelmişim

Sabret canım kızıcın Büyüyünce kol kola beraber gidersiniz.niyetlenip gidememekte insanın içine oturuyo.napalım.şimdi bu bağlanma zamanı iyice bunalcaZ.yürüseler belki bu kadar bağlı olmazlar.
İnsan bunalıyor ama çokta hoşuna gidiyor .düşün mama bile içmemiş.ben geldimki kucağımda bir türküler cigiriyor bir öpüyor sanırsın yatıya gittim:))

ağustosta doktora gidince bakicak.büyük oğlumda öyle olmuştu bir suda eritilmiş ilaç verdi doktor onbeş günde kapanmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…