2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Un helvasi yapsan ...
Ben hep oyle yaptim krzlerim icin

Günaydın kızlar .Yine uykusuz gecede sabahlar olmadı ...olsun saglikliyizya buna şükür hem alıştık uyumamaya.
Kızlar bugün kızı azcık anneme ve babama birakicam sabahtan büyük kızımla çarşıya gidicem .genç oluyoryA herşeyi beğenmiyor birlikte bakcaz hemen birsaat.
Kızımı şu 8ayda üç kez bıraktım anneme ,güveniyorum ama içimde bir tuhaf oluyor .bakalım durursa öğleden sonra kuaföre gidicem .Herkese bol uslu duran ,Güzel yiyen ,mık demeden duran bebeli günler olsun...

Şimdi kızımı anneme bıraktım kuaföre geldim en son kasım da kuaföre gitmiştim ama aklım evde hep acaba ağlar mı acaba beni ararmı diye

M mambur canım eğer Kızın duruyorsa bir değil iki saat gez zaman geçirin.benim oğlan bırak çarşıya çıkmayı beş dakika göremesin feryat figan bağırıp ağlıyor.hiç bensiz durmuyo.

En son kuaför maceramda oğlum salonu yıktı ağlamaktan.sakallı kuaför abiden çok korktu fönü zor çektirdim

Malesef zeytini de 1 gece suda bekletip bi kaç kere yıkadıktan sonra yiyebiliyorum yufkayı keşfeymeyeydim baya aç aç geziyodum
Canim zeytin yiyebiliyosan zeytin yagida yiyebilirsin o yikayinca giden baska bir yag zeytin yagi degil. Zeytin yapilirken aycicek yagi vs ile yaglaniyo. Ben de disardan zeytin yiyemiyorum cunku bi cokyag bize de dokunuyo. Zeytin yiyebildigine gore sizma zeytin yagini dene bence

Yok benimki dudakci değil.b iz hiç dudağını opmedik belki o yüzden bilmiyorum.bizimkide yakalarsa burnumuzu ısırıyor bidr babasının kulağına delik acti

Aa öylemi deniyim o zaman korkudan bşy deneyemiyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…