- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.161
Canım bilemiyorum ama uç haftaya yakın yeşil gürültülü kaka alerjiyi düşündürüyor.Kızlar bizim kaka durumu iyice kötüleşti .mamami dokunuyorki dedim dün ciddi anlamda ek gıda verdim ,bugün bu saate kadarda ek gıda verdim dahada beter oldu.
Az önce yeni yemek yedirmistim mutfakta kucağımda tutuyordum gokguryltusu gibi bir kaka yaptı ayıptır söylemesi benim komple üstüm ve mutfağın yerlerini batırdı nasıl oldu anlamadım.hemde bu sefer yemyesildi.hemde kusmasida arttı.kesin birşey dokunuyor
Birazdan doktoru arayacağım
Benimki 2 kasim dogumlu ben ek gidaya basladigimdan beri veriyorum cok sevmiyo ama meyveye falan katiyorumCanım seninki kaç aylık benim 23 Kasım ben üzüm pekmezi taktırdı 2 gündür sevmedi
Nice mutlu sağlıklı yıllarınız olsun canımtesekkur ediyoruz teyzesi
TesekkurlerNice mutlu sağlıklı yıllarınız olsun canım
Evet canım ya ondan çok korkuyorum ama kafam çok karışık çünkü yatarkende kabız gibi zeytin gibi kaka yaptı anlamadimkiCanım bilemiyorum ama uç haftaya yakın yeşil gürültülü kaka alerjiyi düşündürüyor.
Tam da bu sebepten tartistik. Ama boyutu aşti bizimki.. ben bikacgundur annemdeyim. Burasi yazlik yergibi.. esimde geldi aksamustu. Denize gittik. Kizi da soktuk. Eve geldik yemek yedik. Kizkardesimde burda oturuyo. O da geldi. Hersey iyidi. Taaki ben hadi biyere cikip cay icip muzik dinleyelim diyene kadar. Once nereye gitcez atismasi oldu. Sonra neyse ciktik. Arabada kizin uykusu geldi aglamaya basladi vs. Esim de niye bebgi aglatiyoruz keyfimiz icin dedi. Ben de evdeyken soylemistim sana ama trip yaptigimi soyledin dedim. Bi kizdi bu bana. Arabayi sert bi manevrayla 180derece geri dondurdu. Kiz arac koltugunda degil agliyo diye kucagimda. Biliyo da. Sert bi sekilde surdu iste. Kasisten hic durmadan atladi vs. Ben de bagirindim yavas ol diye. Daha da kizdi. Gel sen sur dedi. Gel kolaysa cocygq bak sureyim dedim. Iyice kizdi. Set bi frenle durdu. Kizimin kafasi benim gogus kafesime carpti iyice aglama artti. Ben bagirindim o bagirindi.böyle bi çığlık atasim var gerci azonce eşime bi posta cemkirdim adam dün arkadaş lari yla buluştu bugün is yerinden birinin dugunu var ben çocukla evde bu nedir ya çocuk olunca bi kadınların hayatı degisiyo erkelerin kaldıkları yerden devam çocuk buyunce babayım die ortada çıkarlar bukadar lafın üstüne ben yarin berber egidecem demesin mj bide
canım erkekler bütün gün çocuk baksa kendilerine bir dakika zaman ayiramasalar vay halimize ...kendilerini Bizim yerimize bir kez koyup dusunselr hiç bunlar olmayacak ya hiçmi anlaşılmaz değişiklik isteği ,nefes alma zamanı .üzme canını malesef erkek egemen toplumda yaşıyoruz nekadar iyi olurlarsa olsunlar hala öfke kontrolü,empati ,stres altında sakinlik sıfır bunlarda .Bence büyük bir evrime ihtiyaçları varTam da bu sebepten tartistik. Ama boyutu aşti bizimki.. ben bikacgundur annemdeyim. Burasi yazlik yergibi.. esimde geldi aksamustu. Denize gittik. Kizi da soktuk. Eve geldik yemek yedik. Kizkardesimde burda oturuyo. O da geldi. Hersey iyidi. Taaki ben hadi biyere cikip cay icip muzik dinleyelim diyene kadar. Once nereye gitcez atismasi oldu. Sonra neyse ciktik. Arabada kizin uykusu geldi aglamaya basladi vs. Esim de niye bebgi aglatiyoruz keyfimiz icin dedi. Ben de evdeyken soylemistim sana ama trip yaptigimi soyledin dedim. Bi kizdi bu bana. Arabayi sert bi manevrayla 180derece geri dondurdu. Kiz arac koltugunda degil agliyo diye kucagimda. Biliyo da. Sert bi sekilde surdu iste. Kasisten hic durmadan atladi vs. Ben de bagirindim yavas ol diye. Daha da kizdi. Gel sen sur dedi. Gel kolaysa cocygq bak sureyim dedim. Iyice kizdi. Set bi frenle durdu. Kizimin kafasi benim gogus kafesime carpti iyice aglama artti. Ben bagirindim o bagirindi.
Simdi eve geldik. Kizi uyutuyorum. Onlar balkonda geyik yapiyorlar. Olan yine bana oldu. Kolum titriyo sinirden. Moral sifir.
Tövbe Tövbe yaptığına bakarmısın? Hiç bişey yokmuş gibi geyik yapıyo.benimkide bebek ağlayınca panik yapar.niye ağlıyor noldu Çocuktan çok ona laf yetiştiririm hemen bunalıyorlar.rahatları bozuluyor beyefendilerinTam da bu sebepten tartistik. Ama boyutu aşti bizimki.. ben bikacgundur annemdeyim. Burasi yazlik yergibi.. esimde geldi aksamustu. Denize gittik. Kizi da soktuk. Eve geldik yemek yedik. Kizkardesimde burda oturuyo. O da geldi. Hersey iyidi. Taaki ben hadi biyere cikip cay icip muzik dinleyelim diyene kadar. Once nereye gitcez atismasi oldu. Sonra neyse ciktik. Arabada kizin uykusu geldi aglamaya basladi vs. Esim de niye bebgi aglatiyoruz keyfimiz icin dedi. Ben de evdeyken soylemistim sana ama trip yaptigimi soyledin dedim. Bi kizdi bu bana. Arabayi sert bi manevrayla 180derece geri dondurdu. Kiz arac koltugunda degil agliyo diye kucagimda. Biliyo da. Sert bi sekilde surdu iste. Kasisten hic durmadan atladi vs. Ben de bagirindim yavas ol diye. Daha da kizdi. Gel sen sur dedi. Gel kolaysa cocygq bak sureyim dedim. Iyice kizdi. Set bi frenle durdu. Kizimin kafasi benim gogus kafesime carpti iyice aglama artti. Ben bagirindim o bagirindi.
Simdi eve geldik. Kizi uyutuyorum. Onlar balkonda geyik yapiyorlar. Olan yine bana oldu. Kolum titriyo sinirden. Moral sifir.
İnsanın sinirini zorla bozuyolar ek gıdaya gectiler eskisi kadar bize bağımlı değil ler 1 saat ben bakım sen bi çık nefes al yada dinlen demiyolar üstüne hersey bizim istediğimız gibi olsun annesin sen uyut ağlatma onu yedirmesen miTam da bu sebepten tartistik. Ama boyutu aşti bizimki.. ben bikacgundur annemdeyim. Burasi yazlik yergibi.. esimde geldi aksamustu. Denize gittik. Kizi da soktuk. Eve geldik yemek yedik. Kizkardesimde burda oturuyo. O da geldi. Hersey iyidi. Taaki ben hadi biyere cikip cay icip muzik dinleyelim diyene kadar. Once nereye gitcez atismasi oldu. Sonra neyse ciktik. Arabada kizin uykusu geldi aglamaya basladi vs. Esim de niye bebgi aglatiyoruz keyfimiz icin dedi. Ben de evdeyken soylemistim sana ama trip yaptigimi soyledin dedim. Bi kizdi bu bana. Arabayi sert bi manevrayla 180derece geri dondurdu. Kiz arac koltugunda degil agliyo diye kucagimda. Biliyo da. Sert bi sekilde surdu iste. Kasisten hic durmadan atladi vs. Ben de bagirindim yavas ol diye. Daha da kizdi. Gel sen sur dedi. Gel kolaysa cocygq bak sureyim dedim. Iyice kizdi. Set bi frenle durdu. Kizimin kafasi benim gogus kafesime carpti iyice aglama artti. Ben bagirindim o bagirindi.
Sesten kalabalık tan rahatsız oluyo çok agliyo akraba olmadıkça gitmiyorum açıkçası ama bu kez de adam kendi kendine takılma ya başladı üstüste baydi artıkEfira38 sen niye gitmedin Düğüne canım.vallahi ben her yere gidiyorum düğünden kınasına kadar.yoruluyorum oğlum mızmızlık yapıyo ama gidiyorum yinede.eşim sen gelme istersen rahat edemezsin diyo bende sen kendi keyfini düşünmeyesin? Diyorum susuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?