2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Slm kızlar nasılsınız biriniz peyniri kendi yapıyordu galiba tarifini verebilir mi birde sabah kahvaltısında neler veriyorsunuz ceviz fındığı başladınız pekmez falan veriyormusunuz

Geçen canım benimki de bayağı gürültülü ve yemyeşil etti bana dişten dediler yada üşü t müşteri dediler

[QUOTEben 1 ambur, post: 47360500, member: 719020"]evet bende disten şüpheleniyorum Ama iki buçuk hafta surermiki bilemedim[/QUOTE]
Canım ven 1 ay çektim uykusuzluk sürekli ağlama kilo almama diş patladığında varmı belirti

Kızlar şimdi doktoru aradım .Bana muaneye gelene kadar bekle ve gözlemle bağırsakları kendiliğinden düzene girebilir dedi ,Hemen alerji yakistirmasi yapmayalım dedi.rahat adam bizim doktor ya kilo almicak zaten 8kiloyu zar zor gördük .bide ne dokunuyor acaba düşüncesi adamı öldürür paranoyak oldum resmen

tualışmaya benit: 47360542 .!.:
[QUOTEben 1 ambur, post: 47360500, member: 719020"]evet bende disten şüpheleniyorum Ama iki buçuk hafta surermiki bilemedim
Canım ven 1 ay çektim uykusuzluk sürekli ağlama kilo almama diş patladığında varmı belirti[/QUOTE]
Ek gıdaya alışamama benim kızda 2 gündür akşamları gaz sancısı var

[QUOTEben 1 ambur, post: 47360500, member: 719020"]evet bende disten şüpheleniyorum Ama iki buçuk hafta surermiki bilemedim
Canım ven 1 ay çektim uykusuzluk sürekli ağlama kilo almama diş patladığında varmı belirti[/QUOTE]canım benim kızın doğduğundan beri huyu bunlar:))yüzden bilemiyorum sadece belirgin olarak kulak tutuyor birde diğer iki diste balkonda viledayla bin kez yeri sildirtiyordu bunda daha başlamadı:))

Çoğu malesef aynı cevabı veriyor içini ferah tutmaya çalış belki senin yediğini bişey d okunmuştur emziriyosanız yada üşütmüştür

Canım ven 1 ay çektim uykusuzluk sürekli ağlama kilo almama diş patladığında varmı belirti
canım benim kızın doğduğundan beri huyu bunlar:))yüzden bilemiyorum sadece belirgin olarak kulak tutuyor birde diğer iki diste balkonda viledayla bin kez yeri sildirtiyordu bunda daha başlamadı:))[/QUOTE]
Canım benimki kulak ve saçlarını çekiltiriyor emin ol diş 2 Dilimi çıkmak üzere bizim de kulağını koparmak resmen cadı

Slm kızlar nasılsınız biriniz peyniri kendi yapıyordu galiba tarifini verebilir mi birde sabah kahvaltısında neler veriyorsunuz ceviz fındığı başladınız pekmez falan veriyormusunuz
Ben kendim yapiyorum canim. Evindeyap sitesinden maya ve kaynamis sutle peynir yapmak icin bisey daha aldim. 1-2lt sutle 1 haftalik peynir yapiyorum. Yogurt yaptigimizdan daha ilik sute mayayi once suda eritip koyuyorum 1.5-2saat sarip bekletiyorum tutunca ayrisincaya kadar isitiyorum(normalde peynir cig sutten yapilir ama zararli oldugu icin kaynatip yapiyorum bu defa da ayrismasi icin tekrar isitmak gerekiyor) suyu ve peyniri iyice ayrilinca tulbentte suzuyorum. Tulbentteyken ustune ici dolu bi tencere koyup dolapta birkac saat bekletiyorum. Sekil alip sertlesince peynir hazir. Dilimleyip cikan suyuna koyuyorum. Afiyet olsun. Bi de sute limon skip cokelek gibi yapanlar da var ama mayali gidalar daha faydali oldugu icin ben boyle yapiyorum. Bi de mayayi olcmek icin 1 mllik enjektorlerden kullaniyorum cunku sut cok az okunca mayayi ayarlamak zor oluyo

T tuba52 ben ceviz vermeye basladim. Sabah kahvaltisinda peynir ceviz hipp 5 tahilli kozlenmis biber karistirip veriyorum. Pekmez degil ama keci boynuzu ozu veriyorum. Onu da kahvaltida vermiyorum cunku pekmez ve sut urunleri birlikte verince ikisininde pek bi etkisi kalmiyo

Sağol canım tşk ederim maya ve ne aldın bende bir baksyım siteye

Canım seninki kaç aylık benim 23 Kasım ben üzüm pekmezi taktırdı 2 gündür sevmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…