2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım kaçta yatiyo 0.30 da kalkiyo geçen benim oğlan da 8.30 da uyudu oh dedim ama senin dediğin gibi 3 de kalktı oturdu ne uyku ne bisey oyun istiyo erken uyusa lar dert uyumasanlar bi dert

merhaba canım Allaha şükürler olsun biz iyiyiz..oğlum afacanlaştı peşinde fazlaca koşturuyor ama buna da şükür..sizin işiniz çok zor alerji anneye on kat daha zora sokuyor Rabbim daha göstermesin..ama alerji durumu bittiyse yediğin yemeklerin tuz oranını hafifleterek çocuğuna da sunabilirsin

Kızlar o kadar kötüyüm ki şu an anlatamam arkadaşımın 5 yaşında kızı lösemi teşhısi konmuştu lazım olan bşyler vardı onları götürdüm şimdi hastaneden dönüyorum allah kimseye yaşatmasın öyle zor ki... Ben alerji var diye bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum üzülüyorum bugün ordaki çocukları görünce utandım resmen benimki dert bile değil onların yanında varsın süt İçmesin onu bunu yemeyelim ama sağlıklıolsun gülsün oynasın, şu an bize normal gelen şeyler onlar için öyle büyük lüks ki ...uyumayan bebeleri olanlar hiç dert etmeyin orda bi anne en son 2 ay önce kızlarını evlerine götürebildiklerini çok istediği yeni alınan yatağında sadece 3 kere yatabildiğini anlattı kahroldum.. biz yaramazlar uyumuyolar çok hareketli bilmem ne derken bir sürü insan çocuğu yaramazlık yapabilsin diye dua ediyo... ama insanoğluyuz işte bende 2 gün sonra tekrar çocuğa hiç bşy yediremiyorum diye üzülcem biliyorum ama daha fazla şükredicem artık.. Rabbim bütün hastalara özelliklede çocuklara şifa versin

Allah'ım o yavrularımızın şifasını ver tez zamanda.annelerinin yüzünü güldür.çok kötü oldum.rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.şükretmesini bilmeliyiz.doyumsuzuz hep herşeyimiz iyi olsun istiyoruz şikayet ediyoruz.Allah affetsin bizleri

Ben oglumu doktor kontrolüne götürdüm gecen hafta kan tahlili yapıldı.biraz zorlandık cok agladı kolundan kanlar aktı ıkı gun kendime gelemedim.sonra annem kücücük bebekler ameliyata giriyo defalarca deliniyo kolları kanlar alınıyo oyle olsan napıcan dedı. Söyle bi dusundum tekrar tekrar sükrettim ve hastanede sifa bekleyen yavrulara dua ettim allah yasatmasın kimseye.

Allah hepsine şifa versin çok zor

Alerjik bebeleri olan anneler bana yardımcı olur musunuz? Katı gıdaya başlayana kadar kabız olma durumu yoktu. Fakat yoğurt vermeye basladık kabız oldu. Hem de ne kabız geceler gündüzleri karısıtı ben müdahale etmezsem yapamıyordu. Yoğurdu kestik. Eh düzelir gibi oldu bu sefer dr keci yoğurdu yap dedi. Yaptım iyi gibiydi. 3-4 gün sonra aynı hikaye. yoğurdu tamamen kestik. Şimdi peynire basladık az miktarda onda bi sıkıntı yok gibi. Dr ek olarak biogaia damla verdi. Herşey yoluna girdi. Şükür Rabbime dedik bi rahat nefes aldık. Dr yoğurdu tekrar deneyelim dedi. Tekrar verdik ve 2. Gğn gece uykularımız tamamen bitti sabaha kadar ağlama ve kabızlık tekrar etti. Sinirlerim de bozuldu hem yesin istiyorum hem kabız olmasın istiyorum ağlamaklı oldum iyice. Dr ü aradım. Gğn aşırı ver ve inek sütünden yoğurt dene bakalım dedi. Denerken yıpranıyoruz kızım da bende. DonukPudra özellikle senden hatırlıyorum alerjik anne cok diye. Ne yapmalıyım var mı bi öneriniz? Aklım karışık Can'ım sıkkın

Bebişi meyve yemeyen anneler,ben oğluma yarım muzu ezip icinede cam rendede 8 adet beyaz yada kara üzüm rendeliyorum.severek yiyor.belki sizinkilerde sever
Canım muzu tek veriyorum ezip.üzümü çok seviyo bayılıyo diyebilirim ama biraz fazla kaçırdık galiba ishal gibi oldu

Gecmis olsun canimmm.. biz de alerjiden dolayi yeni yogurt denemesine gectik.

Acikcasi diyecegim sey ara verme yontemini dene.. bagirsaklari epey yorulmus ki dr bagirsak duzenleyici biogaia vermis...
Ne keci ne inek sutu verme. Birak kalsiyumu baska seyden alsin.
Bir de olcek ne kadar veriyorsun?? O fazla gelmis olabilir...
Meyve de nasil elma armut dengeleyin diyorlar kabiz yapici seylerle ishal yapici bagirsak calistiran seyleri vermeyi dene.
Gerci yogurt kabiz yapmaz herkeste ama yavrun hassas tepki vermis.
Benim onerim en az 10 gun bir dinlensin evladinin bagirsaklari toparlasin.Sonra azar azar vermeye basla.
Gecmis olsun.

avrupa ülkelerinde çok pahalıymış ya ordada pahalı mı cnm? valla işe başlamadan önce aynen çok salmıştım ama şimdi her gün çıktığım için mecbur insan dikkat ediyo
Turkiyeye gore pahali evet beceremiyolar nasil istedigimi ayrintisina kadar anlatiyom bide simdi bebisle zor olur birakcak kimse yokya o yüzden Gelince bakima sokacam kendimi

Reactions: GCA
Can'ım cok teşekkür ederim. Probiyotik 5 damla kullanıyoruz. Yoğurdu da istemedi mi yedirmek imkansız benim cadıya 50-60 cc anca yer. Kalsiyumu alacağı Başlıca besini veremiyor olmak beni üzüyor. 1 ay ara vermiştik 2-3 gündür yeni vermeye başladım ama sonuç bu. Cok huzursuz uyumuyor ağlıyor artık bende Çeşmeleri açacağım cok güzel sebze meyve püresi yiyordu. O da bitti bi lokma yediremiyorum ağız hep kitli 3-5 üzüm tanesi azcık kavun karpuz dışında ağzına meyve koymuyor. Püre adına hiç birşey veremiyorum cok seçici ne yapacagım Nasıl yapacagım tıkanmış vaziyetteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…