- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.041
Amin canım inşaallah. Kilosu 7.430 boyu da 69,5.İnş biran önce şu alerji biter ya sen de rahatlarsın kilosu boyu kaç olmuş kuzunun
Un helvasi yapsan ...Ya şu alerji diyetine alıştım sanırım artık ama adet dönemlerindeki tatlı krizleriyle başetmek çok fenaaz önce eşim ayaktaydı, seni şu an 10 katlı düğün pastası gibi görüyorum dedin korktu adamcağız
Ben yağ da tüketemiyorum yağsız olurmuki acabaUn helvasi yapsan ...
Ben hep oyle yaptim krzlerim icin
Zeytin yagi da mi dokunuyor size??Ben yağ da tüketemiyorum yağsız olurmuki acaba
Lohusa döneminde annemle nerdeyse iki güne bi un helvası yaptık bana dönüşü basen göbek oldu hala da o dönüşten kurtulamadım canımı da çok sıkıyor bu durumUn helvasi yapsan ...
Ben hep oyle yaptim krzlerim icin
Malesef zeytini de 1 gece suda bekletip bi kaç kere yıkadıktan sonra yiyebiliyorum yufkayı keşfeymeyeydim baya aç aç geziyodumZeytin yagi da mi dokunuyor size??
Yagsiz un tencereye yapismazs olabilir aslinda.
Şimdi kızımı anneme bıraktım kuaföre geldim en son kasım da kuaföre gitmiştim ama aklım evde hep acaba ağlar mı acaba beni ararmı diyeGünaydın kızlar .Yine uykusuz gecede sabahlar olmadı ...olsun saglikliyizya buna şükür hem alıştık uyumamaya.
Kızlar bugün kızı azcık anneme ve babama birakicam sabahtan büyük kızımla çarşıya gidicem .genç oluyoryA herşeyi beğenmiyor birlikte bakcaz hemen birsaat.
Kızımı şu 8ayda üç kez bıraktım anneme ,güveniyorum ama içimde bir tuhaf oluyor .bakalım durursa öğleden sonra kuaföre gidicem .Herkese bol uslu duran ,Güzel yiyen ,mık demeden duran bebeli günler olsun...
Rahatına bak canım ağlarsa haber verirler nasıl olsaŞimdi kızımı anneme bıraktım kuaföre geldim en son kasım da kuaföre gitmiştim ama aklım evde hep acaba ağlar mı acaba beni ararmı diye
Canim zeytin yiyebiliyosan zeytin yagida yiyebilirsin o yikayinca giden baska bir yag zeytin yagi degil. Zeytin yapilirken aycicek yagi vs ile yaglaniyo. Ben de disardan zeytin yiyemiyorum cunku bi cokyag bize de dokunuyo. Zeytin yiyebildigine gore sizma zeytin yagini dene benceMalesef zeytini de 1 gece suda bekletip bi kaç kere yıkadıktan sonra yiyebiliyorum yufkayı keşfeymeyeydim baya aç aç geziyodum
Yok benimki dudakci değil.b iz hiç dudağını opmedik belki o yüzden bilmiyorum.bizimkide yakalarsa burnumuzu ısırıyor bidr babasının kulağına delik actiİlahi mazef beğenemedim valla:))bende şappp diye öpsün diye bekliyorum .aynen ya hızını alamayınca isiricam diyor hatta tam isiranazsa resmen kavga ediyor:))bide dudağımdan öpmeyi çok seviyor izin vermezsem çok fena ısırıyor:)))
Aa öylemi deniyim o zaman korkudan bşy deneyemiyorumkiCanim zeytin yiyebiliyosan zeytin yagida yiyebilirsin o yikayinca giden baska bir yag zeytin yagi degil. Zeytin yapilirken aycicek yagi vs ile yaglaniyo. Ben de disardan zeytin yiyemiyorum cunku bi cokyag bize de dokunuyo. Zeytin yiyebildigine gore sizma zeytin yagini dene bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?