- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.081
Canım benimki lokma halinde yiyordu ama en güzel köy ekmeği dediğimiz ekmeği .o ağızda hamur olmuyor kolay yutuyorHaslanmis yumurtayi benim kiz pek sevmiyo. Oyle yaptigim zaman hep yarim birakiyor. Ben de cesitli sekillerde yedirmeye calisiyorum.
Bir veya iki tatli kasigi irmigi ihlamurla hasliyorum. Cok koyu olmayacak sonradan da cekiyor. Icine haslanmis yumurta peynir pekmez katiyorum. Karistirip yediriyorum.
Bazen de haslanmis yumurtayi azicik ihlamurla acip peynirle yediriyorum.
Iki gundur omlet yediriyorum. Dun tereyagli sade omleti yaninda peynirle yedi. Bugun peynirli omlet yaptim yedi.
Yarin artik ne veririm bilmiyorum. Hergun yumurta vermiyorum aslinda bugun denk geldi..
Ben de sabahlari ne verecegimi sasiriyorum. Sizler ne veriyosunuz kizlar?
Mesela ekmegi minik lokmalar halinde veriyomusumuz islatmadan.
canım merhaba geçmiş bayramınızı kutlarım bu arada..ben çok zorlamıyorum ama telefonda bebek yemekleri diye bir program var etkili..oğluma özel menüler çıkarmıyorum zira yumurta sarısını yemezken tereyağına kırılmış bildiğimiz tuzlu yağlı yumurtayı ekmek banıp banıp (banan bizi tabiki)iştahla yiyor..Kizlar yemek.kahvalti icin takip ettiginiz siteler var mi ?ozelikmle kahvalti bende kisirdongu oldu artik ya..
Ah ah valla napcaz bilmiyirum..
Ben de diyeti bozdugumdan beri tatliya sardim acisini ciksriyorm resmen. Ama aynalara bakmaya korkuyom.
Ben kabak denemesinden sonra 1 gün ara verip bu sabah elma vermiştim öğlen çok mukuslu kaka yaptı bu kadar çabuk tepki vermiş olabilirmi ki bağırsak anlayamadım yarın tekrar versemmi bilemedim şimdi
Yazacaktim bende arkadas yazmis saf sizma zeytinyagi deneyebilrsin.
Merhaba nasilsin?canım merhaba geçmiş bayramınızı kutlarım bu arada..ben çok zorlamıyorum ama telefonda bebek yemekleri diye bir program var etkili..oğluma özel menüler çıkarmıyorum zira yumurta sarısını yemezken tereyağına kırılmış bildiğimiz tuzlu yağlı yumurtayı ekmek banıp banıp (banan bizi tabiki)iştahla yiyor..
ona özel çorba yaptığımda burun kıvıran evladım üzerine naneli yağ yaptığım yoğurt çorbasına bayılıyor.
Ben görmediğim kiloyu görüp şuanda bunu da taşıyorum sözde yazın kızımı baba ya bırakıp spor ve diyet yapacaktım nerrrrde artık iş başladıktan sonra olmadı diyetisyene gidecembasen göbekten nasıl kurtulacaz ya ben 50kiloya indim taa ünv.de okuduğum zamanların kilosu ,35 kilo almıştım hiç rejime gerek kalmadı kızımın kuduruklugu ilk kez ise yaradı ama göbek azcık yiyeyim hamile gibi oluyor yemesem sönmüş balon gibi..bide bel yanlarındaki şu fazlalıkları napcaz bilmiyotum
Dün büyük kızımla oğlum konuşuyorlar ,bir yaş varya aralarında kızım oğluma diyorki ben eğer erkek olsaydım şimdiye annem kadar biyigim olurdu senin niye daha çıkmadık :)))tabii benim terlik manevra yaparak kıza uçtu:)Allah ım dedim lafa ba ne hale gelmişim
Mrb Can'ım dönemseldir hiç zorlama üç gün kuralı alerji için Bebek yemediği için değil bizim kız da öle oldu biara hep döktüm dr bir iki kaşık alsa yeter dedi belki diş çıkarma başlamıştırMerhaba annisler ben ocak annesiyim kizim tam 6. 5 aylik ek gidaya 5. 5 aylıkken başladık ama kizim suan hicbir ek gida yemek istemiyor. Ne denediysem yemiyor da yemiyor. Devamlı çöpe gidiyor. Siz ne onerirsiniz? Ne yapmalıyım?? Zorlayim
Denemedim canım yarın bi denerim sağolCanım bisküvi ye karıştırıp denedin mi
Kizlar ben hamile kaldigim kilo olan 62ye inmistim en son. Sonra da bi daha tartinmadiydim. Bugun evi supururken elime tarti gecince bi cikayim dedim. 60.5e dusmusum. Daha vermesem iyi ya uzun unce bisi olmak istemiyorum. Tahta gibi oluyo.Bende sozde oglan 6aylik olunca spora baslayacaktim. Spor salonu 10dk mesafemde..
Ama hayaller hayatlar modundayiz suan. Esime diyorm artik idare edersin yok zapedemem 1 saat diyor. Yasindan sonra biraz ayaklansin diyor bakalim...
Vışşş bacım böyle dertmi olur ben doğumdan sonra 10 kilo aldım hamilelikte bile bu kadar almamıştım sen nettinde verdin, allahım bir miktar kiloyu benden al isteyenlere ver ben yakında yuvarlanarak seyahat edebilecek kıvama gelicem bşyler yapmalıyımKizlar ben hamile kaldigim kilo olan 62ye inmistim en son. Sonra da bi daha tartinmadiydim. Bugun evi supururken elime tarti gecince bi cikayim dedim. 60.5e dusmusum. Daha vermesem iyi ya uzun unce bisi olmak istemiyorum. Tahta gibi oluyo.
Süpersin canım ben takılı kaldım ne alıyorum ne veriyorum 4,5 kilom fazlaKizlar ben hamile kaldigim kilo olan 62ye inmistim en son. Sonra da bi daha tartinmadiydim. Bugun evi supururken elime tarti gecince bi cikayim dedim. 60.5e dusmusum. Daha vermesem iyi ya uzun unce bisi olmak istemiyorum. Tahta gibi oluyo.
Slm kizlarrrr nasilsiniz? Ben de kendime hiç zaman ayiramiyom sac, kas , biyik almis basini gidiyo tr.gelirsem ilk kuaforu ziyaret etcem
Söyleyin bana kızlar ne olur bir bebe gece yarısı bir vakit neden kalkar ?00.30 kalkış 03.30 itibariyle uyuyus .Hadi kalkiyon bari sabah geç kalk oda yok yaw sen küçücük bedeninle Nasıl dayanıyorsun diyorum . benim bu kız yaşına basacak yine aynı olacak hatta bence hiç uyumayacak.
Bide yataktan benim tarafı görmeye çalışması yokmu çok tatlı elini uzatıyor yetişemiyor bide ayağıyla deniyor .gunduzki gibi olmadığımı anlıyor gönlümü almak için ne saklabanliklar yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?