2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım bilemiyorum ama uç haftaya yakın yeşil gürültülü kaka alerjiyi düşündürüyor.

[QUOTEprensipdoğum d, post: 47364025, member: 724626"] tesekkur ediyoruz teyzesi[/QUOTE]
Canım prensesin doğum günü kutlu olsun nice huzurlu mutlu yaşlara

böyle bi çığlık atasim var gerci azonce eşime bi posta cemkirdim adam dün arkadaş lari yla buluştu bugün is yerinden birinin dugunu var ben çocukla evde bu nedir ya çocuk olunca bi kadınların hayatı degisiyo erkelerin kaldıkları yerden devam çocuk buyunce babayım die ortada çıkarlar bukadar lafın üstüne ben yarin berber egidecem demesin mj bide

M Mavisu27 canım iyiki geçen kan alınırken yenidogan hemsirelerinden bahsettin.çok saol canım ya bahçede cadıyı dolastirirken biriyle tanıştım hastanede eczaciymis .Hangi hastanede var diye sordum tarif etti .oda senin dediğin gibi çok iyilerdir diyor.allah razı olsun senden canım eşimde onay verirse onlara aldoricam kanı.

Tam da bu sebepten tartistik. Ama boyutu aşti bizimki.. ben bikacgundur annemdeyim. Burasi yazlik yergibi.. esimde geldi aksamustu. Denize gittik. Kizi da soktuk. Eve geldik yemek yedik. Kizkardesimde burda oturuyo. O da geldi. Hersey iyidi. Taaki ben hadi biyere cikip cay icip muzik dinleyelim diyene kadar. Once nereye gitcez atismasi oldu. Sonra neyse ciktik. Arabada kizin uykusu geldi aglamaya basladi vs. Esim de niye bebgi aglatiyoruz keyfimiz icin dedi. Ben de evdeyken soylemistim sana ama trip yaptigimi soyledin dedim. Bi kizdi bu bana. Arabayi sert bi manevrayla 180derece geri dondurdu. Kiz arac koltugunda degil agliyo diye kucagimda. Biliyo da. Sert bi sekilde surdu iste. Kasisten hic durmadan atladi vs. Ben de bagirindim yavas ol diye. Daha da kizdi. Gel sen sur dedi. Gel kolaysa cocygq bak sureyim dedim. Iyice kizdi. Set bi frenle durdu. Kizimin kafasi benim gogus kafesime carpti iyice aglama artti. Ben bagirindim o bagirindi.
Simdi eve geldik. Kizi uyutuyorum. Onlar balkonda geyik yapiyorlar. Olan yine bana oldu. Kolum titriyo sinirden. Moral sifir.

canım erkekler bütün gün çocuk baksa kendilerine bir dakika zaman ayiramasalar vay halimize ...kendilerini Bizim yerimize bir kez koyup dusunselr hiç bunlar olmayacak ya hiçmi anlaşılmaz değişiklik isteği ,nefes alma zamanı .üzme canını malesef erkek egemen toplumda yaşıyoruz nekadar iyi olurlarsa olsunlar hala öfke kontrolü,empati ,stres altında sakinlik sıfır bunlarda .Bence büyük bir evrime ihtiyaçları var

Kızlar paylaşmadan yapamicam çok mutlu oldum bugün.kızımla bahçede herkesi ciran kedi vardı onu sevmek istedi.küçük abisinide çcirmistiı gösterdim anlattım .abisi Ah yapcam onu dedi.başladı bizimki abisi gibi kprkuluga vurarak Ah ah demeye .şimdi soruyoruz vampire-kedinin ismi-napıcam diye Ah ah diyor .Allah ım yicem o elleri

Tövbe Tövbe yaptığına bakarmısın? Hiç bişey yokmuş gibi geyik yapıyo.benimkide bebek ağlayınca panik yapar.niye ağlıyor noldu Çocuktan çok ona laf yetiştiririm hemen bunalıyorlar.rahatları bozuluyor beyefendilerin

Efira38 sen niye gitmedin Düğüne canım.vallahi ben her yere gidiyorum düğünden kınasına kadar.yoruluyorum oğlum mızmızlık yapıyo ama gidiyorum yinede.eşim sen gelme istersen rahat edemezsin diyo bende sen kendi keyfini düşünmeyesin? Diyorum susuyo.

İnsanın sinirini zorla bozuyolar ek gıdaya gectiler eskisi kadar bize bağımlı değil ler 1 saat ben bakım sen bi çık nefes al yada dinlen demiyolar üstüne hersey bizim istediğimız gibi olsun annesin sen uyut ağlatma onu yedirmesen mi

Sesten kalabalık tan rahatsız oluyo çok agliyo akraba olmadıkça gitmiyorum açıkçası ama bu kez de adam kendi kendine takılma ya başladı üstüste baydi artık

Kızlar bugun dışardaydık cafe de oturuyorduk Oğlumu masa sandalyesine oturttum.benim sıpa öpücük atmayı öğrendi.dilini azcık dışarı çıkarıp öpücük atıyo.yanmasadaki genç geldi şişttt delikanlı benim sevgilime öpücük mü atıyosun dedimeğer kıza bakıp bakıp öpücük atıyormuş aldılar kucaklarına mıncık mıncık sevdiler.bide güzel yapıyoki.cilveli benim oğlan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…