- 14 Ağustos 2015
- 1.952
- 3.583
- 83
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.121
Bakım spa masaj tatil uyku ne varsa suan hepsine ihtiyacım varTurkiyeye gore pahali evet beceremiyolar nasil istedigimi ayrintisina kadar anlatiyom bide simdi bebisle zor olur birakcak kimse yokya o yüzden Gelince bakima sokacam kendimi
Insallah en kisa zamanda yaparsinBakım spa masaj tatil uyku ne varsa suan hepsine ihtiyacım var
Izinler iptalmis tatil planimiz da yattiBakım spa masaj tatil uyku ne varsa suan hepsine ihtiyacım var
Can'ım cok teşekkür ederim. Probiyotik 5 damla kullanıyoruz. Yoğurdu da istemedi mi yedirmek imkansız benim cadıya 50-60 cc anca yer. Kalsiyumu alacağı Başlıca besini veremiyor olmak beni üzüyor. 1 ay ara vermiştik 2-3 gündür yeni vermeye başladım ama sonuç bu. Cok huzursuz uyumuyor ağlıyor artık bende Çeşmeleri açacağımcok güzel sebze meyve püresi yiyordu. O da bitti bi lokma yediremiyorum ağız hep kitli 3-5 üzüm tanesi azcık kavun karpuz dışında ağzına meyve koymuyor. Püre adına hiç birşey veremiyorum cok seçici ne yapacagım Nasıl yapacagım tıkanmış vaziyetteyim.
Ben de yaa..Bakım spa masaj tatil uyku ne varsa suan hepsine ihtiyacım var
Can'ım cok teşekkür ederim. Probiyotik 5 damla kullanıyoruz. Yoğurdu da istemedi mi yedirmek imkansız benim cadıya 50-60 cc anca yer. Kalsiyumu alacağı Başlıca besini veremiyor olmak beni üzüyor. 1 ay ara vermiştik 2-3 gündür yeni vermeye başladım ama sonuç bu. Cok huzursuz uyumuyor ağlıyor artık bende Çeşmeleri açacağımcok güzel sebze meyve püresi yiyordu. O da bitti bi lokma yediremiyorum ağız hep kitli 3-5 üzüm tanesi azcık kavun karpuz dışında ağzına meyve koymuyor. Püre adına hiç birşey veremiyorum cok seçici ne yapacagım Nasıl yapacagım tıkanmış vaziyetteyim.
Canım ben kendim henüz denemedim ama arkafaşımın deneyip memnun kaldığı yapmam için gönderdiği bi tarif var alerjimiz geçince deniycem inş bendeBu sabah erken kalktik
Bebe biskuvisi yaptim. Hicguzel olmadi. Deneyip tutturqn varsa paylasabilir mi?
canım benimki sekizde uyuyor .ama aylardır böyle uyuyor herzamanda değil arada bir gece uyanıp oyun istiyorCanım kaçta yatiyo 0.30 da kalkiyo geçen benim oğlan da 8.30 da uyudu oh dedim ama senin dediğin gibi 3 de kalktı oturdu ne uyku ne bisey oyun istiyo erken uyusa lar dert uyumasanlar bi dert
canım kesintisiz dört saati geçtim kesintisiz İki saate razıyımKalkar canım kalkar anne uyumuş uyumamış umrunda olmadan oyun ister
Benim sıpada yapıyor bunu sık sık
çok sinirleniyorum o vakit ama bir gülüyor bütün sinirim gidiyor gözlerimin içine bakıyor kızmayım diye
Bir yaşından sonra uyku daha çok düzene giriyormuş ama bizim uykusuz bebeler için geçerli değil bence
bunlar uyursa çok şey kaçırıyor
Şöyle kesintisiz dört saatlik uykuyu özledim ama şimdi oğlum uyusa bile ben uyuyamam sanırım çünkü o beni uykusuzluğa alıştırdı
canım okadar doğru soylemissinki ama işte insanoğlu yuz bunları hemende unutup yakinmaya başlıyoruz.Kızlar o kadar kötüyüm ki şu an anlatamam arkadaşımın 5 yaşında kızı lösemi teşhısi konmuştu lazım olan bşyler vardı onları götürdüm şimdi hastaneden dönüyorum allah kimseye yaşatmasın öyle zor ki... Ben alerji var diye bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum üzülüyorum bugün ordaki çocukları görünce utandım resmen benimki dert bile değil onların yanında varsın süt İçmesin onu bunu yemeyelim ama sağlıklıolsun gülsün oynasın, şu an bize normal gelen şeyler onlar için öyle büyük lüks ki ...uyumayan bebeleri olanlar hiç dert etmeyin orda bi anne en son 2 ay önce kızlarını evlerine götürebildiklerini çok istediği yeni alınan yatağında sadece 3 kere yatabildiğini anlattı kahroldum.. biz yaramazlar uyumuyolar çok hareketli bilmem ne derken bir sürü insan çocuğu yaramazlık yapabilsin diye dua ediyo... ama insanoğluyuz işte bende 2 gün sonra tekrar çocuğa hiç bşy yediremiyorum diye üzülcem biliyorum ama daha fazla şükredicem artık.. Rabbim bütün hastalara özelliklede çocuklara şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?