2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Anladim canim o.zaman ciddi reaksiyon gosteriyor 1 ay aradan sonra yine versen de.
Ya 1 cay kasigi 1 tatli kasigi kademli git ya da ic verme bence yok yere ypranmasin yavrun da.
Yeme konusunda bisey diyemeiyrum benim oglan da tam iyi gidiyo dedigim.an sapitiyor .

Ben bugün sapıttım :)
Sabah yumurta yedircektim evde büskivi yok haşlanmış tek yemiyor neyse dün bi arkadaş sahanda tereyağında yaptığını söyledi sanırım
Ondan esinlenerek
içine kendi yaptığım peynirden katıp pişirdim verdim ağzından çıkardı yemedi
Aç kalmasın dedim dün yaptığım tarhanayı ısıttım içine de o karışımı ekledim bi güzel yedi maşallah :)

Diş çıkarma dönemi de olabilir mi canım acaba
o dönemde de ağızlarını kilitliyorlar
Yoğurda kayısı koyup denesen ve hani yoğurdun suyu olur ya oda kabız yaptırmazmış
Kabızlık çok fena allahım kolaylık versin

Bu sabah erken kalktik
Bebe biskuvisi yaptim. Hicguzel olmadi. Deneyip tutturqn varsa paylasabilir mi?

Kızlar beşikte ayağa kalkıyo diye korkuyodum düşmesinden şunu buldum belki sizede fikir olur bu hafta alıp takıcam ben

Bu sabah erken kalktik
Bebe biskuvisi yaptim. Hicguzel olmadi. Deneyip tutturqn varsa paylasabilir mi?
Canım ben kendim henüz denemedim ama arkafaşımın deneyip memnun kaldığı yapmam için gönderdiği bi tarif var alerjimiz geçince deniycem inş bende

Eklentiler

• Screenshot_2016-07-22-10-04-12.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar herkese merhaba. Birkaç gundur siteye giremiyorum. Daha doğrusu giriş yapıyor ama başlıklara giremiyordum.Bugün girdi ancak. Anlamadım neden öyle oldu..

İnşaallah herkes iyidir.

Kızlar herkese merhaba. Birkaç gundur siteye giremiyorum. Daha doğrusu giriş yapıyor ama başlıklara giremiyordum.Bugün girdi ancak. Anlamadım neden öyle oldu..

İnşaallah herkes iyidir.

İnşaallah herkes iyidir.

Canım kaçta yatiyo 0.30 da kalkiyo geçen benim oğlan da 8.30 da uyudu oh dedim ama senin dediğin gibi 3 de kalktı oturdu ne uyku ne bisey oyun istiyo erken uyusa lar dert uyumasanlar bi dert
canım benimki sekizde uyuyor .ama aylardır böyle uyuyor herzamanda değil arada bir gece uyanıp oyun istiyor

canım kesintisiz dört saati geçtim kesintisiz İki saate razıyım

canım okadar doğru soylemissinki ama işte insanoğlu yuz bunları hemende unutup yakinmaya başlıyoruz.

Kızlar dün hiç okuyamadım bile burayı babam ablamın yanına gitti onu alıp gelecek e dedemiz çok yardımcı olurdu şimdi öyle zor olduki of ablam gelince ayrı bir zor ..Şu yaz bir bitseydi diyorumya.

Kızlar bizim kaka durumu iyice kötüleşti .mamami dokunuyorki dedim dün ciddi anlamda ek gıda verdim ,bugün bu saate kadarda ek gıda verdim dahada beter oldu.
Az önce yeni yemek yedirmistim mutfakta kucağımda tutuyordum gokguryltusu gibi bir kaka yaptı ayıptır söylemesi benim komple üstüm ve mutfağın yerlerini batırdı nasıl oldu anlamadım.hemde bu sefer yemyesildi.hemde kusmasida arttı.kesin birşey dokunuyor
Birazdan doktoru arayacağım

Kızlar bişey sorcam.kemikleri ağrıyan varmı?inanılmaz ağrıyor yani başkası bunu dese ya kemikte nasıl ağrır derdim halsiz ve ağrılı hissediyorum .Neden olurki?başına gelen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…