2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım benimki lokma halinde yiyordu ama en güzel köy ekmeği dediğimiz ekmeği .o ağızda hamur olmuyor kolay yutuyor

Kizlar yemek.kahvalti icin takip ettiginiz siteler var mi ?ozelikmle kahvalti bende kisirdongu oldu artik ya..
canım merhaba geçmiş bayramınızı kutlarım bu arada..ben çok zorlamıyorum ama telefonda bebek yemekleri diye bir program var etkili..oğluma özel menüler çıkarmıyorum zira yumurta sarısını yemezken tereyağına kırılmış bildiğimiz tuzlu yağlı yumurtayı ekmek banıp banıp (banan bizi tabiki)iştahla yiyor..
ona özel çorba yaptığımda burun kıvıran evladım üzerine naneli yağ yaptığım yoğurt çorbasına bayılıyor.

Merhaba annisler ben ocak annesiyim kizim tam 6. 5 aylik ek gidaya 5. 5 aylıkken başladık ama kizim suan hicbir ek gida yemek istemiyor. Ne denediysem yemiyor da yemiyor. Devamlı çöpe gidiyor. Siz ne onerirsiniz? Ne yapmalıyım?? Zorlayim

Merhaba nasilsin?
Bebisin.nasil?
Seninde gecmis bayramin mubarek olsun.
Ya alerji durumu gecti gibi bizim yavas yavas vermeye baslicam ama o kadar sinirlamisim ki diyette kendimi resmen cocuk icin birsey uretemiyorum cok sagol.

marbleblue
O kadar hizda sindirip bagirsaga ulasamaz bence hadi ertesi gun ya da aksamina olsa. Su alerji cok.degisken bisi ya

Ben görmediğim kiloyu görüp şuanda bunu da taşıyorum sözde yazın kızımı baba ya bırakıp spor ve diyet yapacaktım nerrrrde artık iş başladıktan sonra olmadı diyetisyene gidecem

Süpermişler senin ki ler hadi bilmiyor benim kardeş dediğim 25 yaşında erkek fuul bakımlı annem zaten hep der seni mi kız diye büyüttüm onu mu bilmem der ha buarada terlik atmayı öğrenmek gerek heral bu durumlar için

Mrb Can'ım dönemseldir hiç zorlama üç gün kuralı alerji için Bebek yemediği için değil bizim kız da öle oldu biara hep döktüm dr bir iki kaşık alsa yeter dedi belki diş çıkarma başlamıştır

Bende sozde oglan 6aylik olunca spora baslayacaktim. Spor salonu 10dk mesafemde..
Ama hayaller hayatlar modundayiz suan. Esime diyorm artik idare edersin yok zapedemem 1 saat diyor. Yasindan sonra biraz ayaklansin diyor bakalim...

Bende sozde oglan 6aylik olunca spora baslayacaktim. Spor salonu 10dk mesafemde..
Ama hayaller hayatlar modundayiz suan. Esime diyorm artik idare edersin yok zapedemem 1 saat diyor. Yasindan sonra biraz ayaklansin diyor bakalim...
Kizlar ben hamile kaldigim kilo olan 62ye inmistim en son. Sonra da bi daha tartinmadiydim. Bugun evi supururken elime tarti gecince bi cikayim dedim. 60.5e dusmusum. Daha vermesem iyi ya uzun unce bisi olmak istemiyorum. Tahta gibi oluyo.

Kizlar ben hamile kaldigim kilo olan 62ye inmistim en son. Sonra da bi daha tartinmadiydim. Bugun evi supururken elime tarti gecince bi cikayim dedim. 60.5e dusmusum. Daha vermesem iyi ya uzun unce bisi olmak istemiyorum. Tahta gibi oluyo.
Vışşş bacım böyle dertmi olur ben doğumdan sonra 10 kilo aldım hamilelikte bile bu kadar almamıştım sen nettinde verdin, allahım bir miktar kiloyu benden al isteyenlere ver ben yakında yuvarlanarak seyahat edebilecek kıvama gelicem bşyler yapmalıyım

Süpersin canım ben takılı kaldım ne alıyorum ne veriyorum 4,5 kilom fazla

Söyleyin bana kızlar ne olur bir bebe gece yarısı bir vakit neden kalkar ?00.30 kalkış 03.30 itibariyle uyuyus .Hadi kalkiyon bari sabah geç kalk oda yok yaw sen küçücük bedeninle Nasıl dayanıyorsun diyorum . benim bu kız yaşına basacak yine aynı olacak hatta bence hiç uyumayacak.
Bide yataktan benim tarafı görmeye çalışması yokmu çok tatlı elini uzatıyor yetişemiyor bide ayağıyla deniyor .gunduzki gibi olmadığımı anlıyor gönlümü almak için ne saklabanliklar yapıyor

Slm kizlarrrr nasilsiniz? Ben de kendime hiç zaman ayiramiyom sac, kas , biyik almis basini gidiyo tr.gelirsem ilk kuaforu ziyaret etcem

avrupa ülkelerinde çok pahalıymış ya ordada pahalı mı cnm? valla işe başlamadan önce aynen çok salmıştım ama şimdi her gün çıktığım için mecbur insan dikkat ediyo

Kalkar canım kalkar anne uyumuş uyumamış umrunda olmadan oyun ister
Benim sıpada yapıyor bunu sık sık
çok sinirleniyorum o vakit ama bir gülüyor bütün sinirim gidiyor gözlerimin içine bakıyor kızmayım diye
Bir yaşından sonra uyku daha çok düzene giriyormuş ama bizim uykusuz bebeler için geçerli değil bence
bunlar uyursa çok şey kaçırıyor
Şöyle kesintisiz dört saatlik uykuyu özledim ama şimdi oğlum uyusa bile ben uyuyamam sanırım çünkü o beni uykusuzluğa alıştırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…